+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Aubrey Chaisty (Moderátor: Aubrey Chaisty)
| | | | |-+  Kardok Négyes
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kardok Négyes  (Megtekintve 36 alkalommal)

Aubrey Chaisty
[Topiktulaj]

Not your Disney princess anymore

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2024. 11. 25. - 21:21:54 »
+1

DESTROYING EVERYTHING
SEEMS LIKE THE BEST
OPTION

- Minnie… – szólok hozzád bátortalanul, bár jól tudom, ezt még nem hallod meg. A kanapéd mellett ülök a földön. Ott, ahol menedékre és melegségre találtál. Talán koloncnak érzed magad, és úgy hiszed, nem vagy több, mint teher a nyakunkon. De mi gondoskodunk rólad, amíg szükséges. Hiszen olykor nekünk is szükségünk van rád. Olykor mi is ugyanolyan elcseszettek vagyunk.
- Minnie, kérlek, ébredj. – keltegetlek álmaid talán nyomasztó, talán feloldozó mezeiből. Arcod békésnek tűnik, mert még nem látszik lélektükreidben az a fájdalom, melyet a hurrikán okozott odabent, nagyon mélyen. Sosem tudtam véka alá rejteni, ha valamelyik döntéseddel, főleg a férfiak terén, nem tudtam egyetérteni. De mindig is tudtad, nem téged bírállak, hanem azt, aki szerelmet és boldogságot ígért neked. Én hamarabb felejtettem el bízni.
Talán már kezdesz magadhoz térni, ahogyan a lámpa fénye kellemetlen fénysugarakkal bombázza arcod. Általában ennek az ellenkezőjét teszem, amikor meglátlak ezen a kanapén aludni feloltott villany mellett. Gondosan elteszem azt, ami véletlen a kezedben maradt, vagy a földre hullott, a takaróval pedig anyai szeretettel fedlek el annak érdekében, hogy legalább a lakás hidege ne tudjon ártani neked. A dohányzóasztalra gondosan ki szoktam készíteni a kötelezőket: a fájdalomcsillapításra használt bájitalodat, amit egy-egy végigmulatott éjszaka után fogyasztasz, valami kis édességet, még a kalória tartalmával se foglalkozván, illetve egy kedves cetlit, amit hol én, hol Greg írunk meg neked a napi inspirációs idézettel.
De a mai nap más. Most nincs kint a bájital, amivel hasogató fejed fájdalmát csillapíthatnád. Most nincs kint a chips vagy sütemény, amivel némi energiához juthat szervezeted. Most nem látod a cetlit, amivel motivállak. Most nincs ott semmi – nincs semmi, csak én, álmatlanul. Két hete kínoz már a gondolat, de mindig új utat választottam, hogy ne kelljen szembesülnöm vele. De sajnos attól, mert nem veszek valamiről tudomást, még nem azt jelenti, hogy megszűnt a baj.
- Nem jött meg, Minnie. – közlöm veled, amikor már azt látom, végre kinyitottad a szemed. Nem tudom, hogy tudatodnál vagy-e. De ha valami, akkor ez majd biztosan felébreszt.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: