Roxfort RPG

Karakterek => Mardekár => A témát indította: Lola Miller - 2021. 08. 12. - 14:08:49Cím: Lola Miller
Írta: Lola Miller - 2021. 08. 12. - 14:08:49
Mondd csak el, mit gondolsz...
Nem garantálom, hogy meg is hallgatom, vagy hogy érdekelni fog, de azért próbálkozz... :angel

(https://i.pinimg.com/564x/af/0f/a6/af0fa690c11df9b99b910d1678d48ca6.jpg)


*     *     *     *     *

Kód:

Kód:
[justify][color=#C39797][i]Mondd csak el, mit gondolsz[/i][/color]
Nem garantálom, hogy meg is hallgatom, vagy hogy érdekelni fog, de azért próbálkozz... :angel[/justify]


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Elliot O'Mara - 2021. 08. 18. - 08:11:19
Az én Lulum
Nem állítanám, hogy a lányomnak hiszlek, legalábbis biológiai értelemeben nem. Viszont örülök, hogy velünk vagy és bár mostantól nem lóghatunk olyan sokat együtt, mint a nyáron, szeretném, ha mindig úgy térnél vissza hozzánk, hogy ez az otthonod. Nem foglak egy olyan lecsúszott nőhöz visszaengedni, mint az anyád. Vigyázok rád. Felelősséggel tartozom érted.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Minerva McGalagony - 2021. 08. 18. - 21:14:00
szóljon már a drága jó apjának!
Miller, már érezem, hogy magával is csak a baj lesz, mint az apjával. Bocsánat, a kérdőjeles apjával, aki volt kedves beírni a felvételi lapjára, hogy, idézem: apa: Elliot George Fraser-O'Mara ? (még nem tisztázott). Döntse el, hogy az apja akar-e lenni vagy nem. Ezt pedig mostantól a maga felelőssége megbeszélni vele!


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Sophie Flynn - 2021. 11. 14. - 17:35:30
Szóval a baglyom...
Bocsi, hogy neked repült Atlasz, azt hitte, hogy adsz neki egy kis csippentést a vattacukrodból. Öhm, igen, nem gondoltam volna, hogy egyenesen belerepül a vattacukrodba, és kitör belőled a frász. remélem nem akarod levesben megfőzni, miután megkopasztottad, mert hát ilyen tekintettel néztél rá, miután nem sikoltoztál.
Azért remélem örültén az ajándék csipke napernyődnek! Meg a ruháknak... és a Vad Angyal kazinak... meg a plüssfókának. 


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Esther M. Doyle - 2022. 01. 21. - 20:01:14
Elliot kislánya?
Az apádnak nevezett ember, mármint hogy Elliot, mindig azt mondja, hogy biztosan nincs biológiailag köze hozzád. Nem tudom. Igazából próbálom nem észre venni a köztetek lévő hasonlóságokat... mindenesetre, az tök jó dolog, hogy befogadtak. Ha néha lány társaságra vágynál, keress meg és elviszlek menő boltokba vásárolgatni meg... vannak nagyon jó kávézók is! Na mindegy! Keress!


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Elizabeth Hepburn - 2022. 03. 22. - 13:17:19
ne csatangolj este
Gondolom, nem lehetek a szíved csücske, de már megszoktam.  nem hagyhatom, hogy takarodó után csatangolj. Attól, hogy nem Mardekáros vagyok, rám is hallgatnod kell. Rúzzsal összefirkálni a falat pedig nem menő.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Alfonz Baldron - 2022. 03. 24. - 19:27:51
ne üsd bele az orrod mások seggébe ::)
Nálad feltűnőbben nem sokan bámulják Belby seggét. Bejön vagy mi van? Tök mindegy, úgysem venne észre, annyira tökmag vagy. Egyébként meg, máskor ne másold le rólam a házit, mert szándékosan tele fogom írni hülyeségekkel, hogy megbüntessenek... ó! Hozol megint olyan finom csokit a tavaszi szünet után? Azt a mugli izét, aminek játék van a közepén és tojás alakú. Az a múltkori pingvin annyira ari volt.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Aiden J. Fraser - 2022. 03. 28. - 13:09:01
Lányom helyett lányom
Imádlak, ugye tudod? Persze, hogy tudod. Megveszek neked mindent, és még a hajad is befonnám, ha tudnám. De ahhoz az öcsém értett jobban. Színt hozol a szürke falakba és borzasztó viccesek vagytok Elliottal, amikor veszekedtek. Remélem tudnak a másod-apádról a Roxfortban és ha valaki a szoknyád alá akar nyúlni, akkor másnapra halott lesz.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Oliver Smith - 2022. 07. 04. - 19:08:29
Túl hiú!
Mútkor belefőzte az Édes álom esszenciájába a bikinis magazinját, és kigyulladt a bájitaltan terem, még sosem láttam pink tüzet. Ha nem szedi össze magát nem lesz több, csak egy hiú nőszemély, akit csak a teste miatt fognak szeretni. Használja az eszét is inkább, mert n é h a  elég jó. De nem a legjobb.
Nyűgözzön le, és akkor visszakapja a smink készletét.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Merel Everfen - 2022. 07. 05. - 05:43:54
Staféta
Nyugi csillagvirág, hallok én rólad eleget, hogy tudjam, ki vagy. És annak örömére, hogy már nem számítok prefektusnak, megnyugtatlak, a Roxfortba mindig kelleni fog az ilyen káoszenergia, amit hozol. Ezúton hivatalosan is továbbruházom rád a feladatot, hogy eseménydúsan tartsd az iskola napjait.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Nora Narek - 2022. 08. 01. - 12:14:04
A kor nem számít, én már csak tudom
Érettebb vagy, mint az évfolyamtársaid, és talán akkor lettünk iagzán jó barátok, amikor rájöttünk, hogy ugyan úgy szeretjük a tinimagazinokat. Miattad ismertem meg a Backstreet Boyst, és MERLINREEE! El kell mennünk egy koncertre! Ja, és köszi, hogy megmutattad a mugli meséket, azóta is Andersen Kishableánya a kedvencem. Alig várom, hogy újra talizzunk, és kisminkelhesselek!


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Magnus D. Brown - 2022. 10. 12. - 17:49:11
Különleges bánásmód
Úgy hallottam különleges bánásmódot érdemel, hát tőlem meg fogja kapni Miss Miller. Milyen meglepő, hogy a maga neve is rajta volt a konyhában őrjöngők listáján, ne aggódjon lesz elég csillámpóni és rózsaszín szivárvány az óráimon is és nem fogom kímélni, csak mert ilyen kicsi és aranyos. Én átlátok a cukiságán. 


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Vincent O'Mara - 2022. 11. 07. - 20:37:22
Drága Lolli-pop
Vinnie nagybácsi drága kicsi hercegnője...hát kicsi cukiságaaaa. Háhá, nyugi csak szivatlak. Hazajössz idén is karácsonyi szünetben? Elviszlek megint bártúrázni, mint tavaly, hívhatod Nora barátnődet is. Csak ne mond el az apáidnak. Ölellek.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Jayce Hansel - 2022. 11. 25. - 16:33:23
* sóhajt*
Tőled illatos még a fiú háló is, pedig még csak nem is járkálsz be oda. Tudom-todom, oroszlán barlang, pasis szagok, stb, de valahogy te betüremkedsz a habos-babos parfümökkel. Remélem Nora lebeszél ezekről, mert mindeki allergiás lesz a parfümjeidre. Egyébként cuki csaj vagy, ijesztően koraérett, de remélem még megmaradsz egy kicsit gyereknek is, amíg még teheted
Amúgy elhagytál egy Roxfold Koboldjai sálat.


Cím: Re: Lola Miller
Írta: Leonard J. Flint - 2023. 01. 30. - 16:13:34
Kviddics meccs
Azt hittem a Mardekárosok kemények. Sajnálom, legközelebb óvatosabban támadlak, le ne törjem a körmöd.
Ui.: Pedig előnyben is voltál az alacsony termeted miatt...