+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Társalgó :: Archívum
| | | |-+  Megemlítettelek!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Megemlítettelek!  (Megtekintve 3299 alkalommal)

Sol N. Harington
Eltávozott karakter
*****


VII :: Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 10. 11. - 07:43:43 »
+4

Te is szoktál más karaktereket emlegetni a reagodban, akiknek a usere nem is biztos, hogy olvassa a játékot?

Hívd fel rá a figyelmét itt!

Tanárok, barátok, diáktársak és a többiek,
Akár egy mondatfoszlány, akár egy okfejtés az illetőről, jöhet!
Naplózva


James Wolf
Eltávozott karakter
*****


• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2013. 04. 27. - 23:00:46 »
+6

Cassius, drágám. kacsint

-Inkább kérdezz meg pár lányt, ők szoktak mindig nyavalyogni emiatt. – meg persze Cassius, de őt mégsem említhetem egy lapon holmi nőkkel. A végén megsértődne, és megint nem szólna hozzám két óráig. Annál tovább még sosem bírta. itt.
Naplózva


Alexander D. Qcross
Eltávozott karakter
*****


Ω BBT prof. Ω Házvezető Ω

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2014. 04. 09. - 13:58:32 »
+3

Foley és McCoy exprofesszorok

A Rendről pedig semmi hír. Mintha feloszlottunk volna. Vannak, akiket bezárták és vannak, akikre szörnyűbb dolgok vártak. Travis is csak eltűnt McCoy-jal, semmit nem tudok róluk, lehet hogy már nem is élnek.  itt.

Gray exinspektor úr  Hááát

Legszívesebben egy feldarabolt kézzé formálnám, amin rajta van a sötétjegy, de talán az túl morbid lenne. Merlinre, elfajultak a gondolataim. Plusz eleve: melyik idegbeteg, depressziós és ostoba ember lenne képes levágni a saját bal kezét?  itt.
Naplózva


James Wolf
Eltávozott karakter
*****


• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2014. 04. 09. - 23:45:02 »
+4

Grosieanok és Piercek Hááát

Egy sorral előrébb Grosiean meg Pierce ülnek. Fintorom mindent elárul, amit csak tudni kéne, két sorral lejjebb erőteljes hangsúlyok, és a fényben csillanó fekete fürtök, gyönyörűen metszett szemekkel. Oh, Merlinre, még egy Grosiean! Hogy a fenébe lettek ezek ennyien?!

Az első, akit meglátok, az Pierce, újra. Mármint gondolom ez már a kattantabb, aki nincs olyan jófej, mint Elena, de azért jól néz ki, ez erényére válik. Mindegy is, meghagyom a rossz ízű pletykáknak és azokból kiindulva Vulkanovnak, had szórakozzon egy kicsit a csődör.  itt.
Naplózva


Reed Lancaster
Tanár
*****


A Hugrabug ház vezetője

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2017. 11. 15. - 17:32:57 »
+1

BATSA ÉS MISS MONTREGO

Már jó ideje nem kellett bűntetőmunkát kiszabnom. Lényegében a legutóbbi, talán bűntetésnek nevezhető (habár különórának indult) esetem Miss Montregoval volt, ami aztán elég kényes helyzetekbe torkollt. Ezt nem szerettem volna éppenséggel megismételni a mostani esetben, hiszen van nekem kisebb-nagyobb gondom is annál, semmint hogy a kölyköket pesztráljam. Például ott van Batsa és a sajtóvisszhang, amit a kapcsolatunk váltott ki. Az asztalom – amit egyébként makulátlanra töröltem – ezúttal is roskadozott egy halom rajongói levéltől. Ezek is bizonyára azért íródtak, hogy nők és férfiak az orrom alá dörgölhessék, mennyire nem illek a kviddicshercegnőjükhöz.  Részletesebben: itt

Naplózva


Willow Fawcett
Tanár
*****


SVK prof

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2017. 11. 23. - 20:17:52 »
+1

Kedves Kollégám és páratlan diákom!


          Azt hiszem, jobb lesz kollégámat óvatosan kezelni. Mintha még annyira se bírná az italt, mint amenyire én. Mondjuk nem mondanám, hogy olyan rosszul bírom, de Minerva mellett még én is amatőrnek tűnök. Vajon Leon mit szólna hozzá, ha mindazt tudná, amit én is? Valószínűleg nem örülne neki, és tudom, hogy ezúttal igaza is lenne. Nem örülök neki, hogy ezt be kell vallanom, de van olyan, amikor igaza van.

Itt található.
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2017. 11. 23. - 20:26:17 »
+2

Drága nővérkém

A szemébe néztem és megpróbáltam mosolyogni, de nem sikerült. Inkább elkaptam a tekintetemet és a cipőm orrát bámultam. Olyan ritkán szólítok meg másokat. Lényegében mióta Darien és Edward halottak csak én vagyok magamnak, senki más. Evelynnek néha odaköszönök, ha látom… de valójában ő is csak egy idegen. Továbbá olvasható: itt
Naplózva


Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2017. 11. 24. - 19:10:11 »
+2

- Ambíciózus, lelkiismeretes és igen gyorsan tanul. Kettőt pislogsz és képes a székedben ülve főnökösködik.
Itt azért megejtek egy gonosz fintort. Clem ugyan szende szűznek néz ki, de valójában ez brutálisan messze áll a valóságtól. Miért? Mert makacs, mint egy öszvér!

Az egész játék Napsugárnak ajánlva!
Naplózva


Liam G. Avery
(N)JK
*****


☤ Medimágus ☤

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2017. 11. 26. - 18:04:08 »
+2

A közel sem határozott invitálásra feljebb kúszik a szemöldököm, így a csodálkozó ábrázatom elnyeri minden idők legbambább arckifejezését. Na jó talán Dean esete felülmúlja ezt, mert ott fél másodpercenként vetem be ezt a mimikasort. Hát ez van, az a lány csupa meglepetés és méltón kiérdemli (pláne másnaposan) hogy a szemöldököm húzogassam.

Menedék
Miss Emily Dean Puszi
Naplózva


Augustus Pye
Eltávozott karakter
*****


ex-medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2017. 11. 27. - 17:23:49 »
+1

Piper

Figyeltem, ahogy fát rak a tűzre. Hátulról egészen olyan volt, mint Ainsley, amikor még foglalkozott velem… amikor még nem ment el Franciaországba úgy, hogy attól féltem, vissza sem tér többé. Piper sosem volt ilyen, nem volt figyelmes. Igazából nem is vártam tőle. Hozzá nem illett a gyengédség. Csupán akkor bánt velem kedvesen, mikor azt hitte, az ő hibájából vakultam meg. Nem ő okozta a bajt, hanem én magamnak.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2017. 12. 07. - 21:16:50 »
+1

Esmé

Már csak te vagy nekem… – gondoltam egy sóhajtás után. Egy pillanatra megint megjelentek a lelki szemeim előtt Esmé szépen csillogó szemei, a szép barna tincsei és a selymes bőre. Bármit megtettem volna, ha csak egy pillanatra megragadhattam volna újra a kezét és még ezerszer elsorolhassam magamban, mennyire szeretem. Bármit megtettem volna, nem csak ezért a pillanatárét, hanem érte is… de ilyen távolságból nézve az egészet már biztos voltam benne: nem lesz semmi. Ha találkozunk is valaha, egymás nélkül állunk tovább.

Sokszor említelek a játékban  Mosolyog
Naplózva


Batsa Welch
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


A játékos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2017. 12. 08. - 19:25:30 »
+1


REED

Közben szívem mélyén inkább elrejtőznék a lakásomba és csak olvasgatnék valami gyógynövényekről szóló könyvet, hogy a tudásommal lenyűgözhessem Reedet… Megpiszkálom az ujjamon lévő gyűrűt. Már lenyűgöztem… Mosolyodom el elégedetten.

Rólad is elmélkedem, meglepő igaz?

Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2018. 01. 02. - 20:06:49 »
+1

Nat

Még mindig ott csengett a fülemben a számonkérés: „Elliot. Nem érdekelnek a könyveim?”* Szinte éreztem is, milyen dühös és csalódott volt, mikor ezt a fejemhez vágta. Az én szememben Nat sosem volt híres író, sosem volt olyan valaki, akit rajongók vesznek körbe, egészen addig a vitáig. Az egyik legnagyobb veszekedésünkig fajult a dolog, ezért úgy döntöttem kicsit jobban figyelek. Úgy akartam tenni, mint akit érdekelnek azok a hü… szépséges mondatok, amiket papírra vet. Közben egyáltalán nem. Azok csak szavak voltak, amik valójában ott vannak Natban anélkül is, hogy le kéne jegyeznie őket és én ezeket úgy olvasom ki a szemeiből, mint más a könyveiből.
További részletek: itt
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2018. 01. 06. - 08:33:22 »
+3

MONTREGO
Csakhogy te se maradj ki a megemlítettekből... Hááát

Csendesen bámultam rá, ahogy közölte „furcsa” volt a bók tőlem, majd a meglepettség és végül a pánik. Már nem remegtem ugyan, de nagyon szeretettem volna elérni azt az ajtót, kilépni rajta ebből a fojtogató teremből és soha többé nem kerülni Emmeline közeléből. Nem valószínű, hogy egy ilyen eset után újra ugyanúgy a szemébe tudnék nézni, mint az előtt. Talán dedósnak tart, talán nem vagyok elég helyes… de könyörgöm, ki hasonlíthatna Montrego túlzottan is kigyúrt, lufiszerű izmaihoz?

További részletek itt
Naplózva


Evelyn Pye
Eltávozott karakter
*****


VII. évf. - Leendő firkász

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2018. 01. 06. - 11:50:26 »
0

Reximo professzor

Alaposan körbenézek mielőtt belépek a Rengetegbe. Nem szeretném, ha valaki esetleg beköpne valamelyik tanárnak arról, hogy merre is járok. Reximo professzort még nem sikerült kiismernem ilyen rövid idő alatt, szóval nem tudom, mit csinálna, ha rajtakapna a szabályszegésen.

Bővebben megtalálható itt
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 12. 09. - 21:09:50
Az oldal 0.166 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.