+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  A Nagy Könyv (Moderátor: Mrs. Norris)
| | |-+  A T, T & T mellékletei
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: A T, T & T mellékletei  (Megtekintve 8656 alkalommal)

Mrs. Norris
[Topiktulaj]
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2013. 06. 27. - 12:16:49 »
+1

a VP-kről


* A két betű tulajdonképp egy monogramot takar, eredetileg Vér Pistit jelent. Az olyan játékosokat illetjük ezzel a névvel, akiket szó szerint nem lehet lelőni. Irreális, már-már nevetséges ötleteik vannak, és általában szeretik, ha az ő karakterük mindenkinél erősebb/gyorsabb/ügyesebb/trükkösebb/okosabb/szebb. Elfelejtenek egy fontos szabályt: hogy nem az a cél, hogy a karakter tökéletes legyen.
* "A VP-k képesek leutánozni minden, filmben látott extrém akciójelenetet." Gond nélkül felállnak a seprűn a szélben, sőt képesek át is ugrani egyik seprűről a másikra, közben esetleg elkapni egy cikeszt, vagy vadul tüzelni a másik játékosra.
* Ha az egyik karijuk bajba kerül, azonnal felbukkannak a barátai, akik nem ritkán a saját multijai. Általában a véletlenre, vagy a nem létező csatazajra hivatkoznak, bár leginkább semmire.
* "Képesnek kell lennie arra, hogy ha karakterét igazságtalanul megölik, akkor egy minimum 2000 betűkarakteres offban minősítse az ádáz gyilkos játékát, melynek igazságtartalma nem feltétlenül kell, hogy elérje a pozitív értéket."
* Tud minden lőfegyvert kezelni és ért a legkülönfélébb keleti harcművészetekhez akkor is, ha aranyvérű, és muglikat még csak képen látott.
* Ismeri az összes mágiafajtát, sőt a legjobb, hogyha mindezekben jártas is, mondjuk csak azért, mert kitűnő tanuló.
* Sose kap sokkot és/vagy vérzik el, hogyha súlyosan megsebesül, lecsonkolják valamely végtagját vagy azt látja, hogy mással ez történik, még akkor sem, hogyha az illető a legjobb barátja/testvére/kedvese, és maximum 50 centire álltak egymástól.
* Az, hogy a testét óriás pókok zabálják fel, számára sosem jelent egyet a halállal!
* "Amennyiben egy kimerítő harc után sebeket szerzett be, a következő alkalommal amikor feltűnik a fórumon már nyomuk se legyen. Ilyenkor hivatkozhat gyógyító szarkofágra, gyógymágiára, erős szervezetre, vagy inkább semmire. Csonkítás esetén a vajákosra vagy a temetőből frissen kikapart holttestre. A semmire sem történő hivatkozás ebben az esetben is megengedett."
* Nem használnak feltételes módot. Nem hagyják reagálni az ellenfelet. Vagy ami rosszabb: ha vesztésre állnak, ők maguk azok, akik nem reagálnak, mondván, nincs idejük rá, miközben egy másik topikban vígan írogatnak.
* "Rendelkeznek valamiféle NJK állattal, amely a harcban segíteni tudja őket (hópárduc, tigris, medve, Mike Tyson)." Ezek az állatok természetesen nagyobbak, mint a Roxfortba beengedhető szabvány macska, és természetesen szabadon tartják őket. Az élelmezése nem jelent gondot.
* "Admint/moderátort minden körülmény között és bármely indokkal képes szidni."
A szó szerinti (kurzív) idézetek Kukiapó, Sarim és Azorostor: King of Steves c. írásából valók.
Naplózva


Mrs. Norris
[Topiktulaj]
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2013. 06. 27. - 12:17:39 »
0

Fórum etikett
Minden, amit illik betartani!


* Odafigyelünk arra, hogy olyan topicokba, ahol jelenleg játék fut, nem írunk. Nem rondítjuk el mások szépen felépített játékait. Van nagyon sok másik topic, ha mégsem találsz megfelelőt, szólsz a Staffnak, és kapsz tőle egyet.
* A chaten kulturáltan viselkedünk!
* Színvonalas írásokkal kápráztatjuk el játszópajtásunkat.
* Ha bármi gond adódik, és nem tudunk írni, akkor arról vagy értesítjük partnerünket PM-ben, vagy Jegeltetjük magunkat.
* Nem kell csilivili csillámos mozgó címzés, mert idegesítő.
* A KÖSZÖNÖM egy olyan apró kifejezés, melyet, ha nap mint nap használsz, az oldal játékosai, koordinátorai és Staff-tagjaijai boldogabbak lesznek.
* Nem becsüljük alá a Staff és a kitüntetett tagok munkáját.
* Az oldalon használt avatarok lehetőleg mellőzzék a félmeztelen, fehérneműs, férfi magazinba illő képeket (ez természetesen a lányoknak szól). Diákok vagytok, nem playmate-ek.
* SENKINEK nem áll jogában megítélni és nyilvánosan (chaten) kibeszélni mások karaktervezetését, írási stílusát.

Naplózva


Mrs. Norris
[Topiktulaj]
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2018. 07. 04. - 22:24:17 »
0

:: Fix karakterek


 ° Azon lombik- és könyves karakterek, akik fontos pozíciókat töltenek be (ide tartozik a prefektusi cím, kviddics-csapattagság, minisztériumi pozíció, és tanári állás), helyükről el nem mozdíthatóak, ha valaki mondjuk a kviddics csapat hajtója akar lenni, de nem maradt hely, akkor ki kell vennie az erre a célra megalkotott lombikkaraktert.

 ° A tanári és minisztériumi pozíciókat bizonyos esetben meg lehet változtatni, ezügyben kérésed valamely staff-tag felé intézd, s ők majd megvitatják a dolgot! (Ha valaki tanítani szeretne minden áron, de a Roxfortban nem jut neki hely, akkor ne csüggedjen, a felsőoktatási intézményeinkben megkötés nélkül lehet tanítani!)

 ° Bármelyik szabad, örökbefogadható karaktert ki lehet bérelni N(J)K, vagyis Nem Játékos Karakterként is, pár játék erejéig. Ez a tanár karaktereknél annyit jelent, hogy kibéreled, tartasz vele egy órát, és átadod a stafétabotot másnak, aki szintén szeretne órát tartani az adott karakterrel, ám ha megtetszett, akkor meg is tarthatod magadnak, örökbefogadhatod. Hidd el, nagyon boldog lesz tőle. kacsint

 ° A minisztériumi helyeken sok olyan névvel találkozhatsz, akik a lombikkarakterek között és a könyves karakterek között sincsenek feltüntetve. Ők mind-mind a listákon lévő karakterek szülei, rokonai, és attól, hogy nem szenteltünk nekik külön hirdetést, szabadon megalkothatóak.  
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 05. 25. - 13:19:33
Az oldal 0.029 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.