Oldalak: 1 [2] Le nyomtat

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Nem elérhető Nem elérhető
Re: Ünnepeljünk!
Válasz #15 • 2026-05-17 16:45:17
+1
Csodálatosan boldog születésnapot egy olyan barátnak, akire kicsit sem számítottam ebben a tanévben, de annál jobban örülök! csillog Remélem, tetszeni fog ez az apróság (ha már egy hónapig szenvedtem vele, hehe), aztán majd ejtsük meg azt a kirándulást is!

A kép AI által generált

A csomag tartalma egy szoki levél, egy Gemma styleban díszített üdvözlőlap és egy kézzel fából készített sakkfigura, ami elég csálé, elég béna (még ha a képen nem is úgy tűnik...), de legalább van rajta egy sólyom. Vagy legalábbis valamilyen madár, ami arra próbál hasonlítani.
Naplózva

Lucinda Yaxley
Ilvermorny
*

Elérhető Elérhető
Válasz #16 • 2026-06-21 15:08:37
+2

Orville,

Tizennyolc éves lettél.

A legtöbben ilyenkor azt ünneplik, eddig milyen utat jártak be és mivé váltak. Az én véleményem más: érdekesebb arra figyelni, amivé még válhat az ember és hogy ezekhez milyen célokat tűzött ki. Sokat elárul egy emberről, hogy milyen ambíciói vannak és ezért milyen lépéseket hajlandó tenni, pláne hogy miket tervezett eddig meg ezekből. Rengeteg minden áll még előttünk: megannyi feladat, töméntelen személyes fejlődés, sok tanulás és figyelés. Vannak azonban olyan alapvetések, amelyeket soha nem szabad szem elől tévesztened.

Legyen ez a pecsétgyűrű egy mérföldkő az életedben. Jelentse számodra a felnőtté válást, a vele járó felelősséget. Jelentse azt, hogy te vagy a Morris ház örököse. Ám jelentse azt is, hogy ezen az úton ketten vagyunk és hamarosan nem csak a Morris névért kell felelősséget vállalnod. Ne felejtsd el, honnan jöttél és kivel járod be ezt az utat most már!

Igen, nagy dolgokra születtél. És én leszek az, aki gondoskodik róla, hogy ne csinálj belőlük ostobaságot és fordítva. Meglehet, hogy még mindig túlságosan makacs vagy büszke vagy, de soha nem hátrálsz meg, kitartó és erős személyiség vagy: a neved és helyzeted súlyát komolyabban viseled, mint a legtöbben a te korodban tennék.

Ezért is kapod ezt a gyűrűt: hogy emlékeztessen arra, ki vagy, honnan jöttél és hogy emlékeztessen egy nap arra, mivé akartál válni. És hogy tudd: ketten járjuk ezt az utat.

Minden jót születésnapod alkalmából,

Lucinda

A levél mellett egy fénykép van még a csomagban, amin Octavia látható és egy vadonaút, Octavia és Orville méreteire készített, az ő stílusukhoz illő nyereggel. Ezen kívül egy szép bársony dobozba csomagolt pecsétgyűrű található. Ónixból készült, rajta arany és ezüst mintázat található, oldalán tekergőző sárkány látható és tapintható: mintha egy sárkány szíve pulzálna erős érintésre. Belsejébe pedig az alábbi szöveg került gravírozásra:

Kötelesség a dicsőség előtt. Áldozat az önérdek előtt. Tisztelet a hatalom előtt.

gyuru

A kép AI használatával készült

Nagyon-nagyon sajnálom a késedelmet:(((

Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

virágszál

Válasz #17 • 2026-07-02 08:47:32
+2
六郎、誕生日おめでとう!

Dahlias are red,
Irises are blue,
Roses are pink,
And cherry blossom is, too
(Yes, these are gardening facts
I have a few more to go)
Marimos are green
Daisies are white
Sunflowers are yellow
And all of them are
Celebrating you!

Boldog születésnapot, kedvesem!  love
Naplózva

Malachi Maddock
Ilvermorny
*

Válasz #18 • 2026-07-07 16:16:14
+5

Drága Solace,

Őszintén sajnálom, hogy ma nem ébredhettem melletted, nem üdvözölhettelek én a Napot megelőzve, nem én lehelhettem először, hogy ez a nap csakis a tiéd. Fáj, hogy nem ölelhetlek és tehetek kedvedre, de tudd, hogy nem múlik el perc, hogy ne gondolnék rád. Hiányzol, a beszélgetéseink, az érintésed, hiányzik minden hibád és erényed. Bárcsak elszökhetnék és eltűnhetnénk a világ szeme elől, ahogy arról álmodoztunk a Roxfort birtokán. Néha álomnak tűnik csupán, néha úgy, mintha egy emberöltővel ezelőtt történt volna mindez. Bárcsak visszamehetnénk az időben, csak pár röpke hónapot, mikor tudtam, hogy ha kinyitom a szemem, te ott leszel.
De tudom, hogy nem a múltnak, hanem a jövőnek van szüksége ránk. Tudom, hogy nem búcsúztunk és nem is fogunk, mert ígérem, megtalálom a módját, hogy útjaink találkozzanak és egy ösvénnyé olvadjanak. Még fel kell fedeznünk együtt a világot, fel kell fedeznünk a saját sikereinket. Hiszek benned, Solace, hiszem, hogy nagy dolgokat fogsz véghez vinni. Sosem kételkedtem. Sosem fogok.

Boldog Születésnapot, Solace Barbon.

Szeretlek,
Malachi

Egyszerű, barna papírba csomagolt ajándék is társul a levél mellé. Két könyvet rejt, az egyik egy viseltes kötet, híres átoktörők memoárjait gyűjti össze. A másik egy új, bőrkötéses, ízlésesen cizellált kötet, amin egyedül a neved szerepel, tartalma még megírásra vár.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel nyomtat 
Ugrás: