Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,
A kutyák kutyák, a madarak madarak, a macskák... ISTENEK.
Jutalmak: +2758
Játéklista: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Ház: -
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Kapcsolatban: Mr Norris
Legjobb barát: Mindenki!
Kviddics poszt: Fogó
Nem elérhető
|
 A Foltos Tappancs Kávézó nem véletlenül kapta a nevét, ugyanis ez nem csupán egy egyszerű kávéház, hanem telis-tele van cicákkal. A címadó Foltoska egy bengáli nőstény cica, a kávézó ékköve, ő a tulajdonos macskája, aki mindig büszkén henyél a kis ágyában, vagy a kék cicaszemeivel kuncsorog ki egy kis simogatást. A kávézó méltán népszerű a macskás varázslók és boszorkányok körében. Foltoskán kívül még hat cica várja a szeretgetést. Ivan, az orosz kék macska, Bruma a szomáli, Masni a Toyger, Futrinka a thai macska, Rőtszakáll a walesi macska és Bon Voyage a LaPerm cica.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Elowen Dawlish
Griffendél

The Janitor's Most Wanted
Jutalmak: +24
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Barna
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Hanni Haeni
Kviddics poszt: Hajtó
Nem elérhető
|
Vanished on paws Ancalla - 2006. július 3.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Ancalla Glasmont
Hollóhát

Jutalmak: +7
Előtörténet: Megnézem!
Ház: Hollóhát
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
-Ezt hogy csinálod?- nézem a négyszögletű füst"karikát" már sokadjára. A nagybátyám sokat sejtető, cinkos mosolyával nem számítok válaszra, már formálódik a fejemben az az "akkor tartsd meg a titkaidat", mire mégis megszólal. -Megsúgom, a pipa a kulcsa. Persze azért ki kell tapasztalni a technikáját is.- Szív egy hosszút a pipából, és nagy rákészüléssel fúj egy egész sárkányfigurát a füstjéből. Gyorsan félre kell raknom az ámulásom, hogy egy rosszalló levegeővel belefújjak a füstalakba szétoszlatni, de addigra elég messze jár már, hogy csak meglibbenteni tudjam. Pár másodperc után egyébként is egyszerű felhővé oszlik. Akkor tartsd meg a titkaidat. Vajon a szüntelen sejtelmeskedést is a bozótmágus továbbképzésen tanítják? Amióta átköltöztettek a toronyba, ez megy - bár ki tudom nézni Treboniusból, hogy egymagában is ilyen legyen, nem csak ha van társasága. Legalább az új szobámról el kell ismernem, hogy nem olyan szörnyűséges, mint számítottam rá. Még ha aranykalicka is, az még mindig jobb az egyszerre rozsdás és patinás rácsoknál. Csak a Roxfortos éveim által nem csodálkozok azon, egy egyszobás szintekből épült toronyban eltévedni hogy lehetséges, de már kezdek ráérezni a fontosabb szintek elrendezésére. És tekintve, hogy a szalon, étkező, és konyha szomszédos szobákként nyílnak egybe, máris ismerten nemet mondunk a valós térnek. Rendes célszerű kandallóterem persze hogyan is lenne, de örömmel tudtam meg, hogy a Hopp-hálózaton rajta van a torony, mert én ki nem lépek abba az erdőbe, pláne ha még troll is ólálkodik a környéken. -Na, énnekem utána kell még néznem néhány dolognak, itt leszek a könyvtárban. Ne csinálj semmit, amiből nem tudnálak kimagyarázni! Ahogy somolyog ezekkel a szavakkal, nem akarom végiggondolni, mimindenig terjedhet a "Trebonius Glasmont ki tud belőle magyarázni" tartománya. Bozótmágus...
-Köszönöm szépen!- Egy illedelmes mosollyal, koppanva teszem az egész galleont a pultra, és határozottan fordulok is el, kezemben a pisztáciás és levendulás fagylalt-lattémmal, karamellaszirupos és biscotti-morzsa szórásos tejszínhabbal, mielőtt az eladó macerálni kezdhetne a visszajáró-számolgatással, és már nekiindulva fürkészem az asztalokat ismerős arcot keresve. -Egészen ...ja. Nem, szerintem még nincs itt. Pedig kicsit magamat is meglep, hogy némi lelkesedéssel válaszoltam volna a kezdeti kérdésre, nem csak formai elvárást kielégítendő, de Elowen elhessegeti a gondolatot egyből a tárgyra térve inkább. -Szokott késni? Ahogy végigmér, én is gyorsan végigpillantok legalábbis a kezeimen, végül kitárva az ujjaimat, mint ha csak a körmeimet ellenőríztem volna épp. Eljött a nyár, máris kezdek zöldülni megint... Még nem szembetűnő, de ahogy az árnyalatok megütköznek egymással, lehet megint a betegsápadtnál tartok már, el kell kezdenem ezt is ellensúlyozni újra. A karmaim legalább nem látszanak a kendőző bűbáj alatt, azzal már megvan évek rutinja. Vonakodva ismerem el, de a nagybátyám adott nemrég egy-két tippet, amivel sikerült a körömlakkot is kiügyeskednem, nem csak a normális, natúr emberi körmök látszatát. -Írnak bármi érdekeset? Leginkább csak a csöndet megtörni kérdezem, mielőtt furává válik amég Hannit várjuk. Óvatosan kinyúlok, és a behajtott ujjaim hátával simogatom meg a szundikáló macska fejét - ameddig a tenyeremen érzem a karmaim hegyét, addig nem állhatnak ki másokat karcolni meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Elowen Dawlish
Griffendél

The Janitor's Most Wanted
Jutalmak: +24
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Barna
Kor: 15
Ház: Griffendél
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Hanni Haeni
Kviddics poszt: Hajtó
Nem elérhető
|
Vanished on paws Ancalla - 2006. július 3.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Ancalla Glasmont
Hollóhát

Jutalmak: +7
Előtörténet: Megnézem!
Ház: Hollóhát
Kviddics poszt: Nem játszik
Nem elérhető
|
-Miféle érdekeset tennél bele te- kíváncsiskodok az újságról, illetve annak az Elowen szerint ideális formájáról. Tény, valóban száraz hírek szoktak lenni benne - amennyire belenéztem valaha, valóban engem se fogott meg igazán soha - de arra vannak a magazinok, hogy lehessen érdeklődés szerint keresni. A Szombati Boszorkány szépségrovataiból például egész sokat tanultam már a bőrhibáim eltüntetésére, még ha csak látszólag is. Meg, amit el lehet így. A karmaimra sajnos továbbra is a gyakori reszelés és kendőzőbűbáj válik csak be, és az is inkább a látszaton tud csak segíteni. Még mindig nem az igazi, de legalább mostmár sikerül egy hosszabb és szépen lakkozott köröm látszatát megalkotnom, ami nem néz ki gányul vagy múlik el spontán miközben nem figyelek. Biztos csak én vagyok már paranoiás emiatt is, de ahogy összeér a kezünk, Elowenre kapom a szemem, kifürkészni, hogy direkt csinálta-e. Miért akar mindenki mindig a fura kinézetemmel foglalkozni? -Az ilyen kérdésektől fogok mindjárt sárkánnyá változni! És tessék már megint! Nem tudom amúgy, mi lenne az animágus alakom ha megtanulnám, de nem szokott varázslény lenni, és nagyon remélem hogy nem vagyok annyira speciális eset, hogy ez kivétellé tegyen ez alól a szabály alól. De nem terveztem animágiát tanulni, így is túlteljesítem a nem emberi kvótámat. Megint a kezemre pillantok, hogy azt nézi-e, hogy a bűbáj elmúlt volna róla, de annak mostmár igazán nem kéne. Főleg amennyit dolgoztam rajta - ha rendes körmeim lennének, ugyanennyi idő alatt azokat is kilakkozhatnám ugyanilyen szépen, és az még meg is maradna. Meg nem kaparná ki a ruháimat csak mert megpróbáltam valamit a zsebembe rakni. Kicsinyes bosszúból - is, meg csak mert lassan veszem észre, mi elől bújik el annyira - meg se próbálok rejtőzködni én is, ahogy a testvérei elnyargalanak az ablak túloldalán. Meg úgyse engem keresnek, elnézhetem a jelenetet kedvemre a fagyiskávém társaságában. Aztán térünk is vissza az örökzöld témához. -Mi, most tényleg? Nem!- csattanok föl, hogy már a vizes kancsót is készenlétbe helyezi, és ahogy túl hevesen teszem le a kezeimet az asztallapra, érzem a karmaim hegyét koppanni azon - amiknek nem kéne láthatónak lennie, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem hagytak gyanúsan gazdátlan nyomot. De megállom, hogy gyorsan odapillantsak erről meggyőződni, és csak tartom inkább a fenyegető ...nek szánt szemkontaktust.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|