+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Connor O'Hara
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Connor O'Hara  (Megtekintve 6015 alkalommal)

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 01. 22. - 11:26:29 »
+1

Barát

Nem is igazán tudom. Van nekem egyáltalán ilyenem?
¤¤¤
Ellenség

Ó igen, megint itt tartunk. Neked is beszóltam egyszer, amiatt fújsz rám még mindig? Ugyan már, nőj fel!
¤¤¤
Csapattárs

Igen? Kviddicseztünk már együtt? És? Nyertünk? Hülye kérdés, hát persze, hogy nyertünk.
¤¤¤
Szerelem

Sajnálom, ha így érzel...

Kód:
[box][justify][color=#557105]Ne haragudj, mit is mondtál? Hogy hívnak?[/color][/justify]
[hr]
[justify]Aha, értem... És honnan is ismerjük egymást?
Jaaaa... Oké, már vágom! Bocs, így hirtelen alig ismertelek meg.[/justify][/box]

Naplózva

♡ ♔

Robert Finnighan
Eltávozott karakter

Unserious

« Válasz #1 Dátum: 2025. 01. 29. - 14:01:50 »
+2

Versenytárs/vetélytárs/kviddicspajti

Régóta nem volt ilyen erős csapata a Mardinak, kár, hogy többet foglalkoztok a hisztivel és a beszólogatással, mint a játékkal. Remélem találtok magatoknak sztárcsapatokat, hogy a jövőben is meg tudjunk mérkőzni egymással, ha mást nem, összedobunk nektek valami virsli ligára és ott kiélhetitek magatokat. Múltkor is annyira meglepődtem, mikor közelítettetek felém Trav-el, azt hittem két gurkó repül felém. De hé, ne csüggedjetek, jók vagytok, találkozunk a legközelebbi meccsen. Pacsi.
Naplózva

Clarice Edevane
Eltávozott karakter

A Holyheadi Hárpiák fogója

« Válasz #2 Dátum: 2025. 01. 29. - 14:09:58 »
+1

Utánpótlás

Különösen bosszantó kis elsőéves voltál, amikor az utolsó évemet tapostam a Roxfortban - vagyis még inkább ültem a seprűt, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzem a csapatunknak. De már akkor egyértelmű volt, hogy bárki is az aktuális csapatkapitány, fel kell figyelnie rád.
Ne hozzatok szégyenbe. Nyerjétek meg a Mardekárnak azt a kupát!
Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

༻❁✿❀༺

« Válasz #3 Dátum: 2025. 02. 01. - 21:40:25 »
+2

no comment

cseszd meg.
Naplózva

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

« Válasz #4 Dátum: 2025. 02. 01. - 22:46:12 »
+1

you're repulsive

Én nem hiszek abban a mesében, hogy az az ovis fiú, aki a másik kislány haját huzigálja, az valójában szerelmes belé.
Te nem vagy már ovis. Akkor miért viselkedsz úgy?
Naplózva

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

« Válasz #5 Dátum: 2025. 03. 15. - 00:25:44 »
+4

Nialen Traves had invaded your world.

18+ (as always)

Néha fura vagy, és talán nem beszélnénk, ha nem kviddicseznénk együtt. Néha talán túl bunkó vagy, még az én mércémmel mérve is. És talán kicsit túl komolyan veszed a Kviddicset is. De bassza meg, az eredmények magukért beszélnek, és amikor lesöpörjük az ellenfeleinket a vezetéseddel, nem sajnálom, hogy maximalista vagy.

P.S.: Próbálj meg venni Tavishnak egy Cikesz alakú süteményt, láttam a Roxmortsban valamelyik cukrászdában. Nagyon fontos, hogy amikor átadod neki, NE (!) mondd, hogy legalább ezt el tudja kapni! Mondd, hogy eszedbe jutott róla, vagy valami.
Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

« Válasz #6 Dátum: 2025. 03. 15. - 03:27:52 »
+1

Agresszív bunkó

Soha nem értettem, hogy mi pontosan a kielégítő az olyan győzelemben, amit sportszerűtlenül, csalással érnek el. Tényleg elhiszed, hogy jobb vagy így másoknál? Az meg csak hab a tortán, ahogyan a pályán kívül viselkedsz.
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

« Válasz #7 Dátum: 2025. 06. 02. - 17:50:40 »
+2

Tudtad?

Tudtad, hogy a "bemutat egy O'Hara 2.0-át" már egy elterjedt kifejezés?
Szedd össze magad, és ne hisztizz ennyit.
Naplózva

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

kuromi-boots on ur neck girl core

« Válasz #8 Dátum: 2025. 11. 14. - 16:21:11 »
+2

Time to glow up

Nem tagadom, leesett az állam, amikor a te nevedet olvasták fel. Azt se tudtam, hogy bedobtad a neved a Serlegbe (mert figyeltem, kik neveztek rá és fogadásokat kötöttem rájuk).
Spoiler: buktam nyolc galleont.

Minden elismerésem.

De akkor most már kicsit levehetsz a "kviddics az élet" mentalitásból is, legalább a pályán kívül. Nem kell mindig úgy beszélni, mintha egy edzésen állnánk sorakozóban, és nyugodtan kiléphetsz a csapatkapitány üzemmódból is. A csapatnak is jót tenne, ha mást is látnánk belőled. Talán kiderülne, hogy akár még kedvelhető is lehetsz.

Szóval ja... time to glow up.
De ne csak az eredményeid listáján, hanem a való életben is.
Naplózva

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2026. 01. 31. - 22:12:09 »
+3

My shooting star

Tudod, sokszor néztem a hullócsillagokat nyaranta, mikor nem figyeltek és mindig ugyanazt kívántam. Ironikus, hogy pont a te becsapódásod után kezd teljesülni az, ugye? Nem számítottam rád, nem most, nem így, de soha nem kívánnám, hogy meg nem történtté tegyük ezt. Összezavarsz teljesen és olyan érzéseket keltesz bennem, amiket már réges-régen elveszettnek hittem. Még az önfejű, makacs, nehezen kibírható természetemre is úgy reagálsz, hogy a legjobbat hozd ki belőlem. Kérlek, ha újra felkelsz, hogy visszatérj az égre az utadat folytatni, ezúttal repíts magaddal engem is!
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: