+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Külföldi delegációk
| | | |-+  Vale Bate
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vale Bate  (Megtekintve 263 alkalommal)

Vale Bate
Ilvermorny
*

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 08. 31. - 13:58:18 »
0

"Built myself in an old garage
Under my skin I'm a muscle car
fueled by moonshine caviar"

Egy bájos vigyor, vagy cinkos somolygás, olyan rendszeresen, hogy szinte kézenfekvőnek tűnik, hisz mi más lenne. Talán ez az önfeledt valóság, talán emögé menekülök az élet és a világ rosszabb oldalai elől - feltételezheted mindkettőt, és legyünk őszinték, valószínűleg egyik esetben sem tévednél teljesen. Megvádolhatsz, hogy bele akarlak csábítani valamibe, lehet van is alapja valahol, de ha megkértél hogy ne tegyem, tudhatod hogy tiszteletben fogom tartani.
De ha egy dologban lehetsz biztos: én elöntöttem, én ki vagyok, és afölött senki másnak nem lesz hatalma.

"I leave you this heart made of copper and gold
May it be yours 'til you grow old"

Ha közel állunk, bármiben kész vagyok támogatni - vagy ha mégsem, ha nem értünk egyet is tudhatod, hogy jó szándék vezérel, megosztom veled bármi ilyen aggodalmam. Megteszem amit tudok, hogy halgassak ugyanerre tőled, bár lehet ehhez néha át kell törni a makacsságomon.

"Get your gun, bet your life if you're a gambler
You draw dead man's hand against the Pale Rider"

Konfliktusra a kiegyezést vagy legalább kompromisszumot keresem, ahol lehet, de ha erre nem vagy nyitott, vagy ha fenyegetést jelentesz rám vagy hozzám közel állókra, nem félek harcolni. Tűzzel-vassal, foggal-körömmel, vagy bárhogy, ahogy tudok.
Naplózva

Vianne M. Gardner
Ilvermorny
*

˙✦ joviális

« Válasz #1 Dátum: 2026. 01. 30. - 21:21:05 »
+2

Eeeeeelképesztően büszke vagyok rád, Vale of Spades!

Ki gondolta volna, hogy végül nem hallgatsz rám? Tudod, volt az a zseniális ötletem, hogy rossz névvel jelentkezz, és nyersz cserébe egy tanévnyi skóciai vakációt. Nem fogadtad meg az ötletet, hát nemzetünk liberálisabb oldala most büszkén állíthat ki téged, te csodás fiúlány!

Tudom, hogy egyesek még mindig keserű krokodilkönnyeket hullajtanak miattad, de nem lehet véletlen, hogy a te fényképed pottyan ki a csokibékából, nem pedig Yaxley-é, Mordrake-é vagy Laveau-é.

És mint #1 rajongód és hivatalosan is legjobb barátnőid egyike, ezennel formálisan meghívlak a tanév végén tartandó, szimbólikus temetésemre, mely során elbúcsúzunk a szabadságomtól, mielőtt a MACUSA végleg elveszi, ami szerintük az övé. Addig is szíveskedj a próbákon nem meghalni. ♥

Naplózva

Varvara Chernov
Ilvermorny
*

Dolorosa

« Válasz #2 Dátum: 2026. 01. 30. - 22:00:12 »
+2

мое солнышко

Nincs nagyobb örömem annál, hogy éppen az én egyik legdrágább barátosnéném képviseli az Ilvermorny női napozóját a Tusán!
Há' láthathatod a tulajdon szemeddel, olyan boldog vagyok, hogy az orrom vére is elered tőle.
Szóval csináljad csak! Mutassad meg az összes vankuj, setéthitű nyomorultnak, hogy milyen fából faragtak, hozd le a próbákat és utána olyan bulit csapunk, amilyet még nem látott ez a szerecsételen ország! Illetűleg, ha fel mernéd venni a néhai nevet, még ki is raklak száradni a nagyerdőre!
Naplózva

Aubrey Chaisty
Boszorkány

Not your Disney princess anymore

« Válasz #3 Dátum: 2026. 02. 02. - 14:52:22 »
+1

Sod 'em!
Bajnokhoz méltatlan, embertárshoz undorító az a megkülönböztetés, amit kaptál. Nem ismerlek, és ha nem lenne a Tusa, a nevedet se tudnám. Azért körmeimet rágva foglak nézni a következő próbán, abban a reményben, hogy jól beintesz a halálfalóknak, és megmutatod, a származás nem minden. Első persze a haza - de a roxfortosok után neked drukkolok.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: