+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Mathias Montrego
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mathias Montrego  (Megtekintve 1822 alkalommal)

Esmé Fawcett
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 04. 13. - 19:30:15 »
+1

Az első

Te, aki sok mindenben voltál az első az életemben. Soha nem fogom elfelejteni a közösen töltött éjszakákat, a perceket, mikor hősként tűrted, hogy kezdőként rajzoljalak. Aztán fordultak a dolgok, nekünk pedig alkalmazkodnunk kellett hozzá, pedig tudom, jó páros voltunk. Még akkor is, ha a többség szemében csak az egyik trófeád voltam. Meglepődtem mikor legközelebb találkoztunk és úgy néztél rám, mintha nem is ismernél. Fájt, de tudtam, nem véletlenül történt így, és bízom benne, hogy egyszer eszedbe jut majd minden, hiszen a kulcs már a kezedben van. Ha pedig bekövetkezik ez, akkor ott leszek, hogy mindent megbeszéljünk.
Naplózva


Liam G. Avery
(N)JK
*****


☤ Medimágus ☤

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 04. 14. - 18:30:46 »
+1

Ego-király
Felettébb irritáló vagy. Nagy a szád na meg az egód, ez kétségtelen. Tudom kitől tanultad, ne is tagadd. Zsák a foltja, Lestrange Montrego-ja. Ha azt hiszed attól különb leszel hogy nőket fektetsz meg, és elvered a pénzed mint Eric, súlyosan tévedsz. Majd rájössz erre egyszer, ha meg nem, hát nem tudok úgyse segíteni rajtad. Egyedül B-t sajnálom. Őt szeretem. És ha ő kér, neki segítek. Ha te, arcon röhöglek. Előbb ki kell vívnod a rokonszenvem semhogy követelőzz. És ezt azért mondom, hogy tiszta legyen, mert tudom, lesz még alkalom mikor bekeveredsz az én utcámba. Mert ismerlek és a szokásaidat is, azok pedig, hidd el, egyenesen hozzám vezetnek...s
Naplózva


Shirley White
Boszorkány
*****


× A térképszakértő ×

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 04. 15. - 17:39:41 »
+1

Szőke herceg fehér lovon?
Valószínűleg még nem vagyunk barátok, ahhoz jobban kellene ismernünk egymást. De talán kedves ismerősök? Mindenesetre megmentettél, mikor felébresztettél a télen. Nem tudom, hogyan tudtam elaludni a hóban.. Inkább ne is kérdezd.
Ellenben nagyon érdekes embernek tartalak és jó volt megismerni téged. Remélem egyszer majd mondhatom azt is, hogy egy jó barátom vagy Vigyorog
NaplózvaBlaire Montrego
Hollóhát
*


hatodév ❈ M. kishúga

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 17. - 19:51:09 »
+1

mert a vér kötelez...
A családi örökségek nagyon fontosak. Megtanultuk. Emlékeztetnek arra, honnan jöttünk, és nem számít, hová megyünk. Életem során rájöttem, hogy mindörökké kötődünk azokhoz, akiknek ereikben hasonló vér folyik. S bár családtagjainkat nem választhatjuk meg, e kötődés lehet a legnagyobb erőnk vagy akár legnagyobb gyengeségünk is.
A család az, akiért harcolsz, és akik hajlandóak érted harcolni. A család köteléke mérhetetlen hatalommal áld meg minket. De azt is el kell fogadnunk, ami vele jár. Felelősséget nyújt, hogy feltétel nélkül szeressünk, sajnálkozás nélkül. Sosem mondhatunk le e kötelék hatalmáról, még akkor sem, ha próbára teszik. A kötelék táplál minket, erőt ad nekünk. E nélkül az erő nélkül semmink sincs. A kötelék, mely az igazi családod összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet s a benne lelt öröm. Nem számít, hova mész, ha a családod veled van, mindig otthon leszel!
Nekem te vagy a családom.
Örökké.
Naplózva


Patrick McFly
Hollóhát
*


Mcröptű Patrick

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2018. 04. 19. - 20:11:08 »
+1

Kistesó?
Az elsők közt voltál akikkel szoros barátságot kötöttem. Sosem felejtem el az első találkozásunka a Mézesfalásban, mikor ott magaslottál a sok kisgyerek közt, mint Guliver Liliputban. Szerencsére a legjobb szakértőt sikerült elcsípned én pedig örömmel segítettem megoldani a gondodat, hiszen végül is szeretek segíteni másokon, főleg olyanoknak akik segítségemet igaz barátsággal hálálják meg. Bár sok közöttünk a korkülönbség, de te mégsem fordulsz el tőlem soha és mindig számíthatok rád, ha szükségem van valakire. Sőt, ha valami komolyabb dologban lenne szükségem tanácsra, akkor egyértelműen téged keresnélek fel először. Olyan vagy mintha a bátyám lennél, akire mindig is vágytam, akire számíthatok, ha már senki máshoz nem merek fordulni vagy csak bizalmas dolgokról szeretnék beszélgetni, amit te biztosan megértesz. Örülök, hogy a barátomnak tudhatlak és remélem, hogy örökké barátok is maradunk.
NaplózvaOldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 08. 26. - 12:39:44
Az oldal 0.131 másodperc alatt készült el 33 lekéréssel.