+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Reggeli Próféta
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Reggeli Próféta  (Megtekintve 8987 alkalommal)

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 09. 18. - 15:47:53 »
+4

A FŐPARANCSNOK MEGSZÓLALT


Harold Macmillam, az Aurorparancsnokság vezetője ismét megszólalt a júliusban történtekkel kapcsolatban. A nyomozás ugyanis tovább folytatódik a Foltozott Üstben zajló események felszámolása után is. Bár emberi életekről van szó, mégis úgy tűnik, hogy a minisztérium mind újra és újra megakad valamivel, ami csak a Rend oldalára billenti a mérleg nyelvét. Ezzel persze újabb áldozatai lehetnek a különöns társulásnak, melynek valódi célját továbbra sem ismerik az aurorok.


– Adrian Flint és Darius Parkinson holtteste a támadások után marad a tett helyszínén. Mindketten fekete csuklyás köpenyt viseltek, a kezüket bőrkesztyűbe bújtatták és aranymaszkba bújva fedték fel kilétüket. – Jelentette be az alapvető tényeket Harold Macmillan. – A két család tagjai döbbenten állnak az események előtt, mégis mindenkit igyekszünk kihallgatni. Jelenleg a legközelebbi rokonsággal foglalkozunk, ám letartóztatás egyelőre nem történt.Az főparancsnok azt is hozzá tette, hogy a nyomozás további részéig az Abszol útra, a Roxfortba, a roxforti birtokra még több aurort rendel ki, hogy biztosítsák a civilek épségét. Ezen kívül rendezvényeket csak kisebb létszámban, száz fő felett lehet tartani, illetve zárt térben tartott rendezvények esetén minden belépőt át kell vizsgálni a bejáratnál. Adrian Flint és Darius Parkinson lakásában pedig házkutatást rendelt el. Az intézkedéseket a Mágiaügyi miniszter is jóváhagyta.

Kérdem én, kedveseim, elég-e ez a néhány intézkedés? Legfeljebb tüneti kezelés egy ilyen helyzetben. A gyermekeink, a szeretteink élete veszélyben van, ráadásul nem is akárkiktől. Ha olyan alakokkal kell ismét szembe szállnunk, mint Mr. Flint vagy Mr. Parkinson, akkor felmerül a kérdés: nem egy egykori halálfalók által szervezett mozgalomról van szó valójában? S miért nem látja ezt a különös összefüggést a minisztérium is?

Ön mit gondol a helyzetről? Ossza meg velünk véleményét, küldjön egy baglyot szerkesztőségünkbe!


Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.058 másodperc alatt készült el 29 lekéréssel.