+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Pletykafészek
| | | |-+  A Roxfort falain kívül...
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Roxfort falain kívül...  (Megtekintve 39853 alkalommal)

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2020. 06. 05. - 18:37:45 »
+2


- Úgy tűnik, rájár a rúd a kis újságíróra meg a nőjére... Oda a baba!
- Hogy micsoda?
- Bizony, láttam őket a minap a Mungóban, mert az én kis Benjim már megint belekóstolt a nagyanyja bájitalaiba, ahh...
- Óóó! Micsoda veszteség!
- Bizony az. Sőt, azt is rebesgetik, Jadisland otthagyja Vitrolt. Persze ezt meg is értem, az a nő hihetetlen, ezzel a múltkori cikkével végleg tönkretette az idegeimet, Merlin szerelmére... Azt az egész szennylapot be kéne szüntetni! Hát hogy merjem így nyugodt szívvel elengedni a Roxfortba az én kis Benjimet jövőre?

megbízhatóság mérő: 51,9999%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2020. 06. 17. - 20:57:18 »
+5


- Hallottad? Mr. Forest exe tovább szedi az áldozatait...
- Tesssék?!
- A diák-áldozatait, úgy értem. Hihetetlen, nem? Egy ember együtt van egy korabelivel évekig, aztán egyszer csak kiskorúakat kezd zaklatni... undorító! Többen is látták, ahogy az állomáson egyszer csak kézen ragadott néhány tehetetlen diákot, és elhoppanált velük... Szerencsétlen gyerekek!
- Talán ismerte őket...
- Ugyan már, Sadie! Annak az embernek a szeme sem áll jól!megbízhatóság mérő: 13%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2020. 07. 21. - 19:18:21 »
+5


- Olyan kár, hogy Hamox professzor már nem tanít többé... imádtam az óráit... - közölte sírós hangon a fiatal boszorkány, mikor lehuppant barátnője mellé a könyvtárban. - Olyan lelkes tudott lenni a történelemtől, hogy az embernek kedve támadt megtanulni.
- Hamox bezzeg elmegy, de Bahrit megtartják, hogy kínozzon minket! - Sápítozott a másik lány. - Már megint meghúzott Filozófiából... nem elég, hogy megdobált krétával az órán... Nem hiszem el, a végén még tényleg le kell feküdnöm vele.
- Azért nem olyan rossz parti. - Von vállat a lány. - De amúgy nem sok esélyed van nála, az egyik barátnőm mesélte, hogy egy roxfortos diáklánnyal... valami Ameliával jár.
- Hogy micsoda? Ezt biztosan nem engedné neki az akadémia vezetősége!
- Bahrinak? Gondolod megkérdezné.


megbízhatóság mérő: 1003%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2020. 08. 06. - 09:14:20 »
+2


- Elfelda Hall megint összejött Nathaniel Foresttel. Ezt nem hiszem el! - Csattant fel a boszorkány, mikor belépett a kávézóba, ahol barátnője várta egy ideje.
- Az lehetetlen, tegnap olvastam a lapokban, hogy valamin Ansonnal kavar, aki állítólag régen az asszisztense volt. - Legyintett a másik, miközben intett a pincérnek, hogy megint rendelne.
- Igen, valóban ő volt az asszisztense. Azt a szegény srácot majdnem darabokra szedte Elliot. Látnod kellett volna, milyen hisztit csapott, mikor a főnökkel beszélgetni mert egyáltalán.
- Kár, hogy már nem dolgozol a Kalamárisban, kideríthenéd, hogy ezzel az Elfelda-dologgal mi a helyzet.
- Állítólag Foresttől volt terhes, csak elment a baba.
- Forest úgysem bírná ki egy nő mellett hosszú távon. - Nevetett fel aztán a boszorkány, majd elfoglalta a helyét a kényelmes székben.

megbízhatóság mérő: 103%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2020. 08. 17. - 12:46:22 »
+3


- Azt beszélik, az egyik Frasernek elment az esze, hallottad?
- Hmm... Az egyik Fraser? Miért, több is van?
- Hát persze, hiszen ikrek! Helga, te mindig le vagy valamiről maradva? Az egyik most bukkant fel megint, azt beszélik, az Azkabanban volt... Most pedig annak az Elliotnak a szeretője.
- Hogy micsoda??!
- Psszt! Ne visongj már itt! Bizony, bizony, rengetegen látták őket... Elképesztő, mi? Ilyen hamar továbblépni Foresten egy kis elzüllött kölyökkel... Nem is csoda, hogy a másik teljesen megbolondult, mikor hazajött.
- Te jóságos Merlin...
- A kölyköt már a Mungóban is kezelték, többen is látták arrafelé. Ismered az anyjukat? Talán küldhetnénk neki egy ajándékcsomagot, szerencsétlennek nem lehet könnyű, két ilyen gyerekkel... 

megbízhatóság mérő: 99,9999%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2020. 09. 16. - 06:47:05 »
+5


- Most éppen kit fűzöget Cobham professzor? Úgy halottam szeret szoknyáról szoknyára szállni? - kérdezte a godrikos lány, amikor elhaladt előttük a professzor a folyosón.
- Hm, én úgy hallottam, hogy az a fura MMMM-es csaj... tudod, az az Emma... Esmé... vagy ki is megvolt neki! Tudod, amelyik most éppen a nőket szereti... - válaszolta a barátja, aki épppen mellette csámcsogott egy nagy adag gumicukrot. - De amúgy éppen Serenát, azt hiszem.
- De múltkor azzal a nővel... azzal a szőkével is látta valaki...
- Azzal a szőkével? - kérdezett vissza a fiú, fogalma sem volt, miről beszél a barátnője.
- Nem idejár, már idősebb nálunk. - Legyintett végül a leányzó, nem magyarázva tovább a lényeget.

megbízhatóság mérő: 1001,111%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2020. 09. 28. - 16:31:51 »
+5


- Hallottad? Mr. O'Marának új csaja van - mesélte kicsit mogorván Nancy az általában vidám medimágus-inas barátnőjének a kávézóban. - Az egyik kollégánk szervezte le a vakrandit.
- Ez az a nagyon fiatal lány, akivel a Hyde Parkban találkozott? Dia mindent elmesélt róla... de szerintem már amúgy is tudja az egész Mungó - magyarázta szinte romantikus stílusban Anne, akit mindig elbűvöltek a szerelmes történetek. - Aw, hát nem tök jó, hogy még a felesége halála után is rátalál a szerelem? Azt hiszem ő igazán megérdemli ezt.
- Hát igen, csak a csaj máris ráakaszkodott. Múltkor is elhívtuk inni a Sohoba Danielt és lerázott, hogy a barátnőjével kell lennie... pedig olyan helyes... én is elmentem volna vele egy randira! - Álmodozott Nancy, majd zavart pislogással elkezdte a kávéját kavargatni.

megbízhatóság mérő: 105%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2020. 10. 16. - 09:57:24 »
+4


- Hallotta? Arelia totál belezúgott Elliot O'Marába! - kuncogta a minisztériumi titkárnő. - A minap rajta kaptam, hogy kipirult arccal bújja az aktáját... vajon észre vette, hogy egy Nathaniel Forest után nem sok eséllyel rúg labdába?
- Mable, mi lenne, ha inkább a munkáddal törődnél? - kérdezte a feletesse, némi szigort erőltetve a hangjára. - Ez egy munkahely ugyanis.
- De hát Mr...
- Fejezze be, Mable! Várom a jelentést hat példányban az irodámba, most rögtön!

megbízhatóság mérő: 101,1111%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2020. 11. 17. - 15:40:03 »
+4


- Emlékszel még Fraserre? Tudod, a Roxfotból, arra a depressziós gyerekre...
- Akiből kettő van?
- Á, de le vagy maradva, már csak egy! Szóval láttam múltkor az Abszol úton, megint összeverte valami csapat bebájitalozott alak...
- Csak úgy belekötöttek? Milyen emberek vannak manapság, hihetetlen... Lassan lesüllyedünk a muglik szintjére...
- Ugyan már, dehogyis! Biztos vagyok benne, hogy megütötte a fülét, ahogy valamelyik azt a Roxis nőcit szidta... tudod, amelyik megverte a diákját Roxmortsban... az a kínai... a Bájitaltanár...
- Te meg miről beszélsz?!
- Nem hallottad?! Még a Szombati Boszorkány is lehozta! Mindegy is... Úgy hallottam, volt valami a Fraser kölyök a tanci között. Biztosan kiakadt, miután a nő kivívta minden szülő gyűlöletét... Pedig az összes tanár beteg abban az iskolában.. hallottad, hogy Zayathri terhes?! Elvileg egy diákjától, sőt, azt is hallottam, hoyg jöttek össze, akarod tudni?
- Merlinre...

megbízhatóság mérő: 23%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2020. 12. 21. - 10:56:31 »
+6


- Hallottad? Benjamin Fraser összejött Elfeldával! Hihetetlen!
- A szupermodellel? Tökéletesen illik egy kviddicsjátékoshoz... magas, tökéletes alakja van. Ah, bárcsak nekem is olyan derékbőségem volna, mint neki!
- Figyelsz? Fraser... Fraser, aki tizennyolc éves egy majd' harminc éves banyával.
- Milyen csodás gyerekeik fognak születni!
- Hahó! Mary! Fraser tizennyolc éves! Tizenynyolc!
- És az a szőke hajkoronsa! Csak álmodozhatok ilyesmiről!
- Lehetetlen vagy...

megbízhatóság mérő: 77%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #40 Dátum: 2021. 01. 11. - 17:02:08 »
+4


- Cartwright megint O'Marának kedvezett! - Morogta a félszemű tolvaj, ahogy lehuppant Patkányfészek egyik legmocskosabb asztala mellé, a négy cimborájához.
- És ez meglep? O'Mara hajlandó volt befeküdni alá... de te... - Nézett jelentőségteljesen a vörös, szakállas fickó az asztal másik oldaláról, mire mindenki felnevetett. - Nem vagy te elég selyemfiús ahhoz, Jay.
- Inkább örülj, hogy nem kért meg, hogy játszadozz el vele egy jó melóért! - A fogatlan fickó Jay mellett éppen cigarettát tekert, de azért láthatóan fél füllel hallgatozott. - Egyébként meg mióta annak az északi pasasnak is megvolt a dísztolvajunk, nem nyúlt hozzá Cartwright. A levetett árú nem kell neki.
- Honnan tudod, mit csinált vele és mit nem? Én mondom, gyanúsak azok ketten.
- Az is gyanús, hogy te meg legutóbb egy szelet csokoládét hoztál el egy kismértű varázstárgy helyett... nincs olyan hülye, aki téged bízna meg egy komoly melóval! - mondta, majd tarkón suhintotta Jayt.
megbízhatóság mérő: 13,3%
Naplózva

Elliot O'Mara
Eltávozott karakter
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #41 Dátum: 2021. 01. 24. - 21:21:58 »
+5


- Emlékszel, mikor még nagyszabású partykat adtak karácsonykor, Ella? - Fakadt ki a boszorkány, miközben egy divatlapot lapozgatott.
- Azok voltak a szép idők. Bárcsak felvehetném újra azt a gyönyörű, vörös kövekkel diszített talárt. De manapság már nincsen egy jó munkahelyi ivászat sem. - Sóhajtott az enyhén telt nő a másik íróasztal mögül.
- Merlinre, amikor Milton és Cobham annyira berúgtak a tojáslikörtől! Mikulássapkában énekeltek valami karácsonyi dalt... éppen az a kettő!
- Hát igen, Mirol belecsempészett egy kis ezt-azt a tojáslikőrbe aznap este. Az is csoda, hogy megálltak a lábukon. - Legyintett a másik kövérkés kezeivel.
- Hát Cobham a hátán vitte haza Miltont utána... pff... - Röhögött fel.
- Nem Milton Cobhamet?
megbízhatóság mérő: 1000%
Naplózva


Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #42 Dátum: 2021. 01. 27. - 09:12:07 »
+6


- Hát, Nott is csak szórakozni jár be a minisztériumba... Legutóbb két csajt is meghúzott a mosdóban! Ez mostmár felháborító...
- Csak irigy vagy, Kelly... - közölte laposan barátnője a kávéja felett. Csak halkan cseverésztek, nehogy a pletyka illetlen fülekbe jusson.
- Pfff... Ugyan már...
- Ráadásul tudjátok, ki volt az egyik? - hajolt oda az addig csendben üldögélő harmadik a pitéje felett. - Hopkirk, bizony...
- Na ne! Azt hittem, ő Shacklebolttal kavar...
- Többet kell mosdóba járnom... - sóhajtott fel halkan Kelly.

megbízhatóság mérő: 299,9999%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #43 Dátum: 2021. 02. 11. - 17:51:49 »
+3


- Mr. Willbutch elkelt! Egy diáklány csábította el... valami fiatalka... - sápítozott Rosie, a kövér recepciós, ahogy az emelegetett medimágus elhaladt a pult mellett. Éppen Mrs. White volt ott vele, egy idős boszorkány, akivel rendszeresen elpletykálta az időt.
- Az a szép fiatalember? - kérdezte szinte remegve az idős hölgy. - Pedig Rosie, ő való magácskának!
- Pedig, ha tudná, kedves, én beérném Mr. Metzgerrel is. Ő aztán tényleg olyan, mint egy mesebeli herceg. Azok a kék szemek!
- A magas német? - kérdezett vissza Mrs. White és szűkre húzott szemekkel próbálta beazonosítani kiről van szó.
Rosie csak biccentett válaszként.
- Biztos vagyok benne, hogy ő lesz a férjecskéje, Rosie drágám.
- Házas, amilyen szerencsém van a férfiakkal. - Sóhajtott a duci recepciós, majd zavartan kuncogni kezdett.
megbízhatóság mérő: 199%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #44 Dátum: 2021. 03. 08. - 19:24:05 »
+4


- Hallottad, Jack? O'Mara összeszűrte a levet azzal a fiatal vérfarkaskölyökkel!
- Azzal, amelyik a sikátorban szokott aludni?
- Jajaja, tudod, amelyiknek olyan nagy a pofája, pedig egy ütéssel kettétörnéd a testét.
- Hahaha! Gondolom Cartwright nem döntötte meg egy ideje, így hát maradt a kis szaros.
- Bár mostanában kivel nem fekszik össze? Egy auror után már bármi jó, nem igaz?
- Lejjebb már nem is adhatná.
megbízhatóság mérő: 99%
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 03. 08. - 19:40:25
Az oldal 0.465 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.