+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Dakota Bourgh
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Dakota Bourgh  (Megtekintve 4005 alkalommal)

Avelin M. Meadows
Eltávozott karakter
*****


Jóslásnagyasszony

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2015. 11. 12. - 23:27:21 »
+1


Hallgatom történeteid sorra...
Bár tanárod voltam, de szinte csak egy fél évre. Megismerni téged mégis esélytelen lett volna... De Agnes... Annak a kis kedves lánynak, annyit jelentesz, mint maga a levegő, s tán mindezt nem is tudod. Nagyon-nagyon szeret téged és én megértem ezt. Különleges lehetsz, mindaz, mit hallottam rólad ezt bizonyítja, s higgy nekem nem kevés mesédet hallgatom meg. Csak közvetve. S bár így fele olyan izgalmas lehet, mint ahogy te előadod, s ahogy előadod fele olyan izgalmas lehet, mint mindaz, mit átélsz: Még így is fantasztikus. Tartsd meg hát a szíved, s tartsd meg barátaidat, de szerezve sok újat: mesélj még történeteket...
Naplózva


Demetrius H. Rhodenbarr
Eltávozott karakter
*****


#cukrosbácsi

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2016. 10. 04. - 05:04:22 »
+4


Woodstocktól balra

    Ha valahol abszolút indokolatlan törzsi mintákat látok, szomorú módon már meg sem lepődöm, mivel éppen hetedik éve van szerencsém ezt a naptári menetrendet teljesen meghazudtoló jelenséget megfigyelni rajtad, amivel indiánlánynak képzeled magad Angliában. Efölött hunyjunk szemet, elvégre üzleti partnerekről jót vagy semmit, de néha viszket a tenyerem, hogy adjak egy számot, amit felhívva esetleg kicsit kevésbé idéznéd a szüleink fiatalkori divatját az öltözködni tudó emberek elméjébe. Személyes preferenciák alapján a testvéred mindig jobban érdekelt, de nem álltatom magam, a 'Bourgh' szó nem rímel arra, hogy 'következetesség', mert az ő ízléstelensége a férfiak terén nyilvánult meg. Így hát nem hiszem, hogy különösebben fájna egymásért az iskola után a szívünk..
Naplózva

Marga Destain
Griffendél
*


A pimasz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2016. 11. 20. - 19:49:05 »
+1


Gyermeke a törzsnek
Hej Rokonom, Rokonom! Igen. Azok leszünk. Értelmes tagokkal bővül a Destain klán. Ez már önmagában is nagy öröm. Hát még a tudat, hogy ilyen lázadószellemű vörös oroszlánok érkeznek a bandába. Jó buli lesz! Így már... De azt azért ígérd meg, hogy néha lóghatok nálad Amerikában, mert gyanús, hogy ezt a vízözönt elé hamar megunom. Előre is kösz. 
Naplózva


Leon R. Lutece
Eltávozott karakter
*****


le lion

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2016. 11. 21. - 02:34:34 »
+1


tollpihe a szélben

   Nehéz örökség nyomja a vállát, Ms. Bourgh, tisztelem kitartását, mellyel még mindig kitartóan önmaga tudott maradni a mi hideg országunkban - tudom, hogy szűknek érzi korlátait, de csak annyit kérhetek öntől, legyen türelmes. Merítsen erőt abból a számunkra idegen kultúrából, járja be képzelete termeit, térjen vissza hozzájuk, és sugározza továbbra is egy másik világ fényét - ugyanakkor arra kérem, tanuljon meg várni. Nyugodtan megállni egy percre idehaza is, figyelni a jelekre, értelmezni őket, hiszen ebben olyan jó, és ne tagadja meg az egyik otthonát egy másik kedvéért. A Roxfort mindig itt volt és itt lesz, ha szüksége lenne ránk, bármerre is sodorja az élet.
   Jó utat kívánok önnek!
Naplózva

Je vois le chaos en dessous

Izabel Bishop
Griffendél Godrik Akadémia
***


★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2016. 11. 21. - 10:54:32 »
+8


Burn the wbitch
Hát nem sokat változott a véleményem rólad, bár egy dologért hálás vagyok: hogy te voltál az egyetlen csaj, aki nem törte össze Bent. Nem vagyok valami büszke a bátyám eddigi teljesítményére, de annak örülök, hogy végül is sikerült őt egyenesbe hozni.
De szerintem te szedd össze magad, mert amiket mostanában hallok rólad, hogy tanárok után koslatsz meg ilyenek... hát te tudod, a te híred, a te életed. Csak tudd, hogy az emberek nem mindig azt mondják, amit gondolnak. Ne kapaszkodj túl magasra, amerikás tyúk, mert lehet, hogy a létra, amin állsz, érzésre stabil, de a fokai meglazulhatnak.
Naplózva


ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2018. 03. 20. - 10:56:52 »
+1

Kávé utáni desszert
Ó igen! Kellemes kis kiruccanás volt az a bizonyos roxmortsi kaland. Nem csak egy karkötőt, de egy kis privát kirándulásra is elmentem Puddifoot mosdójába veled. Bevallom, kicsit szűk volt a hely, de nem panaszkodhatom. Ez csak még érdekesebbé tette a mi kis összebújásunkat.
Azt is nyíltan ki merem mondani: nem volt nehéz dolgod a csábításom kapcsán. Éppen összetört szívvel, kellő bizonytalansággal érkeztem a faluba. Csupán az a karkötő érdekelt, te pedig szinte önként ajánlkoztál, hogy jobb kedvre deríts engem. Ezért hálás vagyok a magam nagyképű módján.
Natnak egy szót se, Kócoskám!

Naplózva


Blaire Montrego
Jegelt karakter
***


hetedév ❈ M. kishúga ❈

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2018. 03. 22. - 22:49:44 »
+1

Nyakigláb kisasszony
Hát hogy őszinte legyek, nem tudlak hova tenni. Nagy a szád ez kétségtelen, és kócos is vagy. Nyakigláb kisasszony, aki a kvaffot hajtja. Őszintén szólva titkon mindig remélem a hollóhát vagy mardekár elleni meccsen hogy egyszer eltalál egy gurkó... csak úgy egészenvéletlen... csak úgy talán általam... s mindössze a jó szívem nem vitt rá eddig, hogy feléd irányítsak egyet sutyiba. Őszintén szólva nem vagy szimpi. Valahogy beletartozol nekem abba a griffendéles nagyszájú bagázsba, amit Bishop képvisel, s mivel Iza olyan amilyen, téged is egy kalap alá veszlek vele. Hogy nem kellene? Ugyan kérlek, ez kit érdekel? Örülj, ha a folyosón csak egy szúrós pillantást kapsz és csak ennyivel megúszod...
Naplózva


Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2018. 03. 31. - 23:02:11 »
+2

Keményfejűek klubja
Mondd csak, valóban volt köztünk valami? Ott a banyánál, annál az elvarázsolt folyosószakaszon eléggé úgy tűnt, hogy én vagyok a szarházi, amiért nem emlékszem. De tényleg nem emlékszem. Sajnálnom kellene, tudom, de valahogy nem hiszem hogy te meg én... szóval talán mindegy is.
Azóta se beszéltem veled két szónál többet, de azzal tisztában vagyok hogy a seprűt jól ülöd meg a kvaffot pedig keményen a fejemhez vágod ha teheted és nem a karikákba. Talán így vezeted le a feszültséget? Csak hogy tudjam...
Szóval már egyre jobban örülök hogy az év vége közeledtével a meccsszezon is lezárul, mert így talán nem nő púp a fejemre a jól működő célzótehetségednek köszönhetően. És ha szerencsém van te se nősz a fejemre. Miért is tennéd?
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2019. 08. 02. - 10:04:25 »
+1

Szakítás utáni gyógyír
Köszönöm, hogy ott voltál, amikor szakítottam Nattal. Jót tett az a kis kiruccanás az otthonodba, mégha meglepeően el is kezdtél hasonlítani rá. Már mondtam, hogy nem kell aggódnod értem és te még is újra meg újra nevelni próbáltál. Valahol vicces is volt az egész egy olyan laza csajtól, mint te, de végül is, elszórakoztattál és remélem én is téged. Ja... és bocsi, ha Nat rád ijesztett, mikor elrángatott a közelebdől.
Naplózva


Sage Bolton
Tanár
*****


Rúnaismeret és Alkímia professzor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2019. 08. 12. - 19:14:14 »
+1

Kóctesó
Te vagy az egyetlen a családból, akivel némi hasonlóság van bennünk. Meglepő is, hogy a kócos tincsek mellett van még ilyesmi. Keith után nem gondoltam volna, hogy találok egy rokont, aki ennyire közel állhat hozzám, akivel ilyen könnyen elbeszélgetek. Ja... és köszönöm szépen a macskajajra adott teákat, ahhoz képest mennyire nem szeretem, ezek egészen beválltak. Szerintem holnap után is benézek egy adagért. kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 08. 30. - 13:42:05
Az oldal 0.194 másodperc alatt készült el 37 lekéréssel.