+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Szombati Boszorkány
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szombati Boszorkány  (Megtekintve 25581 alkalommal)

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2022. 07. 24. - 13:16:35 »
+3

Új főparancsnok-helyettes születik?

Mr. Edward Nott az Aurorparancsnokság egyik legszemrevalóbb férfiembere Mr. Macmillan bizalmasaként sétált ki a 2003. június 19-i akcióról. Többen hallani vélték, amint a főparancsnok felajánlotta a férfinek - természetesen akkor még nem hivatalos módon -, hogy a THESZTRÁL nevű akciócsoport helyettes vezetője legyen, ám mások már egyenesen főparancsnok-helyettesként tekintenek rá.

Mr. Nott évtizedek óta az Aurorparancsnokság tiszteltre méltó munkatársa, aki a Renddel kapcsolatos akciók résztvevője. Minden létező esetben jelen volt a nyomozásban, nem egy fontos jelentést ő maga körmölt le. Munkatársai rendkívül büszkék rá, ennek pedig többen hangot is adtak, miután meghallották a hírt a kinevezésről.
Egy bizonyos Bessie a következőket nyilatkozta: - Eddie mindig is sokat tett, hogy előre jusson a pályáján. Először is a Gorilla-proteines reggelijét követően elmegy edzeni, majd kocogva érkezik be a Parancsnokságra. Sőt, csakhogy még jobban biztosítsa a helyét, bebújt egy Wizengamot-tag szoknyája alá. Manapság már egy férfinak is el kell adnia a testét, hogy komolyan vegyék. - A hölgy a pontos leírást követően elsírta magát és őszinte sajnálatát fejezte ki, amiért Mr. Nott Mafalda Hopkrik ölebe le.Bár Mr. Edward Nott szörnyű sorsa a magánéletében nem valószínű, hogy pillanatok alatt helyre áll, ám még maga Mr. Macmillan is megerősített minket abban, elgondolkodott a férfi magasabb fokra emelésén. - Kár lenne tagadni, Mr. Nott találékonysága gyakran emberéleteket ment és ezt kitűntetéssel kell jutalmazni. Erről viszont nem az én tisztem dönteni egyedül, hanem az Önöké és természetesen a Miniszter úré.

Ön is szívesen gratulálna Mr. Nottnak? Személyesen a július 11-én megrendezett ünnepségen, a Mágiaügyi Minisztérium aulájában megteheti!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2022. 07. 30. - 14:56:45 »
+4

Lennox Campbell kitálal!

Kedves Olvasóim, most nézzenek magukba, és vallják be őszintén, hogy belül mélyen mindannyian szerelmesek a Montrose Magpies legendás ifjú fogójába, Lennox Campbellbe. Az ifjú csoda tökéletes testtel, és arcszerkezettel bír, tekintetével pedig minden nőről és minden férfiról képes leolvasztani a fehérneműt. Szerkesztőségünk egyik leggyakoribb vendége, aki ismét meginvitáltunk egy interjúra.

Természetesen irodámban még mindig forróság dúl a jelenlététől, ám most eltökélten foglalom össze önöknek az újabb csodálatos interjút, melyben ismét megvillantotta rendkívül megnyerő személyiségét, és nyíltan felvállalta szenvedélybetegségét. Szem nem marad szárazon, Kedves Olvasóim!

Mr. Campbell, számos rajongója - köztük én is - kíváncsi vagyunk arra milyen viszonyt ápol Aiden Fraserrel, csapatának második legjobb sztárjátékosával?
Ez egy rendkívül nehéz kérdés, azt hiszem az iskolás éveink alatt kezdődhetett a viszonyunk, melyet úgy próbáltunk titkolni a nyilvánosság elől, hogy eljátszottuk, mennyire gyűlöljük egymást. Más súlycsoportba tartoztunk akkor is, és én természetesen nem alacsonyodhattam volna le hozzá. Titkolnunk kellett egész végig, de most már, hogy együtt játszunk és együtt bulizunk a győzelmeink után, nem titkolhatjuk, milyen kapcsolatban állunk.

Milyen romantikus! Azt hittük ön az a típus, aki sohasem állapodna meg egy ember mellett. Miben más ez a kapcsolat?
A siker hajszolása, a folyamatos tehrek a vállamon, hogy egyedül én rajtam múlhat a győzelem bájitalfüggőségbe hajszolt. Először csak kisebb adagokban, majd egyre durvábban rákaptam a dologra, végül teljesen a függővé váltam, és minden egyes győzelmi ünneplésen sok-sok bájitalt fogyasztottam. Aiden Fraser mentett meg a túladagolástól.Mr. Campbell részletesen számolt be a kűzdelméről a bájitalfüggőséggel, melynek végén mindenki zokogott az irodánkban. Hatalmas erő lakozik ebben a sebzett fiatalban, aki talán már most úgy érzi, nem fog bírni sokáig a csúcson maradni. Őszinén kívánjuk neki, hogy tündöklése még ne hunyjon ki, bármenynire is úgy tűnik, egyre megfáradtabb. A beszélgetésünkben fejtegettem, hogy igaz-e, hogy ő lesz az új Repüléstan tanár hazán szeretett iskolájában, de erre sajnos nem kaptunk választ. Mr. Campbell elfoglalt ember lévén hamar távozott a Szerkesztőségünkből, talán éppen egy titkos találkozóra?

Ön mit gondol összeillik a két pár? Zokogott a cikk végén? Valamint önök is megnézik majd a következő meccsüket, azon izgulva, mikor omlik össze szeretett sztárunk? Baglyaikat várjuk Szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2022. 09. 08. - 19:51:44 »
+5

Az ősz illatai

Kedves Olvasóim, véget ért hát a nyár, a diákok és a főiskolások legnagyobb bánatára. És a miénkére is, hiszen már vége a strand és a bikiniszezonnak, jönnek az ünnepek, és a felesleges kilók! Szörnyű ördögi kör, igaz kedveskéim? De ne csüggedjünk, közelgő úszógumik miatt, hiszen újra piacra dobta legújabb őszi parfüm kollekcióját Miss Disenchantment!

Rendkívül nívós termékcsalád került idén is piacra, ami képes volt lenyomni a legtöbb piacvezető terméket. Egyes mugli kozmetikai cikkekben jártas boszorkányok azt állították, hogy a híres Dior, Chanel vagy akár Gucci is elbújhat az új illatvilág mögött. Szerkesztőségünk természetesen kapott tesztelésre az új kollekcióból, amit örömmel ki is próbáltunk. És nem csalódtunk!

A női parfümök közül három féle új illat került ki. Az Őszi Eső, Ködhajnal, és a Vörösarany. Mondanom sem kell, hogy ezek a nevek is önmagukért beszélnek, bennük van az ősz különleges melankóliája, és élettel teli utolsó ragyogása. Az Őszi esőben a friss eső illata kellemesen friss, mégsem érzetük azt, hogy olyan ázott kutyaszagunk lenne, sőt. Mintha mi lettünk volna az éledő természet. Egy kis föld és fű illat, esővel. A Ködhajnal csípős, kissé intenzív illatba burkolja be a hölgyeket, enyhe vanília beütéssel. De a kedvencünk egyértelműen A Vörösarany. Szenvedélyes, forró, aranybarna illat, tüzes és az őszi rózsák utolsó illata van belezárva.

A férfi illatú parfümök is méltán hírt szereztek maguknak a hölgyekkel tarkított szerkesztőségünkben, ha tehetnénk egész nap szagolgatnánk az ilyen illatú urakat, természetesen diszkréten. Minden női szívet megdobogtat, és kedves háziasszonyok, ifjú kamaszlányok, fiatal hercegnők: mindenki vegyen ezekből az illatokból szíve választottjának!
A Tajtékos Éj, az Ősziszüret és a Hajnali Mementó mind rendkívül fantasztikus illatok, talán még magunk sem tudjuk eldönteni, melyik a legtökéletesebb. A Tajtékos Éj hűsítő aromája az őszi éjszakák sötéten csillogó ábrándjával van befűszerezve, és a menta koronázza meg. Az Ősziszüret játékos, szőlő és bor illatával kifejezetten erotikus illatnak számít, mely mégsem túl tolakodóan intenzív, de az ember lánya ha egyszer ebbe beleszagol, megrészegülhet a férfitól, aki ilyenbe burkolja magát. A Hanjalni Mementó pedig a friss fák, a ködös táj mélabús illatával enyhe szerecsendió beütésével már a közelgő ünnepeket jelzi

Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy ezek az őszi illatok talán még a tavalyi kollekciónál is jobbak, erősebbek és pikánsabbak. Nem túloznék azzal az állítással, hogy holnap egész Nagy-Britannia ezekben a csodás parfümillatokban fürdene.

Ön kipróbálta már az új termékcsaládot? Melyik ejtette rabul a szívét? Baglyaikat várjuk Szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #48 Dátum: 2022. 09. 20. - 16:34:18 »
+4

Kihagyhatatlan randihelyek az őszi napokra

Itt van az ősz, itt van újra... Az emberek szívesebben vonulnának a takarók kellemes melegébe egy bögre forrócsokival és Csókos Linda új könyvével, de mi garantáltan kirángatjuk a kuckóikból a kedves hölgyeket és az urakat. Az ősz is egy csodálatos és izgalmas évszak, és ugyan úgy alkalmas arra, hogy az ember a szabadban töltsön el néhány boldog percet szíve választottjával. Szerkesztőségünk felkutatta a legszebb, legromantikusabb őszi helyeket, ahova érdemes ellátogatni, akár egy első randevúra, vagy egy évfordulóra. És garantált sikerélmény és csodás emlék lesz minden ott töltött pillanat, higyjék el, Kedveskéim!

ROXMORTS - A FALU MELLETTI HEGYEK
Együtt érzünk az ifjú, szerelmes diáklányokkal és diákfiúkkal, akiknek korlátolt lehetőségeik vannak idillikus randihelyet keresni. Pedig meg kell adni az első közös csóknak a módját! Viszont szerencséjükre nem kell messzire elmenni, hogy egy csodálatos helyre bukkanjanak. Nincs az országunkban olyan boszorkány és varázsló, akinek be kellene mutatni ezt a bájos kis falucskát. Ősszel a dombok csodálatos színekben pompáznak, a napfény melege pedig forró ölelésbe vonja egy felhőtlen őszi napon a dombokat és a környező fákat, aminek bársonyos levelei a legszebbek. A természet adja a legszebb csodát, nem igaz, Kedveskéim? Csak egy kis pokróc, némi romantikusan elkészített sütemény és szendvics és meg is van a legszebb kamaszéveket időző randi! És persze a kilátásról még nem is beszéltünk! Úgyhogy vegyék az irányítást a kezük közzé, drága kis varázslópalánták! Hódítsák meg itt kiszemeltjeik szívét!PUZZLEWOOD
A csodálatos, mesebeli erdő, mely Gloucestershire-ban található. Akik szeretnek túrázni azoknak kötelező, főleg, ha az őszi színeiben szeretnének gyönyörködni. Az erdőben barátságos varázslények is rejtőznek, egyes, mugliktól erősen védett területén pedig unikornisok is tanyázhatnak. Hát mi lehetne romantikusabb annál, mint hogy két szerelmes unikornisokat nézzen? Őszi színeiben olyan, mintha csak egy általunk kedvelt mesébe csöppentünk volna bele. Ha pedig az ember nyitott szívvel jár jótevő tündérekkel vagy pedig oltalmazó manókkal találkozhatnak. Létezik itt egy hatalmas, vastag törzsű fa, melynek odvába az arra járó párok tették bele szerelmes vallomásaikat, hogy az erdő örökké megőrizze szerelmüket.

A FEHÉR MENNYASSZONY ÖLELÉSE, SKÓCIA
Kevesen tudják, hogy ez a sziklaperem létezik, olyan eldugott helyen van. A helyet a mágia védi az avatatlan mugli szemek előtt. Elég csak követni Islay szigetén a tenger dallamát, mely halkan vegyül el a szélben, és amit a szemfüles varázslók és boszorkányok meghallhatnak. A dallam átvezet egy fehér fákkal keresztezett ösvényen, melynek lombjai üresen állnak, az ember szíve mégis megtelik békével, ahogy rájuk pillant. Az ösvény pedig egy gyönyörű sziklaperemre vezet, mely mögött ott húzódik a habos, tajtékzó tenger. Ezen a helyen örökké nyílnak a fehér violák. Az embert itt áhítat és boldogság járja át. A legenda pedig úgy tartja, csak azok lelhetik meg a helyet, akiknek szerelmük őszinte, igaz és örök életre szól. A helyhez kötött mágiáról homályos tudásunk van, csak úgy mint a nevéről.  Kedves Olvasónk, képes lenne vállalkozni erre az útra szíve választottjával? Képes szembenézni azzal a kérdéssel, hogy "mi van ha mi mégsem?..."ARANY PEZSGŐ BÁLTEREM
Ki ne hallott volna az Arany Pezsgőről, az aranyvérűek kedvelt bálterméről? Ha valaki igazán magas színvonalon szeretné űzni a randevúzást, akkor természetesen meleg szívvel ajánljuk. A házimanók profizmusa, a terem csodálatos berendezése, a hagyományos báli hangulat mind-mind megteremti azt a klasszikus, múlt idéző hangulatot, ahol a hölgyek és az urak egy-egy szenvedélyes táncban vallottak érzésükről, vagy egy-egy elrejtett testbeszéddel adták a másik tudatára gyengéd érzéseiket. Ha megengedhetik maguknak, egyszer ez életben legalább jöjjenek el egy ilyen elegáns és pompás bálra, ahol a hagyományok, a múlt szelleme és a csodálatos ruhák egyvelege várja önöket. Hölgyek báli ruhában az urak pedig öltönyben. Létezik ennél romantikusabb? Hiszen, figyelem! hamarosan kezdődik az őszi bálszezon, hozzá illő dress code-dal.

Őszintén reméljük, Drága Olvasónk, hogy ezek közül valamelyik helyszín elnyerte a tetszését. Ne felejtsék: minden évszakban él a szerelem, minden évszakban csodálatos az elcsattanó csók, de ennek bizony meg kell adni a módját!

Ellátogatott valamelyik helyszínre? Esetleg mindegyiket bejárták? Ossza meg velünk élményeit és tapasztalatait. Baglyaikat várjuk Szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #49 Dátum: 2022. 10. 14. - 19:43:42 »
+4

A DIVATÉRT MINDENT

Az a bizonyos Elliot Forest, akit családtagjai – mint kiderült – manapság már Elliot Rowle-Fraserként emlegetnek, híres írónk életéből kikerülve is igazi stílusikon maradt. Nem csupán a mugli- és a varázslódivat csodálatos elegyét figyelhetjük meg mindennapi viseletén, de remek alakja is irigylésre méltó mind az urak, mind a hölgyek körében.

Lapunk ezúttal nem tudta nyakon csípni Mr. Rowle-Frasert, sőt egy alkalommal átkozással is fenyegetőzött. Ám, nincs ok az aggodalomra, drága olvasóim! Így is választ kaptunk kérdéseinkre divatgurunk, Bathilda Bugyelláris és bájitalmesterünk, Jean le Beau elhivatottságának köszönhetően.


Mr. Rowle-Fraser fotózás 2001-ben a Reggeli Prófétának.

– Elliot határozottan fejlődött Mr. Forest mellett. Nem csoda, hiszen az író állandóan rivalda fényben élt. – Fogalmazta meg Madam Bugyelláris, ahogy végig nézte a férfiról készült képeket. – Az első nyilvános megjelenése visszafogott és egyszerű volt, szmoking csokornyakkendővel, ám mára már kifinomult és ízléses lett. A ruhái kihangsúlyozzák az alakját és mivel meglehetősen alacsony, igyekszik ő vagy a tanácsadója magasabbnak láttatni. – Tette hozzá végül.

Monsieur le Beau bár Elliot stílusát nem emlegette, ám felhívta a figyelmét a csodás arcvonásaira. – Sosem kapunk biztos választ arra, hogy mennyi idős lehet, de Nat Forest ízlését ismerve, akár még a huszonkettő-huszonhárom év sem kizárható. Igen. Ez azt jelentené, hogy Mr. Rowle-Fraser akkoriban tizenhét-tizennyolc éves lehetett. – Magyarázta, ahogy közelebbről megnézte eme égi szépséget. – Egyetlen ránc, egyetlen folt sincs a bőrén. Akármit is használ a bőrére, az igazi csodaszer lehet. Bár gyanítom, hogy egy illegálisan kapható kenőcs lehet a háttérben. Sajnálatos módon sok unikornis halt meg érte.

Pár perc csend után Monsieur le Beau ismét megszólalt. Kifejtette, hogy ezt a csillogó bőrt és egyenletessége a le Beau Sárkányolajjal is el lehet érni, amit saját szalonjában vásárolhat meg a nagyérdemű Párizs varázslónegyedében.


Fotózás 2000-ből.

Bár Elliot külseje egyértelműen irigylésre méltó, problémás személyisége továbbra is botrányos visszhangnak örvend a varázsvilágban. Nem egy fotós kameráját rongálta meg és fenyegetőzött komolyabb átkokkal. Kihágásait többen jelezték az auroroknak, ám az ügy sosem jutott tovább. Talán ők is úgy gondolják, hogy ez a szépfiú nem viselné jól az Azkaban nyirkos vendégszeretetét.

Egyszerre imádja és utálja Elliotot? Egyenesen a pokolra küldené? Írja meg szerkesztőségünkbe! Akinek a levele bekerül a Heti Troll rovatba, ajándék Sárkányolajjal kap jutalmul!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #50 Dátum: 2022. 11. 12. - 18:28:56 »
+6

Télváró olvasmányok

Drága Olvasóim! Hát eljött ez a várva várt hónap is. Tudják, hogy mit jelent ugye, Kedveskéim? Közeledik a december, közeledik mindenkinek a kedvenc ünnepe. A sötét estéken pedig egyre szívesebben takarózik be az ember lánya egy bögre forrócsokival és könyvvel. Íme hát, most ismét összeszedtünk néhány télváró olvasnivalót, nehogy unalmasak legyenek a hosszú éjjelek.

Csókos Linda - Karácsonyi puding
Kedvenc romantikus írónk igen csak termékeny mostanában, mindannyiunk legnagyobb örömére. Sosem okoz csalódást, a leghidegebb éjszakákon is képes forróságot hozni az ember mindennapjaiba. Most ismét visszatért, merészebb, pikánsabb és vakmerőbb, mint valaha! Már el is pirulok, ha csak a történetre gondolok!
A Karácsonyi puding főszereplője Cini, a szégyellős, mugli családból származó kamaszlány. Csendes és visszahúzódó, aki imád sütögetni, szünidőkben pedig a családi cukrászdában dolgozik. Itt találkozik Armandóval, az egozikus mediterrán aranyvérű férfival, aki betéved az üzletbe, és egy szempillantás alatt izzani kezd tőlük a levegő, szinte még az édességek is elolvadnak a jelenlétükben. Még Cini sem gondolta, hogy hamarosan a karácsonyi puding minden csínját-bínját el fogja sajátítani, és az egzotikus édességek szakértőjévé válik.
Ez után a könyv után természetesen már senki sem fog ugyan úgy nézni egy pudingra sem, az ünnepek alatt, hölgyeim!

Mazsolás Márta - Az eltűnt karácsonyi manó
Rengeteg kisgyerekes szülő várhatta már ezt az új mesekönyvet, a csemetéi számára. Mazsolás Márta történetei kedvesek, szívet melengetőek, és tanító célzattal íródtak. Ő neki köszönhetjük a Morcos Mákosbéles, az Álmatlan Ákombákom mesét is. Ez az új történet pedig méltó elődjeihez.
A Mikulás otthonában nagy a fejetlenség, hiszen Morzsa Manó eltűnt, aki bizony nélkülözhetetlen abban, hogy a gyerekek ajándékait a zsákba pakolják. Nélküle úrrá lesz a káosz, és a fejetlenség, olyannyira, hogy Mikulásné is a zsákba kerül. Előkerül vajon Morzsa Manó, mielőtt túl késő lesz?

Sirene Howl - Farkasok órája
Ha valaki a szépirodalom nagyjai között szeretne szemezgetni, akkor bizony neki tökéletes a nem  rég berobbant boszorkány új, nagyszabású története. Tíz év után tér vissza a nagyérdemű elé Sirene Howl, hosszú-hosszú hallgatást követően, mint üstökös az éjszakában.
A Farkasok órája egy monumentális alkotás, mely egy rég eltűnt családtörténetet dolgozz fel. A félig meddig önéletrajzi ihletésű mű számos emberi jellemet sorakoztat fel előttünk, akik egy elszigetelt közösségben élnek, a viharos, fagyos északon. Az ő történetük a miénk is lehet, az ő kérdéseik a mi kérdéseink is. Valahol a sötétségben egy gyermek indul útnak a hófedte dűnék között, hogy gyógyírt szerezzen haldokló édesanyjának. Nincs semmije, csak a hátizsák a hátán, és egy legenda, mely a híres Fokföldi boszorkányhoz vezeti. Az út hosszú, és a kérdés örök: Kik vagyunk mi ezen a világon, és életünk értelme vajon hol rejlik?Őszintén remélem, hogy eme remekművek között önök is megtalálják a maguknak valót, és felmelegíti a lelküket a hűvös, magányos éjszakákon. Hamarosan megjelenik Horkantó Horton újabb kötete is, a Párizsi fehér éjszakák címen, mely két varázslóról szól, akik a váletlen folyamán ismerkednek meg Párizsban, karácsonykor. Egyetlen egy éjszaka, és mégis az az egy nap is csodát tehet két sebzett lelkű emberrel, akik egymásban lelhetnek vígaszt.

Önök már elolvasták ezeket a műveket? Esetleg az új könyvet várják? Mennyire nyerte el tetszésüket az adott könyv, esetleg csalódtak benne? Epekedve várjuk a válaszaikat, szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #51 Dátum: 2023. 01. 10. - 14:51:47 »
+2

A tél illatai

Drága Olvasóim! Csodálatos örömhírrel szolgálunk ismét, hiszen mindannyiunk kedvenc boszorkánya, a híres Miss Disenchantment újabb parfüm kollekciót dobott a piacra, a kamaszlányok és a hölgyek legnagyobb örömére. Az ünnepekkel bizony néhány deka feljöhetett a bájos testünkre, és talán nem látjuk magunkat olyan elbűvölőnek, de ezekkel a csodás, új illatokkal meg se érezzük a zsírpárnákat!

Az új termékcsalád szinte ismét feltört a parfümök között az élvonalra, ami nem is csoda, mert Miss Disenchantment képességei nem ismernek határokat, és a hölgyek szívét ugyan úgy képes meghódítani igéző illataival, mint a kedves urakét. A tesztelére kapott termékminták egytől egyig fantasztikusak, nem is lehet eldönteni, hogy melyik a legjobb, de mit is várunk, Miss Disenchantment korunk egyik legnagyszerűbb boszorkánya!

A női parfümök csodás, esztétikus dizájnnal kerültek a polcokra, az üvegcsék egy-egy jégcseppre emlékeztettek minket, világos üvegben pedig ott volt három rendkívül finom illat. A Mézeskalács kunyhó, Fagyöngyerdő és a Vörös szív. Nevük beszédes, a Mézeskalács kunyhó édes, finom, nem tömény, fahéjas-almás-mézes illatfelhőt alkot, mely az ünnepek elmúltával is megállja a helyét vendégségekben, és persze akkor is, ha azt akarjuk, hogy felfaljon minket egy úrfiú. A Fagyöngyerdő téli fenyvest idéz fel bennünk, mintha csak a szabad természetben sétálnánk. A bodza, málna és narancshéj keveredik a fenyves illatával. Intenzív és erotikus illat, de ha a hölgyek ennél merészebbek szeretnének lenni, ott van a Vörös szív, kifejezetten a Valentin-napokra. Cukorszirup, rózsa és magnólia illata bódító hatással lehet a hölgyek szíve választottjára.

És bizony az urak sem maradtak ám ki, ők is megkapták a fenomenális, három illatból álló új kollekciót! A Tengeróceán, a Havasi rejtek és a Sejtelmes szerelem. A Tengeróceán kellemes, friss illattal burkolja be az urakat, szicíliai citrom, bergamott, sós tenger és citrus illata elbűvölő és markáns. A Havasi rejtek a
havas táj, az eukaliptusz, fenyő és enyhe gyümölcsös illatával szinte hölgyek fognak heverni a lábak előtt, és férfiak is, ezt garantáltan mondjuk. A sejtelmes szerelem illata kellemes szivar aromáját markáns, érett férfiaknak ajánljuk, melybe citrom és ámbra illata keveredik.
Reméljük Önnek is sikerül ezek közül az illatok közzül kedvére valót találnia, és tökéletes ajándék lesz önnek és szerettei számára is. Figyelem, a csodáló tekintetek Önökre fognak ragadni, akármerre is járjanak, ezek után!

Elnyerte valamelyik illat a tetszésüket? Esetleg már ki is próbálták őket? Melyik ejtette rabul a szívét? Baglyaikat várjuk Szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.098 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.