+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Roxfortos diákok
| | | |-+  Hugrabug
| | | | |-+  Isabella Wheeland (Moderátor: Isabella Wheeland)
| | | | | |-+  ha elfelejtenéd, olvasd el!
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: ha elfelejtenéd, olvasd el!  (Megtekintve 253 alkalommal)

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2023. 03. 23. - 22:44:54 »
+1

Tegnap történt...
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #1 Dátum: 2023. 03. 28. - 22:42:34 »
+1

Van egy macskád is, jó ha tudsz róla, és még csak nem is láthatatlan, csak alig lóg veled. Kis független, biztos a többi macskával pletykál a nyakörv-divatról és a körömélesítésről.
Szóval azért ne felejtsd el, hogy Szelence a neve, és szereti a zöldséges ízesítésű párnácskákat.
A Szelíd Szépségekbe néha van akciósan.
És imádnivaló rózsaszín tappancsa van.
Zöld szeme.
Foltos, és olyan fejet vág mindig mint aki hülyének néz mindenkit.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #2 Dátum: 2023. 04. 08. - 10:46:02 »
+1

Jacknek kaját csempészni.
Ő a legjobb barátod.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #3 Dátum: 2023. 04. 17. - 13:18:33 »
+1

Legközelebb ne felejtsd Lufit a padodon.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #4 Dátum: 2023. 04. 24. - 12:12:12 »
+1

Apa földet hord a halomra. Nem tudom miért csinálja. Rossz nézni olyankor. Apa csak lapátol, és aznap jobban iszik.
Hétfőn kezdi el. Csak pár pohárral. Aztán hétvégére üres üvegek. Alumíniumból áll a lakásunk.
Nem akarom tudni, miért hordja a földet.
Nem akarom tudni, hogy odalent egy ember fekszik.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #5 Dátum: 2023. 05. 14. - 10:29:09 »
+1

Legközelebb ne ülj rá véletlenül Lufira, mert a farzsebedben pihen.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #6 Dátum: 2023. 05. 21. - 17:51:52 »
+1

Nyáron szeretnék kikelteni egy sárkánytojást!
Jó, jó tudom, hogy ez lehetetlen, de hátha! Na meg persze lehet adományokat is kéne gyűjtenem, hogy Jacknek tudjak venni egy cuki kis házat. Amúgy nem is tudom, mit csinálok a nyáron... Nincs itt Jack, hogy megkérdezzem, és a többieket nem szívesen hívnám át hozzánk. Mit mondjak, hogy apa miért lapátolja a földet halomra részegen? Még én se tudom... vagyis, nem akarom tudni.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #7 Dátum: 2023. 06. 09. - 10:28:14 »
0

A bálon köpköveztem. Azután, hogy Smith professzor visszaküldött átöltözni. Még jó, hogy magammal hoztam ezt a ruhát, amit a nyáron vettem, amikor garázsvásár volt a szomszéd néni házánál. Remélem nem bánja, hogy felvettem ezt, bár ő úgyis halott. Viszont tök olcsó volt és még szép is! Nagyon furcsa volt szoknyában lenni, mindig elfelejtettem, hogy ne villantsam ki a bugyim.
A nadrág sokkal kényelmesebb, meg a sportcipő.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #8 Dátum: 2023. 06. 18. - 13:49:25 »
0

Jacknek csempésztem ki a bálról egy kis puncsot és süteményeket, utóbbit nem volt nehéz, mert követtek, mintha csak valami kiscsibék lettek volna. Lehet a tébyérok is azt hitték én vagyok az anyjuk? Minden esetre Jack jól lakott én meg boldog voltam. Ja, meg elfelejtettem Leandert is, mármint hogy ő az én uncsim, meg ilyenek. Írtam is egy levelet neki, hogy majd a nyáron találkozzunk. Már ha el nem felejtem megint. Azt hiszem meg kéne kérnem Smith professzort, hogy csináljon pár bájitalt nekem erre a pár hónapra.
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #9 Dátum: 2023. 06. 27. - 10:31:57 »
0

SZÜNET VAAAN! Ami azt jelenti, nehezebben találkozom Jackkel, de azt is, hogy találkozhatok végre Leevel. És végre mehetek megint a partra életmentőnek, az sokkal messzebb van a falumtól, és megéri odáig kibuszozni hajnalban. Jobb távol lenni apától, mert... nem tudom. De jobb.  Apa ijesztően néz ki, szinte azt sem tudja, hogy hol van. Most már tényleg folyton részeg, és nem hagyja abba. Nem tudom mit tegyek, nem akarom, hogy ő is meghaljon. Nem akarok nevelőotthonba kerülni. Vagy nevelő szülőkhöz...
De a nyár jó, hiányzik a huzatos tengerpart, és hogy sípoljak csak ijesztgetésből is, ha valakit rosszalkodáson kapok. Leenek venni akarok valami menő ajit, ha találkozunk. Vajon őrülne egy rózsaszín gitárpengetőnek? Na azt kétlem.
ÉÉÉS AMI A LEGJOBB!
Mehetek a vezsélyes övezetbe szörfözni!

Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #10 Dátum: 2023. 07. 07. - 21:06:34 »
+1

(egy kitépett naplófüzetből)
Mélyen Tisztelt Dominic R. Monstro!

Azért írunk önnek, mert megtaláltuk az elveszett csokibékáját. Édességállat-védelmi okokból, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy jobban őrizze meg őket, kerülve a viszontagságos körülményeket, mint a napsütötte párkány, a vonaton lévő ülések, melyek többször emberi alfelek támadásának vannak kitéve, valamint az úttesten sem érdemes őket elhagyni.
Figyelmeztetésünket, kérjük vegye komolyan.

Üdvözlettel a Csokoládéállat Védelmi Bizottság nevében:
Cinthya Hiddlestone

HÁHÁHÁ! Bevetted ugye?
De tényleg nálam hagytad a limitált kiadású csokibékádat, ezen még aranypor is van!
Nem ettem meg, mert fáj a hasam a csokitól, de most elküldöm neked, jó?
Remélem jó helye lesz a hasadban!

Pááá,
Isa
Naplózva

Isabella Wheeland
[Topiktulaj]
*

az a furcsa szöszi

« Válasz #11 Dátum: 2023. 07. 12. - 09:47:34 »
0

Apa adott pénzt, hogy menjek venni neki sört. Ő túl részeg, hogy elmenjen érte, de én nem akarok neki megint venni. De ha nem veszek mérges lesz. Ha meg veszek még rosszabbul lesz. Nem is vehetek alkoholt, kiskorú vagyok, de nem érti meg.
Nem tudom mit csináljak, olyan jó lenne, ha minden csak normális lenne, és ez csak egy rossz álom.
És él anya is meg Violet is.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: