+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Eltávozottak kincsei
| | | |-+  Louise Lott (Moderátor: Louise Lott)
| | | | |-+  Nagy szájak találkája...
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Nagy szájak találkája...  (Megtekintve 3109 alkalommal)

Louise Lott
[Topiktulaj]
*****


♦ VII. Hollóhát ♦ Prefektus ♦ "Cinkemadár"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2016. 07. 22. - 19:39:05 »
+1

Minerva Balmoral

♦♦♦

"It's not always true that people in age,
Know what you feel and know what to say."

+18
  Nagy mindentudó arckifejezéssel hallgatom, ahogy Minerva részletezi, mire is gondolt pontosan visszaélés címszó alatt. A napszemüvegre pedig csak egy farkasos vonyítással reagálok, mert hát na, ha neki napszemüveg kell, nekem valószínűleg egy elkerített folyosó. Az iskola kedvenc kurvája, alias Louise Lott, személyesen - teljes élet, és torok mélysé… nagyságban.
- Nem, hanem.. hogy megismer, és aztán tudja, hol a rés a pajzson – fejezi be egy, mire megvilágosodásomban lecuppantok az üvegről, és az állam támasztva rá kezdem babusgatni, ameddig átgondolom az alkoholtól rapid lomhulásnak indult agyammal az egészet.
- Szóval, ha jól értem, attól félsz, hogy beleszeretsz? – kérdezek vissza nagy okosan, majd felé tolom az üveget és összefonom magam előtt a karjaimat. – Hmm… - fintorgok az orrommal, mert igazság szerint ötletem sincs, és időbe is telik, amíg a releváns gondolatok megszállják az agyam. – A fasz se tudja, de ami először eszembe jut az csak annyi, hogy ha beleszeretsz már valószínűleg… fogalmam sincs. – Olyannyira belekeveredtem, hogy inkább abbahagytam, és Minerva felé fordultam, hogy minden maradék józanságom erre a kérdésre használjam el. – Sosem voltam még szerelmes, és a dugócimbijeim közül is csak Owennel beszélek őszintén – mondom neki. Más kérdés volt Wolf, mert vele meg nem dugtam. Bár az annyira nem lenne ellenemre. Soha nem is volt. – Owennél viszont tudom, hogy semmi okom aggódni, mert akármennyi szart is tud rólam, én legalább annyit tudok róla. Bár ha nem tudnék, sem hiszem, hogy ki akarnám használni. Hú, szóval, na, csak legyél mindig kibaszott őszinte magaddal, és akkor nem fog senki kihasználni.
 Tudom, hogy a válaszom felhős, és valószínűleg Minerva semmi hasznosat nem fog tudni belőle kiszedni, de jobbal nem tudok szolgálni. A szerelem, a kapcsolatok, meg a megbízás; újkeletű dolgok számomra. Ameddig a háború fel nem nyitotta a szemem, még csak arról sem tudtam, hogy ha lenne rá lehetőségem, lehet, hogy vágynék ezekre a dolgokra. Viszont tapasztalat híján nem tudtam neki többet mondani, ami miatt szarul is éreztem magam. Elvégre várt tőlem némi útmutatást, de semmi ilyesmivel nem tudtam szolgálni.

 Balmoral szóhasználata annyira szórakoztató, hogy az előbb sikeresen magamra ragasztott letargiából egy perc alatt kirángat.
- Aztakurvafaszba! – röhögöm, ahogy hallgatom a részletezést. Valóban allstars leszünk, ahogy mondja. – Még Malfoy is maradt? Szent szar! Leszámítva, az apró tényt, hogy ex-halálfaló, ha nem kúrt meg annyi csajt, mint ahány sráccal én lefeküdtem, akkor egyet sem. Morális fertő, de komolyan. Mintha szándékosan válogatták volna össze a leggázosabb arcokat – forgatom meg a szemem. – Legalább Granger prűdsége ellensúlyoz majd egy keveset, de hát, mint halottnak a csók. Főleg, hogy a Próféta szerint Weasley húzza – legyintek.

- Nem, a büdös gyökeret én mondtam, a többivel viszont ő állt elő – morgom az orrom alatt, majd inkább visszalopom a piát és húzok még egy utolsót Max emlékére. – Mindegy, igazából leszarom. Ha mázlim van, ezt a két hetet már kihúzom anélkül, hogy bekövetkezne a jóslatod – tolom vissza Balmoral felé a whiskyt. – Ami meg a bált illeti, valószínűleg elmegyek – vonok vállat. – Wolf meg, azt szed le rólam amit csak akar – vigyorgok Minervára, ahogy jól rámarkolok a borosüvegre, majd kihajítom az erkélyről. A hollóhátas pontokra pedig még meg is hajolok.
 
- Vááárj, támadt egy zseniális ötletem, és végre is hajtjuk miután kiosztottunk egy istenes kurva nagy pofont az arcbőrünknek. Itt van a baglyod valahol? – kérdezi belelkesedve Balmoral.
- Ja, de miért? – kérdezek vissza, miközben már állok is fel, hogy megkeressük majd azokat a rágcsákat. Ötletem sincs mi a frászt akarhat Minerva.

Naplózva


Minerva E. Balmoral
Eltávozott karakter.
*****


the variable

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2016. 08. 24. - 20:48:48 »
+1


Louise Lott

+16


        Örömmel állapítom meg, hogy Louise már egészen magáévá tette a Wolfsággal nyilván együtt érkező vonyítás mibenlétének páratlan kivitelezését, szóval ez a korty most a mindenkori állatságokra csúszik le kicsiny, de sokat próbált gyomromba. James akár büszke is lehet, hogy egy ilyen csatahangot kiadó lány vetett rá farkasszemet, aztán majd együtt csaholhatnak. Most így alkohollal beszőtt agyam legromantikusabb intermezzóját hallották...
        - Ööö. Asszem. Az elég mélytorkos szopás lenne, és nem a jó értelemben. - jegyzem meg igen bölcsen, mintha annak a témának mestere lennék az emlegetésen túl is - Én sem.. értem. Észben tartom.
        Nem vagyok ugyan meggyőződve róla, hogy teljes egészében magamévá tettem a bölcsességet, de felteszem, Louise nem is ezért a monológjáért pályázik a Merlin aranyfokozatára, szóval hagyom is elévülni. Azért értékelem a szándékot, a kis megjegyzéseinken túl tényleg szoktunk törődni egymás olykor gyatra lelkiösvényének ápolgatásával, csak hát kicsit vak vezet világtalant módon. Shafiq meg változatlanul egy pöcs, ebben így meg is egyeztem magamban halkan - mégis ki szalasztaná el Lottot? Owent sem mindig értem, de ő legalább nem akar valami egészen másnak látszani, mint ami, még ha ez néha együtt is jár azzal, hogy nevetségessé teszi magát Bishop kapcsán.
       - Ja, Draco 'Erről apám hallani fog' Malfoy, a mi nagy örömünkre és megelégedésünkre! De most komolyan, ki akar lefeküdni azzal a görénnyel?! Mi a faszt akarhat tőle egy olyan kompánia, már egy ízléses stuporzuhanyt kivéve, aminek tagja Dean, Mirol és Pierce?! - elmélkedem fiatal hölgyhöz méltóan - Akkor idén tényleg becsapott a geci az ablakon.
        Nyugtázom a mindenkori bölcsességet egy üvegemeléses mutatvánnyal, de olyan profi lettem időközben, hogy már nem öntöm magam nyakon sem - ez azért a nyár elején nem feltétlenül működött elsőre, de azóta büszke lehetek a részeg-koordinációmra.
       - Csak nehogy lecsússz a párzási időszakról.. - örülök már megint az üveggel a karjaim között, de közben függőlegesbe rángatom szétcsúszó tagjaimat - Csak adj egy pergament meg tollat, és meglátod! De akkor előbb vezess.. országomat egy zacskó rágcsáért. Bár asszem csokoládé van még nálam, kurvára fogunk neki örülni holnap reggel.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 10. 09. - 00:22:41
Az oldal 0.093 másodperc alatt készült el 33 lekéréssel.