Roxfort RPG

Múlt => Nyugati szárny => A témát indította: Mrs. Norris - 2018. 08. 20. - 20:16:03Cím: A Sötét Varázslatok Kivédése tanár szobája
Írta: Mrs. Norris - 2018. 08. 20. - 20:16:03

(https://i.imgur.com/yaqeb7D.jpg) (https://i.imgur.com/N3RKhxk.jpg)

A szoba tágas és a délutáni napsütésnek köszönhetően világos. A világosságot tovább  fokozza a falak homokszín festése és néhány tájkép is lóg a falakon. A bejárati ajtótól jobbra egy könyvespolc található, amin nem csak az oktatott tárgyhoz kapcsolódó kötetek találhatóak meg. Néhány híresebb mugli szerző könyve is sorakozik a polcokon. Az ajtóval szemben egy nagy íróasztal foglal helyet, ami tele van papírokkal, jegyzetekkel, hirdetményekkel és néhány elhasznált vagy még ép pennával. Az íróasztal és a könyvespolc között egy irattárolószekrény kapott helyet valamint egy kisebb asztal, ami kávé és tea elkészítésére alkalmas.
Az ajtótól jobbra van néhány szék és egy kisebb asztal, ahol kötetlen társalgást is lehet folytatni. Ezek mellett található egy ajtó, ami a szoba háló részlegébe vezet. Ez mellett az ajtó mellett van a kandalló. A szoba közepén egy kör alakú szőnyeg fekszik. Az ajtót varázslattal nem lehet kinyitni, ahogy az eredeti kulcsról varázslat által készült másolat sem nyitja.