+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Heranoush Fletcher
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Heranoush Fletcher  (Megtekintve 2123 alkalommal)

Heranoush Fletcher
Mardekár
*

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 04. 17. - 12:27:04 »
+2

Mardekár
Naplózva

Chikara Tetsuya
Griffendél
*

B.A.T

« Válasz #1 Dátum: 2025. 05. 28. - 19:48:51 »
+1

Pénzügyminiszter kisasszony
╘════════════════╛

Hallod, a múlt éjjel azt álmodtam, hogy elnyerted a lábam hamiskártyán és el is adtad.
Végtére is bírlak, de azért néha rám hozod a frászt!
Naplózva

Enver Nebelwald
Hollóhát
*

« Válasz #2 Dátum: 2025. 05. 29. - 03:45:12 »
+1

Die kleine Bettlerin

Nem tudom a neved. Nem is akarom.

Feldobja a napom, ha látlak. Mosolygok rád, ahogy megpróbálsz arrébb menni az utamból.

Néha megállok hosszabb időre a közeledben. Tudom, hogy zavar.

Nem tudom, mivel érdemeltem ki. De örülök neki, hogy kicsit rosszabb lett a napod.

Talán nem is téged utállak, hanem a gondolatot, hogy ez lettem volna a családom nélkül. Talán egy arckifejezéssel érted el, amit már elfelejtettem. De rád akkor is lesz egy percem, amikor én a Wizengamotban ülök, te pedig guruló knútokért zargatod majd egy cukrászda teraszán a vendégeket.
Naplózva

Sienna Scrimgeour
Griffendél
*

« Válasz #3 Dátum: 2025. 06. 03. - 16:03:52 »
+1

A legújabb edzőpartnerem
╘════════════════╛

Amikor átvettem a kapitányi pozíciót Edwardtól, nem gondoltam, hogy az első válogatón, amit megtartok, a Mardekárnak segítek új csapattagot választani. Talán nem is kellett volna túl segítőkésznek lennem, elvégre nem az én csapatomban vagy, és jövőre ellenünk fogsz játszani, de nehéz nem értékelni azt a bátorságot, ami ahhoz kell, hogy megközelítsd egy másik ház kapitányát ezzel a kéréssel anélkül, hogy valaha beszéltél volna vele.

Hallottam néhány pletykát rólad, és nagyon sokat hallottam Mundungus Fletcherről, aki nem érdemel igazán mást, mint megvetést. Nem gondolom, hogy a családunk, a szüleink, a nevünk lennénk, és ha továbbra is olyan keményen dolgozol, ahogy láttam, hogy képes vagy rá, tudom, hogy ki tudsz törni onnan, ahová születtél, és hátrahagyhatod a Zsebkoszt.
Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

VII.

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2025. 11. 14. - 15:46:51 »
+2

Bukméker
╘════════════════╛

Bevallom mindig is borsózott tőled a hátam, és jobb szerettem két lépés távolságot tartani. Aztán megjelentél a válogatón és úgy fogtál, mint a mardekáros zöld festék, szóval muszáj volt megtörni ezt a jó szokásomat és bevenni téged a csapatba.
Igaz, az első meccsen úgy nyelted a gólokat, mint kacsa a nokedlit, de még így is neked köszönhető, hogy megúsztuk ennyivel. Remélem azért nem fogadtál magunk ellen? Ugye nem?
De ha már a fogadásoknál tartunk. Mekkora szorzóval adod, hogy az első próbán fűbe harapok? Egy haverom kérdi...
Naplózva

Vivien M. Smithe
Mardekár
*

Queen Bee

« Válasz #5 Dátum: 2026. 01. 15. - 15:19:08 »
+2

The sister I didn't wanted, but the one I NEED
Zenghetnék ódákat rólad, hogy mit jelentesz számomra, mennyire fontos vagy nekem. De úgy gondolom tudod jól, hogy mennyire feleslegesnek tartom - ugyanis messziről jött ember azt mond amit akar. A szavaknál sokkal fontosabbak a tettek. Az én ígéretem pedig most is ott lóg a nyakadban - némán, de megszeghetetlenül.
Ride or die (99%)
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: