+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Santiago Herrera
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Santiago Herrera  (Megtekintve 738 alkalommal)

Santiago Herrera
Beauxbatons
*

Señor Misteri

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 07. 03. - 12:03:32 »
+2

Barátok
Egy árnynak nincsenek klasszikus értelemben vett barátai. Santiagonak nehéz bárkit közel engednie, hiszen élete nagy részét beépülésben, kettős játékban tölti, ahol a bizalom nem erény, hanem veszélyforrás. A "barátság" nála gyakran egyenlő egy régi informátorral, akit nem kell elhallgattatni. Azok, akikkel mégis fenntart valamilyen kapcsolatot, leginkább a magányához hasonló lelkek — elhasznált, kiégett aurorok, akik nem kérdeznek, csak néha hoznak egy italt, és tudják, mikor kell hallgatni.

Ellenségek
Ellenségei száma szinte felmérhetetlen. A mugliellenes mozgalmak, radikális vérvonal-harcosok, veszélyes mágikus bűnbandák — mind olyan körök, ahol már valakinek az apját, fiát vagy bátyját „likvidálta”. De ugyanúgy ellensége lehet egy francia miniszteri tisztviselő is, akinek érdekeit keresztülhúzta, vagy egy brit aurorparancsnok, akit megalázott egy diplomáciai játszmában. Az ellenségei nem átkozzák fennhangon a nevét — gyakran csak némán keresik a megfelelő alkalmat, hogy hátba döfjék.

Kollégák
A spanyol minisztériumban legtöbben ismerik a nevét, de kevesen merik kimondani. A fiatalabb aurorok között afféle legendás, már-már kísérteties figuraként él, akiről mindenki tudni véli, hogy "valahol mindig a határon mozog" — a törvény és a saját igazságérzete között. A felsőbb vezetés szemében ő egy hasznos eszköz, egyfajta "megoldóember", akit nem mutogatnak, de gyakran bevetnek. A francia kollégák bizalmatlanok vele, míg a britek többsége kifejezetten ellenszenvesnek találja a módszereit. De azok, akik már dolgoztak vele terepen, mind elismerik: ha egyszer melléd áll, akkor élve jössz ki.

Szerelmek
Szerelmei inkább árnyak, mint nevek. Voltak pillanatok, amikor Santiago elhitte, hogy képes lehet másra is, mint a túlélésre. Egy francia aurornő, akivel hosszú hónapokat töltött el beépülés alatt. Egy spanyol modell, aki végül túl sokat tudott meg róla. Egy mugli nő, aki sosem tudta meg, ki is ő valójában. Ezek a kapcsolatok mind ugyanúgy végződtek: elhagyással, titokban, vagy eltűnéssel. Santiago nem tud szeretni anélkül, hogy előbb vagy utóbb ne hazudna. És az ilyen szerelem előbb-utóbb mindig vért kíván.

Kód:
[box][center][color=#4B4B4B][font=georgia]Kapcsolat megnevezése[/font][/color][/center]
[justify][font=georgia][color=#D6CFC4]Kapcsolat részletezése...[/color][/font][/justify][/box]
Naplózva

Elfelda Hall
Boszorkány

« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 10. - 22:36:56 »
+2

Észak-fokom

Azt kívánom, bár lennél fenségem, az Észak-fokom, titkom, idegenségem, lidérces, messzi fényem...mert... egy ideje már, hogy úgy érzem, látva látlak, s még, ha tévedek is, megérné a kockázat, hogy lennék valakié... lennék Valakié.
Naplózva

Vianne M. Gardner
Ilvermorny
*

˙✦ joviális

« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 30. - 22:36:51 »
+1

Mental Mentor

Vannak nehezebb napok, amikor a hátam közepére se kívánom a gyakorlásokat, meg olyanok is, amikor már csak várni tudom, hogy vége legyen az utolsó órámnak (nem vettem fel sok órát), hogy újat tanuljak.

Tanulni.

Én.

Ha bármi értelme van annak, hogy itt vagyok, akkor azok a leckék, amiket Öntől veszek.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: