+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Nialen Travers
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Nialen Travers  (Megtekintve 127 alkalommal)

Nialen Travers
Mardekár
*

best without trying

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2025. 01. 20. - 23:06:59 »
+2

barátok

Sosem voltam gyűjtő. Mindig rohadtul irritáltak azok a lúzerek, akik azt játsszák, hogy mindenki a barátjuk, mindenkivel össze kell borulni, mintha fizetnének érte, aztán amikor megkérnéd őket valami apró baromságra, hirtelen mindenki rohadt elfoglalt. Akkor már jobbak a nyílt érdekeken alapuló kapcsolatok. Azért van, aki nem csak akkor a barátom, amikor meg kell inni valamit együtt, amiért én fizettem, hanem akkor is, ha bele kell hazudni valamelyik házvezető arcába.

család

Ugh... nem. Anyám bolond. Apám gyilkos. A húgom tolvaj kis redacted, a nagybátyám egy redacted, az unokahúgom meg kémkedik neki. Az egész nemzetségem utál engem.

riválisok

Nincs időm ilyen triviális hülyeségre. Valószínűleg tudom, hogy jobb vagyok nálad, úgyhogy ha riválisnak tekintesz, ne várd, hogy viszonozzam. Igazi ellenségekből meg megáldott a sors egy csomóval házon belül, úgyhogy nem veszek részt a hülyeségedben, mert nem tetszik egy éve, hogy ötödikben annak hívtalak, ami vagy.

románc

Nem kerestem soha komoly kapcsolatokat, csak futó kalandokat, és nem pocsékolom az időm unalmas, basic, egocentrikus redacted. Nem a te hibád, az enyém, vannak standardjaim. Ha kérdezned kell, hogy mik azok, már nem feleltél meg nekik.

Kód:
[center][font=arial][color=#CAB9C8][b][size=14pt][i]cím[/i][/size][/b][/color][/font]
[img width=75 height=75]https://icons.iconarchive.com/icons/iconsmind/outline/256/Bat-icon.png[/img][/center]

[font=times new roman]lorem[/font]
Naplózva

Ophelia Langley
Hugrabug
*

Hogwarts Deep State

« Válasz #1 Dátum: 2025. 01. 21. - 00:16:40 »
+1

you're alright

Pontosan tudom, mely tanárok azok, akiknek kinyílik a pálca a zsebükben, amint meghallják a legújabb frappáns megjegyzésedet, amely a magyar mennydörgő lángjánál is jobban éget. Elsősként tőled hallottam először, hogy a Hugrabugban nem kell aggódnom amiatt, hogy bármiben is kiemelkedek. Tőled tudtam meg azt is, hogy nem minden Hollóhátas lehet briliáns, és azt, hogy a Griffendélesek túl sok hősi mesét olvasnak, azért ilyen agyatlanul vakmerőek.
De azt is tudom, hogy sosem tudhatjuk, milyen terhet cipel a másik. Mindennek oka van - ami persze rád tartozik, nem kell elmondanod. Biztosan másképp viselkedsz, amikor senki sem figyel. És tudod mit? Így is rendben vagy. Sőt, talán pont ezért.
Naplózva

Aubrey Chaisty
MMM Magasiskola

Not your Disney princess anymore

« Válasz #2 Dátum: 2025. 01. 21. - 14:16:47 »
+1

rühellek

Talán még nem szegeztél pálcát rám, mint az apád. De az alma nem esik messze a fájától. Ha akkor kezded a Roxfortot, mint én, akkor biztos te is lelkesen sorbaálltál volna azért, hogy gyakorolhasd rajtam valamelyik tiltott átkot.
Naplózva

Robert Finnighan
Hugrabug
*

Duplahex

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2025. 01. 31. - 21:38:26 »
+1

Pajtikám!

Figyu már, nagyon ügyes voltál a múltkori edzèsen, figyeltelek, bár úgy hiszem, hogy èszrevettèl, mert mintha azt tátogtad volna felèm.: "tanyádat bámulsz".
Soha nem hívtalak mèg tanyának, de ha ragaszkodsz hozzá. Sajnálom, hogy az edzès vègèn megtámadtak a szúnyogok, legalábbis össze vissza hadonásztál a terelőddel, gondolom azèrt, mert mást nem nagyon találtál el.

Várom a közös meccsünket Tanyasi Travers. Pacsi.

Naplózva

Zafira Tavish
Hollóhát
*

A Cikesz

« Válasz #4 Dátum: 2025. 02. 01. - 20:37:01 »
+2

a barátságos tuskó

Bár az elején full kiakadtam a stílusodon meg a beszólásaidon, hamar leesett, hogy ez csak valami védekező mechanizmus, vagy mi a fene, és amúgy nem is vagy akkora tuskó. Sőt, néhány visszaszólásod kifejezetten szórakoztató és pengeéles.

Talán a kviddics miatt, vagy másért, de mindig is volt köztünk egyfajta kölcsönös respect. Hiába vagy valami full elit, neves családból, legalább nem viselkedsz velem úgy, mint a többi Mardekáros nagyképű ficsúr. Oké, az elmúlt hat év alatt nem mélyültünk el a világ nagy kérdéseiben, de legalább a small talk se volt olyan gáz és izzadságszagú.

Mondjuk azt kifejezetten értékelném, ha nem engem céloznál minden második gurkóddal, de ezt inkább O’Hara paranoiás taktikájának tudom be.
Naplózva

Soffi Lowe
Hollóhát
*

lowechild

« Válasz #5 Dátum: 2025. 02. 01. - 21:32:16 »
+3

black swan oppa

Ha a családunk sütemények lenne, te red velvet torta lennél benne ♡ Ha napszak lennél, te lennél a legmisztikusabb hajnal, amikor a tenger felett még villámlik, a szél fújja a rózsabokrokat ♡ És ha valaki megírna egy történet karakterévé, te lennél a legizgalmasabb küldetést végrehajtó lovag.

Nagyon kedvellek és nagyon kedvesnek talállak: nem értem, miért mondja apukám, hogy rosszfiú vagy, vagy hogy messze esett az alma a fájától.. Ha alma lennél, akkor is kedves lennél. Ne mondd el senkinek - főleg a bátyámnak ne - de amikor mindketten gyerekek voltunk, azt hittem, egyszer te leszel a férjem, mint azokban a mesékben, ahol az őseink sárkányokat győztek le és koronát viseltek. Miért viseltek mindig koronát? De téged úgy képzellek el, mint azokban a képeskönyvekben: hosszú palásttal, sötét tekintettel, aranyból készült koronával.
        Most már nem vagyunk gyerekek és nem hiszek a mesékben (na jó, néha egy kicsit?), de te még mindig egy lovag vagy nekem. Jó, talán egy sötét lovag? Egy nagyon sötét lovag?

Ha egy kedves állat lennél, fekete hattyú lennél ♡ Ha egy D és D karakter lennél (amiről hallottam már, de nem tudom pontosan mit jelenthet, talán Donuts & Dragons?), biztosan chaotic supergood lennél ♡ És ha egyszer megengednéd, megint befonnám a hajad, mint mikor kicsik voltunk.

Naplózva

Connor O'Hara
Mardekár
*

VI.

« Válasz #6 Dátum: 2025. 02. 03. - 11:07:18 »
+1

a srác, aki az idegeimen táncol

Asszem te vagy az egyetlen, akit nem lehet leuralni a csapatban, de kellenek is az ilyen arcok közénk, hogy ne csak puhány halvérűekből álljunk. Mindenesetre rohadtul elegem van már a folyamatos pofázásodból, amit idestova hat éve kényszerülök hallgatni. Akkor már inkább horkolj úgy, mint esténként szoktál a hálókörletünkben, amikor párnával a kezemben azon agyalok, hogy megfojtsalak-e. Szerencséd, hogy jó terelő vagy, különben már nem élnél...
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: