+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Keresek...
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Keresek...  (Megtekintve 45740 alkalommal)

Tommy Reese
MMM Magasiskola

grandson of a president

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #105 Dátum: 2025. 05. 21. - 23:20:37 »
+2

A színpadon kívül nem vagyok a gyors, pörgős helyzetek embere, de most szeretném kipróbálni, milyen az, amikor kizökkentem magam abból, ami ismerős. Ha van egy karaktered, aki szívesen borítaná fel egy kicsit az én csendes kis világomat — akár jó szándékkal, akár csak úgy —, örömmel ismerkednék. Lehet valami szokatlan, szokatlanul könnyed vagy épp feszültséggel teli.

Nem tudom, mit várok tőle, de talán pont ez benne az izgalmas. szív
Naplózva

Maisie Jackdaw
Hugrabug
*

Daughter of Darkness

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #106 Dátum: 2025. 05. 26. - 11:13:39 »
+3

The Cursed Seeker of Victims

Finds new victims for Lady Shadowheart to torment. Or not- sometimes, these antique ways just don't work, and the Daughter of Darkness must lower herself to modern social media in order to put her fangs on fresh blood.

A játékos társat keresek. Lehet több is. Potenciális témák:
- Furcsa randevú a Roxmortsban. Lehet, hogy nem tudsz róla, hogy randevú, csak akarsz tőlem valamit- például örök fiatalságot, melyet a véremtől remélsz.
- Párbajra hívtalak, mert tettél valamit ellenem. Akkor javaslom, ha már nincsenek nagy terveid az életben.
- Tudni akarsz dolgokat a vámpírokról. Amennyiben méltónak bizonyulsz rá, bepillantást adok sötét népem sötét titkaiba.
- Sötétség.
- Valami mást akarsz. Valószínűleg elsétálok, de mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben elég idegesítő leszel számomra, hogy felfaljam a lelked később.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: