+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Arelia Tobervic
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Arelia Tobervic  (Megtekintve 176 alkalommal)

Arelia Tobervic
Minisztérium
***


Átoktörő

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2020. 10. 14. - 01:06:40 »
0


Család

William Tobervic

Amneziált, tartózkodási helye: Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály
Arelia időközönként meglátogatja

Cara Tobervic

Megvakult, tartózkodási helye: London, olykor Kanada
Areliával lakik a londoni lakásukban

Melira Tobervic

R.I.P.

Ludmilla

Egy kövér, lusta, dölyfös macska

Kátya

A postabagoly, aki nem csenget kétszer

Barátok

Könnyen köt ismeretségeket és elegyedik szóba. Alapvetően barátságos, de nem fogad örökbe mindenféle jöttmentet. Kevesen nevezhetik magukat a barátainak, szereti a bensőséges baráti köröket. A legtöbb ismeretsége leginkább felületes vagy munkakapcsolat.
Mint a családjáért, a barátaiért is sok mindent képes megtenni, ahogy akkor is, ha csalódik valamelyikükben. Magázódását sokan ridegségnek értelmezik, pedig ez csak az angol neveltetéséből fakad, az alapvető tisztelet megadása nála és nem utolsósorban, kedveli ezt a megszólítási formát s tartja is, amíg egy ismeretség el nem jut egy olyan szintre, hogy elhagyható legyen.

Ellenségek

Nem kenyere az aljas és az alávaló kapcsolatok ápolása. Ha teheti kerüli az olyan embereket, akikkel nem jön ki, de akik ezek ellenére mégis az ellenségeivé válnak, (munkája során elkerülhetetlen, hogy találkozzon ilyenekkel), nos ne gondolják róla azt, hogy nem haragtartó. Csak képest elrejteni ellenszenvét. Ha egyszer megharagszik, akkor nem felejt egykönnyen, és bizony képes kegyetlenül vagy aljasan bosszút állni. Csak azért nem bővelkedik ellenségekben, mert toleráns és a saját lelki nyugalma sokkal fontosabb számára, minthogy ellenségeskedésre pocsékolja az energiáit.

Szerelem

Még nem talált rá. S nem sok férfival volt dolga, de nem is egy nagy pasifaló. Mint a barátság esetében, itt is sokad ad az első benyomásra és a későbbiekben a belbecsre. Nem lányos ábrándokban, szép szavakban vagy egy markáns arcélben gondolná, hogy rejlik a Nagy Ő. Ahogy azt sem gondolná, hogy a puszta testi vonzalom egyenlő lenne a szerelemmel, ami már csupán csak egy elcsépelt szó, és nagyon sokféle kapcsolatra ráhúzták már az idők folyamán. De nem is görcsöl ezen a dolgon, és nem is keresi minden személyben, akivel találkozik, ha eljön az ideje, akkor majd szerelmes lesz.James Talbot

Egy macska-kiállításon találkoztak Areliával. Ahol Miss Tobervicről és Mr. Talbotról kiderült, hogy mindketten macskásak és bizonyos dolgokban hasonló az érdeklődési körük is. Bár, míg Jamesnek remek érzéke van a merev struktúrákhoz, addig Arelia jeleskedik a formabontó megoldásokba, de a találékonyság más-más aspektusban mindkettejükre jellemző. Ezért is lehet, hogy különböző munkájuk miatt, ha olykor összefutnak egy teára vagy egy zongorahangversenyre, mégis képesek inspirálni s innovatív ötleteket adni egymásnak, és ha átvitt értelemben is, de szinte új világokat és megoldásokat teremteni.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 11. 24. - 01:04:52
Az oldal 0.039 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.