+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Heranoush Fletcher
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Heranoush Fletcher  (Megtekintve 2256 alkalommal)

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 04. 17. - 12:27:04 »
+2

Mardekár
Naplózva

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

B.A.T

« Válasz #1 Dátum: 2025. 05. 28. - 19:48:51 »
+1

Pénzügyminiszter kisasszony
╘════════════════╛

Hallod, a múlt éjjel azt álmodtam, hogy elnyerted a lábam hamiskártyán és el is adtad.
Végtére is bírlak, de azért néha rám hozod a frászt!
Naplózva

Enver Nebelwald
Hollóhát
*

« Válasz #2 Dátum: 2025. 05. 29. - 03:45:12 »
+1

Die kleine Bettlerin

Nem tudom a neved. Nem is akarom.

Feldobja a napom, ha látlak. Mosolygok rád, ahogy megpróbálsz arrébb menni az utamból.

Néha megállok hosszabb időre a közeledben. Tudom, hogy zavar.

Nem tudom, mivel érdemeltem ki. De örülök neki, hogy kicsit rosszabb lett a napod.

Talán nem is téged utállak, hanem a gondolatot, hogy ez lettem volna a családom nélkül. Talán egy arckifejezéssel érted el, amit már elfelejtettem. De rád akkor is lesz egy percem, amikor én a Wizengamotban ülök, te pedig guruló knútokért zargatod majd egy cukrászda teraszán a vendégeket.
Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

« Válasz #3 Dátum: 2025. 06. 03. - 16:03:52 »
+1

A legújabb edzőpartnerem
╘════════════════╛

Amikor átvettem a kapitányi pozíciót Edwardtól, nem gondoltam, hogy az első válogatón, amit megtartok, a Mardekárnak segítek új csapattagot választani. Talán nem is kellett volna túl segítőkésznek lennem, elvégre nem az én csapatomban vagy, és jövőre ellenünk fogsz játszani, de nehéz nem értékelni azt a bátorságot, ami ahhoz kell, hogy megközelítsd egy másik ház kapitányát ezzel a kéréssel anélkül, hogy valaha beszéltél volna vele.

Hallottam néhány pletykát rólad, és nagyon sokat hallottam Mundungus Fletcherről, aki nem érdemel igazán mást, mint megvetést. Nem gondolom, hogy a családunk, a szüleink, a nevünk lennénk, és ha továbbra is olyan keményen dolgozol, ahogy láttam, hogy képes vagy rá, tudom, hogy ki tudsz törni onnan, ahová születtél, és hátrahagyhatod a Zsebkoszt.
Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

♡ ♔

« Válasz #4 Dátum: 2025. 11. 14. - 15:46:51 »
+2

Bukméker
╘════════════════╛

Bevallom mindig is borsózott tőled a hátam, és jobb szerettem két lépés távolságot tartani. Aztán megjelentél a válogatón és úgy fogtál, mint a mardekáros zöld festék, szóval muszáj volt megtörni ezt a jó szokásomat és bevenni téged a csapatba.
Igaz, az első meccsen úgy nyelted a gólokat, mint kacsa a nokedlit, de még így is neked köszönhető, hogy megúsztuk ennyivel. Remélem azért nem fogadtál magunk ellen? Ugye nem?
De ha már a fogadásoknál tartunk. Mekkora szorzóval adod, hogy az első próbán fűbe harapok? Egy haverom kérdi...
Naplózva

♡ ♔

Vivien M. Smithe
Mardekár
*

Queen Bee

« Válasz #5 Dátum: 2026. 01. 15. - 15:19:08 »
+2

The sister I didn't wanted, but the one I NEED
Zenghetnék ódákat rólad, hogy mit jelentesz számomra, mennyire fontos vagy nekem. De úgy gondolom tudod jól, hogy mennyire feleslegesnek tartom - ugyanis messziről jött ember azt mond amit akar. A szavaknál sokkal fontosabbak a tettek. Az én ígéretem pedig most is ott lóg a nyakadban - némán, de megszeghetetlenül.
Ride or die (99%)
Naplózva

Gemma Jenkins
Mardekár
*

csövesbánat

Elérhető Elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2026. 01. 31. - 21:46:11 »
+1

Babaarcú pukkancs
Egy másik univerzumban talán kifejezetten jóban lehetnénk, erre marad az, hogy csendben elismerjük a másikat, egyébként te csaholsz Smithe után és böfögöd vissza a szádba adott szavakat, én meg csendben mosolygok rajta, hogy mennyire nem tudom ezt komolyan venni. Nem értem, hogy egy ilyen értelmes lány, mint te, hogy nem lát át egy olyan valakin, mint Vivien. Na, mindegy.

Hasonló a hasonlót, ugye? Mindentől függetlenül egyébként tisztelem, ahogy küzdesz a saját szarjaid ellen és teszel a jövődért, szóval kívánom, hogy sikerüljenek a céljaid. Aztán hátha esetenként még a szél is összefúj minket itt-ott, huh?
You’re tolerated (45%)
Naplózva

Victor Holloway
Hollóhát
*

« Válasz #7 Dátum: 2026. 02. 02. - 08:36:11 »
+1

Mellékhatás
Olyan vagy, mint egy gennyes kelés: a gyógyulás folyamata már zajlik, az irritáció azonban továbbra is fennáll. Van benned valami, ami következetesen felb*sz: ahogy beszélsz, ahogy nézel, ahogy mindig pont ott vagy, ahol nem kéne. Mintha külön sportot űznél abból, hogy bebizonyítsd, mennyire nem vagyunk egy hullámhosszon.
You're annoying (15%)
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: