Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Jutalmak: +397
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Származás: Mugli születésű
Hajszín : Barna
Szemszín: Barna
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Egyedülálló
Legjobb barát: Ophi & Eperke
Kviddics poszt: Terelő
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2026. 01. 03. - 21:21:37 » |
+2
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz mosolyogni. Minden egyes "Ugyan, jól vagyok!" vagy az összes vigyorgás, viccelődés nehezebb, mint valaha. Tekintetemmel végig keresem Siennát, de... közben meg félek is. Félek attól, hogy látom rajta a csalódottságot, az elvesztett meccs miatti szomorúságot, a bűntudatot... de legjobban inkább attól tartok, hogy magára veszi az egészet, amikor... amikor ő aztán nem tehet róla. Én viszont igen. Sokkal inkább. Hatalmas megkönnyebbülést érzek, amikor kiürülni kezd a gyengélkedő, amikor elhalnak az aggódó sustorgások és szépen lassan mindenki visszatér a dolgához. Estefelé Madame Pomfrey még a kezembe nyom egy pohár pótcsont rapid bájitalt, amit készségesen lehúzok, ugyanis a pénteken feladott házidolgozatot gyógynövénytanból ma akartam megírni. Sajnos a jobb könyököm tört, ízületbe menő szilánkos töréssel, de azt is azért, mert már egy hónapja rendszerint túlerőltettem és mert luxus felhúzni a könyökvédőt. De ha az akadályoz abban, hogy csavarjam a gurkókat? Ennyi áldozatot számomra mindenképpen megért, de azért kaptam a kék-zöld foltos karom miatt a Javasasszonytól, mondván hogy ezzel már korábban fel kellett volna keressem. Persze, megírhattam volna a gyógynövény beadandót is korábban, beszélgethettem volna korábban is a családommal a szőnyeg alá söpört problémáinkról, annyi mindent tehettem volna még. Edzhettem volna többet, lehetnék jobb kviddicses, barát, apámnak a lánya - de nem vagyok.
Erőteljesen vágom magam az ágyba, nem törődve az emiatt a karomba hasító fájdalommal, ami a gerincem mentén eljut a testem minden pontjára. Szörnyen érzem magam az egész miatt, hibásnak a Griffendél csapatának veresége miatt. Siennának és a csapatnak minden oka megvan arra, hogy haragudjanak rám emiatt. Nem vagyok terelőnek való, nem vagyok a kviddics csapatba való. Mindenkinek csak csalódást okozok. Mindenkinek. A gyengélkedő világossága az este közelsége ellenére sem apad, már bántja a szemeim, ezért az ép karommal letakarom őket. Még hallom, ahogy a Javasasszony motoszkál, sürög-forog egy kicsit, de lassan vacsora idő van. Talán hozzám is beszél, de nem igazán vagyok képes fókuszálni a szavaira. Most, hogy végre hamarosan egyedül leszek, hagyni fogom, hogy elemésszen az önsajnálat és az önutálat vegyes sötét és mély tengere. Persze nem kellene. Persze, nem lefelé kell tartani, hanem felfele. Persze, eldöntöttem, hogy erős leszek. De nekem is kellenek olyan pillanatok, amikor összetörten fetrenghetek, kíváncsi tekintetek elől elrejtve. Néha lehetek gyenge, amikor senki sem lát.
Kell, hogy megéljem a negatív érzelmeket is, kell, hogy valamikor szabadon csoroghassanak le a könnyek az arcomon, hogy néha dühösen üvöltsek, összetörjek valamit. Az utóbbi kettő most nem annyira lehetséges, úgyhogy marad a csendes sírdogálás. Rengeteg feszültség gyülemlett fel bennem az elmúlt félév során - apámmal való romló viszony, a tudat, hogy csak én választottam el őket anno anyámtól, hogy ha én nem lennék, még mindig együtt lennének, és talán boldogok is lehetnének, a feleslegesség érzete, hogy úgy érzem a számomra legfontosabbak sem képesek megbízni bennem, hogy nem tudok nekik semmilyen úton-módon segíteni, amikor pedig látom, hogy baj van. A múlt év kísértetei is ott lapulnak minden sarkon az árnyak között, egy barna szempár képében, amely olyan vádló szomorúsággal pillant vissza rám minden egyes alkalommal, mikor találkozik a tekintetünk. Illetve egy másik barna szempár, amely újonnan minden adandó alkalommal kerüli a tekintetemet, de a társaságomat még inkább. Még edzéseken sem nézett rám, még akkor sem igazán, amikor hozzám beszélt. Fáj, hogy ennyire eltávolodtunk, de még jobban fáj és megrémít a tudat, hogy semmissé válhat a nyári ígéret.
"Barátok leszünk örökre."
A kontextus más volt, de a lényeg ugyanaz. Most azonban már elhalványulni látszanak a kötelékek, amelyet egy részeg este során fontunk magunk közé. Megannyi lehetőségem volt rá, hogy odamenjek hozzá, hogy félre hívjam, hogy megbeszéljük, hogy elmondjam neki, hogy ő számomra sokkal-sokkal többet jelent. Hogy nem akarom elveszíteni, nem akarom, hogy a barátságunk az én idióta érzelmeim miatt egy kósza emlékké váljon. Nem volt hozzá bátorságom, hogy ezt elmondjam neki, és minden nappal egyre nehezebb lesz, egyre értelmetlenebb. Van egy pont, ahonnan már nincs visszaút, és a mai kritikán aluli teljesítményem pedig lehet a hab a tortán. Az utolsó csepp a pohárban. Már szinte látom, ahogyan túlcsordul a pohár, az oldalán megállíthatatlanul szivárog, szökik a víz.
Lehet, hogy... végleg vége.
Pedig ha el tudtam mondani neki azt, hogy mennyire szeretem a barátságon túl, képesnek kellett volna lennem arra is, hogy elmondjam neki: ezeken az érzéseken túl tudok lépni, csak ne... csak ne veszítsem el. Az ajkamba harapok, hogy megakadályozzam a feltörni kívánkozó hangos bömbölést. Bár a paraván eltakar, de nem akarom, hogy bárki meghalljon. Hogy így lássanak. Elég, ha én tudom magamról, milyen nyomorult is vagyok valójában.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Jutalmak: +404
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Revan Morgenstern
Kviddics poszt: Hajtó
Pálca: Főnixtoll, Szőlő, 12 és fél hüvelyk.
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 11. - 11:31:33 » |
+2
|
Annie
 Annie - december 3.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 11. - 21:05:36 » |
+2
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Hamarosan elhal minden egyéb háttérzaj és egyedül maradok. Nem igazán bánom ezt a mai kört, úgysem tudnék a többiek szemébe nézni. Reszketeg légvételeim töltik be a gyengélkedő csendjét, ahogyan igyekszem lenyugtatni magam. Még nincs takarodó, érhetnek meglepetések, az hiányozna már csak, hogy bárki így lásson - ilyen összetörten, ilyen gyámoltalanul. Szeretem azt gondolni naivan, hogy a mosolygás olyan erőt, olyan páncélt ad, amelyet szinte lehetetlenség áttörni. Ha az iskolai bully-k szeme közé vigyorogsz, az őket jobban irritálja, mintha ott a helyszínen elpityerednél és egyéb kínosabbnál kínosabb és szánalmasnál szánalmasabb dolgokat tennél. De a gát átszakadt, nagy valószínűséggel éppen addig fognak ömleni a könnyek, ameddig a forrás el nem apad - vagy valami meg nem zavar. Akaratlanul rándul egyet az ujjaimat mozgató izom az alkaromon, amint újabb lépteket hallok meg. Nem gondolom, hogy egy Madame Pomfrey lehet, de egyre... ismerősebbnek tűnik, egyre... A hang nagyon hamar eloszlat minden kétséget, ami annak kapcsán ébredt, hogy biztos ahhoz tartoznak-e ezek a léptek, akihez gondolom. Pedig már majdnem lebeszéltem volna magam róla azzal az ürüggyel, hogy ugyan mit keresne itt? Gyenge próbálkozás, mert... mit ne keresne itt? Megpróbálom lassan úgy elmozdítani a karom, hogy egyúttal a könnyek nagy részét is felitassam a felsőm ujjával. Persze a vörösség nem múlik el csak úgy... de ez van. Majd elég vérszegényen, de rámosolygok. Meg kell találnom a szokásos önmagam, nem bőghetem el magam újra, ha esetleg azért jött, hogy... megkérjen arra... hogy a következő meccsen adjam át inkább másnak a helyem. Mély levegő be... hosszan ki. Ülő helyzetbe tornázom magam.
- Szia! Ez... nagyon kedves tőled. Nem kellett volna, de köszönöm szépen - minden szavamat óvatosan válogatom meg és tartva a saját reakciómtól, kerülöm következetesen a tekintetét, annak minden tudatban, hogy ez potenciálisan rosszul eshet neki. De olyan nehéz... Azaz ezt gondoltam, de muszáj felnézzek rá, egyenesen a szemeibe értetlenkedve a mondandóján. Gringotts? Kirabolni? Aaaw furkász! Várjunk csak mi?
- Umm... azt hiszem most nem egészen követlek, de... nem úgy van, hogy a bajnokok nem hagyhatják el a kastélyt még ünnepek idejére sem? - kérdezek vissza értetlenkedve. Érzékelem, hogy ő sincs rendben, de olyan nehezen gyűjtöm össze a szavakat és melléjük a bátorságot. Pedig Griffendéles vagyok a francba is!
- Oh... igazából csak a kórelőzmények miatt ragaszkodott hozzá Madame Pomfrey, hogy itt maradjak és ne erőltessem idő előtt túl a karomat. De holnap reggel már szerintem kipaterol, hogy menjek a dolgomra és hordjak könyökvédőt. Mondjuk szerintem mind tudjuk, hogy úgysem fogok, de mindegy - vonom meg a vállam, ahogyan az ép balommal végigsimítok a kötésen, ami szintén biztonság kedvéért lett csak felhelyezve. Hogy biztosan pihenjen a könyököm, legalább ma éjjel. Mondjuk lehet itt sem tartott volna, ha nem nézek rá nagy kiskutya szemekkel, hogy légyszi-légyszi azért tartson már bent, mert... nem merek Sienna elé kerülni. Na ennyit erről, ugye? Idegesen kezdem gyűrögetni a takarót, ahogyan beáll a kínos csend kettőnk közé. Tudom, hogy meg kellene szólalnom, hogy mondanom kellene valamit. De annyi mindent akarok egyszerre közölni vele, de egy hang is alig képes elhagyni a torkom.
- Sienna én... sajnálom. Sajnálok mindent... - most vagy soha Piroska. Eddig menekültél ezelől az alkalom elől, de most már nincs hova. Rosszabb már nem lehet. Úgyis addig sikerült elhúznod ezt az egészet, hogy lehet a kár már javíthatatlan. De meg kell próbálnod! - Sajnálom a meccset... sajnálom, hogy eddig nem kerestelek, sajnálom, hogy elrontottam a barátságunk. És tudom jól, hogy talán már túl késő, de... szeretném, ha tudnád, hogy nagyon fontos vagy számomra, bármi is történt közöttünk... Az egyik legközelebbi barátom vagy, nagyon szeretlek téged és ezért bármi is legyen a döntésed, teljes mértékben elfogadom és megértem. Csak szerettem volna, hogy ezeket tudd. - Majdnem sikerült elmondani egy szuszra az egészet, néhol kicsit hadartam, de remélem átment neki a dolog. Érzem, ahogy a szívverésem egyre csak gyorsul, amint a válaszát várom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2026. 01. 17. - 13:07:13 » |
+1
|
Annie
 Annie - december 3. 16+
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2026. 01. 17. - 14:25:08 » |
+1
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Fájdalmas a háttérzajok nyugtató hiánya, fájdalmas, hogy milyen hangos tud lenni a csend, de a legfájdalmasabb mind közül a cseppet sem őszinte erőltetett mosolya. Feltehetném a költői kérdést, "hol és hogy romlott el ennyire?" de a választ sajnos kimondatlanul is elég jól tudjuk mindketten. Szörnyen érzem magam, amiért ide jutottunk, szörnyen érzem magam amiatt, hogy nem tudok nevetni a viccén, szörnyen érzem magam, hogy... ilyen vagyok. Ilyen semmirekellő, ilyen bánatos képű, ilyen lehangoló. Ha erősebb lennék, össze tudnám szedni magam, akkor tudnék nevetni, rá tudnék nézni, meg tudnánk oldani a helyzetet - de nem vagyok ilyen... Én sajnálom, hogy... Hogy mi? Jobb is, hogy egy hang sem jön ki a torkomon, szinte bármi, amit mondanék szimpla önsajnáltatás lenne. Nem erre van szüksége, nem erre van szükségem...szükségünk. Egy kellemes hónap állt rendelkezésemre arra, hogy átrágjam magam a történteken és azok esetlegesen visszavonhatatlan, megmásíthatatlan következményein. Talán sikerült minden egyes lehetőséget figyelembe vennem és végiggondolnom - bár ezzel túl nagyra tartanám magam. Szóval az a helyzet, hogy nem túl rózsás a helyzet. Nem ennyi idő elteltével. Akármennyire is szeretek minden hibát a nyakamba venni, el kell ismernem, hogy kettőn áll a vásár - noha őt nem tudnám hibáztatni. Neki ott volt a tusa, a meccs, elég gondja van anélkül is, hogy utánam rohangáljon. Én meg... inkább hagyjuk is.
Csak biccentek arra, amikor megjegyzi, hogy furcsa, hogy bent tart... azt azért mégsem mondhatom neki, hogy nagyon szép kiskutyaszemekkel könyörögve megkértem, hogy hadd éjszakázzam itt, mert egyszerűbb menekülni a problémák elől, mint esetlegesen szembenézni velük. Az túlságosan megoldás-orientált gondolkodásra vallana, az túl magától értetődő lenne, az túl sok energiába és bátorságba kerülne. Pedig megfogadtam, hogy megváltoznék...
Miután elhallgatok, megint leszáll az a bizonyos kínos csend. Biztosan mondanom kellene még valamit, de fogalmam sincs, mit. Mi tudna javítani ezen az egészen? Mi tudná megjavítani a törött köteléket?
Valamennyire megértem a frusztrációját is a meccs kapcsán, de... tényleg jogos hibáztatnunk bárkit azért, mert neki megadatik valami, ami nekünk nem?
- Lehet nem lesz népszerű a véleményem, de ha fennakadunk azon, hogy a Hugrabug fogójának telik a legjobb seprűre, akkor fel se álljunk a Hollóhát ellen, ahol mindenkinek egy újabb Nimbus modellje van. - Azt már meg sem említem akkor, hogy én is csak erre az egy évre ruháztam be az összes pénzem egy jobb seprűre, amit utána soha az életben nem fogok használni ugye... - Másoknak lehet jobb seprűjük, vagy szabálytalanságokhoz is nyúlhatnak, de az év első meccsén a csapat bebizonyította a csapat, hogy ezen felül tudunk kerekedni. Most... nem sikerült. Ennek ellenére semmivel sem lesz kevesebb, amit a többiek és te is beletettél az egészbe, főleg a Trimágus Tusa mellett.
Erősen beharapom a számat, hátha a fájdalom rá tud venni arra, hogy mondjak valamit. Valami értelmeset. Valamit ami segít. Azonban olyan üresnek érzem az agyam, mint... ott és akkor a zuhanyzóban. Megint elönti az arcomat a pír, ahogy eszembe jut az egész, a szívem is versenyezni kezd, bár azt meg nem mondhatom ki vagy mi az ellenfél. Csak a fejemet tudom rázni, valószínűleg nem érti, hogy mire. Lehet, hogy én sem teljesen.
- Magadra sem veheted az egészet. Mindig kettőn áll a vásár... - itt egy kicsit elakadok. Pár mély levegő szükséges, hogy folytatni tudjam. - Én is tudhattam volna jobban, megállíthattam volna az egészet, de... De egy részem nem akarta. A racionális felem sejtette, hogy ebből csak baj és problémák kerekednek, de végső soron nem tettem semmit annak érdekében, hogy ne történjen meg... - nyelek egy hatalmasat és ránézek. Még ha a hangom egy pillanatra meg is remeg, még ha inkább legszívesebben elmenekülnék az egész szituáció elől.
- Mit érzek most? - halkan és röviden felnevetek. - Talán egyszerűbb lenne arról beszélni, mit nem érzek jelenleg. Tudnod kell, hogy a "rajongásom" irántad... egyáltalán nem múlt még el. Umm... nem tudom, hogy valaha teljesen megszűnik-e, nem tudom, hogy valaha lehet-e olyan a kapcsolatunk, mint előtte. Haragszom magamra, amiért ezzel, hogy nem tudtam tartani a számat tönkre tettem potenciálisan mindent, amit felépítettünk. Szomorú vagyok, hogy idáig jutottunk, mérges, hogy nem mentem oda hamarabb. Félek attól, hogy esetleg végleg elveszítelek, de nem tudnálak hibáztatni érte. Hibásnak érzem magam a meccs miatt, és teljes mértékben megérteném, ha az utolsó mérkőzésre inkább... inkább valaki mást keresnél a helyemre. Aki jobban megérdemli, aki jobb, mint én, aki mellett nem érzed feszélyezve magad - megrándul a szám széle és megint érzem, hogy a kikívánkozó könnyek szúrni kezdik a szemeimet. Mégis megpróbálom lenyelni a torkomban lévő gombócot.
- De ami eddig még nem hangzott el, talán nem is egyértelmű az eddigiekből és mind közül a legfontosabb lenne... - félve az elutasítástól kinyújtom felé a kezemet. - -...nagyon hiányzol, Sienna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2026. 01. 17. - 20:58:01 » |
+1
|
Annie
 Annie - december 3. 16+
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2026. 01. 17. - 21:31:29 » |
+1
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Oh, hogy azok tűzvillámok... Jó tudni. A nagy kviddicses, ugye? Mindegy, a lényegen igazából nagyban nem változtat, hogy sokkal jobb seprűje van a Hollóhát csapatának, mint a mienknek. Ráadásul nekik ott van Zafira. Arra is kicsit megrándul a szám széle, hogy így beszél Ophiról... mintha olyan nagy vétek lenne, hogy azért, hogy segítse a háza csapatát és megteheti, azért vesz magának egy kiváló seprűt. Belemehetnénk jobban, hogy ha a gólszámokkal úgy elhúzunk, mint a Mardekár ellen, akkor a fogó seprűjének márkája nem okozott volna gondot, de... úgy érzem jelen állapotban csak nagyobb vita, esetleg veszekedés kerekedne erről, amire egyikünknek sincs szüksége. Nekem legalábbis biztosan nem, így csak bólintok egyet arra, hogy hagyjuk a kviddicset.
Összeszorítom az állkapcsomat. Tudom, hogy igenis az én hibám. Tudom, ha agresszívebben megyek Ophira, akkor lett volna esélyünk. De képtelen lettem volna rá, most is az lennék, a jövőben is. Nem várom el, hogy megértse, ahogyan azt sem, hogy megbocsássa. Elszúrtam az egészet, felemészt a bűntudat, de... sajnos nem tudok más lenni, mint aki vagyok. Mert én én vagyok, akárhogyan is küzdök ellene, akárhogy is próbálkozom más lenni. De ez lehetetlen.
- Tudom... - fáj, hogy rám se bír nézni, fáj, hogy a felé nyújtott kezem sem fogadja el, fáj, hogy idáig jutottunk mondjuk a nyárhoz képest, amikor még... azt hittem minden rendben lesz. De úgy fest, hogy a végén mindenkit elmarok magam mellől. Nincs ez másképp, csak anyám már a legelejétől sejtette ezt. Apám most kezd rájönni. Lehet, hogy Sienna is. Visszahúzom a kezem, és inkább a körmöm melletti bőrt kezdem tépkedni pótcselekvésként.
- Őszintén...? - nézek rá kérdőn, de tudom, hogy muszáj kendőzetlenül elmondanom mindent, különben nem tudunk egyről a kettőre lépni. Veszek egy mély levegőt, mielőtt folytatnám. Végülis, mi lehet a legrosszabb? Végleg elveszítem? Remek. De ha minden problémát a szőnyeg alá söprünk, akkor is. Szóval mindent vagy semmit alapon... - Először magamra haragudtam, magamat hibáztattam mindenért. Biztos voltam benne, hogy valamit rosszul csináltam, és azért... aztán amikor azt láttam, hogy te kívülről milyen jól bírod, mérges lettem. Igazságtalannak tartottam az egészet, elképesztő fájdalmat éreztem, mert azt hittem, hogy csak kihasználtál. És tudod mi volt a legrosszabb az egészben? Nem tudtam erről senkinek sem beszélni. Ahogy arról sem, hogy hogyan érzem azt, hogy összeomlik körülöttem az életem. Talán az utóbbiról nem akartam tudomást venni, most sem akarok róla még tudomást venni. De a próba után... amikor ott ültem a lelátókon, amikor azt láttam, hogy egyedül küzdesz, amikor minden pillanatban attól rettegtem, hogy lehet, hogy többé már nem... - nyelek egy nagyot. - ...szóval hogy esetleg soha többé nem leszel az életem része... ez a tény sokkal jobban megrémisztett, mint amennyire dühös, vagy éppen féltékeny voltam rád, amennyire szomorú voltam. - Tudom, hogy folytatnom kellene. Tudom, hogy még rengeteg dolgot el kell mondanom neki, de szükségem van egy kis szünetre, hogy ne törjek ki megint zokogásban - mert már erősen a határán állok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2026. 01. 23. - 19:27:40 » |
+1
|
Annie
 Annie - december 3. 16+
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2026. 01. 31. - 11:57:35 » |
+1
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Erőt veszek magamon, hogy a reakcióit figyeljem. Erőt veszek magamon, hogy ne bőgjem el magam, ha esetleg ő is hibáztat valamiért, esetleg ő is neheztelne rám valami miatt. Azonban arra nem vagyok felkészülve, hogy sokkal nagyobb érvágás az, ahogyan mindent a saját nyakába vesz és semmi felelősséget nem hárít át rám. Pedig érzem a szavak mögött húzódó elfojtott feszültséget. Elkezdhetném sorolni, hogy mi mindenben hibáztam én ezzel kapcsolatban, ám úgy érzem, hogy azzal nem lépnénk előrébb a folyamatban. Ezeket neki kell felismernie és kimondania a szemembe, különben nincs értelme. Különben ugyanott toporgunk, mint eddig.
- Nem, valóban nem kellett volna ezt csinálnunk... - értek vele egyet. Még ha egy részem akkor akarta is ezt az egészet, még ha hitt benne, hogy utána... lehet belőle valami? Ebben reménykedve láttam azt, hogy megérte volna az egész, annak ellenére, hogy mennyire nem akartam Ott, akkor és így. - Legalábbis nem így... - szeretném, ha tisztában lenne azzal, hogy én tényleg szerettem volna... szeretni. Ha már őszinteségről van szó ugye.
Bólintok egyet a szavaira. Valóban igazat kell mondanunk egymásnak. Túl sokáig kapargattuk a felszínt, és elhittük, hogy ez egy megingathatatlan alap. Nyáron még elhittük egymásnak, hogy ott leszünk a másiknak végzés után is - mindig. Most azonban minden jövőbeli álomkép egy szempillantás alatt tört darabokra. Megjavíthatjuk még a barátságunk, de semmi sem lesz ugyanolyan. Talán rosszabb lesz, talán távolibb, talán fájdalmasabb. De ott van annak is a lehetősége, hogy mélyebb, igazabb és erősebb lesz.
- Ebben egyetértek. Kezdhetnénk azzal, hogy elmondod te is, hogy mi van benned. Mit érzel az egésszel kapcsolatban, velem kapcsolatban - állom a tekintetét, most nem fordulhatok el, most nem hátrálhatok ki sírva ebből az egészből. Nem, ha szeretném, hogy valóban megmaradjon a barátságunk. Felkészülök arra is, hogy a szavai fájni fognak. Felkészülök arra is, hogy nem azonnali lesz a változás. Hogy lesznek hullámvölgyek. Hogy elsőre, de talán sokadjára is reménytelennek tűnhet. Azonban talán minden jobb, mint ez a felszínes bizonytalanság, amely abban a pillanatban hullik ki a kezeink közül, amint elhagytuk az iskola falait örökre...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2026. 02. 02. - 07:15:35 » |
+1
|
Annie
 Annie - december 3. 16+
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Anne-Rose Tuffin
[Topiktulaj]

Piroska <3

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2026. 02. 06. - 22:53:10 » |
+1
|
Hard times reveal true friends Sienna 2005.12.03. Gyengélkedő Nem így. Amikor ez a rövidke kétszavas mondat elhangzik a számból rögtön oldalra pillant, ez pedig kínkeservesen világossá tesz számomra mindent. Ki sem kell mondania. Visszanyelem az újra felkívánkozó könnyeket. Ezt az egészet nem most, nem itt fogom megsiratni, majd egyedüli magányomban éjszaka. Annyira bolond dolog volt tőlem, hogy elhittem. Talán ha nem most a Tusa őrületében történt volna ez... Talán akkor...? Akkor lehetett volna más? Ezt már sosem tudjuk meg. Hiába fáj, hiába érzem azt, hogy megint darabokra tört a szívem, hiába szerettem volna többet... Mégis sokkal fontosabb számomra a barátságunk, mintsem a saját idióta érzéseim miatt elveszítsem. Nem, ez túl nagy veszteség lenne. Nem akarom...
Minden szavát figyelmesen hallgatom, még a lélegzetem is visszafojtom közben - csak akkor tűnik fel, mikor a szervezetem sikít az oxigénért. Alig merek csak levegőt venni, nehogy megzavarjam bármiben is. Szeretném, ha kijönne minden, szeretném, ha meg tudnánk ezt beszélni. Mindennél jobban. Jól esik, hogy azt mondja, olyan, mintha mindig is ott lettem volna, ha mindig is közéjük tartoztam volna - mert valahol én is ezt éreztem, kiváltképp amikor tényleg többen összeültünk együtt, akár inni, akár cigizni. Aztán jön a nehéz rész, hogy ő miért haragszik és... Solace? Először nem értem, hogy jön ő ide, de aztán sikerül kibogozni a szálakat. Azért némi sértettség talán kiül az arcomra, amikor leesik a tantusz, meg hogy amiatt... hamisnak érezte akár csak egyetlen pillanatig is bármelyik részét annak, amit mondtam, vagy esetleg a történteket, akár az érzéseimet kérdőjelezte meg. Mégis, hamar elfojtom ezeket a negatív érzelmeket, ahogy a végére ér a mondandójának. Vannak sokkal fontosabb dolgok is a saját nyomoromnál, és úgy érzem Sienna feje felett is rendesen összecsaptak azok a bizonyos hullámok. Bár tudnék segíteni...
- Sosem volt csak a te hibád, sőt! Én akartam szólni, hogy hagyd abba, egyértelműen jelezni, hogy nekem ez túl gyors, vagy... - élesen beszívom a levegőt. Nehéz lesz, és feltehetőleg hatalmas próba elé állítja a barátságunk, de mégis kimondom. - Sienna, én... szeretlek téged. Akkor is így éreztem, még most is. És tudom jól, hogy hibáztam azzal, hogy ott és akkor nem kommunikáltam megfelelően, de... össze voltam zavarodva és így utólag visszatekintve akartam is, hogy megtörténjen, mert... attól tartottam, hogy máskülönben sosem kerülök hozzád ilyen szempontból közel. És ez a legnagyobb baromság volt részemről, amit elkövethettem ott és akkor. Sajnálom... tényleg őszintén sajnálom. És kérlek ne érezd úgy, hogy emiatt vagy bármi más miatt tartozol nekem. Én tényleg csak azt akarom, hogy a barátságunkat sikerüljön helyreállítani - nézek komolyan a szemeibe, majd lerúgom magamról a takarót, hogy kiülhessek az ágy szélére. - Azt nem fogom és nem is tudnám megígérni, hogy távolságot tartok Solace-től. nem feltétlenül értem a köztetek húzódó ellentétet, de én mindkettőtöket kedvelem. Szerintem biztos létezik olyan scenario, ahol ti ketten jól kijönnétek. De ez nem releváns dolog a mi szempontunkból, nem is szeretném megmondani neked, hogyan érezz iránta. Biztos van, amit te látsz vele kapcsolatban és én nem, de olyan is, amit én látok de te nem. - legyintek, hogy igazából ez valóban nem ide tartozó téma. - Viszont az bánt, hogy emiatt, vagy más miatt esetleg úgy érzed, hogy bármi amit mondtam neked esetleg nem valódi, nem igaz... mert de, minden egyes szava az volt. Látom, hogy sokmindenen mész most keresztül. Talán a Tusa nélkül is egy nehéz utolsó éved lenne, nem tudom, mert nem engedtél be sosem ilyen mélységekbe... - egyre csak az elharapott mondata visszhangzik a fejemben az anyjáról. - Nem tudom mi történt nálatok otthon, de szeretném, ha tudnád: bármi van, én itt vagyok és szeretnék segíteni neked. Bárhogy. Akárhogy. Mindegy mi történt egy hónapja, amikor éppen mindketten meg voltunk borulva a... Halloweeni események miatt. vagy bármi miatt. Te elsődlegesen mindig is egy nagyon közeli, nagyon fontos barátom leszel. Mindig egy olyan személy leszel, akire mosolyogva fogok visszagondolni, mert rengeteget adtál nekem rövid idő alatt is. Legfőképp a hitet önmagamban. Te voltál, aki elindított ezen az úton, nélküled... nélküled most összeomlanék a saját problémáim súlya alatt. Ezért pedig örökké hálás leszek neked. És ha úgy van... tényleg... tiszta szívemből szeretnék neked segíteni. Akár csak azzal, hogy meghallgatlak, hogy kiadd magadból az egészet, jó? - megfogom óvatosan a kezét és gyengéden megszorítom.
- Nos... ez a te döntésed. Ha szeretnél, elmehetsz, nyugodtan kiabálhatsz, szerencsére most más úgysincs itt... - majd gyorsan eleget téve a késztetésnek meg is ölelem nem túl hosszan, de jelentőségteljesen szorosan. Szeretném, hogy érezze - itt vagyok neki. Bármi legyen is ennek az egésznek a konklúziója. Majd elengedem, hogy újra a szemeibe nézhessek. - Nem foglak se felpofozni, se azt állítani, hogy borzalmas vagy. Ez valljuk be karakteridegen is lenne tőlem, mert hazugság is. Mert lehet, hogy nem látod, de nagyon erős lány... mit lány már inkább nő vagy Sienna. Rengeteg teher nyomja a vállad, te pedig ezzel mind egyedül akarsz megbirkózni. Azonban bármennyire is vagy erős... ennyi nyomást nem képes a legerősebb ember sem egymaga cipelni. Kérlek gondolkozz el ezen. Még ha engem nem is avatsz bele a problémáidba, úgy gondolom hasznos lenne, ha megosztoznál a terheiden mással, másokkal. Nem vagy egyedül, nem kell mindent egyedül csinálnod. erre valók a barátok - nem helyezek rá több nyomást. Nincs rá szüksége, van elég baja enélkül is. Nélkülem és a nyomorultságom nélkül is. Csak abban bízom, hogy megfogadja a tanácsom és valakivel tényleg őszintén, mélyrehatóan beszél a bajairól. Azt kívánom neki, hogy lekerüljön a vállairól egy kis súly, és könnyebben tudjon lépkedni tovább az előtte álló hosszú és nehéz úton.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2026. 02. 10. - 03:43:43 » |
+1
|
Annie
 Annie - december 3. 18+
|
|
|
|