+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hollóhát
| | | |-+  Eloise Harding
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eloise Harding  (Megtekintve 775 alkalommal)

Eloise Harding
Hollóhát
*

A Furkász Firkász fotósa

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2022. 12. 10. - 19:43:29 »
+1

Különben nem tudom, miért nehezebb a fénykép és a valóság közti űrt elfogadni, mint azt, hogy amit az égbolton látunk, az valójában már nem létezik. Bizonyára, mert mi vagyunk a képen. A mi fényünk, meg a rólunk visszaverődő. Lehet, hogy tényleg istentelenség, ha egyetlen pillanatom fénye túléli magát a pillanatot. Túlél engem. De lényegét tekintve egy fénykép meg egy évmilliók óta halott csillag most ideérő fénye között túl nagy különbség nincs.
Kód:
[center][size=12pt][font=century schoolbook][color=#c3544b](A KÉP CÍME)[/center]
[justify][font=century schoolbook][color=#536b7b]és hogy miről szól
Naplózva

Nora Narek
Mardekár
*

A rendes lányok csendben sírnak

« Válasz #1 Dátum: 2022. 12. 13. - 17:37:46 »
+2

(ÁTLÁTOK RAJTAD)
Ááhá! Tudom, ám, hogy csak előadod az ártatlan szűz kislányt mindenki előtt, hogy senki se gyanakodjon rád, amikor az ujjad köré csavarsz valakit. Népszerűbb akarsz lenni nálam ugye? Hát ez nem fog menni. Amúgy is ezzel a borzas hajjal is inkább úgy nézel ki, mint egy spániel.
Naplózva

Ezra Ellsworth
Hugrabug
*

A joke? Im on it!

« Válasz #2 Dátum: 2022. 12. 16. - 22:35:14 »
+1

(Furi vagy)
Nem tudom mi van veled, a közeledben mindig zavarban érzem magam. Valamit csinálsz, amitől ilyen állapotba kerülök, biztos szórtál rám valamit vagy ilyesmi. Vedd le tüstént, mert oda lesz a jó hírem, ha zagyválok a közeledben!!
Naplózva

Minerva McGalagony
Tanár

Az Igazgatónő

« Válasz #3 Dátum: 2023. 01. 01. - 11:28:12 »
+1

(mi lelte magát?)
Miss Harding maga úgy néz ki, mint egy ijedt nyúl. Javaslom keresse fel Dahlia Robertset, iskolánk kiváló pszicho-medimágusát. Egyszerűen aggodalomra ad okot, ahogy el akar bújni mindenki elől, és nagyjából igyekszik azonossá válni az épület falával. Barátkozzon már végre, Merlin szerelmére, ne csak azokat a könyveket bújja!
Egyébként bájosak lettek a fotók az iskolaújságban.
Naplózva

Maria Fitzgerald
Tanár

a Hollóhát házvezetője

« Válasz #4 Dátum: 2023. 01. 18. - 19:59:53 »
+2

(nem akartam)
Bocsi, bocsi, nem akartam neked menni! Komolyan, nem vettelek észre, hogy ott állsz... Ami egyszerűen szörnyű, hiszen a tanárod vagyok! A HÁZVEZETŐD! Nem vettem észre a saját diákom! Legyél egy kicsit feltűbőbb, mert ez így elég para. Kérj tippeket Lolától vagy Norától, nekik mindig csillog valamilyük.
Naplózva

Leonard J. Flint
Hollóhát
*

« Válasz #5 Dátum: 2023. 01. 18. - 20:37:25 »
+1

Szedd össze magad
Nem, mintha különösebben érdekelne a sorsod, de mégiscsak egy házba tartozunk és hogy gúnyolnak téged, az rossz fényt vet ránk. Ne hagyd, hogy csúfoljanak, nagyobb a tudásod bármelyiknél, légy büszke erre és vágj vissza. 
Naplózva

Szabad helyeim: 2/2

Claus Hill
Griffendél
*

blah blah blah

« Válasz #6 Dátum: 2023. 02. 27. - 11:49:19 »
+1

(hallottalak gitározni)
Nem vagy egy rocker csaj, az tény, de attól még elég menőn játszol. Végre valaki, aki értékeli a Beatlest! Még hogy öregesek! Szeretnék én is hatvan évesen olyan patentul kinézni, mint Ringo vagy Paul. Akartam is beszélgetni veled, de te mindig elpirultál és elszaladtál. Oké, hogy én is egy fantasztikus, híres gitáros vagyok, akitől zavarba jön az ember, de így hogy dumáljunk?
Naplózva

Nora Narek
Mardekár
*

A rendes lányok csendben sírnak

« Válasz #7 Dátum: 2023. 03. 24. - 10:55:17 »
+1

(bénácska vagy)
Nincs még egy ember a földön, mint te, aki a könyvekért jobban aggódik, mint a saját élete miatt. Fura vagy, ez tény, de valami hülye oknál fogva aranyos is. Lehet ez a titkos bájad fogta meg Domot is. Cukik vagytok, amikor andalogtok, meg amikor magad andalogsz, csak legközelebb láss is, mert belém gyalogoltál. Továbbra is kezdened kéne valamit a hajaddal.
Naplózva

Enola Hemmings
Eltávozott karakter

« Válasz #8 Dátum: 2023. 04. 25. - 16:46:10 »
+1

(Tudod?)
Tudod, mit szoktak mondani azokról, akik a hátad mögött beszélnek rólad? Megfelelő helyen állnak ahhoz, hogy....
Naplózva

Isabella Wheeland
Hugrabug
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #9 Dátum: 2023. 05. 19. - 16:28:52 »
+1

(kicsit túl sokat félsz)
Túlgörcsölöd a dolgokat egy kicsit, nem? Én nem értem, hogy nem haltál még meg infarktusban, vagy valami, mi a titkod? Amúgy szerintem ennyire ne próbálj meg láthatatlanná válni, túl kedves vagy te ahhoz, hogy átnézzenek rajtad. De, hé, majd megnézzük a kijárási tilalom után a csillagokat. Csak el ne ájulj a stressztől, jó?
Naplózva

Jayce Hansel
Mardekár
*

idegenné válik a lélegzetvétel

« Válasz #10 Dátum: 2023. 06. 10. - 11:11:15 »
+1

(köszi)
Monstrot elviselni mocskosul nehéz, nektek lányoknak mégis megy. Nem tudom meddig lesztek együtt, de köszi, hogy itt voltál neki az utolsó évében. Azt hiszem mind akettőtöknek nagyon jót tett ez, és tudom, hogy bármi lesz is sose fog bántani.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: