+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Archívum
| | | |-+  The Crewe Crew
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: The Crewe Crew  (Megtekintve 1023 alkalommal)

Dexter Crewe
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2015. 09. 06. - 21:10:53 »
0

Amelia Crewe

Név: Amelia Crewe
Kor: 18 (Születésnap: 1980. augusztus 10)
Vér: Félvér

A Karakterhez fűződő kapcsolata: Dexter egyetlen nővére, legjobb barátja, és a Nagy testvér, aki mindent lát.

Pár mondat…: Amelia a Crewe család legidősebb lánya, az első varázslóvérű gyermek, és egyben a legnagyobb testvér. Talpraesett, karakán leányzó, s egyben a család második – önjelölt – anyafigurája. Sokan azt hinnék, hogy azért, mert a szülei rátukmálták a többieket, vagy azért, mert nem kapott elegendő anyai szeretetet, de ez egyáltalán nem igaz. A szülei nagyon is szerették, ahogy a testvéreivel is jó kapcsolatot ápol.
Valamikor másodikos korában kapta a Vérhugrás gúnynevet – melyet a házán belül is gyakran alkalmaznak. A név azért ragadt rajta, mert bár túlteng benne a jóindulat, előbb cselekszik, mint beszél, ha a gyengékért kell kiállni. Mind a mai napig előbb pofoz fel valakit, aki elveszi a nála gyengébbtől a játékát, minthogy az illetőt összeszidja, vagy a lelkére beszéljen. Nem agresszív, csak nem válogat az eszközeiben, és hisz a büntetés általi bevésés intézményében. Mintha lenne a fejében egy vészjelző, amin a „Gyengék veszélyben!” felirat áll, csupa nagybetűvel. Ha ez a lámpa kigyullad önjelölt hősként akcióba lendül. Ő az lány aki úgy tanítana meg valakit úszni, hogy vízbe löki, s mindezt merő jóindulatból teszi.
Majdnem fotografikus memóriával rendelkezik, így szinte lehetetlen megcáfolni, ha valamire emlékszik. Rettenetes mennyiségű lexikális tudással bír, azonban gyakorlati oldalon inkább csak az alapokra támaszkodik – legalábbis ami a tanulmányait illeti. Amelia jogi karra készül, ami miatt a család nagyon büszke rá. Nincs benne nagyravágyás, de bír egy egészséges önbizalommal és önkritikával.
Dexter a legjobb barátjának tartja, s az érzés kölcsönös, ugyanakkor hasonlóan jó viszonyt ápol sokakkal. Elég népszerű lány a Roxfortban, de nem mondható híresnek, vagy hírhedtnek. Abban a közepesen szűk rétegben amelyben mozog ismert, azon kívül nem igazán.

Kinézet: Hogy ne essen félreértés, Amelia avataralanya Georgie Henley. Ezt a kikötést azért teszem meg, mert a család egyik legjellegzetesebb arca Dexter és Trystan mellett, s mert a karakter kinézete egy az egyben erről a leányzóról lett mintázva. Sötétvörös, már-már barna haj, kék szemek, sovány alkat, a vonása pedig félúton vannak a Dexter féle manófej, és a Trystan képviselte, hosszú arc között. Egyszerűen erre az arcra lett kitalálva a karakter, sorry.

Ami még említést érdemel: Amelia nem remekel a gyakorlati tantárgyakban, ugyanakkor nem is áll belőlük rosszul. Lexikális tudása viszont kiemelkedő. A kedvenc tanára Alastor Mordon, aki sokban emlékezteti a nagybátyjára, aki szintén auror.

Credits: A fenti képért köszönet illeti Clarice-t.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 02. 19. - 16:12:37
Az oldal 0.041 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.