+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  RoxfortRPG: Incendio
| | | |-+  Információ és jelentkezés
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Információ és jelentkezés  (Megtekintve 1425 alkalommal)

Zaniah Ivutro
Ilvermorny
*

the gypsy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2025. 06. 19. - 10:26:13 »
+3

Karakter neve:Zaniah Ivutro
Előzetes avatar stip-stop:Joey King
Iskola/Delegáció (Beauxbatons / Ilvermorny):Ilvermorny
Származás:Félvér
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?:Nagyon is!
Egy-két mondat a karakter alapötletéről:Zaniah egy vándorló roma közösségben nőtt fel. A természetközeli életmód erősen hatott a személyiségére, az évek során különleges kapcsolatot alakított ki a vadon élő állatokkal. Bár ez kezdetben nem volt tudatos a részéről, képes állatok bőrébe bújni. Mindezt nem animágusként, hanem druidaként teszi. Amióta az Ilvermorny diákja, ezt a képességét igyekszik tovább fejleszteni.
Naplózva

Malachi Maddock
Ilvermorny
*

« Válasz #16 Dátum: 2025. 06. 22. - 14:08:25 »
+3

Karakter neve: Malachai Maddock
Előzetes avatar stip-stop: Rudy Pankow
Iskola/Delegáció (Beauxbatons / Ilvermorny): Ilvermorny
Származás: arany
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: IGEN!! Nagyon!
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: Jófej, kedves srác, mindig vigyorog. Kicsit olyan, mintha állandóan be lenne állva, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Szerintem én is lőném magam, ha a helyébe lennék. Hogy miért? Ő Thaddeus Maddock fia, tudod, az aurorparancsnokságon dolgozik, valami főmufti. Ő van állandóan a MAGIC Newsban, anyám folyton azt nézi. Nem is ez a lényeg. Két éve meghalt a bátyja és állítólag végignézte az egészet. Hogy halt meg? Azt nem tudom. De szar lehet hirtelen reflektorfénybe kerülni, míg addig tök láthatatlan voltál.
Naplózva

Rokuro Ishida
(N)JK

the Herbalist

« Válasz #17 Dátum: 2025. 06. 22. - 20:00:32 »
+4

Karakter neve: Rokuro Ishida (na nem aaaz, egy másik  huncut)
Előzetes avatar stip-stop: Kentaro Sakaguchi
Iskola: Ilvermorny
Származás: japán aranyvér
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: Természetesen!
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: Silly goofy baby herbarista, a silly goofy japán hagyományaival vagy azokkal dacolva.Looks like a cinnamon roll could kill you. Coming of age story  külföndön. Várható:tipikus japánság, növények minden mennyiségben, filan/mizan-trópia, enyhe sznobizmus némi awkwardness-szel kombinálva. Nem megfelelően kezelve, mar, mint a wasabi. (Aki még nem ismeri hallgassa meg a Virágnyelv c. slágert Antilope Kidtől.  Angyal)

Naplózva

Vianne M. Gardner
(N)JK

˙✦ joviális

« Válasz #18 Dátum: 2025. 06. 26. - 11:00:58 »
+3

Karakter neve: Vianne M. Gardner
Előzetes avatar stip-stop: Sabrina Carpenter
Származás: félvér
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: mindenképp, nyitott vagyok bármire
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: Két férfi, egy nő, egy közös élet. Egy anya, két apa, és mindhárman szerették egymást. Bonyolult? Na nekem mondod? De aztán az egyik ajtót csukott, a másik maradt, én pedig valahogy kettejük között ragadtam. Nem akkora dráma. Vagyis addig nem volt, amíg tavaly meg nem jelentem Daddy #2-nál, hogy akkor hozzáköltözöm.
Már kiskoromban is tudtam, hogy mit gondolnak az emberek, általában azelőtt, hogy maguktól rájöttek volna. Szóval igen, legilimentor vagyok. Megvannak az előnyei, de közben mégis olyan, mintha lespoilerezném magamnak előre az összes beszélgetésemet. Aranyos ötlet az őszinte kapcsolatok, de elég nehéz őszintének lenni, ha közben a gondolatok ki vannak hangosítva a fejedben.
Széles mosoly, fehéren villanó fogsor - cheerleader, duh! A pálya szélén mindenki engem néz, amikor a levegőbe repülök egy szaltóval. Közben mégis olyan, mintha senki sem látna igazán.
Naplózva

Miguel Fuentes
Ilvermorny
*

« Válasz #19 Dátum: 2025. 06. 26. - 20:34:30 »
+3

Karakter neve: Miguel Fuantes
Előzetes avatar stip-stop: Michael Cimino
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: Bruh, obviously!
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: A Fuentes család mind varázsló, mind magnix füleknek ismerősen csenghet, de az utóbbi 10 évben nem éppen jó kontextusban szokták emlegetni.
Miguel alapvetően egy jófej, laza, szenvedélyes, meg nem értett zenész srác, egy igazi latin lover. A gondtalan látszat azonban egy elég messed up valóságot takar. Miguelt egy drogbotrány miatt elszakították ikertestvérétől, és ez nagyon megviseli őt lelkileg főleg, mert semmit sem tud róla mióta elválasztották őket egymástól.
A sors iróniája, hogy Miguel visszatér az illegális kereskedelemhez  pénzszerzés gyanánt. Ha valami nem éppen legális, nehézkes a beszerzése, vagy más országból kell akár becsempészni, akkor nála jó helyen kopogtat az ember. *wink-wink*
Naplózva

Daphné d'Aboville
Beauxbatons
*

« Válasz #20 Dátum: 2025. 06. 26. - 20:39:11 »
+3

Karakter neve: Daphné D'Aboville
Előzetes avatar stip-stop: Isabela Merced
Iskola/Delegáció (Beauxbatons / Ilvermorny): Beauxbatons
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: Persze
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: Francia szülők örökbefogadott gyermeke, szorgalmas, éltanuló, nagy elvárások, fényes jövő és... megkérdőjelezhető mentális egészség. Meg az ikertestvére, akit 10 éve nem látott. Lehet hogy ez egy kicsit... megviselte? De hát mindig mosolyog, nem lehet akkor semmi baja, nem?
Naplózva

Eydis Sidthvordr
Ilvermorny
*

ᚨᛖᛏᛏᛚᚨᚢᛊ

« Válasz #21 Dátum: 2025. 07. 10. - 05:39:13 »
+2

Karakter neve: Eydis Sidthvordr
Előzetes avatar stip-stop: Sadie Sink
Származás: Aranyvérű
Nyitott vagy plotolásra más új érkezőkkel?: Igen
Egy-két mondat a karakter alapötletéről: Eydis az egyik legrégebbi amerikai családból származik, amely már a XI. század elején megérkezett az Újvilágba. Nehéz örökség, rengeteg hagyomány mellett egy olyan mentális problémával kell szembenéznie, mely megkérdőjelezheti egész identitását.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,

« Válasz #22 Dátum: 2025. 08. 10. - 22:47:07 »
+5

csillog Frissítés – Külföldi karakterek és delegációk  csillog

Bár a Beauxbatons és Ilvermorny karakterek hozatalához kapcsolódó akciónk lezárult, és így már nem jár sem házpont, sem multikedvezmény, a mágikus világ kapui továbbra is nyitva állnak azok előtt, akik új történetszálakat szőnének a Trimágus Tusa köré.

A megszokott multi szabályzat keretében továbbra is lehetőségetek van új külföldi diákokat alkotni.
Ugyanígy, a felnőtt delegációk tagjaira is lehet még karaktert hozni, hiszen a nemzetközi politikai és mágikus jelenlét a Tusa minden fordulóján jelen lesz – és ki tudja, milyen szereplők formálják majd az árnyékban a jövő eseményeit...

Ha lemaradtál az akcióról, de még lenne egy karakterötleted a francia vagy amerikai delegációhoz – ne habozz!

A karakterbejelentéshez használd bátran továbbra is az eredeti topikot és sablont!

Kérdés esetén fordulj a staffhoz bizalommal! 
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: