Roxfort RPG

Karakterek => Örökbefogadó => A témát indította: Mrs. Norris - 2019. 05. 28. - 21:13:48Cím: Eltávozottak keresettjei
Írta: Mrs. Norris - 2019. 05. 28. - 21:13:48
Eltávozottak karakterei

Itt találhatjátok azokat a karaktereket, akiknek a hirdetői vagy tulajdonosai már nincsenek az oldalon.
Ha mégis megtetszene egyikük, akkor jelezd ezt kérlek a Staffnál.
Az örökbefogadás menetét megtalálhatjátok a "Lombikkaraktereknél" (http://www.roxfort.frpg.hu/index.php/topic,14217.0.html) topikban.

Jó böngészést! :)


Cím: Serena McLaggen
Írta: Mrs. Norris - 2019. 06. 20. - 16:29:11
SERENA MCLAGGEN

(https://i.imgur.com/rMr5nCn.jpg) (https://i.imgur.com/V3R1MzP.jpg)

Név: Serena (MacMillan) McLaggen
Nem:
Kor: 19
Foglalkozás: Háziasszony
Munkahely: McLaggen kastély
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Mihalik Enikő

A karakterről:
Serena MacMillan élete mindig is egyszerű volt, mindene megvolt, ami kellett, az iskolában könnyen barátkozott és minden férfi kereste a kegyeit. Ő pedig minden roxmortsi hétvégén Madame Puddifootnál várta a szokásos ingyen kávéját egy kellemes, flörtölős kis csevegés mellett.
Az gondolná az ember, hogy a háború mindenkiben mély nyomott hagyott. Serenában nem túlzottan. Bár a Roxfortba nem tért vissza, még szülei unszolására sem, az élete mondatni cseppet sem változott meg. Apja persze azonnal kiházasította, amint jött a lehetőség.
Peter McLaggen, egy idősebb, de annál befolyásosabb aranyvérű férfi éppen a háború alatt özvegyült meg. Serena persze ellenkezett, hisztizett, csakhogy senki sem foglalkozott vele. Kiválasztották a habos hercegnőkhöz
illő ruhadarabot és gondolkodás nélkül az oltár elé rángatták.
Szerencsére újdonsült kastélya elég nagy volt, hogy elkerülje krákogó, káposztaszagot árasztó férjét napközben. Csak az éjszakák voltak egyre nehezebbek. Serena nem akart gyermeket szülni és ezért bámire képes volt. Anyja és apja
állandó számonkérése ellenére is főzetekkel tömte magát és megállás nélkül leste a fiatal varázslókat, akik
férje kegyét kutatva érkeztek a kastélyba. Ilyenkor mindig feltette magának a kérdést: Vajon leszek én valaha szerelmes?


Cím: Deborah Loyd
Írta: Mrs. Norris - 2019. 06. 20. - 17:12:26
DEBORAH LOYD

(https://i.imgur.com/djWdFHw.png) (https://i.imgur.com/GUKQ40T.png)Nem:
Kor: 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: Negyedik
Vér: Mugli származású
Hirdető: STAFF
Avialany: Kylie Rogers

A karakterről:
Deborah szülei egy lavina omlásban haltak meg, mikor ő négy éves volt. A nagynénje vette magához, azonban hamar kiderült, hogy a lány nem jön ki a nővel. Az asszony gonoszsága elviselhetetlen volt. Szinte állandósultak a veszekedések főleg azért, mert megmagyarázhatatlan esetek történtek a házukban, ezért a lány végül a nagyszülőkhöz került. Mint utólag kiderült a sok furcsaságnak, amit a nagynéni tapasztalt, a mágia volt az oka.
A nagyszülők mindent megtettek azért, hogy a lány boldog lehessen, és felhőtlen legyen a gyerekkora, azonban pont a háború évében kapta meg a levelét a Roxfortból. Ezekben a keserű időkben nehéz volt első évesnek lenni, főleg mugli születésűként. Még az iskolában is fizikai, szóbeli bántalmazásokkal kellett szembenéznie. A lány azonban igyekezett a háború előtti idők csodálatos meséiből meríteni erőt, amit a felsőbb évfolyamosoktól hallott. Nagyon érdekelte a varázsvilág és szíve szerint tett is volna azért, hogy visszatérjenek a régi idők. A kívánsága végül valóra vált.
A háborús időszakban az egyik felsőbb éves lány vette pártfogásába, és hamar barátok is lettek. Ez a kapcsolat a mai napig megvan, az idő múlásával csak szorosabb lett. Igazi támogatóra talált és ez bizony nagyon is jól jött a Roxfortban.


Cím: Ziva Mitchell
Írta: Mrs. Norris - 2019. 06. 20. - 17:26:58
ZIVA MITCHELL

(https://i.imgur.com/WNVSpTt.png) (https://i.imgur.com/UXtC7NH.png)Nem:
Kor: 17
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Hatodik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Bailee Madison

A karakterről:
Ziva apja egykor halálfaló volt, és a Sötét Nagyurat szolgálta az első varázsló háborúban, így a Minisztérium üldözte. Egy súlyos sérülés következtében kórházba került, ahol találkozott a lány mugli édesanyjával. A férfi azonban csak futó a kaland miatt folyt bele a kapcsolatba, melyből megszületett  Ziva. Nolan azonban nem volt jó ember,  hitt Voldemortban, és abban, hogy egyszer vissza tér. Egy éjszaka szökött meg, az újszülött lányával együtt, akit a szilárd elvakult elvei mellett akart nevelni. Így hát Ziva vasszigor mellett nőtt fel, abban a hitben, hogy anyja eltűnt.
Zivából 11 éves korára egy hűvös rátarti leány lett, aki túlságosan is lenéző volt a sárvérű iskolatársival. Az apja nevelése mellett hatalmas tudásszomja volt, szinte minden tantárgyban talált valami elképesztően izgalmasat, ami miatt kiváló tanulmányi eredményei lettek. Az évek múlásával a diákokkal lenéző volt, ha kérték is a segítségét, csak a háztársainak segített. Büszke volt, és nagyképű, mégis népszerű volt bizonyos körökben. Az élete azonban megváltozott, amikor kapott egy levelet az édesanyjától a háború évében, és kérte, hogy látogassa meg. Ziva kíváncsi lett és összezavarodott, mert az apja teljesen más történetet adott elő az anyjáról. Ekkor kezdett benne először kételkedni.
Az anyjával való találkozás teljesen felkavarta, és kibillentette az eddig oly gondosan felépített egyensúlyából. Aztán eljött a varázsló háború, ahol Nolan kényszeríteni akarta, hogy álljon be ő is halálfalónak, de végül megtagadta az apja parancsát. Az ostrom előtt az anyjához menekült, mert attól félt az apja kárt tehet benne, de elkésett. Mire hazaért, a házat feldúlva találta a tomboló férfival és a rémült féltestvéreivel. Majd az Nolan Ziva szeme láttára végzett az édesanyjával és annak férjével. És bár közbeavatkozott, megmentve a két kishúgát, a történtek után nem maradt ugyan az a lány, aki volt.
Ziva összeomlott a történtek után, egy ideig úgy tűnt, hogy nem is fog tudni visszatérni az iskolába, a kapott pszicho-medimágusi segítségnek köszönhetően azonban lassan visszatér a régi énje. Ám még mindig akadtak olyan élethelyzetek, amikor fel-feltört benne a keserűség. A labilis idegállapot talán végig kíséri egész életén.Cím: Ren Maeda
Írta: Mrs. Norris - 2019. 06. 20. - 20:36:13
REN MAEDA

(https://i.imgur.com/iKj9iy5.jpg) (https://i.imgur.com/ujhBIS8.jpg)Nem: Férfi
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Kento Yamazaki

A karakterről:
Ren nagyapja Japánból érkezett mint diplomáciai nagykövet. Sok időt töltött Angliában, ám itt még sem volt olyan kellemes, mint odahaza a távol szigetországban. Ezért hosszebb-rövidebb időkre mindig hazalátogatott, nem költözve át soha teljesen az esős Londonba. Fia azonban nyomdokaiba lépve Angliában találta meg a szerelmet és telepedett le. A család eddig a pontig aranyvérű volt, Ren apja viszont megszakította a láncot, mikor elvette az édesanyját. A Japánban lévő családdal jó időre megszűnt a kapcsolat, csupán akkor találkoztak, mikor az idős férfi ismét hajlandó volt ellátogatni Angliába.
Eleinte a fiút nem foglalkoztatta nagyon a mágia, olyan gyerek volt, mint bármely másik korabeli. Sőt, talán fel sem tűnt volna senkinek, hogy varázsló felmenők csemetéje, egy-két jelentéktelennek tűnő furcsaságot leszámítva. Ezekről persze csak az édesapja tudta, hogy a mágia jelei. A Roxfortba kerülése után a japán stílusú neveltetés és a sok mugli hatás miatt kitűnt társai közül, különösen az első években.
A fiú tehetségesnek bizonyult a kviddicsben és a tanulmányaiban egyaránt. Az az egyik legnagyobb vágya, hogy a kviddicset hívatásszerűen űzhesse egész életében, de eddig nem sikerült bekerülnie a csapatba. Ennek egyik oka az, hogy a Repüléstan órákon túlságosan is vakmerő és többet bevállal, mint amennyi még biztonságos. Ezért szinte állandóan bűntetéseket kapott. A kviddics mellett a másik nagy szerelme a japán kultúra, így állandóan saját családfáját és a távol-keleti ország történelmét kutatja.


Cím: Sophie Lowell
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 20:53:15
SOPHIE LOWELL

(https://i.imgur.com/yqsiq8r.png) (https://i.imgur.com/d9Hhb5W.png)Nem:
Kor: 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: 5-6 évfolyam
Vér: mugli
Hirdető: Lottie A Lowell
Avialany: Palvin Barbara, Danielle Campbell, Emily Rudd

A karakterről:
Drága kishúgom egy nagyon kedves, erős, és bátor jellem. Nagyon sokban hasonlítunk egymásra, mintha némiképp ikrek lennénk. A kapcsolatunk nem is lehetne jobb, szinte mindent megbeszélünk egymással. Bár, azután, hogy én egyemre te meg a Roxforthba kerültél nem sokat beszélgettünk. Keveset találkozunk, inkább levélben beszélgetünk.
Ahogyan engem is téged is nagyon megviselt minden ami anyánkkal és apánkkal történt. Téged talán jobban, nehezebben viseled el, hogy anyánk ilyen.Nem is szeretsz erről beszélni senkinek. Te vagy az aki közbeeső úton kapcsolatot tartasz köztem és Cristine között. Habár nagyon mérges vagy ránk, amiért nem beszélünk egymással. Már többször is elmondtad, hogy nem közvetítesz köztünk. De aztán mégis megteszed.
A Roxforthos dolgaidról nem sokat tudok. Nem igazán beszélsz róluk. Találkozásaink alkalmával inkább az otthoni dolgokról beszélgetünk. Annyit tudok, hogy nem vagy rossz tanuló, vannak ugyan olyan tantárgyak amiket nem szeretsz, de kinek ne lettek volna. Ez már csak ilyen. Határozott, kissé nagyszájú de alapjában véve bájos lány vagy. Megvan a magadhoz való eszed.
Ravasz is vagy és néha túlságosan vakmerő. Ebben még nálam is túlteszel. Sokszor keveredsz veszélyes helyzetekbe
emiatt. Néhány ilyen esetről beszámoltál nekem is, de van amiről nem. Mostanában furcsán viselkedsz. Nem tudom mire vélni. Mint mondtam az életedbe az utóbbi időben nem avatsz be. Tán titkolsz valamit?


Cím: Annmarie Dalton
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 21:05:31
ANNMARIE DALTON

(https://66.media.tumblr.com/bbec7a3704b8e8f77e7aa6abcc9d311d/tumblr_pht05wQEmd1spiqaeo1_1280.jpg) (https://66.media.tumblr.com/f59dfde5419e14f1210683d2f32e250b/tumblr_pht05wQEmd1spiqaeo2_1280.jpg)


Nem:
Kor: 32
Foglalkozás: Mágiatörténet tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Félvér
Hirdető: Staff
Avialany: Hayley Atwell

A karakterről:
Annmarie évfolyamelsőként végezte el a Roxfortot, s később egyetemi tanulmányait is kiemelkedő eredményekkel zárta. Gyerekkora óta minden vágya volt, hogy régészként kutassa a mágia- és a mágusvilág történetének elmúlt századait, emellett pedig nagy kviddicsrajongóként is számon tartja magát, kedvenc olvasmánya a Kviddics évszázadai.
Az elmúlt pár évben régészként körbeutazta a fél világot, rengeteg ásatáson vett részt, és sok sok varázstárgyat talált meg, melyekkel gyarapíthatta a mágusvilág történeti örökségét. Ahogy Binns professzor az ostrom után felmondott a Roxfortban, Annmarie azonmód megragadta az alkalmat, és benyújtotta pályázatát a megüresedett állásra, leginkább azért, mert izgalmasnak találja az iskola birtokát, és meggyőződése, hogy sok értékes tárgyat találhat, ha az órák közti idejét egy kis áskálódással tölti. Minden vágya egy áttörő felfedezés, ettől azonban még messze áll.

Miss Dalton egyébként nagyon szétszórt nő, aki még mindig azzal küzd, hogy a gyerekes szokásait maga mögött hagyja. A jegyzeteit és füzeteit színes kis cetlikkel jelöli, sok helyen rajzok díszítik a tankönyvet is, a szobáján pedig igen csak meglátszik, hogy már nem édesanyjával él egy háztartásban. A férfiakkal sem volt eddig túl sok szerencséje, ő nem olyan belevaló nő, akit a férfiak többsége keres, s egyébként is jobban érzi magát a könyvei között.
Igaz, hogy komolytalannak látszik, azonban hat öccs mellett megtanult kellőképpen fegyelmezni. Azt mondják a folyosó másik végére is elhallatszik, mikor csendért kiált, s volt már diák, aki utána órákig nem mert megszólalni, a rettenetes rikácsolásra pár roxforti szellem is tett már panaszt. Nem tudni hogyan csinálja, de egy biztos: eléri, amit akar.


Cím: David Horton
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 21:09:15
DAVID HORTON

(https://i.imgur.com/fQaI9nj.jpg) (https://i.imgur.com/lcLNA11.jpg)Nem: Férfi
Kor: 42
Foglalkozás: Titkos nyomozó, varázstárgy felderítő
Munkahely: Felhasználó által választható (szabadúszó)
Vér: Félvér
Hirdető: Patrick McFly
Avialany: Guido Broscheit

A karakterről:
David mindig is rajongott a krimi könyvekért, de sosem gondolta volna, hogy valaha belőle is nyomozó válhat. Élete egészen átlagosnak mondható. Szülei sosem voltak gazdagok, de mindent megadtak neki, amire szüksége volt. A Roxfortban se nyújtott kitűnő teljesítményt. Egyetemre készült, de ekkor az élete váratlan fordulatot vett. Egy  érdekes kis kaland során megismerkedett egy sejtelmes férfival, aki munkát ajánlott neki, hiszen meglátta Davidben a lehetőséget. Ez a munka egy titkos kém és nyomozó hálózatba szólította, ami egy rendkívül veszélyes állás, de ennél fogva igencsak izgalmas és jól fizető munka ez. Persze ez a foglalkozás lemondásokkal járt, melynek némelyike még egészen kellemesnek is bizonyult számára, mint például, hogy nem kell egyetemre mennie, amit leginkább a szülei erőltettek, hogy valamire való varázsló legyen belőle. Hogy csatlakozhasson ehhez a titkos szervezethez, először is meg kellett szakítania minden közvetlen kapcsolatát az emberekkel. Egyik pillantról a másikra teljesen eltűnt.
Családja és barátai emlékezetéből teljesen ki kellett törölni Davidet, majd ezek után a nyilvántartásból is. Lényegében egy szellemmé vált, sosem létezett és nem is fog, legalábbis az emberek számára. Viszont nem élhet úgy, hogy lényegében nem is létezik. Minden nyomozónak végig kell mennie egy animágusi képzésen, hogy a képesség elsajátítása után egy családban gond nélkül el tudja helyezkedni, mint a család házikedvence, ez azért is nagyon fontos, mert sohasem lehetnek másképp biztonságban. Egyaránt kémkednek bárkinek, aki jól megfizeti őket, így mindig félre kell tennie a személyes gondolatait munkája során, hiszen még ma a minisztériumnak szerez információkat, de holnap már lehet a minisztériumtól szerez információkat más embereknek vagy egyszerre végzi a kettőt. Lételeme a rejtőzködés, így gyakran használ százfűlé főzetet munkája során. David végül a McFly család „házikedvence” lett, Snitchy a macska. Jelenleg Patrick McFly-nál tartózkodik a Roxfortban, ahonnan kissé körülményesebb a kijárás, de a TKNYH-nak mindenhol vannak titkos járataik, amiket rajtuk kívül mások is használnak.


Cím: Olive Ketch
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 21:23:10
OLIVE KETCH

(https://i.imgur.com/b9Me89V.jpg) (https://i.imgur.com/h2PzljH.jpg)Nem:
Kor: 17 éves
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 7.
Vér: Félvér
Hirdető: Emmeline Smethwyck
Avialany: Katherine McNamara

A karakterről:
Emmeline, Olive, és Kathrine hálótársak a Roxfortban, így alakult meg barátságuk. Olive forrófejű, szabad szájú lány, aki határtalan kíváncsisággal van megáldva. Ennek köszönhetően barátkozott össze Emmeline-nel, miután követte a Rózsabarlangba, s fényt derített titkára, hisz nem tudta elképzelni, hova tűnik el szobatársa délutánonként.
Jó beszélőkéje van, könnyen rá tud venni embereket, hogy azt tegyék, amit ő jónak lát. Általában ezek a megérzések helyesek, így nem okoz csalódást senkinek. Saját elképzelései vannak a világról, amiket foggal körömmel véd, így elég nehéz meggyőzni bármi másról.
Voltaképpen ő is jó tanuló, Jóslástanban a legkiemelkedőbb. A roxforti csatában is harcolt, ahol a lábát eltalálta egy átok, azóta egy kissé bicegve lép, futni sem úgy tud, mint régen. Imádja macskabaglyát, Bobot, aki mindig tájékoztatja a legfrissebb hírekről.


Cím: Emily Deccor
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 21:27:19
EMILY DECCOR

(https://i.imgur.com/sGCdnFT.jpg) (https://i.imgur.com/etyP0ur.jpg)Nem:
Kor: 13 éves
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 3.
Vér: Sár
Hirdető: Miriam Deccor
Avialany: Leyla Tanlar

A karakterről:
Ő Miriam második mostohatestvére, az édesapja ismeretlen, négy éves volt amikor az anyja és Miriam apja megismerkedtek. Emily nagy példaképe a mostohatestvére, akivel nagyon szoros a kapcsolatuk. A lány Roxfortba kerülése előtt csak nyaranta találkoztak de igyekeztek minden együtt töltött időt felejthetetlenné tenni, így nagyon sok szép közös emlékük van, sokat utaznak nyaranta a családdal, már jártak Rómában, Londonban és Párisban is. A lány minden titkát megosztja Miriammel, de sajnos ez fordítva nincs így, emiatt néha összevesznek, de nem szoktak sokáig rosszban lenni.
Emily kedves és vicces lány de ezek mellett nagyon gőgös és szörnyen maximalista is. Nem szereti a sok embert és nem is igazán szokott beszélgetést kezdeményezni. Imádja a kviddicset de sajnos az édesanyja nem engedi, hogy jelentkezzen a csapatba. Négy éves korában elkezdett balettezni amit még mindig imád csinálni, szereti a lovakat és amikor nincs a Roxfortban akkor sokat lovagol. Csellón és gitáron már öt éve játszik, nyáron pedig elkezdett Miriam segítségével zongorázni is, amit nagyon nagy szeretettel és élvezettel csinál. Ő is a tökéletességre törekszik, úgy mint a családja többi tagja.


Cím: Emily Deccor
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 02. - 21:31:02
OZ HARINGTON

(https://i.imgur.com/OGb32DX.jpg) (https://i.imgur.com/P4z1Buf.gif)Nem: Férfi
Kor: 16 éves
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: Sol Harington
Avialany: Max Irons

A karakterről:
Az öt Harington testvér egyike.
Az ír származású család híressé vált a Roxfortban különcsége miatt. Fokozott szabadságérzetük nem egyszer keveri őket bajba, sőt büntetőmunkába. Oz eleinte teljesen elválaszthatatlan volt Monától és Soltól, szinte mindig egymás mellett voltak. Amikor Oz tizennégy lett, egyre kevesebbszer érintkezett testvéreivel az iskola falain belül. Talált magának barátokat, haverokat, bűntársakat, így a testvérei háttérbe szorultak. Kiszakadt a családi idillből, de nem túlságosan. Annak ellenére, hogy Oz próbál külön életet élni, kialakítani a maga útját, kapcsolatait, még mindig számíthatnak rá a testvérei. Most, hogy bátyja, Sol az ellenállók közé állt, és már nem figyelheti Monát, ráhárult a felelős bátyó szerepe. Bár megpróbálja erős, lekezelő, "menő" személyiségnek mutatni magát, szörnyen félti Monát, hiszen bár egyidősek, Monát sebezhetőnek és védtelennek tartja. Az iskola falain belül természetesen Keyrára is igyekszik többször ránézni.
Alapból heves természet, büszke, szereti ha mindig neki van igaza, és nehezen ismeri be, ha nem. Sokszor úgy érzi, hogy bátyja árnyékában él, hiszen Ő „csak” a második fiú. Ennek ellenére szerető lélek, gondoskodó, és roppant udvarias. A flegma srác csak egy álca, akik egy kicsit is ismerik, tudják, hogy  Oz jó srác. De nagyooon flegma.


Cím: Dominic Bates
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 10:44:08
DOMINIC BATES

(https://i.imgur.com/cECsfcI.jpg) (https://i.imgur.com/p1FZ3OV.jpg)Nem: Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Bűnszervezet vezetője
Munkahely: Saját bűnszervezet
Vér: Félvér
Hirdető: Ellior O'Mara
Avialany: Jason Momoa (mivel az arc jelenleg foglalt, bátran módosítható!)


A karakterről:
Sok pletykát hallani rólad, s ki tudja melyik része igaz? Talán egyik sem. Mégis a 2,15 m magasságod tökéletesen megfelel a feltételezett óriás nagyszülő elméletnek. Állítólag a tetoválásaid alatt hegek vannak, amiket a háború alatt szereztél, mert  durván megkínoztak a halálfalók. Sokan azt mondják, hogy a szeretődet is elveszítetted, mások viszont azt állítják, hogy nem egy halálfaló vére tapad a kezedhez, de persze ott van az a csoport, akik azt állítják, hogy kiszolgáltad a Nagy Úr embereit, hogy védd magad.
A neved csak a háború után lett híres a Zsebpiszok közben, mintha csak a semmiből tűntél volna elő. Az emberek pedig úgy pártoltak melléd, mintha ingyen sört osztottál volna. Senki sem tudta, mi a titkod és éppen ez volt a bosszantó. A hatalmad egyre jobban veszélyezteti a régi nagyágyúk pozícióját. Te pedig tudod, hogy mi a gyenge pontjuk. Christopher Cartwright legjobb emberei, közöttük Elliot is azok közé tartozott, akiket szívesen megkörnyékeznél, jól mutatnának a kis társaságodban. Cooper Hayes talpnyalói pedig egyelőre a jobb pénz reményében könnyedén pártolnak hozzád. De vajon okos döntés bandaháborút szítani? Végül is mi vagy te? Egy nagydarab, közepesen eszes csempész? Mégis bárkit megkaphatsz, bárkit elirányítasz és ez önbizalmat ad.


Cím: Cornelia Everdean
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:04:04
CORNELIA EVERDEAN

(https://i.imgur.com/jASZjGJ.jpg) (https://i.imgur.com/I7RdbBO.jpg)Nem:
Kor: 28
Foglalkozás: Szabadon választható
Munkahely: Szabadon választható
Vér: Mugli
Hirdető: Ailish „Tanci” Everdean
Avialany: Kaley Cuoco

A karakterről:
„A pengét is tűzben edzik.” tartja a mondás.
Azt azonban csak kevesen tudják, hogy a kovácsnak olykor innen-onnan összeszedett fémből, beolvasztott vasból, sérült páncélból kell kardot készítenie. Mi ékesebb bizonyítéka ennek, mint Cornelia, a kisebbik Everdean lány, aki talán még testvérénél is többet töltött a kohó melegében?
Corni nem született boszorkánynak, s épp emiatt sosem szabadulhatott teljesen a pokol tüzétől, melyet Ailish-el együtt az otthonuknak neveztek. Mivel mindig is hiányzott belőle az a fajta talpraesettség és nagyszájúság, mely a nővérét jellemezte, csak igen későn sikerült saját lábra állnia. Sokáig próbált a nagyobbik lány lábnyomaiban lépdelni, és emiatt alakulhatott úgy, hogy bár jóval fiatalabb, maga is beleszeretett a punkba, mint stílusba, gyerekkorában fél karját adta volna, ha varázslóiskolába járhat, imádta az apját, később pedig gondtalan magabiztossággal vetette magát arra a pasira, akit Ailish kidobott. Mégsem sikerült önálló, kemény magot formálnia a mindenhonnan és mindenkitől magához vett egy kis darabokból.
Huszonéves korára azonban, csodával határos módon sikerült helyrehoznia az életét, s olykor még Everdean professzornak is ő maga nyújt lelki támaszt. Vidám, színes egyéniség, aki pontosan tisztában van az erényeivel és adottságaival, továbbá nem által kihasználni azokat. Habár nem rendelkezik Ailish talpraesett, nagyszájú modorával, nem esetlen, gyönge virágszál. Mesterien rejti a fájdalmát, verbális párbajban pedig nem pallost lenget, hanem tőröket döf ellenfelébe, míg az a súlytól össze nem omlik, vagy a sebektől el nem vérzik. Taktikusabb az élet minden terén, valamint a lelki hadviselés igazi nagyágyúja.
Mondják, az anyjára ütött, amit eleinte tagadott, mára meglelte benne az erényt, kigyomlálta a hátrányait, s büszkén viseli ezt a jelzőt. Nőiesebb jelenség, mint a testvére, mely nem elsősorban a külsejét jellemzi, – hiszen maga is "hétköznapibb” szépség, – hanem az élethez való hozzáállását, a személyiségét.
Cornelia Everdean a tűzben edzett acél, melyet maradékokból, újrahasznosított vasból kovácsoltak igazi remekművé.


Cím: Oleg Daan De Groot
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:21:18
OLEG DAAN DE GROOT

(https://i.imgur.com/2Cm1Tke.jpg) (https://i.imgur.com/XscSPTq.jpg)Nem:Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Mágikus fényképész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Kristofer Hivju


A karakterről:
Nagy múltú holland zsidó varázslócsalád leszármazottja vagy fényképész édesapád révén, akit a sors akarata Norvégiába vezetett, ahol egyszer s mindenkorra beleszeretett édesanyádba, így ott telepedett le végül. Egyke lévén mindent megadtak neked a szüleid.
Kiskorod óta követed apád munkásságát és őszintén rajongsz a fényképészetért, így nem csoda, hogy a Durmstrang után a Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolájára jelentkeztél, ahol könnyedén elvégezted a Mágikus fényképészeti szakot. Az egyetem után bejártad a világot, egyrészt, hogy minél változatosabb portfólióra tegyél szert, másrészt, hogy hódolj másik nagy szenvedélyednek, az utazásnak. Egy marokkói munka során ismerkedtél meg Elfelda Hallal. Bár kezdetben hozzá is úgy álltál hozzá, mint az összes többi gyönyörű modellhez... vagyis nem terveztél vele komolyan semmiképp sem, az élet közbeszólt. A munkátok miatt megesett, hogy pár havonta tudtatok csak találkozni néhány nap erejéig, és ez mindkettőtöknek tökéletesen megfelelt így. Már fél éve tartott ez a távkapcsolat köztetek, amikor egy szép nyári napon Elfelda elárulta neked, hogy a gyermekedet várja.... Bár eleinte sokkolt a hír, pár nappal később a sokk elmúlt, helyére öröm költözött a szívedbe és azon kaptad magad, hogy alig várod a kis trónörökös érkezését.


Cím: Jimmy Kipp Quinton
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:33:17
JIMMY KIPP QUINTON

(https://i.imgur.com/pW3aoTz.jpg) (https://i.imgur.com/pPiODkM.jpg)Nem: Férfi
Kor: 23
Foglalkozás: Rúnaismeret tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Ben Whishaw

A karakterről:
Jimmy szülei szórakozott mágiakutatók, akiknek bejött az élet, és az apja egyik találmányával nagyon nagyot kaszáltak. Ez még Jimmy, vagyis inkább Kipp - ahogyan otthon mindenki hívja - születése előtt volt. Azóta a család hírneve csak nőtt, ahogyan birtokaik száma is, ám a Quinton famíliában sosem a vagyon számított, hanem a tudás. Kipp azon kevés gyermekek egyike, akinek nem kellett a Roxfortba járnia. Az apja jó barátságban volt Dumbledore-ral, így fia - különleges miniszteri engedéllyel - otthon maradhatott, és a szülei - Nagy-Britannia két legjobb mágiakutatója - tanították.
Időközben Kipp édesapját felkérték, hogy legyen a Kísérleti Bűbájok Bizottságának vezetője, így fia tanítása mellett a Minisztériumban kezdett dolgozni. Jimmy tanítását 9 éves korában kezdték meg, pálcát, csak úgy, mint kortársai, 10 évesen vehetett kezébe, és 13 évesen már letette az RBF vizsgákat, 9 K-val. A felnőttek, akik ismerték, arról beszéltek, hogy különleges gyermek, egy igazi zseni. Alig 16 évesen szerzett 9 RAVASZT (8K, 1V). Ezután szülei segítségével a rúnatan tudományaiban mélyedt el, és mára, 21 évesen ő a valaha élt egyik legfiatalabb profi rúnamágus, akit csak a varázs-társadalom ismer, és Kipp erre nagyon is büszke.
Azt persze azért szükséges megjegyezni, hogy Kipp kiváló társaság, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni - ha az ember valamilyen tudományos témát szeretne boncolgatni. Ha valaki netán barátkozna, akkor rossz helyen jár. Kipp nagyon keveset találkozott kortársaival, felnőttek között nőtt fel, az ő nyelvüket érti. Nincs humorérzéke, és fogalma sincsen, hogy kezdjen el egy átlagos beszélgetést, vagy hogy hogyan legyen udvarias, olyan, akár a többi ember. Egy kicsit feszélyezi, hogy ennyire különc, és hogy mások is így tekintenek rá, de a változás sokkal jobban aggasztja, mint jelenlegi helyzete.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik! (http://www.roxfort.frpg.hu/index.php/topic,11265.0.html)


Cím: Kilian Harper
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:40:44
KILIAN HARPER

(https://i.imgur.com/O7cRnd7.png) (https://i.imgur.com/3SnMg3E.png)Nem: Férfi
Kor: 19
Foglalkozás: ismeretlen
Munkahely: ismeretlen
Vér: félvér
Hirdető: Evelyn Pye
Avialany: Jaco Van Den Hoven (megváltoztatható)

A karakterről:
Kilian mindkét szülője varázsló, mégis a muglik között érezte jobban magát egészen addig, amíg be nem került a Roxfortba. Onnantól elkezdte szomjazni a tudást, és ennek következtében korábbi komisz, rosszcsont énjét is levetkőzte. Nagy nőcsábász volt, ellenben a vizsgák előtt szinte színét sem lehetett látni. Tagja volt a kviddics válogatottnak, és prefektus is volt. A háború kitörése előtt jött össze Evelynnel, akivel minden lehetséges időt együtt töltött, egy időben olyan pletykák is terjedtek róluk, hogy összenőttek. Aztán kitört a háború, egyre kevesebb időt tudtak tölteni. 1998 januárjában azonban olyan dolog történt, amire senki sem számított. Kilian megelégelte az iskolában folyó dolgokat, ezért már nem rejtette véka alá a véleményét. Mindenféle figyelmeztetés ellenére hangoztatta a nézeteit. Ennek lett a következménye, hogy alaposan megkínozták, majd el is tűntették. Senki sem látta azóta a januári nap óta.


Cím: Vanilla Smith
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:45:39
VANILLA SMITH

(https://i.imgur.com/VCfs1kl.jpg) (https://i.imgur.com/gdtOqYL.jpg)Nem:
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: ötödik
Vér: sárvér
Hirdető: Hannah V. Selwyn
Avialany: Nell Tiger Free

A karakterről:
Bátor, kedves és szeretnivaló személyiség, ezért vonzza az embereket. Segítőkész és naiv, ezért gyakran kihasználják. Hannah legjobb barátnője, még a Roxfort Expressen ismerkedtek meg egymással. Vanilla is gyógyítónak készül, akárcsak Hannah. Igyekszik kerülni a bajt és meghúzni magát, viszont barátait, családját bármi áron megvédi. A legjobb tanulók közé tartozik, de a sportokban nincs otthon.


Cím: Kiara Ishtar
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:49:53
KIARA ISHTAR

(https://i.imgur.com/da6h8Ar.jpg) (https://i.imgur.com/elawHqr.jpg)Nem:  Nő
Kor:  15
Ház:  Mardekár
Évfolyam:  ötödik
Vér:  félvér
Hirdető:  Hannah V. Selwyn
Avialany:  Alessia Cara

A karakterről:
Pimasz, kissé önfejű, első éveiben rossz tanuló, de nagyon jó boszorkány válik majd belőle. Auror szeretne lenni, ezért elkezdi javítani az átlagát. Hannah és Vanilla barátja volt elsőben, de később beolvadt a Mardekárosok közé, így a kapcsolat megszakadt. Gyakran tesz rossz fát a tűzre, kilóg éjszakánként és tiltott helyeken mászkál. Ebből kiderül, hogy nagyon kíváncsi. Imádja a titkokat.


Cím: Trystan Crewe
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 11:53:40
TRYSTAN CREWE

(https://i.imgur.com/gcFjaDX.jpg) (https://i.imgur.com/94JefMm.jpg)Nem: Férfi
Kor: 16 év
Ház: Mardekár
Évfolyam: Hatodik évfolyam
Vér: Félvér
Hirdető: Dexter Crewe
Avialany: Szirmai Gergely

A karakterről:
Trystan a Crewe család második gyereke, ezzel egyidejűleg az idősebbik fiú, kinek furcsa szokásai nem csak a varázslótársadalomból emelik ki, hanem az otthoni környezet, amúgy sem átlagos tagjai közül is. A gyerek maga a tehetség és a kitűnési vágy tökéletes hibridje, aki egyszerre képes erején felül űzni életcélját, s egy hang nélkül kommunikálni idestova két teljes éve. Tizennégy éves korában rettenetes sebességgel kezdett mutálni, így pedig olyan mélyen dörgő medvehang gazdája lett, melyért a gyerekmesék szörnyei is elirigyelnének.  Ebből, – na meg abból a gondolatból, hogy beszéddel kommunikálni túl átlagos – alakult ki az a szokása, hogy mozgó rajzain keresztül fejezi ki magát, s a családi fészken kívül sehol nem rebegteti hangszálait, s otthon is csupán apja parancsára. Emiatt apróbb ellentét feszül a két férfi között, akkor is, ha az öreg Crewe mérhetetlenül büszke rá.
Trystan sokáig volt áldozata ezüstérzékenységének, (kiütéseket kap a nemesfémtől) és a gyermeki kegyetlenségnek, melynek hatására hosszú éveken át, de még itt-ott manapság is, vérfarkasnak tartják. Ugyan ez természetesen nem igaz, hosszú ideig zavarta. Manapság inkább fel sem veszi, vagy viccet csinál belőle. Dextertől eltérően, ő rendelkezik egy magas fokú igénnyel a pihenés iránt, az éjszakát pedig arra használja, amire való, így meglehetősen kellemes látvány lehet a női szemnek is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy több, igen csinos exbarátnővel büszkélkedhet, habár különös módon, mindegyikük valamilyen defektussal rendelkezik.
Mondják Trystan az elmebetegekre bukik. A nagyobbik fiú úgy tartja, ha valami az emberek többségének tetszik, az számára érdektelen, mely alól az egyetlen kivételt a westernfilmek képzik. Nem is csoda, hogy öccsével közös hobbijukhoz, a párbajozáshoz ő maga fejlesztette ki, a pálcakarikát, mellyel a varázsló úgy forgathatja fegyverét,
mint a pisztolyhősök a revolvert. Ezen felül házán belül egy szűk kultusznak (értsd.: négy, legfeljebb hat ember) örvend kedvenc saját karaktere, a revolverfarkú csörgőkígyó. Ezen felül azonban mindent kerül, ami széles körben ismert, figyelő tekintetét az olyan dolgokra helyezi, melyek vagy újak, vagy már elfeledettek. Dexterrel jó kapcsolatot ápol, habár kommunikációjuk ritkás, szoros testvériesség jellemzi őket. Amélia állandó modellje, – bár arcát eddig csak három alkalommal örökítette meg, legalább ezer pózhoz felhasználta már. Igazán senkivel sincs rossz viszonyban, s ez két dolognak köszönhető. Egyrészt rövid úton megszabadul azok társaságától, akik neki nem kellemesek, másrészt rövid távon igen szórakoztató, míg hosszabb időre lehengerlően lojális és kitartó egyén.


Cím: Quennel Oakley
Írta: Mrs. Norris - 2019. 08. 05. - 12:26:25
QUENNEL OAKLEY

(https://i.imgur.com/vo3TOkZ.jpg) (https://i.imgur.com/lR8Kg6D.jpg)Nem: Férfi
Kor: 42
Foglalkozás: Bájitaltan tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: David Morrissey


A karakterről:
Quennel egy kevésbé neves aranyvérű család, az Oakley dinasztia leszármazottja. A vértisztasági kérdésben a család sosem foglalt állást, hiszen tagjait rendszerint nem érdekelték az ilyen földhözragadt eszmék. Legtöbbjük inkább a Mágia különböző ágainak kutatására szentelte az életét. Az a tény, hogy a család főága megmaradt tisztavérű mágusoknak, leginkább a puszta szerencsének köszönhető. A Oakley família ugyanis mindig gyűjtőhelye volt a bogaras aranyvérűeknek.
Quennel is hamar megismerkedett a tudományokkal, az Alkímia útvesztőivel és a bájitalkeverés rejtelmeivel. Anyja meséi gyermekkorától kezdve szóltak állatkísérletekről és a halhatatlanság kicseppfolyósításáról. Nem csoda hát, hogy Quennel is korán megtalálta a helyét apja mellett, a bájitalkeverésben. Gyermekkorában legtöbbször még csak játéknak tekintette a kísérletezést, de a Roxfort után azon kapta magát, hogy külföldi mesterek mellett tanul először a család kapcsolatai révén, majd beajánlások útján.
Quennel a háborút is külföldön vészelte át, csak nemrégiben érkezett vissza a Királyságba. Hazatérésének oka pedig az állásajánlat volt, amit személyesen McGalagonytól kapott, miután senki mást nem talált alkalmasnak a munkakör betöltésére.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik! (http://www.roxfort.frpg.hu/index.php/topic,12263.0.html)


Cím: Emily Deccor
Írta: Mrs. Norris - 2019. 09. 19. - 16:26:44
EWAN SLINKHARD

(https://i.imgur.com/oRfVzGr.jpg?1) (https://i.imgur.com/WpEsbrb.jpg?1)Nem: Férfi
Kor: 34
Foglalkozás: Pálcakészítő
Munkahely: Pálcakészítő Műhely
Vér: Félvér
Hirdető: Jimmy Slinkhard
Avialany:Jake Gyllenhaal

A karakterről:
Nagyjából három évvel ezelőtt tértél magadhoz  a Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotályban, emlékek nélkül, egy medállal a kezedben. A nővérek elmondása szerint azt a kis ezüsttárgyat szorongattad, amikor rád találtak. Pont ezért kaptad az Ewan nevet, hisz a medálon csak ez az adat leolvasható, a vezetékneved se kivehető, le van karcolva. Miután kiengedtek az Ispotályból elkezdtél dolgozni. A munkahelyed, ami egy pálcakészítő műhely jelenti neked az otthont, egy kis „lakást” ahol meghúzhatod magad. Természetesen  ez a lakás borzasztóan alacsony színvonalú,  de a munkáidért jó pénzt kapsz. Talán nem sokára  felhalmozol annyi vagyont, hogy egy igazi lakást vegyél belőle. Nem tudod, hogy mi voltál régebben, honnan  jöttél. Azt se, hogy van egy fiad. Ha csak nincsenek neked is ugyanolyan látomásaid, mint neki... emlékfoszlányok a múltról. (A jellemed teljes mértékig variálható, csak ne legyél egy agresszív, rosszindulatú ember.)

Megjegyzés: A karakter kész N(J)K-előtörténettel rendelkezik. Régi játékosok szabadon örökbefogadhatják, új regisztrálóknak új előtörténet kell írni hozzá!


Cím: Abraham Echo
Írta: Kashmir Echo - 2019. 09. 29. - 13:22:23
ABRAHAM ECHO

(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRq3I6U09NzHb5YF5mrNaJEsmBs6ozKzw9cqPsYdimhRqgiuVHd) (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNS2O1ew_Qpg24T2I6WwtdHUWw7m4MJ0cUp_FvgjA0oUaLL-Oo)Nem: férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Varázstalanok Varázslatai Múzeum igazgató helyttese, műkincskereskedő
Munkahely: Varázstalanok Varázslatai Múzeum
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Vicky Kaushal

A karakterről:
A bátyám vagy. Vad és erős. Túlságosan is. Iagzi Griffendéles srác vagy, azzal a nagyon nagy igazság érzeteddel és felelősségtudatoddal. Azt hiszed rendbe hozhatod a kapcsolatom az apánkkal. Pedig legbelül tudod, hogy ezen sosem fogsz tudni változtatni. Imádtad anyát, és az ő elvesztése teljesen összetört. De ezt úgy mutattad ki, hogy minidg is balhéztál. Ám sosem bántottad volna a nálad gyengébbeket, csak akkor, ha kiprovokálták belőled. Én elég sokszor megtettem. Össze is törted párszor a karomat. De nem utáltalak, mert tudtam, hogy kedves vagy. Te sem bírod Charment, és a felszínes aranyvérű összejöveteleket...Bár nem gyűlöled annyira mint én. és most boldog vagy azzal az élettel, amit elértél magadnak. Bár nem tanultál tovább az egyetemen, és apánkkal ezzel össze is balhéztál, mégis simítottátok az ügyeiteket. Sokkal türelmesebb és megértőbb vagy, velem ellentétben. Kompromisszum képességed és éles szemdet anyénktól örökölted. De képes vagy apával kommunikálni. Imádod a varázs-és nem barázs tárgyakat gyűjteni, és eladni őket. Természetesen te tisztán üzletesz, és ebben megingathatatlan vagy. Nem akarsz belekeveredni a sötét ügyekbe. Nem akarod veszélybe sodorni a feleséged és a három kisfiad. De ha valaha is bajba kerülsz, én megvédelek. Mert jó tesók vagyunk. És te béna vagy párbajozásból.


Cím: Charmen Echo
Írta: Kashmir Echo - 2019. 09. 29. - 13:52:50
CHARMEN ECHO

(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSXRifMMPgulLx_1qNFUiNsHJ_ykZBLO7b3tHR24CCqDXuv0cmR) (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRx8M3dh_qWBnYk-0eRfGtPXWK6AQxMwB90pDq4Y6Ne1PRpfZM5)Nem:
Kor: 30
Foglalkozás: valami flancos, de szabadon választható, viszont a varázsvilágban mozogjon
Munkahely: u.a.
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Urvashi Rautela

A karakterről:
Ki nem álhatom a képed. De te se kedvelsz. Fogalmam sincs, hogy mi van veled, hogy jóban vagy-e Abe-val, vagy nem. Tudom viszon, hogy vannak gyerekeid, mert elég nagy ringyó voltál a szememben mindig. Te vagy apu szemem fénye. Anya hasonmása. De csak kívülről. A hajadat pedig mindig fested, gyűlölted a fekete hajszálaidat. Nem akartál anya klónja lenni. Igazad is van, ő sokkal jobb lehetett nálad. Nem érsz fel hozzá. Belül még nálam is romlottabb vagy. Beképzelt, kapzsi Mardekáros kígyó voltál mindig is. Csak az érdekelt téged, hogy mindig a számodra legkedvezőbb helyzetbe kerülhess. Ezért kented rám a múzeum felgyújtását. Pedig tudom jól, hogy te voltál. De tessék, elérted, hogy a fater kitagadjon. Remélem örömmel nyalogatod a lábát. Mindened a flancolás, a pénz, a népszerűség, azok az elit bálok. Igen gyönyörű vagy nem tagadom, és a szépség hatalom, amivel te nem fukarkodsz visszaélni. Mindent megadnak a férfiak, amit csak akarsz. A szépségedddel és a hatalmaddal akarod elnyomni, hogy egyes dolgokhoz mennyire ostoba vagy. Téged nem érdekel, hogy ha sötét ügyekbe keveredsz, nem érdekel, ha összeszűröd a levet valami alvilági bandával. De csak azt jegyezd meg, hogy ha veszélyt hozol a bátyámra, vagy rám, akkor képes lennék megölni téged, vagy legalább is sittre vágni. De remélem erre nem kerül sor.


Cím: Kaa
Írta: Mrs. Norris - 2019. 11. 01. - 10:48:08
KAA

(https://i.imgur.com/cRtAphV.jpg) (https://i.imgur.com/ls3LmNg.png)Nem: Férfi
Kor: 28-29
Foglalkozás: Tiltott varázstárgyakkal foglalkozik/üzletel.
Vér: Fél
Hirdető: Ariane Ahler & Elliot O'Mara
Avialany: Avan Jogia

A karakterről:
Kaa a varázsvilág alvilágának tagja, tiltott varázstárgyakkal üzletel és ebből anyagi helyzetét mindig képes volt biztosítani. Arianéval is épp egy üzletkötés következtében találkozott a Vakegérben, hamarosan szeretőkké is váltak. Kapcsolatuk elég sokáig jól működött, bár főleg testi vágy munkált köztük. A Kaa-nak akkoriban menyasszonya volt, aki miatt később megszakította a viszonyukat. Az utolsó dolog, amivel kapcsolatban Ariane értesült, hogy el akarja venni a menyasszonyát, innentől kezdve nem kereste a férfit, a leveleit sem volt hajlandó elolvasni, megszakadt kettejük között a kapcsolat, így Kaa nem szerzett tudomást sem a Ariane terhességéről, sem pedig a vetéléséről.
Annak ellenére, hogy ezután Ariane vérig sértve érezte magát megtartott mindent, amit valaha Kaa-tól kapott, a többek között londoni lakását is. A férfi intelligens, remekül képes manipulálni az embereket, mindent megtesz a teljes sikerért, melyben egzotikus, kissé arabos külseje segítségére van. Élvezni kívánja az életet és elsősorban a saját boldogulása kiteljesedése foglalkoztatja. Ariane Ahler első és egyetlen szerelme.
Ariane egyik futókalandja volt a tolvaj, Elliot O'Mara, azóta a férfival ellenséges viszonyt táplál. Kaa többször is ráküldte saját embereit, támogatóit, hogy hagyják helyben alaposan. Talán féltékenység? Talán csak területféltés? Ki tudja. Mindenesetre Kaa az O'Marával kötött ellenséges viszony ellenére is, tovább tevékenykedik Christopher Cartwright bűnszervezetének árnyékában.

Megjegyzés: Részletes információkat a regisztráció után kapsz. ;)
A karakter vezetékneve szabadon választható!


Cím: Eathan Neumann
Írta: Mrs. Norris - 2019. 11. 01. - 10:59:17
EATHAN NEUMANN

(https://i.imgur.com/BNe9NOZ.png) (https://i.imgur.com/FrGKNOP.png)Nem: férfi
Kor: 37-45 között
Foglalkozás: bérgyilkos; civilben pedig művészeti galéria tulajdonos Londonban
Munkahely: aki felbéreli
Vér: fél
Hirdető: Lilium Leddicius
Avialany: Jim Sturgess


A karakterről:
A művészet igazi, nagy rajongója vagy, szívedhez legközelebb az orosz "vándorfestők" állnak, de természetesen minden festményért rajongsz, habár valami ürességet és reményveszettséget látsz a kortárs művészetben. Ebből kifolyólag úgy döntesz, kezedbe veszed az irányítást, és te magad lesze a jelen kori művészet legkiemelkedőbb mestere. Nálad szebben senkit sem láttam még ölni, beleszerettem a módszeredbe, és ha tehetném, veled élném le az életemet. De te még mindig Halálfalónak érzed magad, bár ez a személyazonosságodat bámulatosan titkolod el a Minisztérium kopóitól.
A gyilkosságaid egytől-egyik nagy port kavarnak, népszerű és igen befolyásos személyekkel végzel, olyan egyedien, hogy a könnyem is kicsordul örömömben, ha rájuk gondolok.
Kifejezetten finnyás vagy amúgy, azt mondják, nem is te vagy az akit felbérelnek, hanem te mész hozzájuk, hogy vegyenek fel. Nem fogadsz el piti gyilkosságokat, áh ugyan, Te egy Művész vagy. Az átkaiddal és a késeiddel festesz történeteket az áldozat pucér bőrvásznára. És, hogy milyen is vagy? Én jól tudom, mert Voldemort ideje alatt sokszor együtt voltunk. Egy igazi művészvirág, az ember azt hinné retardált vagy, és szófukarságod a szegényes szókincsedben rejlik, de a gondolataid, és a képzelgéseid mind azt bizonyítják, hogy te már túlságosan intelligensebb vagy az átlagnál. Talán már ijesztően is. És nem utálod te az embereket. De minden művész a saját kiteljesedéséhez való utat választja. És te is imádod az emberi testet. Óh. És még valami. Én folyton a nyomodban leszek.
Ha akarja a Minisztérium, ha nem. Mert ennyire szeretlek, hogy szemmel tartalak. És még jobban imádnálak ha holtan látnálak.


Cím: Yoana
Írta: Mikhail Bertov - 2019. 11. 13. - 10:32:12
YOANA

(https://66.media.tumblr.com/78ec6ff415e6d748e424ba4a95da8504/tumblr_onmqjhpHDt1uuea45o6_640.jpg) (https://66.media.tumblr.com/cef2d26a0c87b4896ecb332574c93dc8/tumblr_onmqjhpHDt1uuea45o7_640.jpg)Nem:
Kor: 25
Foglalkozás: háziasszony
Munkahely: nincs
Vér: félvér
Hirdető: Mikhail Belot / Mikhail Bertov
Avialany: Bensu Soral (módosítható)

A karakterről:
A Bertov család legfiatalabb gyermekeként Yoana volt a kiskedvenc, állandóan nagy figyelem övezete és ha lett volna elegendő pénzük bizonyára egy igazi kis hercegnőnek nevelték volna. Mominoban, Bulgária legnyomorúságosabb részén, azonban ilyesmire nem volt lehetősége senkinek, mindenki szegény volt és koszos, örültek, hogyha cipőre és ételre futotta a hosszúra nyúlt telek idején. Yoana gyerekkorában arról álmodozott, hogy hozzá megy egy herceghez és kitör abból, amibe beleszületett. Végül éppen a szülei akadályozták meg ebben, akik 18 évesen házasságra kényszerítették a kisfalu legtehetősebb lakójának fiával. A "legtehetősebbe" persze nem tartozott bele hercegi korona, de még csak jelentős vagyon sem. Lényegében egy felújított parasztház és néhány tehén volt minden, amihez Yoana hozzá jutott ebben a boldogság nélküli életben. A család rákényszerítette, hogy adjon el ezt-azt az új házból, hogy aztán ki tudják fizetni a tartozásaikat, de hamar elfogyott Yoana és a férje pénze is, így továbbra is nyomorúságban maradtak Bertovék. Nem is csoda hát, hogy megfordult többször a fejében, hogy megszökik otthonról és felkeresi a bátyját, Mikhailt.

Megjegyzés: a vezetéknév választható, mert időközben férjhez ment.


Cím: Petar Bertov
Írta: Mikhail Bertov - 2019. 11. 13. - 10:44:33
PETAR BERTOV

(https://i.pinimg.com/564x/3c/0d/ae/3c0daede43a4947731c908c5926077c3.jpg) (https://i.pinimg.com/564x/b9/0e/f6/b90ef6a57428f18dbe4b27f83537d64d.jpg)Nem: férfi
Kor: 28
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: saját rendelő Mominoban
Vér: félvér
Hirdető: Mikhail Belot / Mikhail Bertov
Avialany: Dylan Sprouse (nem módosítható)

A karakterről:
Petar Bertov pontosan 5 perccel Mikhail után jött a világra, ebből kifolyólag mindig is ő volt a kisöcsi az igencsak nagy famíliában, akit jó ideig nem is vett komolyan senki. Nem érte nagy megkülönböztetés, hiszen a negyedik fiú volt odahaza, ez pedig gyorsan megtanította őt igazán alázatossá válni. Sosem volt olyan harsány személyisége, mint az ikertestvérének, sőt meglehetősen visszafogott és csendes volt kisfiú korától kezdve. Okos volt és jól tanult, amire a szülei mindig nagyon büszkék voltak, amikor pedig a főiskola után megnyitotta a saját rendelőjét Mominoban és a falucska első medimágusa lett, egyenesen a család szemefénye lett. Csak akkor érkezett a csalódás, mikor kideült, hogy Petar sem tudja majd eltartani az egész rokonságot, sőt a rendelője hamarosan a csőd szélére keveredett. Ennek főleg az volt az oka, hogy fiatal medimágus a fizetésképtelen páciensektől legfeljebb élelmiszert fogadott el. Ráadásul eddigre már akkora volt a pénzügyi fejetlenség Bertovéknál, hogy felváltva kezdtek leveleket írogatni Mikhailnak, hátha valakinek hajlandó lesz pénzt küldeni.Cím: Re: Isaac Hadley
Írta: Florian le Fay - 2020. 03. 29. - 20:00:53
ISAAC HADLEY

(https://i.imgur.com/h6lwYeB.jpg?1) (https://i.imgur.com/FMAzCBS.jpg?1)Nem: férfi
Kor: 16-17
Ház: STAFF döntése alapján kerülj beosztásra
Évfolyam:Hatodik
Vér: Mugli születésű
Hirdető: Florian Le Fay
Avialany: Nick Fink (vagy más)

A karakterről:
1998. májusa, a Roxfort Ostroma... ma már pirosbetűs ünnep, neked pedig a legnagyobb gyásznap s a benned lévő szörnyeteg születésének napja. Gazdag családból származol, így hát sosem gondoltad, hogy eléd az élet akadályokat görget. A szüleid büszkék voltak arra, hogy a gyerekeik közül kettőben is felsejlett a varázslóvér. Te és a húgod is bekerültetek a Roxfortba. Jó jegyeket hoztatok, rengeteg barátotok volt. Aztán jött az a végzetes nap és a szemed láttára ölték meg a barátnődet... nem is volt a barátnőd még igazán, csak komoly érzéseket tápláltál iránta. De már tudtad és érezted, hogy ő sokkal több is lehetne. Aztán, miután vele végeztek, hiába ugrottál a testvéred elé, a  testét már elérte a halálos átok és téged megkínoztak, hogy kiszabadítsák a szörnyeteget.
Hát megalapítottad a Figyelők Társaságát, olyan diákokat toboroztál magad mellé, akik szörnyűségeket éltek át, csak mert mugli születésűek vagy mert sárvérű volt a családjukban. Azt mondtad csak figyelnek, megleckéztetik a halálfalók gyermekeit... de nem ez volt a vége. Ha valaki aranyvérű volt, te bántani akartad és ha a társaság egy tagja nem engedelmeskedett az óhajodnak, hát elbántál vele is. Ezért van annyiszor monokli a szemem alatt... mert én szembe fordultam a zsarnokságoddal.


Cím: Henry le Fay
Írta: Florian le Fay - 2020. 07. 22. - 18:07:30
HENRY LE FAY

(https://i.pinimg.com/564x/fa/30/ae/fa30ae85e91cda4035016da08453cda9.jpg) (https://i.pinimg.com/564x/4f/79/3e/4f793ebf8289d0a4ba14813661591fad.jpg)Nem: fiú
Kor: 12
Ház: Hollóhát vagy Griffendél
Évfolyam: 1. (2001. szeptembertől)
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Noah Schnapp (ha van jobb ötleted nekem oké)

A karakterről:
Egy mindenlében kanál kisfiú vagy, de azért a magaviselted sokkal jobb, mint a bátyádé. Egészen kiskorodtól kezdve céltudatos és határozott fellépésű voltál, csak akkor keverted magad bajba, ha a barátaiddal voltál. Aztán persze, ahogy közeledett a Roxfort, igyekeztél tanulni is előre... hogy miért? Hát azt senki sem értette a családból, de te aztán kifejelentetted egy családi ebéd alkalmával: medimágus akarsz lenni. Anyukádék ezt olyan aranyosnak tartották, hogy a szomszédban élő, nyugdíjas gyógyítóhoz is átengedtek, hogy történeteket hallgass és kölcsönkérd a gyógynövényes könyveit. Hamarosan egészen összebarátkoztál Mr. Petersszel, aki megosztotta veled a legféltettebb gyerekkori titkait. Az egyik ilyen egy elásott kincs volt, amit a szülőfalud Beddgelert határában ásott el az öccsével. Azóta sem hagy nyugodni a dolog.
Ahogy nőttél persze nem csak a kincskeresés kötött le, hanem a bátyádon keresztülmenő változás. Te voltál az egyetlen, aki észrevette, hogy sokszor megsérült, hogy rosszban sántikál, így eldöntötted, amint bekereszül a Roxfortba, te bizony megtudod, mi áll a furcsaságok mögött... na meg persze már nagyon szerettél volna tanulni is.