Mrs. Norris
Maffiavezér

,, a T E J hatalom ,,
A kutyák kutyák, a madarak madarak, a macskák... ISTENEK.
Jutalmak: +2732
Játéklista: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Ház: -
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Nem nyilatkozom
Kapcsolatban:: Mr Norris
Legjobb barát: Mindenki!
Kviddics poszt: Fogó
Nem elérhető
|
 |
« Dátum: 2025. 06. 14. - 20:00:36 » |
0
|
 Az új kviddicspályát a régi pálya maradványaira építették, miután az porig égett az ostrom alatt. Az új pálya mindenben megegyezik elődjével, meglehet a gyep sokkal jobb állapotban van. Mindkét végében három-három karika található. Itt játszódnak a kviddicsmeccsek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Jutalmak: +393
Előtörténet: Megnézem!
Származás: Félvér
Hajszín : Sötétbarna
Szemszín: Barna
Kor: 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: Hetedik
Családi állapot: Egyedülálló
Kedvenc tanár: Leon Lutece
Legjobb barát: Revan Morgenstern
Kviddics poszt: Hajtó
Pálca: Főnixtoll, Szőlő, 12 és fél hüvelyk.
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2025. 09. 20. - 22:32:50 » |
+4
|
Fck Solace Barbon!
 2005. szeptember 5. - Solace
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Solace Barbon
Ilvermorny

• barna labubu •

Jutalmak: +255
Kincsesláda: Megnézem!
Hajszín : fekete
Szemszín: zöld
Ház: Wampus
Legjobb barát: Szürke Zóna
Kviddics poszt: Terelő
Pálca: 12 hüvelyk, dió pálca, magja rougarou szőre, enyhén merev; Shikoba Wolfe munkája
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2025. 09. 21. - 11:56:13 » |
+4
|
fck me hard · · ─────── · · ─────── · ·
@sienna ·⬧· 2005. szeptember 5. hétfő
A nevetségesen szánalmas és megalázó Defenzív Mágia szintfelmérő után jó okom volt attól tartani, hogy a többi tantárgy sem lesz több üres ígéretekként tálalt csalódásoknál. A dolgozatot követő átváltoztatástan a Roxfort igazgatónőjének hideg tekintete alatt azonban hamar visszarántott a tanév valóságába, hogy aztán egy dupla mágiatörténet órával zárjuk a napot. Az utóbbiban a legérdekesebb persze az volt, hogy egy szellem mesélt nekünk a Gringotts helyenként meglepően véres múltjáról, de ezt legalább úgy, mintha nem csak ő, hanem maga a tantárgya is halott volna. Különös érzés nem képekről és a könyvek illusztrációin keresztül, hanem saját szemeimmel látni a helyszínt. Nem csak a tanév, hanem ezzel együtt a változások és maga a Tusa is kézzelfoghatóvá váltak. Nem vágyom másra, mint a szélre az arcomban, és a légáramlatokra a seprűm alatt, mielőtt még lemegy a nap. Csak a régi Air Wave Gold-omat hoztam magammal a birtokhoz tartozó pályára. A Tűzvillám a legutolsó mérkőzésemen Maddockék ellen összetört alattam. Amikor meglátogatott a gyengélkedőn, úgy viselkedett, mintha egyenesen ő vette volna el tőlem direkt a versenyseprűmet. Nem is sejtette, hogy hamarosan én veszek majd el tőle valami sokkal fájóbbat. Nem tudom, mire emlékszik a történtekből, azonban én azóta is szándékosan kerülöm. Reméltem, hogy megszabadulok tőle és otthon marad, így talán van halvány esélye arra, hogy csapatát győzelemre juttassa. Ehelyett ő is felszállt ugyanarra az iskolabuszra, amire én, ugyanazzal a céllal, mint én. Feszélyező jelenlétével mintha egyenesen rám akarna telepedni. Egyik órámon se tudtam megszabadulni tőle, mintha szándékosan követne mindenhova. Azt teszem persze, amit a helyzet érdemel: levegőnek nézem, mintha itt se volna. Látom rajta, hogy ő is kerüli a tekintetem, és látom rajta a zavart, ha egy pillantással mégis emlékeztetem arra, hogy melyikünk az erősebb kettőnk közül. Talán egyszer vállal neki is ütköztem, amikor elállta a kifelé vezető ajtót. Észre se vettem miatta egy másik, szúrós tekintetet. Elmondták, hogy ha épp nem óra van, vagy nincs lefoglalva a pálya az iskola valamelyik csapata számára, akkor nyugodtan ki lehet jönni repülni, bár ez már sosem lesz olyan, mint kapitányként a stratégiákon gondolkozni és a formációkat gyakorolni. A sportegyenruhám kékje és bordója erősen elüt a roxfortos diákok fekete talárrengetegétől. A seprűmet a földre téve kezdek bele pár nyújtógyakorlatba a bemelegítés előtt. Karjaimat és nyakamat kezdem átmozgatni, amikor a levegőből megszólít egy hang. - Ismerjük egymást? – szűkül össze tekintetem, amikor felpillantok a nem annyira magasan lebegő lányra. Talárján piros-arany díszítést látok, nyilván Griffendéles. Nem ugrik be, hogy ő az a lány, aki gondolkozni se volt hajlandó azon, amit mondtam, mert csak a magnix-simogató mantráit hajtogatta újra és újra. Holott én egyáltalán nem negáltam az ő traumáikat. Csak ő a mieinket. Folytatom a nyújtó gyakorlatokat, ezúttal karjaimat feszítem ki oldalra, először az egyik, aztán a másik irányba. Szemem sarkából látom, hogy megközelít, de egészen addig nem ugrik be, hogy ki is ő, amíg nem vágja hozzám vádaskodását. Csak ezután dereng fel az emlék a pavilonokról, és arról a cigarettázó, roxfortos lányról, aki nekiállt kellemetlenkedni nekem. Mintha egyenesen az én hibám lett volna, hogy neki nem tetszett, amit a mi kiállításunkon látott. - Gratulálok neki. Kivételes varázsló lehet. Simone, igaz? – rengeteg dolog történt velem a nyáron. Az a pár perces beszélgetés az utolsó, amit a legérdekesebb nyári élményeim közül tudnék felemlegetni. Egészen megtisztelő, hogy ő még emlékszik, ezek szerint sikerült igen mély nyomokat hagynom benne is. - Anyám varázstalanok gyermeke, és bármikor tűzbe teszem érte a kezem. – akár szó szerint is, úgyhogy ez nem talált. Biztos vagyok abban, hogy ha részletesen nem is meséltem neki róla, azt megemlítettem, hogy a mi családunkban is vannak magnixok. Ahogyan azt is, hogy édesanyámat indokolatlanul üldözték és bántották. Szerintem meg is ölik a képzeletbeli istenük kedvéért, ha ott marad, és ha a nagyanyja, az egyedüli józan ész nem engedi elmenekülni. De persze valahol megértem őket is. Félelmetes lehet a tudat, hogy valaki az ő mércéjükkel isteni hatalommal közöttük járjon. - Szeretnél még valamit, vagy…? A dohányzás amúgy nem fér össze a sportolói karrierrel, fél tüdővel még kapitányként se kapsz levegőt a magasban. – eközben fél lábra állok, hogy a felemelt lábam hátul megfogjam a következő nyújtó gyakorlatra. Egészen biztos vagyok abban, hogy elszívott egy cigarettát, amikor a pavilonoknál beszéltünk. Undorító szokás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2025. 09. 22. - 04:40:10 » |
+4
|
Fck Solace Barbon!
 2005. szeptember 5. - Solace
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Solace Barbon
Ilvermorny

• barna labubu •

Pálca: 12 hüvelyk, dió pálca, magja rougarou szőre, enyhén merev; Shikoba Wolfe munkája
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2025. 09. 22. - 20:04:51 » |
+5
|
+18! Enyhe káromkodás, fasizmus, káros ideológiák A leírtak nem tükörzik az író személyes véleményét és nézeteit
Siennának (hát még sem Simone?) nyilvánvalóan fogalma sincs arról, hogy az én családom és az én anyám miket élt át a magnixok miatt, különben nem mondana ilyen buta feltételezéseket. Megfordul a fejemben, hogy Defenzív Tanáruk jó úton halad, ha szándékosan akar ostoba, minden lében kanál csitriket kinevelni, de elvetem azt, hogy még egy megjegyzést tegyek nekik erre – többet, mint ami az órájukon elhangzott. Ezek a diákok nem tehetnek arról, hogy ilyen semmirevaló tanáruk van. Nálunk ez persze elő sem fordulhatna. A szülők, a diákok és a MACUSA oktatásügyi hivatala távolítaná el az ilyen tanárt a pozíciójából. Vannak még helyek, ahol a tanári állás nem a kényelmes nyugdíjba vonulás egy módja. - Már ne is haragudj, bár nem kifejezetten izgat, ha mégis… – a legutóbb is éreztem, hogy két külön világ vagyunk, de emlékeim szerint, amik lassan kezdenek visszatérni hozzám, nem ütött meg ilyen minősítésre nem érdemes hangnemet velem szemben. Két fiatal voltunk, akik a pavilon előtt váltottak pár szót, nem értettek egyet, aztán mentek a maguk dolgára. Majdnem el is felejtettem az egészet. Különös, hogy nem Sienna szavai voltak, amik először eszembe jutottak róla, és nem is a neve, hanem az, hogy milyen iramban szívta azt a cigarettát, ezzel engem is arra kényszerítve, hogy passzívan vele szívjam ugyanazt a levegőt. - De nem tudsz semmit anyámról, és nem tudsz semmit a családomról. – kikérem anyám nevében azt, amit mond. Jogosan tartjuk távol magunkat a magnixoktól. Anyámnak még nálam is több oka van arra, hogy megvesse és gyűlölje a varázstalanokat. Mégis honnan veszi a bátorságot, hogy megkérdőjelezze anyámat? Hogy merészel feltételezésekbe bocsátkozni, hogy szerinte minek örülne anyám és minek nem? Nem tud rólunk semmit, csak amit fél mondatokkal közöltem vele. A Barebone-ok véres örökségéről nem is beszélve. Megpróbálok inkább a bemelegítésre koncentrálni most, hogy egy pillanatra úgy tűnik, végre elmegy és nyugalmam lehet. De mégsem mozdul a kívánt irányba. Leengedem a lábam, hogy a másikkal is megcsináljam ugyanazt a mozdulatsort. - Kéretlen ”figyelmeztetésre” kéretlen tanács jár. Bár az enyém talán hasznosabb. – úgyhogy szívesen, baszd meg. Látszólag ő már alkotott rólam egy képet, ahol egy személyben felelős vagyok mindenért, ami nem egyezik azzal a narratívával, ami kedvező neki. De nem fog partnerére találni bennem, mert kicsit sem érdekel, mit gondolnak rólam. Nem fogom a kedvéért megjátszani, hogy hasonlóan gondolkozom, mint ő. - Hát persze, hogy az vagy. – leülök a földre a seprűm mellé, hogy folytassam a nyújtógyakorlatokat, és széles terpeszt veszek fel. Először a jobb talpam érintem nyújtózás közben tenyeremmel, felsőtestemmel teljesen ráhajolva a lábamra, és pár másodpercig tartom a pózt, amíg hallgatom. Nem érzem azt, hogy szükséges bizonyítanom a Griffendél csapatkapitányának. Azt azért én se hiszem, hogy cukorkaként osztogatják itt a kinevezéseket (a Defenzív Mágia Kiváló minősítésű RBF-eit mondjuk talán), úgyhogy alábecsülni ezen a téren nem fogom. De nem vagyok hajlandó részt venni ebben a gyerekes falloszméregetésben, hogy melyikünk a gyorsabb vagy az erősebb. Nem tartozom neki semmivel. Nem kell bizonyítanom neki semmit. Majd megteszik helyettem az évfolyamtársaim, ha megkérdezi őket. És megteszi majd helyettem a Serleg, amikor október 31-én az én nevemet fogja kiválasztani. Folytatom a nyújtást a másik lábamon is, amíg a véleményem kérdezi Yaxleyról. Nem kerüli el a figyelmem, ahogyan az apa szót elharapja. Látványosan nem reagálok rá, az információt viszont elraktározom. Még mindig nem tudom a vezetéknevét – ahogyan ő sem az enyémet - , de nyilván a személyes érdekeltségének köze van ahhoz az ellenséges tónushoz, amit megüt velem szemben. - Kettőnk közül te akarsz mindenáron beszélgetni, pedig nyilvánvalóan feltartasz. – kivárom a tíz másodpercet, mielőtt elengedném a bal talpamat is és felegyenesednék a felsőtestemmel. Igaza van abban, hogy szándékosan kerültem Yaxley szenátor témáját; hallottam azokról a dolgokról, amiket a testvére művelt, azonban Corbin Yaxley hollétével kapcsolatban csak üres feltételezések vannak, valódi bizonyíték nincs. De most nem fogok megfutamodni a kérdései elől. - Azt ugye tudod, hogy az összes államban csökkent a bűnözés, amióta a szenátor hivatalban van? Ez történik akkor, ha végre van egy erős vezető, aki nem fél rendet rakni. – hirtelen a társadalom is fegyelmezettebb lett. A koboldok is kevésbé dugják ki a képüket, és nem érzik azt, hogy most nekik nagyon lázadozniuk kell. Ez az egész társadalmi evolucionizmus lényege. A gyenge rendetlenséget szül, az erős pedig stabilitást. A briteknél látszik a gyengeség, különben Fawcett nem taníthatna náluk Defenzív Mágiát. - A gazdaságunk jobban virágzik, mint ezelőtt bármikor. Nem, nekem se tetszik, hogy többször annyi energiát kell beleáldoznom, hogy előrébb jussak, de be kell látnod, hogy nem véletlenül olyan gazdagok ezek a nagy nevű családok. Sokkal jobban tudják, hogyan kell bánni a pénzzel. Több évszázaduk volt megtanulni. Szeretnél még valamit, vagy hagysz végre a dolgomra? – felállok a földről, hogy még egyszer kiropogtassam a vállaimat. Le akarom zavarni az egészet, hogy békén hagyjon végre. Remélem, hogy soha többé nem fog ezután hozzám szólni. Követhetné Maddock példáját és bámulhatná a pad mintázatát, ha ott vagyok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2025. 09. 24. - 18:06:05 » |
+3
|
Fck Solace Barbon!
 2005. szeptember 5. - Solace tw: káromkodás
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Solace Barbon
Ilvermorny

• barna labubu •

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2025. 09. 24. - 19:59:19 » |
+4
|
+18! Enyhe káromkodás, fasizmus, káros ideológiák A leírtak nem tükörzik az író személyes véleményét és nézeteit
Felháborító a feltételezése, hogy anyámat csak úgy félresöpörnék a származása miatt. Talán nem pont ezekkel a szavakkal fogalmaz, azonban így is érzem, hogy mire gondol. Látszik, hogy nem ismeri a családom és nem ismeri a helyzetünket. Anyám még fiatalkorú volt, amikor – igaz, kényszerűségből, de – végleg hátat fordított a varázstalanoknak, hogy olyan életet éljen, ami a közössége szerint megvetendő és tűzre való. Tudom, hogy régen voltak ezek, én mégis mindig megpillantom a szemeiben azt a fájdalmat és haragot, amit érez irántuk a történtek miatt. Azóta is a varázsvilág és a MACUSA szolgálatában áll. Keményen dolgozik azért, hogy a tőle telhető legjobb teljesítményt nyújtsa. Nem szabadulnának meg csak úgy tőle. Akár ki is kérhetném magamnak a sértegetését. Mindenkiről terjednek pletykák – és van, ami az óceán túlfelére is elkísér. Lesajnálóan pillantok rá, amikor erre van két szabad másodpercem nyújtás közben. Ennyi? Csak ennyit tudsz nyújtani, Sienna? Komolyan azon fogod most élezni a nyelved, hogy szerinted milyen a külsőm? Gratulálok, sikerült önmagadat leírnod vele. Én azonban többre tartom magam annál, mintsem hasonló fegyvert rántsak ellene. - Úgy lenne végre nyugtom, de te jöttél ide, meg a múltkor is! Ilyen szarral meg sose mérgezném a testem. – többre tartom annál a szervezetem, minthogy ilyen magnix szerekkel tömjem magam. A varázstalanok még kábítószerezni se tudnak normálisan. Van persze más, amit művelek ezzel a testtel és az elmémmel, de ahhoz kurvára köze nincs. Még egyszer kiropogtatom a vállaim és a nyakam, mialatt az őrjöngését hallgatom. De miért is hallgatom? Nem kötözött ide, nem használt rajtam sóbálvány átkot, sem imperiot, amivel ide kényszerítene. Csak egy ostoba csitri, aki képtelen elfogadni, ha valaki nem úgy gondolkozik, mint ő. Nem több, mint egy érzékeny kis hópihe. Ez az oka annak is, hogy sírt a pavilonunk miatt, és ez az oka annak is, hogy nem bírja ki, hogy ide ne jöjjön, ha meglát, csak hogy belém köthessen. Érzem, ahogyan kezd elönteni a düh, ahogyan megint anyámról beszél. Tudom, hogy csak egy nyelvbotlás volt, hogy lemuglizta, mégis idegesít már szimplán az is, hogy a szájára veszi a nevét. - Anyám a varázsvilág értékes tagja, nem bántanák soha. – tudom, hogy nem kellene már válaszolnom neki. Hagynom kéne, hogy az öncélú dühöngését követően lelépjen, hogy azután egyszerűen csak ne szóljunk egymáshoz soha többet. Megtehetném, hogy úgy teszek, mint aki érdekesebbnek tartja a levegőben repkedő briteket, sőt, még ezt se kellene tennem. Valós következmények nélkül ignorálhatnám a teljes jelenlétét, mintha csak a falnak beszélne. Mintha nem is létezne. A vér azonban egyre inkább szökik fel az agyamba, hogy arra hergeljen, meggondolatlanul cselekedjek. Pedig már elfordult, akár hagyhatnám is, hogy itt hagyjon. Hiszen ide se kellett volna jönnie. - Legyen így. – nem engedem elmenni; a seprűmet a földön hagyom, megvár. Utánasietek majd elélépek, hogy egyértelműen útját álljam. Most az egyszer kibírja ő is, hogy én tartom fel őt. Nem fogok nemet mondani egy ilyen kihívásra, abban pedig bármennyire is gyűlölöm bevallani, hogy igaza van, hogy nem tudok eleget az elmúlt pár évtized történelméről Nagy-Britanniában. Az átlag Ilvermornys diákhoz képest jobban tájékozódom az európai történelemben, de a régi dolgok mindig is jobban vonzottak. - Hajlandó vagyok venni a fáradtságot és beleásom magam a történelmetek elmúlt… mit is mondtál, harminc év? – nem akarom, hogy azt gondolja, győzött, de azt sem akarom, hogy azt higgye, nem hallgatok az észérvekre. Hallottam ezt-azt a Sötét Nagyúrról, és arról, hogy végül még sem sikerült az a világrend, ami a magnixokat a helyükre teszi. Ez kellett volna történjen anyám családjával is, azonban ők továbbra is békésen élnek a hochmutnak megfelelően. - És igen, kurva nagy faszfejek vannak a varázstalanok között. Nem bízom bennük. Anyámat meg is ölhették volna, mert boszorkány. – jogos a haragom irántuk, és jogos az, hogy nem bízok bennük. Tudom, hogy Pru gyűlöl, de jó okom van arra, hogy távoltartsam őt a magnixoktól. Majd ha idősebb lesz, talán megérti. Az se baj, ha sosem köszöni meg nekem. - Elolvasom, amit a könyvtáros ajánl, a többit meg meglátjuk. És most, ha nem haragszol… – elállok az útjából, hogy visszamenjek a seprűmhöz és repülhessek pár kört. Muszáj kitisztítanom a fejem, mert Sienna sokkal jobban felidegesített, mint amit megengedhettem volna magamnak. Amúgy is, repülni érkeztem, nem pedig azért, hogy ideológiai vitába keveredjek vele.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
Sienna Scrimgeour
Griffendél

Scrimgurl ☆
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2025. 09. 25. - 00:09:20 » |
+3
|
Fck Solace Barbon!
 2005. szeptember 5. - Solace * * * Szabad a játéktér.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
 |
|