+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Eltávozottak kincsei
| | | |-+  Vikitria Maya Mirol sötét oldala (Moderátor: Vikitria Mirol)
| | | | |-+  Szüleim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szüleim  (Megtekintve 870 alkalommal)

Vikitria Mirol
[Topiktulaj]
*****


Hetedév - Haláltfaló Iskolaelső Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2008. 04. 18. - 23:36:33 »
01955-ben látta meg a napvilágot a híres nevezetes Mirol família következő fiaként. Külsőleg a család vonásait örökölte, de belsőleg teljes mértékben eltért tőlük. Jó volt.
Gyerekként mindenben négy évvel idősebb bátyját követte, Jameset, olyan akart lenni, mint ő. Családjától, mindig azt hallgatta: miért nem hasonlít jobban a bátyjára. Kisfiúként még nem tudta, hogy pontosan mi az oka annak, hogy ő más, de mindig is érezte. Ez az érzés akkor tudatosult benne, mikor 11 évesen a Teszlek Süveg nem a Mardekárba, hanem a Griffendélbe osztotta be.
Innentől kezdve teljesen eltávolodott a bátyjától, vagyis inkább bátyja távolodott el tőle, mint ahogy a család többi tagja is. Feketebárány lett. Évről évre egyre inkább gyűlölt hazajárni és mikor Voldemort szolgálatába szegődött a családja, végleg ott hagyta őket. Ekkor már 24éves volt.
Huszonegy évesen ismerkedett meg Maya Glicurral, akibe első látásra beleszeretett. Maya boszorkány volt, még hozzá aranyvérű. Megismerkedésük pillanatától számolva kereken két év telt a házasságig. Úgy nézett, ki ez a házasság talán megenyhíti rokonait és önmagát, és újra egy család lesznek, miután Maya egy igen neves varázslócsaládból származott és a Mirol famíliának csak ez számított.
Maya az esküvő után szinte egyből teherbe is esett és életet adott egy lány gyermeknek, aki a Vikitria Maya Mirol nevet kapta. John szerette volna ezt a különleges nevet lányának. Kisfiúként mesélt neki anyja, -az egyetlen ember a családban, akit szeretett, de sajnos korán elvesztette-, egy fiatal boszorkányról, aki erős személyiségével és kimagaslódó tehetségével képes volt egyensúlyt teremteni a fekete és fehérmágia között, ezzel megakadályozva egy óriási háborút. John úgy vélte, a lányának ebben a világban is pontosan olyan szüksége lesz észre, bájra és tudásra, mint annak a múlt ezredben élő boszorkánynak.
Viki megszületése után egy hónap telt el, mikor az ifjú Mirol végleg megvált családjától és immáron felvállalva önmagát auror lett. Eddig is segédkezett rengeteg munkában, de a családja miatt félt nyíltan dolgozni. Aztán bekövetkezett az, mit a világ soha nem fog kitörölni emlékezetéből: Voldemort hatalma alá akarta vonni a világot.
John és Maya minden erejükkel harcoltak Voldemort és a Halálfalók ellen, de John hiába gyűlölte családját, nem tudta őket megölni. Ráadásul miután családja árulója volt, vérdíj volt a fején. Így a fiatal házaspár, nem is inkább magukat, hanem lányukat féltve elhagyták Angliát, és Norvégiába költöztek, és nevet változtattak. Az új nevük Henderson lett. Senki nem tudta hol vannak, mi lett velük. Varázslással nem éltek, ne hogy leleplezzék magukat, hiába volt a házukon megannyi rejtő bűbáj, azon kívül nem használtak pálcát.
Aztán bekövetkezett a baj. 1981. május 3-án kora délután James, John bátyja beállított a menedékhelyükre. Végzett öccsével aztán annak feleségével is. A kislányra nem vonatkozott a halálos ítélet csak szüleire. Viki, mint született Mirol és, mint aranyvérű boszorkány esélyt kapott az életre és hogy családja nyomdokaiba lépjen. De James elszúrta a küldetést. Viki keresztapja Artur Weasley megjelent és Vikit megmenekítette. James azóta sem tudja, pontosan mi történt a gyerekkel, családjának azt mondta, hogy a küzdelem áldozata lett. Közben, pedig Artur egy amerikai családnak adta a kislányt. Maya legjobb barátnőjének és annak férjének.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 01. 01. - 19:19:41
Az oldal 0.164 másodperc alatt készült el 33 lekéréssel.