+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hasznos információk
| | |-+  Pletykafészek
| | | |-+  A Roxfort falain kívül...
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] Le Nyomtatás
Szerző Téma: A Roxfort falain kívül...  (Megtekintve 47590 alkalommal)

Sophie Flynn
Eltávozott karakter

Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #120 Dátum: 2023. 05. 14. - 16:17:00 »
+2

- Te, az a vörös csaj, az a Flynn tuti terhes már. Folyton nassol, és láttam a kerekedő hasát.
- Flynn? Ő nem pasas? Vagy már manapság mindent lehet? Vörös is lett? Várj... NŐ LETT?!
- Te hülye, hol élsz. A felesége! A F-E-L-E-S-É-G-E.
- Van feleségeee?
- Merlin szakállára, Stacy! Mindenki róluk beszélt... na mindegy.
- De akkor Jasper Flynn ugye nem terhes nő?...
- Miért is beszélgetek veled...

megbízhatóság mérő: -30%
Naplózva

Harold Macmillan
Eltávozott karakter

a főparancsnok

« Válasz #121 Dátum: 2023. 05. 14. - 17:03:58 »
+2

- Ez a parti nagyon gáz volt tegnap! Esküszöm, amikor Macmillan és Shacklebolt duetteztek, azt hittem álmodok. Szerinted valaki belekevert valamit az italomba?
- Nem. Én is láttam.
- Mégis miért... miért?
- Tudod, ez még nem is lett volna sokkoló. Mindenki sokat ivott, de hogy a végén a miniszter széttépte magán az inget! Na az ijesztő volt.
- Ne! Ne emlékeztess rá! Kell vennem egy másnaposság elleni bájitalt!

megbízhatóság mérő: 80%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #122 Dátum: 2023. 05. 21. - 08:24:39 »
+4

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Merlinre, mi történt?
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Mi bajod van hagyd már abba?!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ott van Eduard Sokolov, a kondi teremben, nézd!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
- Merlinre, azok az izmok!
- Meg akarom őket fogni. Azt hittem csak egy vén színházigazgató, erre ez a test! EZ a TEST!
- Gyere fogjuk meg a bicepszét!
- Én mást fognék rajta, de ha az őrült táncosa itt van, felém dobna egy súlyzót...

megbízhatóság mérő: 130%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #123 Dátum: 2023. 06. 05. - 13:07:20 »
+6

- Merlinre, ezt nem fogod elhinni!
- Mit? Mi történt?
- Sarah mondta, aki Tinától hallotta, aki meg Bessie-től, hogy Brown professzor rávetette magát egy csajra roxfortis végzős bálon.
- Micsodaa?
- Weatherly szabályosan a karjaiba repült!
- Nem mondod!
- Aztán el is tűntek!
- Nem mondod?!
- De, de Sarah mondta, hogy Tina mondta, hogy Bessie elhűlt, amikor látta!
- Akkor ezért nem jött Weatherly az órákra. Hetyegett azzal a hatalmas... Áh!
- Hm?
- Szerinted nem lapította ki? Az a nagy test, azon a gizda Weatherlyn.
- Auch, Hilda!

megbízhatóság mérő: 555%
Naplózva

Sir Daniel Tayilor
Moderátor

♔♕♖♗♘♙

« Válasz #124 Dátum: 2024. 11. 16. - 23:54:13 »
+2

- Emlékszel Redwayre?
- Az átoktörőre, aki Lottot kúrta a suliban?
- Nem őt, te hülye. Bishoppal kettyintettek anó a kviddicspályán. A fél griffendél torony őket bámúlta.
- Na jah vele is...
- Vicces, hogy mondod.. visszatért Roxmortsba és nyitott egy kocsmát.
- Várj már, Owen itt van?
- Az ám, és éppen a kis aputestével levarrja a fél falut..
- Az igen! És öhm.. hol is van ez a kocsma?
- Nyugi már foglaltam asztalt estére...

megbízhatóság mérő: 89,33333%
Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

VII.

« Válasz #125 Dátum: 2025. 03. 25. - 09:55:21 »
+2

- Esküszöm nem értem a nőket…
- Na, végre valami egyedi tulajdonság, Dustin. Ezzel tutira egyedül vagy a világon…
- Ha-ha! De vicces vagy!
- Na jó… Bocsi! Ki vele, mi a baj?
- Tudod ki az az Elfelda Hall, nem?
- Hogyne tudnám!? Az a dögös, szőke modell nőci. Mi van vele?
- Hát csak annyi, hogy épp azzal a roxmortsi csapos gyerekkel kavargat.
- Aberforth-szal?
- Te beteg vagy Aaron, de komolyan.
- Miért, akkor kivel? Rajta kívül ott van még Madam Rosmerta… Mondjuk azt szívesen megnézném, jól tartja magát az öreglány. Igazi puma…
- A csikóhalas gyerekről beszélek, te nagyon hülye.
- Azzal a lúzerrel van együtt? Ez tuti hülyeség. Honnan veszed ezt?
- Itt van egy kép róluk a Szombati Boszorkányban, nézd csak meg! Valaki lefotózta őket, ahogy odabent smárolnak.
- Miért néz ki úgy a nő, mint akit épp agyonvertek?
- Az csak smink. Volt most valami bántalmazott nőkről szóló kampánya, azért néz így ki.
- Aha, kicsit se fura, hogy te ezt tudod. Ahogy az sem, hogy Szombati Boszorkányt olvasol…
- Na, menj a fenébe! Meg ez a Redway gyerek is. Piszok mázlista...

megbízhatóság mérő: 100%
Naplózva

Charisma Belby
(N)JK

« Válasz #126 Dátum: 2025. 07. 24. - 11:54:13 »
+3

- Gyere már vissza az ágyba!
- Nem lehet, még meglátnak az iskolatársaim...
- És akkor mi lesz?
- Hogy egy amerikaival töltöttem az estét? Nevetséges lennék...
- Dehát... kanadai vagy..
- Annál inkább! A legjobb lesz ha most felöltözö...... hát ezek meg mit csinálnak?
- Kik? Mit?
- Az egyik az Madame Maxxime... az meg nem a ti igazgatótók?
- Oh de ez apuc.. Mr. Madrigal! Az meg a roxfortos banya!
- Ilyen későn vonulnak el hármasban? Miről beszélhetnek?
- Biztos csak koktéloznak egyet, ők is csak emberek... figyelj a címedet legalább megadod? Írhatnánk egymásnak a nyáron...
- Minek is? Figyu cuki vagy meg jóképű és egy élmény volt tényleg... de te alabamai vagy és az Ilverbe jársz, én meg kanadai és a Beauxbatonsba... val'szeg soha az életben nem fogunk megint találkozni...

megbízhatóság mérő: 84.54%
Naplózva

Vianne M. Gardner
(N)JK

˙✦ joviális

« Válasz #127 Dátum: 2025. 08. 31. - 23:12:37 »
+5

Pletykafészek különkiadás
VILÁGKIÁLLÍTÁS

・❥・Állítólag látták Tetsuyát és Fletchert összeverekedni pár Koldovos diákkal a röplabda pályáknál fényes nappal. A legdurvább, hogy nem a ruszkik húzták a rövidebbet.
Fletchert aztán el is küldhették a kiállításról, mert azóta senki se látta. Vagy csak olyantól lopott, akitől nem kellett volna. Kell neki a pénz, állítólag új seprűre gyűjt, és ezért tolmácsnak megy, hát hallottál már ekkora viccet? Majd pont egy Fletcher fog tisztességesen pénzhez jutni! Azóta is nevetek, ha eszembe jut.

・❥・Valaki felrakott egy plakátot az amerikai pavilonra az egyik éjszaka. Pedig a MACUSA kirendelt egy aurort a pavilonhoz az ilyen provokációk miatt. Egyesek szerint Scrimgeour lehetett, őt látták is vitatkozni Barbonnal, és sokakat figyelmeztetett arról, hogy ott halálfaló propaganda zajlik. De gyanús Chaisty is, látták őt páran jammelni a parton Fuentessel, aki a jelek szerint teljesen belehabarodott. Pedig amennyi nemzetközi kapcsolatot kiépített, különösen az európai lányokkal, bőven lenne miből választania. Egyenesen sorok álltak előtte minden reggel, hogy bemasszírozhassák a naptejet a hátába, még pár fiút is látni lehetett. Egyértelműen Fuentes a Világkiállítás Number #1 Nemzetközi Kapcsolatépítője.
Az viszont már tuti, hogy véglegesen szakítottak Gardnerrel, akit amúgy Meadows-szal láttak randizni.

・❥・Ugyanakkor több szemtanú van arra, hogy Ishida idegösszeomlást kapott Gardner miatt. Elég komolyan összevitatkoztak a joviális oválisokról. Nem, ne kérdezd, én sem értem, mi történt pontosan, de azt tudom, hogy Ishida kis híján seppukut hajtott végre.
Tuti emiatt volt extrán ideges a japán pavilonosokkal is.

・❥・Bate nem volt elemében, a vak is látja, hogy valami bánata van. Talán ő is be akarta kenni Fuentes hátát, de nem jutott sorra. Bár ha ez az ára annak, hogy Madri apu tequilázzon velem, akkor gyakorlom még a tükör előtt a szomorúan nézést.

・❥・d’Aboville megtalálta a stresszlevezetés legjobb módját. Látták kertészkedni Ishidával a japán pavilonoknál, ami meghitt, békés hangulatban telt. Bár árnyalja a szitut, hogy Ishida előtte leterrorizálta a pavilon dolgozóit.
Később pedig Gardner reggeli jógaóráján próbálta megtalálni a lelki békéjét a parton. Belső harmóniájának megtalálása helyett inkább a Horny lánnyal gabalyodott össze.

・❥・Azt tudja valaki, hogy mi történt Barbon és Maddock között? Nagyon fura körülöttük a levegő.

・❥・Barbon se érti a viccet. Nem elég, hogy tönkretett egy csomó homokvárat, mert nem tudta feldolgozni, hogy a húga nyert a versenyen, de aztán az összes holmiját leátkozta a parton lopásvédelemből. Mentek is bőven a medimágusi sátorba egymás után libasorban. Lehet, hogy igazából Fletcher is emiatt ment korábban haza.
Viszont legalább felhozta Chernov pálcáját a vízből. Hogy hogy került oda? Nekem azt mondta, hogy egy sirály felkapta azt, elrepült vele és beleejtette a vízbe. Mások szerint csak simán behajította azt. Annyi biztos csak, hogy Chernov már nem volt józan. Meg az is, hogy Barbonnak bejön Chernov. Különben mi más oka lett volna beúsznia a pálcájáért? Értem én, hogy akkora az egója, hogy azt hiszi, ő Poszeidón, de ok nélkül senki se csinál ilyen gesztust. Állítólag augusztusban megy is hozzá meglátogatni az Appalachiába.

・❥・Sokan meglepődtek, hogy Spanyolországban is élnek fókák, pedig az csak Roethlisberger nevetése volt. Egy csapat turista nagyon szomorúan távozott ezek után, és a pénzüket követelték vissza.

・❥・Itt volt már az ideje, hogy Echohawk és Langley összemelegedjenek. De kicsit azért ők is gyanúsak abban a pavilonos plakátban, neked nem?

・❥・Fuentes a beauxbatonsosokat sem kímélte, még Roethlisbergerre is ráhajtott. Tuti meg is volt neki, bár nyilvánvalóan fogadásból. Nem semmik ezek a Wampusos srácok azért…

・❥・Az idény nagy divatja pedig a világoskék Fúria táska, melyet a mindig csodálatos Ms. Hall viselt látogatása alatt. Ne lepődjünk meg, ha ezután minden fiatal boszorkány ezzel a retiküllel jelenik meg.
A színésznőt egyébként önfeledten látták beszélgetni egy ismeretlen férfival. Reméljük, a románc nem vonja el Ms. Hall figyelmét a hamarosan induló Hamlet premierjéről.
A férfidivatot Reese, a Mudblood szaxofonosa uralta hófehér zakójában és amerikaias farmernadrágjában, amelyet élénk színű, elegáns pólókkal tört meg. Egyre inkább úgy festett, mint egy feltörekvő rocksztár.

・❥・Tavish szakszervezetet akar indítani a kviddics játékosoknak. A Zsongáson Edevane-nel tárgyalt, most pedig a Thunderbird kapitányával, Maddock-kal. Biztosan Langley van rá ilyen hatással.

・❥・Montague szülei biztosan kiborulnak majd, ha megtudják, hogy a lányuk mennyire beleásta magát a mugli dolgokba. Hallottam, hogy a Baywatchról beszélt az egyik amerikainak. Mondjuk már biztosan azért kitagadták, amiért Tuffinnal egyáltalán szóba áll. Csak arra tudok gondolni, hogy így lázad a szülei ellen.

・❥・Azt hittem, egy nagyon magas fa van előttem, de kiderült, hogy csak Roethlisberger az. Annyi növényt láttam nála meg rajta, hogy egészen biztosan kijelenthetjük: tényleg fává akar válni. Vagy eredetileg egy ent, csak emberré változtatták! Hú, csak sose bosszantsam fel, nem szeretném, ha háborút indítana ellenem!

・❥・Langley teljesen elcsórósodott. Nem tudott fizetni valahol - ez biztosan nem szerepelt a 2005-ös bingomon. Tudom, hogy te sem erre számítanál, de így van!
Elvitte Tuffint vacsorázni valami nagyon fancy, mugli étterembe, és persze a mugli bankkártyájával akart villogni, csak éppen nem volt rajta pénz. Hogy aztán az apját csukták le adócsalásért vagy tényleg kitagadták a családjából, és megvonták tőle a zsebpénzt, azt senki se tudja. Az viszont fix, hogy napokig le volt törve. Sose láttuk még ennyit sírni azelőtt, pedig pár nappal korábban még akkora arccal vásárolt az apjának ajándékba 500 eurós italt (ami nagyon sok galleon), mintha az semmi lenne.
Én inkább a zsebpénz-megvonásra tippelek, mert utána bosszúból mindenkit végigkínált azzal az itallal. Gondolhatott volna erre időben, Tuffinnak biztos el kellett adnia a veséjét, hogy kifizessék azt a számlát, de hát látszik, hogy nem Hollóhátas.
Tuffint nem is láttuk utána a kiállításon. Lehet, hogy nem is a veséjét adta el, hanem csak mosogat. Szerintem ha odamegyünk az étterembe, még mindig ott pucolja az edényeket, hogy fizethesse Langley életmódját.

・❥・Madri apu is hódol a nemzetközi kapcsolatoknak. Láttuk közösen martinizni őt egy idegen, spanyol férfivel a pihenőkertben. Néha egészen úgy tűnt, mintha elvesztek volna egymás tekintetében. Gardner vagy nagyon le lesz törve, ha ezt megtudja, vagy épp ellenkezőleg, nála sose lehet tudni.

・❥・O’Hara még mindig nem gyógyult fel abból a balesetből. A Világkiállításra se jött, csak az Abszolon látták őt mankóval, miután megbuktatta az egész medimágusi szakmát. Montague jótékonykodott vele, mondjuk egy lábtörést nekem is megér, ha az a csaj cserébe így foglalkozik velem extra speciálban, ha érted, mire gondolok.

・❥・A mardekáros végzős srácok ettől függetlenül biztosan jól érezték magukat, közösen is látták őket koktélozni az egyik bárban. Gondolod, téma lehetett az esetleges kapitányváltás? Kötve hiszem, hogy O’Hara valaha seprűre ül még, hiszen lábra is alig tud állni.
Ha már Mardekár, láttuk Traverst a kiállításon. Már nem Nialent, hanem a másikat. Úgy tűnik, hogy Nialen mégsem ölte meg és ásta el mélyre a pletykákkal ellentétben a testvérét. Nem állítom, hogy nem vagyok tőle csalódott. Yuria átigazolt a Durmstrangba és köszöni szépen, jól van.

megbízhatóság mérő: 75%

Külön köszönet a társszerzőmnek, Daphné d'Aboville-nek!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: