+  Roxfort RPG
|-+  2005/2006-os tanév
| |-+  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
| | |-+  Birtok
| | | |-+  Kviddicspálya és környéke
| | | | |-+  Kviddicspálya
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kviddicspálya  (Megtekintve 613 alkalommal)

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2026. 02. 01. - 18:53:42 »
+1

We're building it up to
burn it down
We can't wait to burn it to the ground
Címzett: Connor O'Hara

2006. január 14., 00:30 körül
kép 1
kép 2
kép 3
TW: 18+: nyers nyelvezet, káromkodás, alkohol, drog és erős szexuális utalások

Egyébként általában szoktam értékelni, ha valaki hasonló stílusban válaszol és nem ijed meg a vehemens és bunkó stílusomtól. De az a pimasz vigyor… Egyszerre töltött el izgalommal és versenyszellemmel, illetve vertem volna arcon.  Bezártam a távolságot, fél lépésre megálltam tőle, megragadtam az állát és lerántottam az arcát, hogy egy szintbe kerüljön az én arcommal.

- Na, ide figyelj, Connor O’Hara. Igen, gecire hivatalosnak akarok tűnni most – néztem rá villámló szemekkel. – Kurva gyorsan szedd le azt a pimasz mosolyt a fejedről, mert akármennyire is rendkívül csábító, legszívesebben arcon vernélek most miatta! – förmedtem rá. – Ne merd semmibe venni az aggódásomat, mert nem sokan érdemlik ki! Szerinted hogy érezném magam, ha így találtam volna rád, te idióta?! De tudod, mit? Képzeld el fordítva akkor! Hogy esett volna neked, ha itt találsz full bebaszva, kabát nélkül, ahogy éppen szétveretem magam a gurkókkal, hátha a fizikai fájdalommal tudok valamit kezdeni, hm? Hogy éreznéd most magad, Connor?! – néztem rá nagyon mérgesen és reméltem, átmegy a lényeg. Nem azért, továbbra is jól nézett ki, ahogy az ütőt lendítette és a kissé zilált állapota is rendkívül helyes volt, de nem volt jó nézni, ahogy a fémgolyók mennyire eltalálták. El is engedtem utána az állát és úgy folytattam a beszélgetést.

- Mi van, nem bírod kezelni, ha valaki kimondja az igazságot és szépeket mond rólad? Ugyan, Connor, ne csináld már! – hitetlenkedve megráztam a fejemet. Meglepett azzal, hogy hagyjam abba a szövegelést. Gondoltam, hogy nem kezeli a legjobban a bókokat, de azért ez tényleg durva. Soha senki nem szokta dicsérni ezt a szegény fiút? Mondjuk, elég álszent kérdés tőlem, én sem álltam eddig sorba, hogy akkor a napi szép bókomat eltoljam neki. De hát, nem is én voltam az, akinek ezt kellett volna tennie. De lehet, csak szokásosan tufa volt és nem fogta fel. Vagy tényleg csak senki nem dicsérte, de ez rendkívül szomorú lenne, én meg mérges akartam lenni, azt könnyebb volt részegen kezelni. De hiába próbáltam mérges lenni, a válasza annyira szíven ütött, hogy meg is szédültem és botorkáltam hátra pár lépést, mintha most ő lökött volna meg, pedig hozzám sem ért, csak a szavai tántorítottak hátra. Hogy hihetném azt, hogy ez a jó irány, ha közben menekülsz előlem, amikor ilyen vagyok? Hogy én mekkora egy idióta vagyok! A kurva életbe, hát bele sem gondoltam abba, hogy ezt magára veszi! Biztos voltam benne, hogy egyértelmű az, hogy vele nincsen semmi baj. De… Ez a mondat. Merlinre…

- Kibaszottul igazad van, Connor, a rohadt életbe, mekkora egy utolsó faszkalap vagyok! – beletúrtam idegesen a hajamba, az sem zavart, ha szétszedem, a bál már véget ért úgyis. – Bele sem gondoltam, hogy esetleg azt gondolod, veled lenne baj. Jézusom… Még egy ekkora önző picsát, mint én! – idegesen járkálni kezdtem előtte. – Remélem, tudod, hogy nem előled menekültem. Te csodálatos vagy! Egy pillanatig sem előled menekültem… Attól menekültem, hogy én mit okozok neked… Rég nem élveztem ennyire csókot és estét senkivel, Connor, csak hogy tudd! – mosolyogtam rá szégyenlősen, na, nem mintha ezzel kárpótolni tudnám, milyen érzéseket keltettem benne. Legszívesebben hozzátettem volna, hogy nehogy most bezárjon, hát, olyan jól elindult ezen az úton. De be mertem volna vállalni, hogy mellette állok? Na, nem miatta persze… Egyre jobban össze voltam zavarodva és azt sem tudtam, mire gondoljak. Határozott gondolatokkal jöttem ide, de amint megláttam, a közelébe értem, megéreztem illatát, megláttam mosolyát, eltűntek a logikus magyarázataim. És még ez a rohadt részegség is jól állt neki, a francba már!

A kis próbálkozásom, hogy zavarba hozzam, egészen jól sikerült. Bár most láttam rajta, hogy sokkal bátrabb már, a végén mégsem tudott ellenállni a pillantásomnak, zavarba jött. Imádtam kisfiús zavarát, de reagálni sem tudott rám, mert máris a földön hemperegtünk a gurkók elől.

- Gondolod? – nevettem fel a válaszára a hányást illetően. – És ezt te honnan veszed, te hatalmas hányóművész, hm? – kérdeztem tőle. Ahogy felült velem az ölében, hirtelen sokkal jobban zavarba jöttem, mint gondoltam volna. Ez az aprós gesztus, hogy az ölében tartott, valahogy annyira… Meghitté tette az egészet és tudtam erőt meríteni a közelségéből. Mintha csak azt üzente volna, hogy megtart, nem kell annyira küzdenem, itt van, támogat és megvéd mindentől. Aztán majd később kiderül, hogy ennek örülünk-e vagy sem, megéri-e neki vagy sem. Mindenesetre röviden talán sikerült átadnom a dolgot, persze nem értett egyet velem, de erre számítottam. – Ha nem hinném el ezt a hülye dumát, nem mondtam volna el neked… - hirtelen felindulásból nekidörzsöltem aranyosan a nózimat az övének, aztán lágyan mosolyogtam rá. – Nem szeretnék hazudni neked, Connor, ezek az őszinte gondolataim, még ha bizonyos részeket most nem is fejtettem ki…

Ahogy folytattam, éreztem, hogy kicsit nem ölelt annyira már, mint eddig. Ettől persze rettenetesen éreztem magam, de ha ez kellett ahhoz, hogy megértse, hogy neki sokkal jobb lesz nélkülem, akkor muszáj volt elfogadnom a sajgó szívemet. Ettől függetlenül, ahogy így alattam feküdt és ahogy a csípőmhöz ért, továbbra is kellemesebbnél kellemesebb gondolatokat ébresztett alkoholtól mámoros és rendkívül túlfűtött agyamban. Még tartottam magam. Még, de azért érintése nyomán bizseregni kezdett a bőröm és élesen beszívtam a levegőt. Pedig muszáj volt megértetnem vele a helyzetet és kész. A válasza azonban kizökkentett, össze is zavarodtam, megálltam egy pillanatra.

- Hogy mi? Szánalmasak vagyunk? Hogy érted? – érdeklődtem meg tőle abszolút fogalmatlanul. Válasza után a változatosság kedvéért pörögtünk egyet, aztán sikeresen elütöttem azt a rohadt gurkót. Válasza annyira vicces volt és megmelengette a szívemet (mikor is történt az, hogy a tavalyi kibaszott fos félévemet már ilyen jókedvűen tudom látni?), hogy jóízűen és hosszan felnevettem, majd közelebb hajoltam hozzá és majdnem nyomtam egy rövid csókot a szájára, de időben figyelmeztettem magam, hogy nem kéne, szóval csak vigyorogtam rá, aztán ennyit válaszoltam. – Pedig nagyon szívesen megmutatnám neked harmadik posztomon is, hogy mennyire megéri neked engem a csapatban és magad mellett tudnod – duruzsoltam neki kicsit gonoszkásan, de most már nincs él a szavaimban. Nem az volt a cél, hogy belekössek, hogy idióta volt, hogy kibaszott a csapatból, ezen most már, azt hiszem, túllendültünk, pláne a ma este után.  A következő monológom után megint elkomorult. Talán most célba értem? Megragadta a kezemet, kérdőn néztem rá, éreztem, hogy valami most megváltozott. Ahogy éreztem, hogy nem hajlandó mozdulni, lassan megcsóváltam a fejemet.

- Connor… - szóltam figyelmeztetően, de az arcomon olyan lassan terült el a mosoly, mint ahogy ő várta, hogy a gurkó csak közeledjen. Imádtam minden pillanatát, tagadni sem tudtam, ahogy a játékos, veszélyes tűz felizzott a szemeimben. És a világért sem pillantottam volna fel a közeledő gurkóra, ugyanúgy néztem a szemébe, mint azelőtt. Azért mertem remélni, hogy magamról tudok ezt-azt, de nem tudtam válaszolni, mert megint félrerántott, de ezúttal nem ültetett vissza felülre, hanem oldalra kerültünk. Talán ő is érezte, milyen gyorsan vert a szívem és hülye lettem volna, ha nem tudtam volna, mire készült. Csak megcsóváltam a fejemet, de ezen a ponton eszem ágában sem volt már tiltakozni. Imádtam, hogy nem hagyta, hogy makacsságom győzzön a saját igaza felett, küzdött velem és én rendkívül élveztem, hogy van kihívás. De még ennél is jobban esett az, hogy miattam küzdött. Még sosem küzdött senki a társaságomért ilyen szinten és így. Talán egyszerűbb lenne elfogadnom az egészet és megpróbálni? Tulajdonképpen bárki jött volna és nézett volna így rám, kioffoltam volna, nem? Szerettem volna, ha valaki engem választott volna, de mikor nyújtotta a kezét, nem tudtam elfogadni, nehogy sérüljön magam miatt. De hát, így sosem jutunk egyről a kettőre, nem? De mégis féltettem Connort magamtól. Ha tudná, mibe akarja ártani magát…

De most nem volt idő ilyeneken gondolkodni, nem bizony. A padon elcsattant csókhoz képest ez most sokkal másabb: ő is, én is, mindketten részegek voltunk érzelmektől felfűtött állapotban  és ezzel a pimasz, leszarom stílusával is teljesen magával ragad. Sokkal kevésbé fogtam vissza magamat, mint pár órával ezelőtt, most átvették az érzelmeim az irányítást. Hevesen csókoltam, közben próbáltam kiszabadítani a kezeimet, hogy hozzáérhessek. Vágytam a teste érintésére, hozzá szerettem volna bújni. Ha hajlandó volt szabadon ereszteni a kezemet, akkor először megint az arcát, a haját, a tarkóját simogattam egy rövid ideig, de utána a kezem bátor lett és elkezdte bebarangolni a testének többi táját is, de előtte kezem egy mozdulatával feljebb rántottam a ruhámat, hogy a lábam szabadabban mozogjon és ne legyen útban vagy korlátozzon nagyon. Szóval ennek örömére egyik lábamat össze is fűztem az ő lábával, s ha nem bakancs lett volna rajtam, még simogattam volna is, de így talán nem túl kellemes. Agyam távoli szeglete hallotta a süvöltő hangot, szóval megpróbáltam átrántani magamon, reméltem, veszi a lapot és segít, mert egyedül valószínűleg nem fog menni. Huhh, nem volt ez rossz ötlet, mert a gurkó pont ott csapódott be, ahol az előbb még a srác feküdt.

Ha kezem szabad lett, akkor az arcáról betévedtem a zakója alá és simogatni kezdtem a felsőtestét. Igyekeztem felfedezni minden porcikáját, de szigorúan nem mentem egyelőre lejjebb. Közben a szájáról áttévedtem a nyakára és érzéki, lassú csókokat leheltem rá, ahogy mélyen magamba szívtam fantasztikus illatát, majd ha éreztem, hogy elértem a kellő hatást, bele is haraptam egyet a bőrébe finoman, mielőtt mosolyogva visszatérnék a szájához. Ahogy mélyült a csókunk, úgy éreztem, hogy én is egyre jobban kívántam őt és féltem, nem fogok tudni leállni. Apró kérdésként simítottam végig a fenekén, mielőtt a kezem megállapodott volna az övcsatján, amivel kicsit játszadoztam, de eszem ágában sem volt semmit tenni vele. Még. Finoman beleharaptam az alsó ajkába, majd még egyszer szenvedélyesen megcsókoltam ígéretek sokaságát hagyva ajkain, mielőtt elhúzódtam volna levegőért kapkodva. Újabb kicseszett gurkó, most én gurultam át rajta.

- Kezdenek idegesíteni ezek a szarok… Eddig vicces volt, de most már határozottan beleszólnak itt a dolgokba… - kuncogtam, majd megpróbáltam kirángatni a pálcámat az alattunk lévő kabátom zsebéből és visszareptettem a kis retkeket a helyükre, ennyi játék elég volt belőlük. Éreztem, hogy ki voltam pirulva, az egész testem könyörgött, hogy folytassuk és lassú, pulzáló energiaként figyelmeztetett, mennyire is kívántam őt. Egy pillanatig néztem őt, aztán a hátamra gördültem és úgy néztem rá. – Ne aggódj, most nem foglak itt hagyni, jó? – biztosítottam be félig viccelődve, de azért komolyan. – Azt a rohadt, mocsok mód kívánlak, Connor O’Hara! – nevettem fel hitetlenkedve, ahogy kimondtam a szavakat. Felégördültem, ha ő is a hátán fekszik, akkor felemeltem a felső testemet, kezemet a mellkasán pihentettem, mellette könyököltem, hogy felé tudjak fordulni teljesen. – Nagyon szívesen meginvitálnálak a zuhanyzóba, hogy befejezzük a legutóbbit, ezúttal törölközők nélkül, de nem részegen kéne átélned az első alkalmadat, bocsi! – néztem rá bocsánatkérően, láthatta rajtam, hogy számomra is legalább annyira nehéz visszafognom magamat, mint neki. De amúgy sem akartam volna megtenni, amíg nem tudtam, ő mit akart ebből az egészből. Hát, igen, ha egy random kavaró pajti lenne, akivel csak a testiségre mennénk rá, már rég a zuhanyzóban lennénk, de hát a ma este után közel sem ez volt a helyzet. És Merlinre, a lelkem kibaszottul megkönnyebbülten felsóhajtott ettől és attól is, hogy mennyire felelősségteljesen is viselkedtem éppen, hiszen gondoltam rá, magamra, a holnapra is, ami nem volt jellemző rám, mert általában a pillanatnak éltem csak. Miket ki nem hozott belőlem a srác, mi? – Ennyire én sem akarok a pokol kénköves tüzében égni, hogy kihasználom a szegény, tiszta lelkű fiút, van sok más, ami miatt pokolra kerülök majd – vigyorogtam rá viccelődve. Beharaptam az ajkamat, ahogy végignéztem az arcán. Pedig mennyire kíváncsi voltam a testére. – Azért az még áll, hogy meg kell nézzelek a gurkók miatt, szóval nem panaszkodom – mókázva forgattam a szememet. - Aztán ha szépen kérsz, lehet, te is megnézheted az én hátamat, hátha nem leszünk tiszta kék-zöld foltosak - mosolyogtam kissé csábítóan rá.

Nem tudom, mikor lettem az egésszel ilyen szókimondó, de talán az a gondolat omlasztotta le bennem a kétségeimet, hogy igazából ha bárkivel hasonlóan éreznék, őt sem merném közel engedni a szarjaim miatt, de akkor meg baszhatok bármilyen kapcsolatot. Márpedig Connor eddig abszolút meggyőzött engem saját magával kapcsolatban. Jó, persze, neki is voltak fejlesztendő területei, de kinek nem voltak? Én legyek az utolsó, aki egy kavicsot rá mer emiatt dobni. Most nagyon lágyan néztem rá, nyomtam egy rövid csókot a szájára, majd apró csókokkal hintettem tele először az arcát, az orrát, az állát végigkövetve, majd vissza egy utolsó csókot leheltem a szájára és felkuncogtam. Végül mintákat kezdtem rajzolni a mellkasára. – Oké, ez igazán sokatmondó volt, szó se róla, szívesebben is folytatnám ezt az elfoglaltságot, csak fel ne fázzunk… De egyrészt nem akarok úgy elválni ma, hogy tengünk-lengünk a semmiben és nem beszélünk meg semmit. Már csak a szaros sajtó miatt is kéne, mert biztosan fognak cikkezni rólunk… Természetesen ezen túl fontosabb, hogy minket hogyan érint ez… Én már elmondtam a részemet, ami, akárhogy is nézem, kezd megbomlani... Azt viszont nem tudom, te mit gondolsz vagy szeretnél… Na, nem mintha hagytam volna teret eddig erre, igazad van… De érdekelsz, Connor, szóval kérlek, próbálj őszinte lenni velem és add ki, mi van benned! – néztem rá őszintén, s hogy oldjam az esetleges feszültségét, hogy most neki kell nyilatkoznia, továbbra is szórakoztattam apróságokkal: vagy mintákat rajzoltam rá, vagy néha közelebb hajoltam, adtam egy-egy puszit az arcára, az orrára, a halántékára, amit elértem éppen vagy csak a hajával szórakoztam. Ez most itt a hideg földön meglepően… Meghitt és hétköznapi volt. Meg tudtam volna szokni, hogy valakivel ilyen kapcsolatban vagyok, rendkívül felemelő volt az egész és már most annyit kaptam ettől a fiútól, mint mástól hónapok vagy évek alatt sem. Igazából bolond lennék veszni hagyni ezt, igaz? Valószínűleg igen. Hátha egyszer sikerül nem elbasznom valamit úgy rendesen. Akkor csak hagyjam, hogy meggyőzzön? Már ha ő is akart volna valamit. Hiszen nem is ismert… De ha teret sem hagyok arra, hogy megismerjen, úgy meg nehéz lesz… Áhh, bonyolult ez, össze is ráncolom a szemöldökömet egy kicsit, aztán inkább rá koncentrálok egy lágy, nagyon-nagyon kedves és édes mosollyal támogatva, biztatva őt.

Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

Elérhető Elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2026. 02. 02. - 13:10:19 »
+2

oHaraImage
Lelket vennék
2006. január 14.
(00:30 körül)

- Ne merd semmibe venni az aggódásomat, mert nem sokan érdemlik ki! Szerinted hogy érezném magam, ha így találtam volna rád, te idióta?! De tudod, mit? Képzeld el fordítva akkor! Hogy esett volna neked, ha itt találsz full bebaszva, kabát nélkül, ahogy éppen szétveretem magam a gurkókkal, hátha a fizikai fájdalommal tudok valamit kezdeni, hm? Hogy éreznéd most magad, Connor?!
Gemma ezúttal nem akarta megmosni Connor fejét, de nem is prédikált, hanem egyszerűen csak tükröt mutatott neki. A fiú belepillantott, majd elgondolkozott. A részeg felismerés fájdalmas képet mutatott, és letörölte a félmosolyt az arcáról.
- Szarul… - vallotta be a lánynak, miközben elfordította a tekintetét. A szégyentől ugyanis nem tudott a szemébe nézni.
Azonban az aggódás mellett volt egy elejtett félmondat is. Egy ijesztő röntgensugár, amely a fiú lelkét pásztázta: „ hátha a fizikai fájdalommal tudok valamit kezdeni”. Connor nem tudott mit felelni. Annyira pontos volt a megfogalmazás, hogy valósággal megrémisztette őt.
- Mi van, nem bírod kezelni, ha valaki kimondja az igazságot és szépeket mond rólad? Ugyan, Connor, ne csináld már! - folytatta Gemma, miután Connor megpróbálta lesöpörni az asztalról a bókokat.
- Nem vicceltem! Tényleg… elég!
Nem szerette, ha valaki a szemére vetette a hibáit, de még annál is jobban gyűlölte, amikor valaki az erényeit dicsérte. Egyszerűen képtelen volt lereagálni ezeket a helyzeteket. És míg az előbbi esetben volt egy jól körbehatárolható érzés benne: a harag; addig az utóbbi esetben egy formátlan, alaktalan massza lebegett csak előtte, egy rejtélyes valami, ami lehetett öröm, bánat, szégyen, büszkeség, bármi. Jobb volt hát elkerülni az ilyen helyzeteket.
Ha megpillantasz, elvesztem…

És akkor hirtelen kitört belőle az, amit az este érzett. Az, amit csoda, hogy szavakba tudott önteni. Az érzés, ami bolond módjára kihajtotta őt ide az éjszaka közepén. A tanácstalanság, az önvád, a változni akarás, és az ettől való rettegés. És ő végre képes volt kiönteni a szívét. A hatás még ennél is szürreálisabb volt…
- Kibaszottul igazad van, Connor, a rohadt életbe, mekkora egy utolsó faszkalap vagyok! Bele sem gondoltam, hogy esetleg azt gondolod, veled lenne baj. Jézusom… Még egy ekkora önző picsát, mint én!
- Ne… Ne mondj ilyeneket magadra!
- Remélem, tudod, hogy nem előled menekültem. Te csodálatos vagy! - Connor arcán megremegett egy izom. - Egy pillanatig sem előled menekültem… Attól menekültem, hogy én mit okozok neked… Rég nem élveztem ennyire csókot és estét senkivel, Connor, csak hogy tudd!
És akkor felemelte a fejét, és ránézett a lányra. Gemma mosolygott, ő pedig visszamosolygott rá. Az a képzeletbeli ajtó mégsem csapódott be teljesen. A változás egy fokkal kevésbé tűnt ijesztőnek.
Egy fél pillanat múlva már a földön feküdtek. Érezte a pillanat súlyát, és észrevette azt az újabb repedést a lány páncélján. Egy újabb önmagából mutatott részletet adott a fiú kezébe, és ő igyekezett nem összetörni azt.
- Ha nem hinném el ezt a hülye dumát, nem mondtam volna el neked…
Végtelenül szomorúan hangzott. Nem akarta elhinni, hogy Gemma tényleg így látja magát, miközben olyan, de olyan csodálatos lány volt. Nem értette a miértjét, nem ismerte a múltját, de tudni akarta, hogy mitől gondolta így.
- Nem szeretnék hazudni neked, Connor, ezek az őszinte gondolataim, még ha bizonyos részeket most nem is fejtettem ki…
Megértettem…

A csípőjét fogta.
Furcsa mennyire ráillik a kezem…
Nevetett azon, amit mondott. Ez nem volt szép dolog tőle. Talán nem kellett volna így tennie.
- Hogy mi? Szánalmasak vagyunk? Hogy érted?
El kellett volna mondania, már abban a pillanatban. De Zafira újbóli említése elvonta a figyelmét. Arca elkomorult, izmai megfeszültek. Ujjai bilincsként feszültek Gemma csuklójára, szilárdan tartva őt, miközben élesen a szemeibe nézett.
- Nem tudsz te semmit, Gemma Jenkins… Sem rólam… Sem magadról…
- Connor…
Nem látta, de hallotta a közeledő gurkót. Nem volt szüksége figyelmeztetésre. Ügyesen kitért az útjából, magával görgetve a lányt, aztán csak feküdt mellette a hideg gyepen, és úgy csókolta őt, mint még soha korábban.
Gemma kiszabadította a kezeit, amik aztán szép lassan végigjárták Connor testét, kezdve a tarkójával, az arcával, majd végül olyan porcikáival is, amit talán már látott korábban, de tapintani még biztos nem tapintott a lány.
A gurkó újból lecsapott. A fagyos föld kísértetieset reccsent a becsapódástól pont ott, ahol egy másodperccel korábban még Connor feküdt. De hogyan is érdekelhette volna őt az a két ostoba játékszer, miközben Gemma már combjain is túl volt, és a fenekét térképezte épp fel?
- Kezdenek idegesíteni ezek a szarok… Eddig vicces volt, de most már határozottan beleszólnak itt a dolgokba…
Connor nevetésre húzta a száját, de közben alig vált el Gemma ajkairól. A forró levegő gőzölögve tört elő belőlük, hogy aztán megfagyva tovalebegjen a jeges, januári éjszakába. Aztán mégis el kellett válniuk egy pillanatra egymástól, csak hogy a lány elérje a kabátja mélyébe rejtett pálcáját. A gurkók előbb megdermedtek, majd egymás után visszareppentek a ládába.
Nem félt tőle, hogy magára hagyják őt. Érezte a lányból áradó, nem e világi energiát, és ezúttal nem kellettek a szavak sem tőle, hogy tudja mennyire kívánja őt.
- Nagyon szívesen meginvitálnálak a zuhanyzóba, hogy befejezzük a legutóbbit, ezúttal törölközők nélkül, de nem részegen kéne átélned az első alkalmadat, bocsi!
- Ez igazán… - kereste a szavakat, de az alkohol eltompította az agyát. - …figyelmes tőled.
Fogalma sem volt arról, hogy mit is csinál pontosan. Az ösztönök vezérelték, miközben igyekezett ő maga is felfedezni társa minden porcikáját.
Talán mégis jobb lenne most átesni rajta, mint félni a következő alkalomtól, hogy vajon mit cseszek el…
De gondolatban már pofon is vágta magát.
Nem átesni kell ezen, hanem megélni! Gemmával…
Mintha Gemma is megkönnyebbült volna attól, hogy kimondta: nem ma. Más lett a tartása, más lett a súlya, és még a csókja is másmilyen volt. Gyengédebb, talán… Olyan, amin is Connor érezte: nem nagyon kapott tőle más még csak hasonlót sem.
- Ennyire én sem akarok a pokol kénköves tüzében égni, hogy kihasználom a szegény, tiszta lelkű fiút, van sok más, ami miatt pokolra kerülök majd…
- Én lennék a tiszta lelkű fiú?
Ismét nevetett.
- Azért az még áll, hogy meg kell nézzelek a gurkók miatt, szóval nem panaszkodom. Aztán ha szépen kérsz, lehet, te is megnézheted az én hátamat, hátha nem leszünk tiszta kék-zöld foltosak.
Nagy komolyan bólogatott.
- Igen… De csak a biztonság kedvéért, nehogy belső vérzésed legyen.

Gemma ujjai apró köröket írtak le a mellkasán, bizsergő nyomokat hagyva a bőrén, ahol hozzáért. Connor visszacsókolt, és fél kézzel a lány hajába túrt. A báli frizurának már amúgy is réges-rég lőttek.
- ...nem akarok úgy elválni ma, hogy tengünk-lengünk a semmiben és nem beszélünk meg semmit.
Connor a csillagokat bámulta, és érezte az elkerülhetetlent.
- Már csak a szaros sajtó miatt is kéne, mert biztosan fognak cikkezni rólunk…
A sajtó érdekelte őt a legkevésbé.
Fecsegjenek, amit akarnak…
- Természetesen ezen túl fontosabb, hogy minket hogyan érint ez… Én már elmondtam a részemet, ami, akárhogy is nézem, kezd megbomlani…
Connor elmosolyodott. Olyan érzés volt megingatni Gemmát a saját magáról alkotott véleményében, mint gólt dobni. Márpedig Connor rendkívül ügyes volt az utóbbiban. Ha kell, hát kifulladásig dobálja azokat a bizonyos gólokat, míg végül meg nem nyeri a meccset. Míg Gemma végül be nem látja, mennyire rosszul látja önmagát.
- Azt viszont nem tudom, te mit gondolsz vagy szeretnél… Na, nem mintha hagytam volna teret eddig erre, igazad van… De érdekelsz, Connor, szóval kérlek, próbálj őszinte lenni velem és add ki, mi van benned!
Még egy fél pillanatig kiélvezte a lány simogatását, a csókokat, amiket arcára, halántékára, orrára, nyakára, vagy épp a mellkasára nyomott. Aztán szép lassan felült a hideg földről, majd felsegítette Gemmát is. Nem szólt egyelőre, csak mikor már mindketten ülő helyzetbe kerültek.
Végigsimított a lány arcán.
- Dehogynem tudod, hogy mit szeretnék, Gemma…
Megcsókolta a homlokát.
- Téged…
Nagy levegőt vett, miközben óvatosan összeérintette a fejüket. Lehunyta a szemét. A részegség már kezdett kiszökni belőle. Talán a hideg. Talán az utóbbi percek megfeszült testmozgása űzte ki testéből a tudatát elhomályosító alkoholmámort.
- Engem nem érdekel a sajtó. Nem vagyok különleges, nem vagyok… semmi olyan, ami magasabb polcra emelne tőled ahhoz, hogy azt mondhasd: nem vagy hozzám való. És… Nem érdekel Tavish sem… Nem volt köztünk semmi, és már nem is lesz.
Megvonta a vállát, majd folytatta.
- Én… Nem vagyok jó abban, hogy kifejezzem az érzéseimet. Legalább is… a szavakkal mindig meggyűlt a bajom, ezért ha tehetem inkább csak mutatom azt, ami bennem van. És azt gondolom, hogy ma este, Gemma Jenkins… én megmutattam, hogy mit érzek. Ez… ez az egész engem lepett meg a legjobban, mert nem tudtam, hogy ilyen is van bennem. És ezt te hoztad ki belőlem, érted?
Magához húzta a lányt, és átölelte őt.
- Hasonlítunk, mert mindketten félünk közel engedni másokat magunkhoz. De basszameg, azt hiszem nálam már nincs visszaút. Te már bejutottál… És egy dolog van csak, amitől jobban rettegek: hogy elveszítsem azokat, akik fontosak. Ennyit tudok magamról.
Nem várt választ, csupán örült, hogy kiadhatta magából mindezt. Jó volt ott ülni a hidegben a lánnyal és ölelni őt, miközben a súly, ami a lelkét feszítette, mintha egy fokkal könnyebb lett volna.
- Hideg van… Nem akarom, hogy megfázz. Csoda, ha eddig nem lett semmi bajod ebben a vékony ruhában.
Kibújt az ölelésből, majd lassan felállt és felsegítette a lányt is. Aztán lehajolt a kabátért, a sálért, és Gemma felé nyújtotta őket.
- Arra kérlek, mint szeptemberben is: adj nekem egy esélyt!
Kinyújtotta kezét a lány felé, és ha elfogadta, magához húzta őt.
- Szóval…? Akkor most hogyan tovább?
Összefűzték ujjaikat, és egymás szemébe néztek.

Köszönöm a játékot!
Naplózva

♡ ♔

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2026. 02. 03. - 14:16:32 »
+1

We're building it up to
burn it down
We can't wait to burn it to the ground
Címzett: Connor O'Hara

2006. január 14., 00:30 körül
kép 1
kép 2
kép 3
TW: nyers nyelvezet, káromkodás, alkohol, és szexuális utalások

Szívből örültem, hogy sikerült átadnom neki, mire is gondoltam. Habár valóban rendkívül csábító volt a pimasz mosolya, nem adtam ingyen az aggódásomat, tessék komolyan venni. Csak bólintottam, hogy én is így gondoltam.

- Pedig nagy erény, ha valaki látja a jó tulajdonságait is ám, Connor – csóváltam a fejemet hitetlenkedve, fel nem foghattam, miért zavarta, ha mondok róla pár szépet, miért reagált rájuk ilyen hevesen. Mintha egyenesen gyűlölte volna magát. Megvillant a szemem. Az ő érdekében reméltem, hogy nem erről volt szó.

- Ó, hagyjál már, kit érdekel, mit mondok magamra, nem ez a lényeg! – legyintettem frusztráltan, tényleg nem tudott meghatni, hogy mondtam két ronda mondatot, mikor az ő mondandója sokkal fájdalmasabb volt és abban a pár mondatában benne volt minden. Próbáltam menteni a menthetőt, talán sikerült, legalábbis így éreztem, ahogy visszamosolygott rám. Rendkívül furcsa érzés volt szavak nélkül kommunikálni. Eddig ez csak Asherrel és esetenként Tetsuyával ment, de most úgy éreztem, hogy Connor is ért engem és fordítva. Nem kellett mindent barokkos körmondatokban felvázolnom. Ha mondtam neki, hogy ezt így gondoltam és nem akartam neki hazudni, akkor láttam rajta, hogy felfogta a lényeget, s bár a gondolatai közé nem tudtam hatolni, hogy pontosan mik cikáztak át az agyán, azt értettem, hogy elfogadta a szavaimat, még ha esetleg nem is értett velük egyet.

Nem értettem, miért nem válaszolt és miért csak kinevetett. Hirtelen rendkívül ostobának éreztem magamat, mintha valami olyan dolog lebegett volna a pofám előtt, ami tök gáz volt, hogy nem vettem észre. Lehet, ezért nevetett ki, de kicsit bosszús is lettem, hogy miért nem mondta csak úgy el, miért kellett így viselkednie velem, mikor én csak tényleg nem értettem, mire gondolt. Kivételesen nem bántam, hogy egy gurkó megzavart bennünket: szégyelltem ostobaságomat és azt is, hogy nem értettem, mire akart utalni és kellett egy kis idő, hogy ne reagáljak erre szélsőségesen: mert vagy leüvöltöttem volna védekezési mechanizmusként, vagy bezártam volna, hogy ne is lásson belőlem semmi többet, így is lejárattam magamat. Végül egyiket sem tettem, amire kifejezetten büszke voltam, de csak az mentett meg, hogy nem akartam, hogy ez a jelenet is hasonlóan végződjön, mint az előző.

Figyelmes… Ezt a szót igen ritkán használták velem kapcsolatban. Sosem voltam figyelmes, pontosabban ez nem teljesen volt igaz így: nagyon sok mindent láttam és értettem, de nem tettem érte, nem voltam előzékeny vagy kedves, általában úgy cselekedtem, hogy számomra legyen ideális a helyzet. De tőle most elfogadtam ezt: tényleg figyelmesnek éreztem magam, mert legszívesebben itt és most lerántottam volna minden ruhát, hogy a zuhanyzó forró párája között teljesedjünk ki mind a ketten ezen az estén. Connor kezei bebarangolták a testemet, amire általában egy-egy sóhaj vagy megfeszült testrész volt a válasz. Tényleg rettenetesen kívántam őt, de örültem, hogy ő sem bánta, hogy most nem mentünk tovább. Mihelyt ezt tudatosítottuk magunkban, érezhetően sokkal szelídebb, meghittebb és bensőségesebb lett az egész hangulat, még úgyis, hogy továbbra is a retek hideg földön feküdtünk az éjszaka közepén. Lelkemet simogatta a gondolat, hogy milyen hétköznapi, boldog pillanat is volt az, hogy így itt voltunk egymással szemben. Most minden olyan könnyűnek hatott: nem lesz probléma se holnap, se semmikor. Hogyan is lehetne, mikor itt feküdtünk együtt boldogan és békésen? Testem, de főleg a lelkem olyan szinten nyugodott meg, amit nem gondoltam, hogy lehetséges volna, pláne nem egy este után. De Connorral itt feküdve, beszélgetve – még ha fontos témákról is beszéltünk, nem csak ugrattuk egymást -, annyira egyszerűnek, annyira magától értetődőnek tűnt, mintha mindig is ilyen lett volna. Mintha elsőtől kezdve nem forgattam volna rá a szememet, ha hülye volt. Mintha a csapatban nem üvöltöztem volna vele, ha túl messzire ment vagy ha nem értettem volna vele egyet. Mintha tavaly nem ő lett volna a leggyűlöltebb személy az életemben Maurice mellett. Nehezemre esett elhinni, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen nagy változáson mentünk keresztül, és nem csak személyes téren értve, hanem ketten együtt is a mi kapcsolatunkat is. Márpedig itt feküdtünk és olyan természetesnek, alapjaiban véve jónak hatott ez az egész, ami körbelengett minket, hogy a szívem már most fájdalmasan belesajdult, ahogy arra gondoltam, hogy bizony lassan mennünk kellene és hogy bizony, ma is egyedül fogok aludni. Mit aludni… Ezek után biztos egy percet nem fogok tudni aludni. Végig az fog az eszemben járni, ami ma este történt, mit rontottam el, mit kellett volna máshogy tennem, hogy a szomszéd részlegben ő vajon min gondolkodik, tud-e aludni, gondol-e rám úgy, mint én rá. Előre tudtam, hogy kínozni fog a gondolat, hogy ilyen közel lesz hozzám, mégsem mehetek oda hozzá, hogy töltsük együtt az éjszakát. Pedig Merlinre, már nem szerepelt a gondolataim között semmilyen szexuális tevékenység: egész egyszerűen szerettem volna végre valakinek a karjaiban elaludni és nem azon gondolkodni, hogy mennyire egyedül vagyok és mennyi szarral kell egyedül megbirkóznom. Márpedig ma este többször is éreztem, hogy Connor mellett kicsit letehetem ezeket és rábízhatom magamat. S ez végre nem egy menekülés volt egyetlen éjszakára, mint a megannyi kalandom: ez volt az első lépés, hogy végre ne elfussak a problémáim elől, hanem megálljak egy pillanatra, erőt nyerjek valaki támogatásából és utána még az is lehet, hogy szembe tudok majd nézni mindennel, ki tudja. Csodálatos érzés volt, mintha fáradt lánccsörgésem hirtelen megszűnt volna és tényleg megszabadított volna bilincseimtől, hogy újra szárnyalni tudjak. Vele együtt. Már csak ezért muszáj volt a legjobban kihoznom belőle, nem hagyhattam, hogy rá is véletlen rákerüljenek a fojtogató bilincsek.

A gondolat boldog felismerésként vágott arcon: legalább ma estére a lelkem otthonra lelt. Ettől pedig majdnem elbőgtem magamat, mert igen, volt otthonom, igen, tartoztam a családomhoz, de ez más volt: ez egy új ház ajtaját nyitotta ki, mely még kissé kezdetleges állapotban volt, de végtelen lehetőséget rejtett magában és csak rajtunk múlott, mit kezdtünk vele. És kicsit sem éreztem kihasználósnak, se nem olyannak, ami lehúzott volna, ami belőlem táplálkozott volna, hogy túléljen. Márpedig otthon az utóbbi időben sokszor éreztem, hogy az én áldozatom kell ahhoz, hogy működjenek a dolgot, de belőlem ez már túl sokat vett ki ahhoz, hogy egészséges maradjon. Talán a többiek is látták. Talán a többiek is érezték, hogy ez a helyzet, de inkább nem hoztuk szóba, csak a szőnyeg alá söpörtük, hogy a látszólagos békét megőrizzük és ne kelljen radikális változást hozni. Hát, bizony, nem csak Gemma Jenkins volt a kényelmes, aki szintén nem reagált volna hasonló helyzetben, hogy elkerülje a konfrontálódást és a változást, hanem az egész Jenkins család. De hát érthető volt: hosszú idő óta végre egészen normálisan működtek a dolgok otthon, még ha ehhez az is kellett, hogy valamelyikünk időszakosan hatalmas áldozatokat hozzon. Olyan volt, mint egy időzített bomba: nem tudtam, meddig bírom még, de lassan úgy éreztem, örökké, ha a családomról volt szó és tudtam, hogy ők is támogatnak engem és mindent megtesznek ezen keretek között, hogy segítsenek, emiatt végtelen ideig húztuk-halasztottuk a valódi probléma megoldását. Csak ideiglenesen kezeltük a tüneteket, húztuk, enyhítettük, de valódi gyógyulás ebből nem származott sajnos. Ellenben ma este fáradt szívem és lelkem új erőre kapott, ahogy Connor felkarolt és megmutatta, hogy igenis van olyan, hogy ketten vagyunk valamiben és nem kell egyedül küzdenem. Kár, hogy ilyen rettenetesen nehezen ment ezt elfogadni és építeni rá, olyan régóta vagyok egyedül ezekkel.

- Hát, nem is én vagyok a tiszta… Távol áll tőlem, ahogy az is, hogy fiú lennék, bár egyesek hajlamosak elfelejteni ezt – forgattam a szememet, most nem rá gondoltam kifejezetten, csak úgy általában véve. Vigyorogtam rá, ahogy folytatta, én nagyokat bólogattam. – Hát, persze! Veszélyesek ezek a gurkók, nem kéne hagyni, hogy esetleg komolyabb károkat okozzanak! – nevettem el magam a végén. Egy pillanatra lehunytam a szememet, ahogy a hajamba túrt, nagyon jó érzés volt még mindig, ahogy hozzámért, még az sem zavart, hogy most nem nézett rám, tudtam, hogy neki sem egyszerű ezekről beszélni, nem is akartam nagyon siettetni, inkább kelljen neki több idő, de mondja el, mi van benne, minthogy ráerőszakolom, hogy beszéljen és semmi nem lesz belőle, rosszabb esetben mindent is elrontok. Addig legalább nézegethettem őt. Kibaszottul szép vagy, amikor ilyen mérges vagy, Gem… Hülye vagyok, hogy ezt nem vettem észre már szeptemberben. Pedig hogy kiabáltál velem… Szélesedett a mosolyom, ahogy eszembe jutottak korábbi, még elég részeg szavai. Fogalmam sem volt, hogy működött ez. Hogy lehetett az, hogy itt voltunk egymás karjában, mikor pár hónappal ezelőtt egymásra sem tudtunk nézni? Értem én, hogy ismertük egymást hét éve és az évfolyamtársaink közül sokaknál jobban ismertem őt és mégis… Igazából semmit nem tudtam róla, csak amilyen következtetéseket levontam vele kapcsolatban vagy amiket megfigyeltem. Fel nem foghattam, hogy működtünk. Tényleg teljesen el voltam veszve, de azt tudtam, hogy ma sok minden változott.

Láttam rajta, hogy a sajtó kicsit sem hatotta meg, én meg képtelen voltam kinyitni a számat, hogy elmondjam, hogy lehet, hogy őt nem érdekli a dolog, de nekem igenis volt otthon négy másik testvérem, akiknek szintén szürkébbnél feketébb ügyeik voltak és ha bármit találnak róluk vagy akárcsak rólam, akkor baszhatom ki a kukába az egész hét éves munkámat, munkánkat, ezt pedig nem tehettem meg. Év elején így is vészesen közel kerültem ahhoz, hogy elbaszódjon minden Smithe miatt, de kitartó munkámnak megvolt a gyümölcse: én is tudtam mivel zsarolni már és bár tudtam, hogy ezzel csak egy örökös háborút indítottam el, amibe féltem, Connor is belekerül miattam, de a családommal senki nem baszakodhatott.

Megint ott volt az a kissé pimasz mosolya, amitől a szívem hevesebben kezdett verni és ami miatt nekem is muszáj volt mosolyognom. Nem teljesen értettem, min vigyorgott most, talán azon, hogy megingatott a saját álláspontomban, de most közepesen érdekelt: olyan jól állt neki, hogy szinte bármit megtettem volna, ha ott is marad és nem komorul el újra. Végül felültünk mind a ketten, éreztem, hogy most rákerült minden súly az egésszel kapcsolatban, pedig szívesen átvettem volna valamennyit a terhekből, de egyelőre nem tudtam, amíg ő maga meg nem osztotta azokat. Lehunytam egy pillanatra a szememet, ahogy végigsimított az arcomon, majd egy ismét végtelenül kedves csókot nyomott a homlokomra. Fel nem foghattam, honnan jöttek ezek nekik. De komolyan, hogy tarthatta ezeket eddig magában?! Annyira óvatos, annyira tapintatos, annyira támogató és annyira vigyázó volt velem is, hogy szinte elolvadtam a karjaiban, pedig tőlem ritkán lehetett ilyet tapasztalni. Ilyenkor úgy éreztem, hogy én akartam az a személy lenni, akit végre álomba ringatnak és nem az, aki álomba ringat valakit, mint otthon is akár Sammyvel, akár Ryannel idén nyáron, sőt, nagy ritkán Ash depressziós epizódjaiban bizony őt is álomba dédelgettem, holott ő aztán tényleg nagyfiú volt már. De hát, erre még várni kellett, igaz?

Téged… Ezek a szavak megdobogtatták a szívemet. Hogy én mióta álmodoztam arról, hogy végre valaki engem válasszon minden hülyeségem ellenére is! Oké, igazából még bőven nem tudott rólam eleget ahhoz, hogy biztos lehessek teljesen döntésének szilárdságában, de egyelőre nekem az is megfelelt, ha valaki a felszínes énemet választja. Attól viszont rettegtem, hogy ha most beengedem, ha hagyom, hogy megismerjen… És nem áll ki mellettem, ha megtudja a rosszabbnál-rosszabb dolgokat, amik hozzám kapcsolódtak, akkor végem lesz. Nem kicsit, nagyon. Bele sem akartam gondolni, milyen visszafordíthatatlan következményei lehettek ennek. És csodálkozott, hogy nehezemre esik nyitni… Mindenesetre most a szívemet dalra fakasztották szavai. Én nem hunytam le a szememet, ahogy összedöntöttük a fejünket, végig őt néztem, amíg beszélt. Nem szóltam közbe, hagytam, hogy a saját tempójában mondja, most csak az egyik kezemmel megfogtam a karját és azt simogatom lassan, támogatóan, hogy érezze, mellette vagyok, megvárom, annyi ideje van, amennyit csak szeretne, előttünk az egész éjszaka és több is. Finoman elmosolyodtam arra a részre, hogy én hoztam ki belőle ezt. Nem tudtam, mennyire is volt ez igaz. Persze, ebben a helyzetben én voltam vele, én tettem ezt, de… Valóban én hoztam ki, vagy csak segítettem és igazából tényleg bármelyik másik lány is megtette volna ezt vele, ha adott helyzetben hajlandó a másik személy adni Connornak egy esélyt? Pontosan annyira tartottam magamat különlegesnek, mint ahogy Connor magát és azt sem hittem, hogy egy adott személynek egy másik adott személy kizárólag az, aki boldoggá tudta tenni. Persze ez nem jelentette azt, hogy akkor semmi értelme nem is volt az egésznek, de nem is akartam úgy tenni, mintha ez az egész rajtam múlt volna vagy hogy nélkülem egy másik helyzetben mással nem hasonló helyzet alakult volna ki. Ez kicsit rosszul esik saját magamnak, de attól még így gondoltam. Viszont ha már itt tartottunk, akkor talán valóban nem lett volna helyes veszni hagyni egy ilyen lehetőséget, igaz?

Azzal még nem tudtam mit kezdeni, hogy Zafira említése milyen érzéseket hozott fel bennem. Kavargott minden, az biztos. Azt hiszem, jól esett, hogy kimondta ezeket, tényleg elhittem neki, de azt nem tudtam, hogy helyes-e, hogy ez jött ki az egész estéből. Igazából nem tudom, egész este azon feszültem, hogy közéjük állok, de igaza volt: valójában még nem volt köztük semmi és hiába látszódott, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz távolról, lehet, ha hagyták volna megtörténni, katasztrófa lett volna belőle. Vagy éppen a legcsodálatosabb, legerősebb kapcsolat, ami végre beért volna hét év után. Ki tudja… Még nem tudtam hova tenni magamban a gondolatot, hogy én voltam az okozója annak, hogy lehet, soha nem is tudjuk meg, mi lett volna. Az iskola egyik legrégebb óta várt románca és tessék, egy éjszaka alatt basztam szét mindent közöttük. Hát, idő fog kelleni nekem, hogy ezt a bűntudatot feldolgozzam, még ha egyet is értettem azzal, hogy nem volt sok közük egymáshoz és valahol hülyeség is volt, hogy így éreztem… Mégsem tudtam mit kezdeni ezzel, pláne úgy, hogy azt éreztem, meg sem érdemlem Connort.

Ahogy átölelt, mélyet sóhajtottam, a gondolataim csitulni kezdtek, én magam is nyugodtabbnak éreztem magam, megint átjárt az a biztonság, amit ma már nem először éreztem a közelében és azt kívántam, bárcsak ő is hasonlóan érezné magát fordítva, hátha ő is erőt nyerhetett az én közelségemből. Először befúrom az arcomat a nyakába, hogy mélyet lélegezzek finom illatából, aztán belecsókoltam egyet a nyakába, végül megtámasztottam az államat a vállán, arcomat pedig az arcához simítottam és mélyet sóhajtottam megint. Minden tökéletesnek hatott ebben a pillanatban.

Fel nem foghattam, mivel nyertem el figyelmét. Te már bejutottál… Hogy?! Tényleg alig bírtam elhinni, hogy így érezne ilyen rövid időn belül. Mégis mi a fészkes fene változott meg, ami miatt itt tartottunk és miért érzem úgy, hogy akármennyire is küzdök ellene, már az este elejétől kezdve kezdte lebontani a magam köré emelt falat? És hiába láttam, hiába próbáltam esetleg tiltakozni, valójában csak figyeltem, ahogy ténykedik, ahogy egyre kevesebbet takartam magamból és kíváncsian vártam, mi lesz a vége. Rettenetesen szégyelltem magamat, de úgy éreztem, képtelen lennék kimondani, hogy ő is lassan, de biztosan jut egyre közelebb hozzám és emiatt borzasztóan éreztem magamat, de ha kimondtam volna, akkor… Ahogy ő is mondta, nincs visszaút és olyan útra léptünk volna, ami vagy csodásan végződik, vagy mind a ketten borzasztóan sokat sérültünk volna. De hát, valahol ezért volt ez különlegesen izgalmas, nem?

Nem akartam fájdalmat okozni, így is sikerült ma már, de hirtelen nem tudtam reagálni rá. Örültem, hogy nem is várta el, biztos voltam benne, hogy ő is hasonlóan érezte volna magát fordított helyzetben, ezért mentett meg ettől a helyzettől és nagyon hálás voltam neki. Eddig fel sem fogtam, hogy mennyire sok apróságban hasonlítottunk, de annyira megkönnyítette a helyzetünket, hogy csak na! Nem akartam, hogy elengedjen, azt szerettem volna, ha egész éjjel így ölelt volna. De persze nem lehettem hisztis kisgyerek, úgyhogy én is elhúzódtam egy halvány mosollyal. Szerettem volna neki megköszönni, hogy elmondta ezeket, de olyan bénának hatottak volna a szavak, ráadásul pont ő mondta, hogy azokhoz nem ért, úgyhogy veszem a bátorságot, hogy a tetteimmel fejezzem ki hálámat iránta: mielőtt felállt volna, két kezemmel óvatosan megfogtam az arcát, mélyen a szemébe néztem, biztos voltam benne, hogy lát mindent, majd hosszan, de végtelenül lágyan megcsókoltam, hogy érezze: értettem, amiket mondott, szerettem volna támogatni, mellette állni, csak még magam sem tudtam, hogyan lennék erre képes, így egy csipetnyi bizonytalanság is ott ólálkodott körülöttünk.

Végül mégiscsak véget ért a pillanat, ott álltunk egymással szemben, néztem rá, ahogy átnyújtotta a ruháimat, s a következő szavai ismét betaláltak. Nagyon mélyre. Annyira mélyre, hogy egy percig képtelen vagyok megmozdulni is, szegény hiába adta oda a kabátomat. Adj nekem egy esélyt! Vajon itt tartanánk most, ha szeptemberben végül nem megyek el a válogatóra? Valószínűleg nem, valószínűleg ugyanúgy gyűlöltem volna tovább, mint előtte. Szavai ott visszhangoztak a fülemben, mint egy örök dal. Nem kért sokat. Nem akart mindent egyszerre: megint csak finoman, tapintatosan és abszolút alkalmazkodóan, előzékenyen kérte, hogy előlegezzem meg neki legalább azt, hogy nem tolom el azonnal. Nem érdemeltem meg ezt a fiút, ezt már most láttam. Képes voltam erre? Tudtam, hogy ha most szavakba öntöm az igenemet, azzal én is elvesztettem a harcot. De hát… Mi vesztenivalóm volt? Nem azt kérte, hogy nyújtsak át mindent neki, csak egy lehetőséget kért, hogy próbáljuk meg együtt. Észre sem vettem, hogy felvettem a kabátot és a sálat, csak mikor elfogadtam a kezét. Ő pedig magához húzott, ezzel egy újabb ígéretet téve, hogy közel tart majd magához, nem hagyja, hogy messzire menjek és kitart mellettem. És én? Képes lettem volna mellette állni? Tudtam, hogy nagyon kitartó vagyok, de nehezen engedtem meg magamnak azt, hogy annyira közel engedjek valakit, hogy ilyen kitartó legyek miatta. Mégis voltak olyan emberek, akiknél ez megérte és ebben a pillanatban úgy éreztem, Connor is ezek közé tudna tartozni, talán már tartozott is, még ha éppen most még kezdetleges fázisban is voltunk.

Ahogy összefűztük ujjainkat, halványan elmosolyodtam, ami le is hervadt, ahogy feltette a kérdését. Nézett rám azokkal a gyönyörű barna szemeivel és várt tőlem valamire. Éreztem, hogy a szívverésem felgyorsult, hirtelen hátrálni szerettem volna, elmenekülni innen messzire. Hát, nem értette? Nem nekem való a döntés joga! Rettegek a felelősségtől és azok terhétől. És most mégis azt kérte tőlem, hogy én mondjak ki olyan szavakat, amelyek megpecsételik azt, hogy ez csak egy egyéjszakás kaland volt-e csupán vagy valami komolyabbat szerettünk volna. Fülemben dobolt a vérem, miközben szédülni is kezdtem kicsit. Én erre alkalmatlan voltam… Neki kellett volna mondania, mit szeretne, ne tőlem várja a megoldást, mert nem szolgálhatok azzal. Éreztem, hogy a légzésem is felületessé vált, ahogy kicsit zihálni kezdtem. Most komolyan egy kérdéstől fogok pánikrohamot kapni?! Szánalmas… Nem futhattam el most előle, nem akartam, hogy teljesen elveszítsem, márpedig ha most nem adtam neki pozitív megerősítést egy ilyen vallomás után, akkor bizonyosan ennyi volt az egész. Fasza lenne egy este alatt Zafira ÉS Connor szívét is összetörni a kurva nagy semmiért, ugye? Na, akkor tényleg egy utolsó szardarab lennék. Nem menekülhettem. Éppen itt volt az ideje, hogy életemben először ne a menekülőösztönömet válasszam, hanem végiggondoljam az egészet úgy döntsek.

Nem volt könnyű, szó se róla. Rengeteg minden kavargott bennem: tényleg nagyon rég nem éreztem magamat ilyen jól senkivel, az egész este fantasztikus volt. Elhittem Connor szavait is, de azért ott mozgolódott bennem, hogy vajon mennyire hergeltük egymást ebbe bele? Mi van, ha holnap úgy fog felkelni, hogy ennek semmi értelme nem volt, kár volt minden? És mi van, ha velem történik meg ez? Vagy ha mégis rájön, hogy nem is én kellek neki, hanem Zafiráért van oda, csak az alkohol és a figyelmem egy napra megbolondította? Ezek mind-mind olyan kérdések voltak, amelyekre választ nem találhattam, de ezek valószínűleg benne is megfogalmazódtak, s ő így is engem választott. Ő bátor volt. Én tudok bátor lenni vajon? Nekem sem szabadna menekülnöm előle, igaz? Hiszen mindent egybevetve szerettem volna vele lenni, legalább megnézni, hogy a mai estén kívül is megmarad-e majd a varázsa a dolognak vagy csak egyszeri alkalomról volt-e szó. Ez egészen meghozta a bátorságomat, szóval nagyot nyeltem, bár kiszáradt a torkom, és megpróbáltam válaszolni, úgyhogy megint csak kiömlöttek a gondolataim a számon.

- Hogyan tovább? Először is menjünk el pihenni, gondoljunk át mindent, eseménydús esténk volt… - mosolyogtam rá, hogy oldjam a feszkót, főleg az enyémet. – Nem tudom, Connor… Nem vagyok jó ebben a témában, egy éjszakánál sosem láttam még tovább – vallottam be neki kissé szomorúan, majd megszorítottam a kezét. – De azt tudom, hogy… Ez a mai nap teljesen más volt, mint eddig, ezt nem tagadhatom le. Félek, hogy mi van, ha csak az alkohol és/vagy a pillanat varázsa miatt érzünk így, de most… Nem akarok menekülni. Nézzük meg, mi lesz bennünk holnap már tisztán, hogy akkor hogy fogunk érezni és ha marad minden, akkor… Talán a legegyszerűbb, ha elkezdünk ismerkedni egymással? – rántottam meg a vállamat kissé tanácstalanul. Tényleg nem tudtam, hogy akkor most mi a helyes eljárás. – Félre ne érts, nem szeretném elvonni a figyelmedet, van elég dolgod a kviddiccsel, bajnoksággal, RAVASZ vizsgákkal és a jövőddel kapcsolatban, nem kell még egy dolog, amivel foglalkozhatsz konstans, szóval nem gondoltam, hogy a hétköznapokban sok vizet zavarnék. Nem azt mondom, hogy nem szólok hozzád vagy nem fogok esetleg leülni veled kajálni vagy bármi, de nem fogok a nyakadra járni, hogy kapj levegőt és tudjál a fontosabb dolgokkal foglalkozni. De ha továbbra is így érezzük magunkat egymással, én szívesen töltenék veled több időt sulin kívüli szabadidőnkben, csinálnék közös programot és akkor jobb rálátásunk lesz egymásra és arra is, mit akarunk ettől az egésztől. Talán ez még nem annyira kötött, bármikor lehet azt mondani, hogy akkor mégsem, félreismertem a jeleket, mégsem jön be a másik, akármi, csak… Csak könyörgöm, beszéljünk róla, hogy egyértelmű legyen, hányadán állunk, jó? Tudom, nekem sem az erősségem, de a nyílt lapok itt fontosak és emiatt én is képes vagyok nyíltabban kommunikálni szerintem. Én erre gondoltam… Szóval! – közelebb léptem, átkaroltam a derekát és már megint azt a csábító, de pajkos mosolyt vettem elő. – Ha Mr. O’Hara holnap másnaposan döglődve is képes szépeket gondolni szerény személyemről és nem változik semmi, akkor izgatottan várom majd, hogy elhívjon az első hivatalos randevúnkra!

Köszönöm szépen a játékot, fantasztikusan csodálatos volt az egész!

Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: