"Built myself in an old garage
Under my skin I'm a muscle car
fueled by moonshine caviar"
Egy bájos vigyor, vagy cinkos somolygás, olyan rendszeresen, hogy szinte kézenfekvőnek tűnik, hisz mi más lenne. Talán ez az önfeledt valóság, talán emögé menekülök az élet és a világ rosszabb oldalai elől - feltételezheted mindkettőt, és legyünk őszinték, valószínűleg egyik esetben sem tévednél teljesen. Megvádolhatsz, hogy bele akarlak csábítani valamibe, lehet van is alapja valahol, de ha megkértél hogy ne tegyem, tudhatod hogy tiszteletben fogom tartani.
De ha egy dologban lehetsz biztos: én elöntöttem, én ki vagyok, és afölött senki másnak nem lesz hatalma.
"I leave you this heart made of copper and gold
May it be yours 'til you grow old"
Ha közel állunk, bármiben kész vagyok támogatni - vagy ha mégsem, ha nem értünk egyet is tudhatod, hogy jó szándék vezérel, megosztom veled bármi ilyen aggodalmam. Megteszem amit tudok, hogy halgassak ugyanerre tőled, bár lehet ehhez néha át kell törni a makacsságomon.
"Get your gun, bet your life if you're a gambler
You draw dead man's hand against the Pale Rider"
Konfliktusra a kiegyezést vagy legalább kompromisszumot keresem, ahol lehet, de ha erre nem vagy nyitott, vagy ha fenyegetést jelentesz rám vagy hozzám közel állókra, nem félek harcolni. Tűzzel-vassal, foggal-körömmel, vagy bárhogy, ahogy tudok.