+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Elliot O'Mara
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Elliot O'Mara  (Megtekintve 34561 alkalommal)

Fernando Flores
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2020. 08. 18. - 17:31:23 »
+1

NAGYRANŐTT GYEREK
Érdekes ember vagy, Elliot, nem éppen az a fajta, akiről azt gondolnám, hogy bírja a sok gyaloglást és kincskeresést. Az az igazság, hogy bizonyos szempontból kellemesen csalódtam benned. De ettől még csak egy gyerek vagy egy felnőtt férfi testáben, ami engem nem zavar, mert nem hisztizel azon, ha koszos lesz a kezed legalább. Azért örülök, hogy a kígyómarást túlélted, mert nehezen vallom be, de szegényebb lenne ez a világ nélküled. Ha máskor is akarsz Dél-Amerikában kalandozni, akkor tudod kit kell keresned. Ja, egyébként tudod, hogy az igazi nevem nem Pedro? Persze, ha ragaszkodsz hozzá, akkor hívhatsz így, cserébe majd egyszer te is kapsz valami jó nevet tőlem.
Naplózva


Dylan Harlow
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2020. 08. 28. - 09:00:08 »
+1

NEM VAGYOK A HASONMÁSOD
Nem, én nem Te vagyok és még csak nem is hasonlítok rád - akkor sem, ha állítólag minden ázsiai egyforma. Helyetted fotóztak le a Prófétába, amire egy munkatársam hívta fel a figyelmemet. Biztosan ez volt az öt perc hírnevem, amire sosem vágytam, egyenesen kellemetlen volt magamat látni egy újságban. Hát akárki is vagy, remélem legalább elkerültek a kíváncsi szemek aznap.
Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2020. 08. 28. - 14:42:38 »
+2

O'MARA...
Nem vagyok biztos benne, hogy a csempész fickó azért nyögte be pont a te nevedet, mert tényleg segíteni akart, vagy pedig szimplán csak ki akart baszni velem. Mindenesetre ha azt hiszed, egyszerűen megtörhetsz, hát tévedsz. Akárhányszor elmegyek veled horgászni, ha szeretnéd, még a kislányos hisztirohamaid ellenére is... Nem vagyok az a feladós típus, O'Mara. Te viszont egy kicsit ellazulhatnál néha, és megpróbálhatnád élvezni azt, hogy feldobom az unalmas napjaidat. Hány lángnyelvet kell még neked vennem, hogy kicsit elviselhetőbb legyél?
Naplózva

Søren Stærmose
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2020. 08. 28. - 20:50:56 »
+1

az a láng
furcsa dolog ez, ami köztünk van. Valami pislákoló kémia talán, egy halovány láng, ami gyöngéd és kellemes minden északi hűvösségem ellenére. Furcsa és kellemes tánc ez a miénk, te gyors vagy én lassú de valahogy ez a kettő ütem egymás mellett megfer. Nem tudom mi ez es meddig zajlik, de amíg tart nem szállok ki ebből. Ahhoz túlságosan jó.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2020. 10. 06. - 07:47:56 »
+2

Após jelölt
Egész jó fej voltál velem mostanában, apuci. Még azt is elintézted, hogy hétvégén összefuthassunk Cassennel. Ezért hálás vagyok, viszont azt nehéz elfelejteni, amiket a kastélyod pincéjében találtunk. Titkolsz valamit és lehet, hogy emiatt Ő is veszélyben van. Szóval figyellek, mert tudom, hogy a jófejséged mögött több van azért.
Naplózva


 


Serena Fawley
Griffendél Godrik Akadémia
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2020. 12. 04. - 19:14:03 »
+1


Legendás állatok...
Ha így haladunk, lassan újraírhatjuk Göthe Salamander könyvét. Gorgók, sárkányok, tényleg többet fogunk tudni ezekről a mágikus lényekről, mint Göthe. A gorgóval szépen elbántál, a sárkányokat imádod. Kedvellek és jó dolog veled tölteni a szabadidőmet, akármerre is járunk a világban. De ha velem vagy, ne keverj bajt! Arra nincs szükségem!
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2020. 12. 22. - 12:43:22 »
+2


nem tudom
Nem tudom, hogy mit kéne mondanom. Amikor megtudtam, hogy Aidennel elvileg összepletykáltak a lapok, röhögtem rajta egy sort. Sosem hittem volna, hogy te, hogy Avery vagy pont Flynn kerül ilyen veszélyesen közel hozzám.
Nem tudom, hogy kedvellek-e vagy sem. De azt hiszem kerülni akarlak. Olyan családi képpel riogatsz, ami fáj. Túlságosan is fáj ahhoz, hogy közelebb kerüljek hozzád, hozzátok. Sajnálom, de nekem ez túl sok. Sajnálom, hogy nem megyek át, amikor hívsz, de tudom hogy Aiden sem akarná. Fojtogat a levegő, fojtogat annak az életnek a fénye, ami nekem sosem lesz már meg újra.
Kerüllek, de nem azért mert utállak.
Csak mert fáj. Nagyon fáj.
De ha Aiden miattad kerül bajba, egészen biztosan beverem a képed.
Naplózva


Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2021. 02. 19. - 13:24:36 »
+3


ELLIOT O'MARA-LEE-ROWLE-FOREST-MILTON
Tudja, Mr. Milton - ha most éppen ezen a néven fut - régen találtam ilyen hatsásos közéleti szereplőt, mint maga. Azt kell mondjam, hogy cikkek sokaságának teremti a helyzeteket, méghozzá igencsak stílusosan. A következő interjú sorozatom, mely életmód tanácsadó lesz a maga életstílusát is vizsgálat alá veszi. Remélem hajlandó lesz beavatni mindebbe! De, ha nem akkor se aggódjon! Rita Vitrol mindent megold.
Naplózva

Erica Fraser
Eltávozott karakter
*****


broken mother

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2021. 03. 03. - 20:17:15 »
+1

az exvej
Láttam Aident melletted boldognak lenni. Öröm volt látni, és én mindenben támogattalak volna benneteket.
Sajnálom azt a kínos jelenetet, aminek részvevője voltál. Aiden nem akart rosszat. Ő csak nem találta meg önmagát. Sajnálom, hogy így alakult. De szeretném, ha tudnád, még most is támogatlak, amiben csak szükséged van rám. Remélem Noaht még elhozod hozzám időközönként. Ebből a házból hiányzott a gyerekzaj. Hiányzott az élet, és ti megtöltöttétek.
Az ajtónk nyitva áll előttetek. Bármikor.
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2021. 04. 27. - 14:23:43 »
+1

legjobb sógorszerű
Az elején nem tudtalak hova tenni. Aiden sosem akarta, hogy találkozzak veled gyakrabban, vagy hogy átmenjek hozzátok. De lehet nem is akartam volna. Furcsa voltál és idegen. Nehéz volt Aiden új életét, téged és döntéseit egybe lenyleni és megszokni. De azt hiszem egészen rendben vagy. Csak ne etesd halott denevérekkel a bátyámat.
Meg adhatok neked főző tippeket, elvégre én vagyok  alegmenőbb szakács.
Naplózva


Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #40 Dátum: 2021. 05. 03. - 04:07:14 »
+1


Valami bonyolult és kusza
Már az első pillanatban volt valamilyen vibrálás köztünk. Még akkor is, ha arról az időszakról nincs meg minden emlékem, tudom, hogy az életemnél is fontosabb voltál nekem. De aztán történt az a baleset és most azt tudom, hogy mindennél jobban vágyok rád, hogy az nem lehet csak egy fejezete a múltunknak. Ígéretet tettem, és be is fogom tartani, ha belehalok, akkor is biztonságban tudlak majd. Különleges vagy, különleges dolgot adtál nekem.
Naplózva


Aiden J. Fraser
Varázsló
*****


Pirkadatkor a hajnalba olvadok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #41 Dátum: 2021. 05. 03. - 11:03:42 »
+1

tisztán létezünk egymás mellett
A fenébe is, O'Mara. Mikor kerültél hozzám ilyen közel, mondd? Magam sem tudom, melletted egyszerűen megszűnik létezni az az Aiden, akit én ismerek. Akit csak én ismerek. Túl sok arcom van, és nem tudom pontosan mi is az igazi azokból, amit mutatok. De amikor veled vagyok, ezek egyszerűen nem érdekelnek. Csak tisztán létezek előtted, és ez sebezhetővé tesz. AMit gyűlölök. Gyűlölök ilyen védetelennek lenni. És melletted ezt mégsem bánom. Hadd legyek melletted még egy kicsit. Hadd legyek veled mocskosan is fehér.
Naplózva


India Zayathri
Eltávozott karakter
*****


az Orákulum

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #42 Dátum: 2021. 05. 05. - 19:04:55 »
+1


Félek tőled
Tudom, nevetséges, de tényleg ezt érzem. A látomásaim azt súgták, veszélyes vagy rám nézve, és én Ryan óta nem vagyok olyan botor, hogy figyelmen kívül hagyjam a szellemvilág üzenetét. Mindennek ellenére kínosan érzem magam, hogy úgy viselkedtem veled, ahogy, hisz... te nem tehettél semmiről. Bár nem is sejtem még, de nagy esély van rá, hogy útjaink minden igyekezetem ellenére újra keresztezhetik egymást Daniel révén...
Naplózva


Daniel O'Mara
Eltávozott karakter
*****


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #43 Dátum: 2021. 05. 06. - 09:04:09 »
+1

ha még egyszer sírni látlak
A bátyám vagy. Miért nem vagy nagy és erős? Miért kell eléd állnom, hogy megvédjelek, miközben ennek fordítva kéne lennie? Számodra az élet csak egy játék, amin nevetni kell, amivel el lehet szórakozni. De csak egy van belőle. Csak ez az egy van, hogy boldog legyél. Ne rontsd el azzal, hogy elengeded azt, amit megérdemelsz. Nem akarom, hogy ez történjen veled. Hát álljak megint eléd, védjelek meg, hátha a hátam mögött meghúzva magad, boldog tudsz lenni?
Naplózva


Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #44 Dátum: 2021. 05. 07. - 14:40:36 »
+1


Aiden barátja (?)
Nem gondoltam volna, hogy utánam majd egy sráccal is megpróbálja... de hát úgy hallottam boldogok vagytok és én nem vagyok ellene kicsit sem, sőt. Azt hiszem, támogatom, hogy megtalálja az igazit valamilyen módon, mégha nem is egészen ez volt az elképzelés. Azt is hallottam, hogy Mrs. Fraser megkedvelt téged. Ennek örülök... egyszer én is megismerkednék veled... ha van kedved!
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 04. 09. - 21:55:45
Az oldal 0.293 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.