+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Gazdára találtak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gazdára találtak  (Megtekintve 4451 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2020. 11. 29. - 22:00:16 »
+1

NELLIE NOTT
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: protektor
Munkahely: minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara 
Avialany: Inbar Lavi

A karakterről:
Egy nagymúltú aranyvérű família leszármazottjaként te is komoly szakmát tanultál ki, hiába nem volt soha tehetséged a magoláshoz és az összetettebb feladatokhoz. Nem, sosem voltál butuska, inkább csak szabad lélek, akit nehéz volt kordában tartani. Ha bulizni volt kedved, hát buliztál, ha pedig tanulás helyett inkább egy forró fürdőben áztattad volna magad, megtetted. Az életed azonban enm volt egyszerű. A Nott család egy oldalágának utolsó örököse vagy, ráadásul az anyád halálának is szemtanúja voltál a háború alatt. A nő ugyanis öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy apád halálfalók közé keveredett és téged is belerángatott ebbe. Azon az éjszakán megbomlott benned valami, hol sírtál, hol hisztérikusan nevettél és a mungóbeli kezelés sem segített. Néhány napott töltöttél a Szebb Napok Pszciho-medimágiai Intézet falai között, de azóta sem vagy a régi önmagad.
Szeretőt szeretőre halmozol, a legjobb ruhákad hordod, de amúgy csak egy kiszáradt kagylóhéjnak érzed magad, amit már nem jár át az élet. Talán a nyugatóbájitalok mellékhatása, magad sem tudod... mindenesetre, mikor apád azt mondta, hogy a Phillip Rowle örökésének menyasszonya leszel, csak engedelmesen bólintottál. Ezt az árat el tudtad még viselni azért, hogy apádnak unokát adj. Ő csak is erre várt.
Naplózva


Leonard B. Beckett
Sötét varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 01. 03. - 21:21:49 »
+1

LORIEN BARREL/BECKETT
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Háztartásbeli (ha szeretne, dolgozhat is, szerintem előadóművészi/művészi pálya illene hozzá, de ezt az alkotóra bízom)
Munkahely: -
Vér: Arany
Hirdető: Leonard B. Beckett
Avialany: Alexis Bledel/Natalie Dormer/vagy más sötét hajú, kék szemű hölgy is szóba jöhet

A karakterről:

Lorien a Barrel család szeme fényeként, no meg művészi vénával megáldott, gyönyörű, aranyvérű, fiatal nőként egész életében mindent megkapott, amit csak akart. Ezt hamar természetesnek tekintette, épp ezért, amikor 23 éves korában megpillantotta Leonardot egy aranyvérűek számára rendezett partin, rögvest kinyilvánította a szüleinek, hogy őt akarja... A lánynak kifinomult érzéke volt ahhoz, hogy mi tenné boldoggá, és mivel származását és vagyonát tekintve Leon tökéletes partinak számított, így a szülei hamar beleegyeztek a választásba... Beckettékkel régóta jó viszonyt ápoltak, így nem volt nehéz megegyezni velük a frigyről. Még úgy sem, hogy akkor még történetesen Leon és szerelme, Deliah jegyesek voltak. Caesar, a Beckett család feje természetesen biztosította Barreléket, hogy ez nem akadály, s hamar tett is arról, hogy egyszer, s mindenkorra szétválassza Leont és Deliaht. Felbérelt valakit, aki exmemoriammal minden Deliahval közös emléket kitörölt Leon elméjéből. Ezután már zöld utat kapott Lorien, aki - mint mindig - most is hamar megszerezte, amire vágyott. Az új álompár tündöklését csak a háború viszontagságai árnyékolták be, Leon mindkét szülőjét, Lorien pedig az édesapját veszítette el. Halálfaló-feleségként hűen követte Leont a menekülésben, kapóra jött nekik Lorien anyjának, Liliethnek amerikai származása és kapcsolatai. A roxforti csata után közvetlenül elmenekültek New Yorkba, ahol a varázslónegyedben, egy gyönyörű kúriát bérelve élték aztán gondtalan életüket Bailey álnéven. Úgy tűnt, kapcsolatukat semmi sem szakíthatja szét, ám 2001 tavaszán Leonnak váratlanul álom formájában elkezdtek visszatérni az emlékei... S minél többre emlékezett, annál dühösebb lett Lorienre. Ahogy összerakta az igazságot, tajtékzott: tudta jól, hogy Lorien és az anyja szánt szándékkal tévesztették meg őt, és hallgatták el előle, hogy mást szeretett... Leon tehetetlen dühében végül felkereste Deliaht Londonban, s a találkozás után végleg eldöntötte, hogy elválik Lorientől. Haza sem ment New Yorkba, mindössze a válási papírokat küldte meg feleségének, egy nyomdafestéket nem tűrő levél társaságában, melyben mindennek elhordta egykori szerelmét. Azóta Leon Toszkánában húzza meg magát, élve a gondtalan agglegény-életet. Szándéka szerint soha többé nem akar találkozni Loriennel, és miután a felesége - a levélben vázolt fenyegetéseknek hála - aláírta a válási papírokat, úgy gondolja, örökre letudta az ügyet. Egyáltalán nem számít arra, hogy exneje mégis felkeresi őt olaszországi rejtekhelyén, azzal a céllal, hogy visszaszerezze, ami az övé.

További információ a karakterről itt.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 01. 04. - 18:55:12 »
+3

BEATRIX FLINT
Nem:
Kor: 20
Foglalkozás: Asszisztens
Munkahely: Szombati Boszorkány szerkesztősége
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Jasper Flynn
Avialany: Danielle Campbell

A karakterről:
A Flint család igencsak nagymúltú, Bea is egész életében arra készült, hogy majd kiházasítják és tovább kell örökítenie a családi vért utódaiban. A szigorú neveltetés ellenére mindig kedves és játékos teremtés volt, akit csupán az édesapja gyenge idegi állapota viselt meg. A Flint család számos tagja halálfalóként tevékenykedett a háború idején, ám Bea szűkebb családja ebből kimaradt, egyrészt mert az apja, Richard pszicho-medimágiai kezelés alatt állt ebben az időben, édesanyja pedig egészen magába roskadt a magánytól. A lány visszatért az Ostrom évében a Roxfortba, ahol Jasperrel, a nála két évvel fiatalabb háztársával közelebb kerültek egymáshoz. Úgy tűnt minden jól alakult... egészen addig, míg meg nem támadták a Roxfortot.
Bea az ostrom alatt elveszítette szem elől Jaspert, belekeveredett a harc sűrűjébe. Rengeteg halált látott, ami egész egyszerűen megbomlasztotta az elméjét. Rettegve rohandt be a Tiltott Rengtegbe, ahonnan csak hosszú napok után, jóval az ostrom végével jutott ki. Ezért nem találták a testét soha sem meg, így csak egy emlékművet emeltek számára a birtokon taláhlató sírkertbe. A lány hosszú ideig semmire sem emlékezett, csak arra, ahogy Jasper nevét kiáltozta, de nem találta meg a fiút. Ez pedig annyira beleégett a tudatába, hogy miután meggyógyult és visszatértek az emélkei is rögeszmésen Jaspert kutatta, ám mire rátalált, már ő is befejezte a Roxfortot és egy másik lány kezét fogta...
Bár Bea megpróbált visszatérni a normális kerékvágásba, a Szombati Boszorkány főszerkesztőjének asszisztense lett, hogy hamarosan ő maga is újságíróvá válhasson, az élete nem lehetett teljes. Továbbra is pánikrohamok, erőszakos ragaszkodás és hasonló problémák gyötörték... úgy érezte, hogy csak és kizárólag Jasper mellett lehetne újra önmaga, de ahhoz el kell távolítania valahogy Avery Cassent a fiú mellől.
Naplózva


 

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 02. 21. - 20:19:19 »
+2

NELSON LAWNem: férfi
Kor: 35 - 49
Foglalkozás: protektor / egykori auror
Munkahely: Law Protektori Iroda
Vér: Félvér / Sárvérű
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Ryan Reynolds / Gerard Butler / valaki aki tetszik neked

A karakterről:
Nelson Law világéletében szegény volt. Szegény volt ő, szegények voltak a szülei, a nagyszülei, nem igazán illettek be a varázslóvilág azon rétegeibe, ahová Nelson mindig is vágyott. Ezért hát rendszerint olyan szorgalommal tanult, ami kihúzhatta ebből a helyzetből. Mindent elfojtott, életét csupán annak szentelte, hogy mindig előrébb és előrébb jusson. Az iskolába kezdődött minden, először évfolyamelsőnek választották, majd évekig viselte a prefektusi címet az évfolyamán, ráadásul az egyik legjobb terelő volt háza történetében.
A Roxfort után szinte azonnal megkezde aurori képzését, a legkeményebb edzésformákat űzve. A képzés mellett fordult a protektori hivatás felé, s miután végzett mindkét szakon egy ideig mindkét pályán dolgozott. Csupán egy komoly sérülés vetett véget - igen csak korán - aurori pályájának, ám a kemény edzéseket protektorként is folytatta.
A sérüléssel együtt komoly mentális problémák is érkeztek. Bizonyítási vágya lett, hogy már pedig akkor is férfias, ha történetes biceg, s hogy ez bizonyítsa nem csak még erőteljesebbne kezdett edzeni, de szó szerint nő- és férfifalónak csapott fel. Azonban hiába a sok szerető, az izmok, ezen a téren a kielégülés sosem érte el.
Jogi téren maximalista volt, mindig a legnagyobb celebek ügyeivel dolgozott, egészen 2002 tavaszáig, mikor felfigyelt Elliot O'Mara és Rita Vitrol ellentétére, aminek botrányos híre már egészen magas szintekig jutott. Bár nem szokott olcsón ilyesmit vállalni, de a híres Nathaniel Forest exének ügye még az ő repertoárjában is szépen mutatott volna. A kérdés csupán az, hogy meg tudja-e győzni a férfit, hogy vele védesse magát egy egész szerkesztőséggel szemben.

 
Naplózva


Giacomo B. Santeria
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 03. 07. - 10:52:54 »
+1

EVE V. SANTERIA
Nem:
Kor: 19
Foglalkozás: Színművész & táncos
Munkahely: Púder és Varázs Mágikus Színház
Vér: Arany
Hirdető: Giacomo B. Santeria
Avialany: Zoë Kravitz (megbeszélés szerint módosítható)

A karakterről:
Giacomo kishúgaként mindig magadon érezhetted bátyád féltő gondoskodását. Csak másfél év korkülönbség van közöttetek, így nem csoda, hogy miután követted őt a Roxfortba, bátyád lépten-nyomon óvott minden rossztól, még akkor is, ha te azt a bizonyos rosszat nagyon is akartad volna. Hiába kerültél a Hugrabug helyett a Griffendélbe, így sem menekültél meg Giacomo idegesítő pesztrálásától. Szereted a bátyád, nagyon is, de egyszerűen ki tud kergetni a világból, amikor okoskodni kezd, és meg akarja szabni neked, mit és hogyan kéne tenned.
Amikor Gia végzett a Roxfortban, kissé fellélegezhettél hát, úgy érezted, most eljött a te időd, s egy évig valóban azt az életet élhetted volna végre, amit minden más korodbeli tinédzser, ám ekkor az egyre eldurvuló háborús helyzet húzta keresztbe a számításaidat. Nem csoda, hogy miután végeztél, kapva kaptál anyai nagynénéd meghívásán, és elszabadultál egy évre Madridba, hogy végre levezesd az évek óta felgyülemlett feszültséget, és kiszórakozd magad, mielőtt belekezdenél a nagybetűs életbe. Két éve már, hogy hazatértél, azóta Gia nyomdokaiba lépve a MMMM növendéke vagy, s hozzá hasonlóan az egyetem mellett te is elhelyezkedtél színész-tanoncként. Bár tárt karokkal vártak volna a Keresetlen Komédiás Kamaraszínházba, direkt nem akartál odamenni, hisz leghőbb vágyad, hogy ne a már sikeres és befutott Giacomo kishúgaként tartsanak számon, hanem önnön érdemeid miatt ismerjenek el. Jól is haladtál ezen az úton, szépen beilleszkedtél a Púder és Varázs Mágikus Színházban, és egyre komolyabb szerepeket bíznak rád, ámde szeretett bátyád ismét keresztbehúzta a számításaid azzal, hogy igent mondott a színház igazgatójának felkérésére, így hamarosan ő is a Varázs színházban lép a világot jelentő deszkákra... akaratlanul is megnehezítve ezzel az életedet.

Tovàbbi információt a Santeria családról itt találsz.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 03. 29. - 16:25:37 »
+2

GABRIEL FRANCIS MILTON
Nem: Férfi
Kor: 39
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Aurorparancsnokság
Vér: Mugli születésű / félvér
Hirdető: Elliot O'Mara, Johann Metzger
Avialany: Joel Kinnaman (nem módosítható!)

A karakterről:
Gabe hosszú évek óta az aurorpálya egyik kimagaslóbb alakja volt. Legalább öt kitüntetést zsebelt be és persze az ehhez tartozó jutalmat is, amit befektetett egy gyönyörű, Londonon kívül házba, hogy legalább a munka nélkül töltött időt nyugalomba töltse a saját birtokán, az állatai (a négy doberman) között. Itt érezte egyedül azt, hogy nem kell őrült bűnözők után rohangálnia. Senki sem húzta fel, nem hozta ki belőle az állatot, igazán békére tudott lelni. A munkájában annyira megszállott volt, hogy észre sem vette az őt körülrajongó kollégákat és kolleginákat, így a magánélet rövid időn belül mélyrepülésbe kezdett. Hogy feltűnt-e neki? Aligha.
Azonban a mi aurorunknak úgy alakult az élete, hogy 1999 nyara óta, az az most már bőven 2 éve olyan esetek nyomában járt, amiket nem tudott lezárni. Az nem zavarta, hogy elmaradt a kitüntetés vagy a jutalom, sokkal inkább az, hogy nem sikerült elkapnia egy piti tolvajt, akiről mindössze annyit tudott, hogy rosszabb, mint egy szarka és sötét
a haja, a szemei pedig mandulavágásúak. Ő maga sosem találkozott szemtől szemben az úriemberrel, csak a szerencsétlenül járt áldozatokkal találkozott. Először akkor lett neki gyanús ez a bizonyos Elliot, mikor a Próféta pletyka rovatában olvasott a bortányos kapcsolatáról Nat Forest íróval, aztán jött az újabb cikk, hogy a Csillagleső Fesztiválon egy bizonyos Elliot O'Mara terítette le az egyik csuklyás alakot és mivel Gabe is ott volt a helyszínen, bizony látta a fickót, aki leterítette a bűnözőt... mandulavágású szemek, sötét tincsek... És bizony Gabe ekkor döntött úgy, hogy ideje lesz Mr. O'Marát mindenhova követnie. Talán kicsit megszállottja lett az ügynek? Nem kizárt.

2002-ben végül valahogy mégis csak Elliot közelébe sikerült férkőznöd. Bár sosem mondtad volna ki eleinte, sőt talán később sem, de rájöttél, hogy az a megszállottság egészen más módon nyilvánul meg. Akartad magadnak, nagyon is akartad, így hát megszerezted. Azt ígérted neki, hogy örökre vele maradsz. Azt ígérted, hogy vigyázol rá... de nem tartottad be az ígéreted. Mindössze 2 hónapot voltatok együtt, mielőtt elmentél arra a bizonyos bevetésre és végül eltűntél. Csak a véres kabátod maradt utánad, s nem csak Elliot, de a legjobb barátod, Metz is úgy vélte, meghaltál. De tényleg így van?

Megjegyzés: A regisztráció után a karakter megalkotásához adok infókat.

Az eredeti előtörténetét itt olvashatod el! Ha valamin módosítanál, beszéljük meg.

4-5 játékom volt Gabe-bel, amit érdemes elolvasni, ám nem várom, hogy pontosan ugyanolyan legyen a karakter, mint akkor. Az eltűnése során elszenvedhetett egy csomó féle sérülést mentálisan és testileg is, amik megváltoztathatták. (discordon is akad egy jó adag RT-jellegű játék, ezeket szívesen megmutatom szintén)
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 13. - 06:09:15
Az oldal 0.082 másodperc alatt készült el 33 lekéréssel.