+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Heranoush Fletcher
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Heranoush Fletcher  (Megtekintve 903 alkalommal)

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

Zsebkosz hercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 04. 17. - 13:27:04 »
+2

┏━━━━━━━━┓
A   M A C S K A
Կ Ա Տ Ո Ւ Ն
┗━━━━━━━━━━━━━┛

Nem vagyok az a fajta, aki csak úgy odaszalad bárkihez. Hozzám kapcsolódni épp olyan, mint bizalmat építeni egy macskával: nem siettetheted, nem kényszerítheted.
Figyellek téged biztonságos, magas rejtekemből. Csendben nézlek onnan a magasból, ahová talán csak egy pillantást vetsz, nem többet. Közönyösnek tűnhetek, valójában azonban megjegyzek rólad mindent. A hangod lejtését, mozdulataid folyamát, pillantásod környezetedre és reakciód, ha történik valami rendkívüli.
Talán ha elég ideig nem zavarsz, magadtól megyek oda hozzád.
A macska nem mindig tudja, hogy a kirakott étel vajon jó szándék vagy csapda. A kézhez, ami egyszer megsimogat, tartozik egy láb is, ami beléd rúg.
Elég egy rossz mozdulat, még ha nem is szándékos, hogy a macska bizalmát örökre elveszítsd. Nem kapsz második esélyt, ha akaratod rá akarod kényszeríteni. Az én bosszúm nem éles karmok fájdalmas csapásában érkezik, hanem a rideg, precíz szótlan ítéletben. Az árulók és ellenségek nem érdemelnek kegyelmet. A bosszú azonban sohasem jöhet érzelemből.

Kód:
[center][color=#4F7942][b][i]Kapcsolatunk[/i][/b]
╘════════[color=#00FF09]༻[/color][color=#EB0000]❁[/color][color=#00FF09]༺[/color]════════╛[/color]

[box][color=#4F7942]Leírás[/color][/box][/center]
Naplózva

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

神風

« Válasz #1 Dátum: 2025. 05. 28. - 20:48:51 »
+1

Pénzügyminiszter kisasszony
╘════════════════╛

Hallod, a múlt éjjel azt álmodtam, hogy elnyerted a lábam hamiskártyán és el is adtad.
Végtére is bírlak, de azért néha rám hozod a frászt!
Naplózva

Enver Nebelwald
Hollóhát
*

« Válasz #2 Dátum: 2025. 05. 29. - 04:45:12 »
+1

Die kleine Bettlerin

Nem tudom a neved. Nem is akarom.

Feldobja a napom, ha látlak. Mosolygok rád, ahogy megpróbálsz arrébb menni az utamból.

Néha megállok hosszabb időre a közeledben. Tudom, hogy zavar.

Nem tudom, mivel érdemeltem ki. De örülök neki, hogy kicsit rosszabb lett a napod.

Talán nem is téged utállak, hanem a gondolatot, hogy ez lettem volna a családom nélkül. Talán egy arckifejezéssel érted el, amit már elfelejtettem. De rád akkor is lesz egy percem, amikor én a Wizengamotban ülök, te pedig guruló knútokért zargatod majd egy cukrászda teraszán a vendégeket.
Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2025. 06. 03. - 17:03:52 »
+1

A legújabb edzőpartnerem
╘════════════════╛

Amikor átvettem a kapitányi pozíciót Edwardtól, nem gondoltam, hogy az első válogatón, amit megtartok, a Mardekárnak segítek új csapattagot választani. Talán nem is kellett volna túl segítőkésznek lennem, elvégre nem az én csapatomban vagy, és jövőre ellenünk fogsz játszani, de nehéz nem értékelni azt a bátorságot, ami ahhoz kell, hogy megközelítsd egy másik ház kapitányát ezzel a kéréssel anélkül, hogy valaha beszéltél volna vele.

Hallottam néhány pletykát rólad, és nagyon sokat hallottam Mundungus Fletcherről, aki nem érdemel igazán mást, mint megvetést. Nem gondolom, hogy a családunk, a szüleink, a nevünk lennénk, és ha továbbra is olyan keményen dolgozol, ahogy láttam, hogy képes vagy rá, tudom, hogy ki tudsz törni onnan, ahová születtél, és hátrahagyhatod a Zsebkoszt.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: