+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Társalgó :: Archívum
| | | |-+  Megemlítettelek!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Megemlítettelek!  (Megtekintve 3163 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 01. 06. - 11:53:55 »
+1

Nat édesszája
(azért szeretlek Hááát )

Erről nem lennék azért meggyőződve. – Feleltem Shirleynek, annak tudatában, hogy Nat mennyire édesszájú. Simán el tudtam volna képzelni róla, hogy a dedikálást követően átcsoszog ide megjutalmazni magát. Nem véletlenül csusszant fel az a néhány plusz kiló rá.

További részletek: itt
Naplózva


Evelyn Pye
Eltávozott karakter
*****


VII. évf. - Leendő firkász

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 01. 06. - 21:17:42 »
+1

Everdean professzor és McGalagony professzor

Most az átváltoztatás teremben állok. Everdean professzor kérte, hogy jöjjünk ide és magyarázzuk el neki, hogy mi történt. Nem csodálkozom, hogy így van, miután engedélyt adott arra, hogy használjuk a gyakorláshoz a termét, és köztudott, hogy McGalagony professzor is mennyire szerette.

A továbbiak megtalálhatóak itt: Átváltoztatástan terem
Naplózva


Mathias Montrego
Jegelt karakter
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 05. 07. - 19:30:00 »
0

...mert tévedni emberi dolog Hááát - köhm.. Eric Lestrange

- Hát Eric Lestrange elég feltűnő jelenség szó se róla. Voltaképp nem is tudom mennyire jó ötlet megismerned... Rend szerint kortól függetlenül leimádkozza a nőkről a bugyit. Ez alól csak a saját húga meg az én húgom a kivétel. De ha te így is akarod... - emelem meg a kezem megadóan. - Szóval ne mondd hogy én nem szóltam!
Totális fapofát vágok egy percig majd elröhögöm magam. Ugyan poén de valóban Eric nagy nőfaló hírében áll. És ugyanennyire szereti fogyasztani az alkoholt meg a dohányt és a kétes kilétű drogokat sem veti meg. Szóval összességében minden hibája ellenére is, igazi jó barát. Nekem pedig nem kell ettől több.

Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 05. 27. - 14:53:56 »
0

Nat

Más ember lettem. Valami nyugodt, árnyékszerű személy, aki nem lehet többé valódi önmagamat. Natnak hagytam a leginkább, hogy átformáljon, hogy elnyomja azt a kegyetlenséget, amivel kiraboltam, átvertem másokat. Lelkiismeret-furdalás nélkül vágtam zsebre idegenek értéktárgyait, nem is gondolva arra, hogy számukra fontos lehet.

...

Valóban meg kell találnom a környék legértékesebb tárgyát. Sokat nem tudtam ugyan a környékről, mert csak felületesen olvastam az útikönyveket, amikor tudtam, hogy Nat nem láthat meg. Hiszen nem is igazán kincset keresni jöttem ide… hanem megkeresni magamat, a tolvajt, a rosszfiút… aki elveszett Nathaniel szerelmes ölelésében.

...

Úgy éreztem még villanyoltás előtt, hogy nagyon is várom a másnapot és érdekel a távcső. Azonban, amint Esmé leoltotta a lámpát és sötétség borult rám, képtelen voltam lehunyni a szemem és tervezget, míg el nem nyom az álom. Nat jutott eszem, folyamatosan csak az ő könny áztatta arca, szomorú pillantása lebegett lelki szemeim előtt, így jóformán semmit sem aludtam. Csak feküdtem az ágyba, míg a hajnal első sugarai meg nem érkeztek.

További részletek: itt
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2018. 05. 27. - 14:57:41 »
+1

Nat és a vonzalom

Kevés dolgot tettem önzetlenül. Természetesen ez sem tartozott azok közé. Nem azért, mert Mathias gazdag volt és éppenséggel bármit kizsarolhattam volna belőle az emlékeiért cserébe. Ez volt az én kitörési lehetőségem abból a kényelemből, amit talán túlzottan is élveztem Nat mellett. Tudtam, hogy ez kell ahhoz, hogy visszanyerjem a régi erőmet. Az írót ugyanis éppen az a lüktetés, az a vadság vonzotta hozzám, ami Reagan megölése előtt a részem volt. Utána pedig, mint valami fáradt lufi, elkezdtem leereszteni.

További részletek: itt
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2018. 05. 27. - 15:00:08 »
+1

Montrego és Merel

Azt hiszem a legtöbb barátság is, amit kötöttem az elmúlt félévben – mióta ismét Angliában vagyok – így kezdődött. Én csak szórakoztam egy jót, aztán jött valami mély, valami megrendítő fordulat. Montrego egy dementortól mentett meg, míg Merellel egymás fájdalmát hallgattuk meg. Habár az is igaz, hogy őt már nem sorolhatom a barátaim listájára. Ő fontos nekem… ő pedig nyilvánvalóan nem akart engem a közelébe tudni. Most már csak remélhetem, hogy valaki vigyáz majd rá úgy, ahogy annak idején én akartam, mert megérdemelné, ahogy a boldogságot is.

További részletek: itt
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2018. 05. 27. - 15:04:17 »
+1

Unokatesó
(bocsi itt nem szerettelek épp Hááát )

Egy másik, visszahúzódóbb részem viszont féltve őrizte a mi kis titkunkat. Meg akarta óvni a rajongók, az ellenségek kegyetlenségétől… leginkább a Rowle családtól. Azt kívántam bár egyetlen tagjukba megbízhatnék, de már Kean sem volt igazán az, akit remélni véltem bennem. Nem voltam benne biztos, hogy jól döntöttem, mikor átadtam azt a karvédőt. Nem szerettem soha a hatalom érzést, de addig a pillanatig, míg ott álltam a világítótoronyban, a fagyban dideregve, az én kezemben volt egy nagymúltú, kegyetlen, aranyvérű család sorsa. Keant könnyedén legyőztem volna, hiszen akkor erős voltam, a düh hajtott előre… de talán most még inkább. Vajon félne tőlem? Vagy csak elővenné azt az „én mindent tudok” hangját, jelentéktelen, tartalom nélküli szavakat hangoztatva? Lényegében ez volt az egyetlen oka, hogy az unokatestvéremet nem tartottam egy eszes teremtésnek. A tanulás persze a képességeit fejlesztette, de a logika teljes hiányát és az érzelmeket még azt sem pótolhatta.

További részletek: itt
Naplózva


Héloise Gauthier
Hollóhát
*


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2018. 06. 04. - 11:05:20 »
0

Patrick


Gondolt itt Patre, akivel tegnap beszélték meg, hogy mit nem kellene csinálnia a Legendás Lények Gondozása vizsája előtt. Példának okáért, nem kellene, hogy Roxmortsba menjen és furcsa kozmetikai termékek után kutasson, ahelyett, hogy szent áhítattal és elmélyüléssel lapozgatná LLG könyvének enyhe dohos könyvtárszagokkal átitatott lapjait.

Naplózva


Héloise Gauthier
Hollóhát
*


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2018. 06. 08. - 17:53:41 »
+1

Morgan


 Ez okozhatta azt is, hogy egy ideig tartotta magát, nem adta fel a reményt, habár gondolatai végülis permanens jelleggel Williamson körül jártak. Pedig az se volt jobb, egy fokkal se, szóval mondhatnánk azt is, hogy mindkét főnyereménnyel is csak Gabriel arkangyal hótaposóját fogdoshatta. Szegény teremtés, mit követhetett el, hogy Merlin ilyen szinten ostorozza?

Naplózva


Esmé Fawcett
Moderátor
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2018. 07. 26. - 20:29:35 »
+1

Batsa és Miron

Csodálatos volt a kirándulás Izraelbe, Batsa és Miron szülei legyűgözőek voltak. Csináltam néhány fényképet is, meg hoztam szuveníreket. Az egyik itt is van nálam, nem akarom tovább húzni az időt azzal, hogy nem adom oda Elliotnak.

Bővebben itt
Naplózva


Kean R. Rowle
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2018. 09. 24. - 13:36:46 »
0

Családi problémák - Elliot

Kíváncsian nyitom ki, majd mikor megállapítom, hogy a nagybátyámnak van megint valami nyűgje valószínűleg Elliottal, akkor zsebre teszem a levelet.

A részletek itt olvashatók.
Naplózva


Oliver Wenlock
Eltávozott karakter
*****


Hóborc haverja

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2018. 09. 30. - 19:48:52 »
+1

Héloise és Tania

Meglepő, de már elsőre egész jól megy, míg másoknak nem éppen. Örömmel hívom magamhoz a tankönyveket, tintásüveget és mindegy egyebet, ami mozdítható a teremben. Van, hogy egy két tárgy összeütközik máséval és emiatt arcon talál valaki mást, de hát nem tehetek ez ellen semmit. Elröhögöm magam, mikor pont Héloise arcába vándorol egy jó adag tintásüveg és a lány kis híján elsírja magát.
- Hogy csinálod?
Az egyik griffendéles lány fordul felém. Talán Taniának hívják, de nem vagyok száz százalékig biztos.
- Csak a koncentráción múlik minden és az időzítésen!


Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2018. 10. 01. - 22:07:46 »
0

Nat

Éreztem, hogy elönt valami furcsa melegség, holott nem is ismertem olyan régóta Nathaniel Forestet… de volt benne valami a kezdetektől fogva. Az egész olyan volt, mintha egy régen várt találkozás teljesedett volna be… mintha évek óta ismernénk egymást. Nem tűnt sosem idegennek igazán. Ott ücsörögve a kiadójában nem volt több az egész régi ismerősök találkozásánál és amikor felbukkant a patikában, akkor tudtam: kellek neki.

További részletek: itt
Naplózva


Héloise Gauthier
Hollóhát
*


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2018. 10. 02. - 13:57:24 »
0

O'Mara


-... annyira kívánlak, mint O'Marát a dementorcsók előtt...
-  Nahát, igazán? Te ismered O’Marát? Mind a ketten megéritek a pénzeteket…..


Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2018. 10. 11. - 18:16:42 »
+1

Nat sokszor

Csendesen ácsorogtam a jelmezbolt kellős közepén és éppen azt az unalmas Szürke nőszemélyt bámultam, aki Nat asszisztense. A jellegtelen külsejéhez képest buzgó teremtés volt, gondolkodás nélkül lépett oda az eladóhoz és közölte vele: Elliot Forestnek van szüksége a segítéségre. Nem, mintha tudhatta volna ki is az és miért olyan fontos. Sóhajtottam egyet, ahogy elhangzott a név, ami nem a sajátom volt, talán még a szemeimet is forgattam. Csak nyugi, O’Mara! Megszokhattad volna, hogy nem vagy több egy unalmas oldaltáskánál… Gúnyosan tört fel bennem az a sötét kis hang, szinte beleremegtem a dühbe, amit éreztem. Utáltam ezt a függő helyzetet… utáltam, hogy nincsen saját pénzem s Nat miatt még a lopás is kiesik az esetek nagy részében. Egy-egy megbízásom persze akadt szeptemberben, de azok mind-mind kudarcba fulladtak a többi buzgó alkalmazott miatt. Persze üvöltöttem velük, megmondtam nekik, hogy nem az életemet kell megóvniuk, hanem a főnökükét. Minden szavam süket fülekre talált.

További részletek: itt
Naplózva

Oldalak: 1 [2] 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 10. 24. - 00:15:10
Az oldal 0.086 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.