+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum (Moderátorok: A Dementor, Csámpás)
| | |-+  Halloween estéje - RT -
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Halloween estéje - RT -  (Megtekintve 647 alkalommal)

Mira L. Wyne
Minisztérium
***


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:24:23 »
+3

-Menj vissza, ha nem tetszik, ami itt van. Szevasz!
Csak lelkesen bólogatok nagy egyetértésbe Esmével, bizony, itt mi csak vendégek vagyunk. Ha ennyire zavarja a káosz amit ő okozott, visszamehet békénhagyni minket.
Miközbe egy újabb gumipókot próbálok lefújkálni az arcomról - mer azér na - a lgváratlanabb fordult következik be: Az eddig furán vonagló házigazdanéni hirtelen csak feláll, mint ha mi sem történt volna, visszavarázsol mindent a helyére, aztán nekiáll elmagyarázni, mi volt itt.
Csak pislogok nagyokat, és megpróbálok Esmé felé fordulni, örömmel tapasztalva, hogy ez sikerül is, tehát nem vagyok már a hátához nőve.
-Ööhm... te érted, mi történik..?
Mármint értem, hogy ez az egész csak színjáték volt, és most még valami díjakat is kapunk, de akkor is. Színjátéknak kicsit túl intenzív volt, főleg a kéretlen vetkőztetési kísérletekkel. Anélkül is lehet ijegetni - más is háborog, teljesen érthetően. Én egyelőre csak pislogok körbe mindenkire, akik valószínűleg hasonlóan visszapislognak néhányan ugyanígy.
Naplózva


Esmé Fawcett
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:30:56 »
+3


~ set ~

2003. október 31.


          Egy pillanatra megtorpanok, mert azt hiszem, ez az őrült nőszemély rám fog támadni. Mivel Mirával a hátunknál vagyunk összeragadva a nadrágomnál többet nem tud lerántani rólam. Azt viszont sikeresen. Csak, hogy így nem igazán tudom visszavarázsolni magamra. Se átvitt, se szó szerinti értelemben. Szóval egy adag hiszti kezd kitörni belőlem, mikor hirtelen megváltozik a helyzet. A kelleténél kellemetlenebb formában.
          Van humorérzékem, de ezt most valahogy nem tudom annak betudni. Még akkor sem, ha a nadrág is időközben visszakerül a helyére rajtam.
          - Azt hittem át lettünk verve, meg részesei lettünk egy jó kis színjátéknak – válaszolom Mirának, de nagyjából ennyi, amit én is felfogok belőle.
          Így már, hogy nem vagyunk összeragadva, Mira felé fordulok, majd végignézek a többieken. Most még fel vagyunk háborodva, de holnap már nevetünk majd ezen az egészen.
Naplózva


Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:32:32 »
+3


Halloween
2003. október 31.

 


  ♫ ♪ moving castle  ♫ ♪

-Lola, ez csak gumicukor. Még mindig tapadsz hozzám?
Még jó, hogy Tess felvilágosít.
- Ja, persze, tudom. De a fekete undis - mondom, és a biztonság kedvéért még egyre rátaposok. Ha ez az az ánizsos fajta medvecukor, akkor nem kár érte.
Aiden megjegyzésére odabámulok, tekintetem bizonyos foglalt pálcák irányába vándorol, aztán gyorsan vissza az arcára.
- Foglalt aha.
De hamarosan minden eltűnik. Tátott szájjal hallgatom a nőt, végre elszabadulok a másik lány hátától, ja, és még egy pohár valamit is kapok. Persze, nem a jó cuccot, csak a bubis lónyálat. Oh, mekkora szívás tizenévesnek lenni… Azért odaballagok szívem két felnőttjéhez, és egy nagyon menő, közeli integetést megeresztek feléjük, mielőtt visszamennék a suliba. Átgondolom még én, hogy ezek után járjak-e a Roxfortban jóslástanra.
   
Naplózva


Theresa McCarthy
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #48 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:38:36 »
+3

Szellemidézés
2003. október 31.

Az egész mindenségről, miután rájöttünk, hogy a pókok valójában gumipókok, és a társaság nagy része evett belőlük, kiderült, hogy az egész egy nagy halloweeni átverés. Szerintem nagyon jól sikerült, a társaság nagy része bevette, hogy egy igai szellem jelent meg, és azért egy-két alkalommal én is eléggé bereccsentettem, hogy a végén még egy középkori szellem áldozatává válok.
Vagy minimum mindenki meglátja a boszorkányos bugyimat.
-Oké, szóval karácsonyra ne fekete gumicukrot vegyünk neked. - bólintottam Lola felé.
Közben a nő, a mű-szellem, bejelenti, hogy díjkiosztó lesz. Gondolom kap díjat a legjobban sikoltozó, meg a legjobb harcos, meg biztosan jár díj a legjobb jelmezért is. Mondjuk egy pár ember nem nagyon erőltette meg magát. Bevallom, én sem. Kerestem egy régi talárt, és csináltam magamból egy erdőjáró boszorkányt.
Nahát egy boszorkány boszinak öltözik Halloweenkor. Legalább annyira eredeti volt, mint ez a meztelenséggel fenyegetőző szellem.
KÍváncsian várta, milyen díj, és ki kapja, és mi lesz a jutalma.
Naplózva

Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #49 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:39:40 »
+3

Halloween estéje


2003. október 31.
Sophie

Alsógatyában aztán végképp nem akartam állni. Bár mivel nem láttam senki arcát, ezért még elpirulnom sem sikerült. Mégis legszívesebben bebújtam volna Sophie szoknyája alá, hogy a világ ne is lásson többé. Aztán valahogy megszűnt a varázslat és minden ruhadarab a helyére került, a ragacsok pedig eltűntek. Ekkor fogtam fel, hogy Dodonus, az est szervezője magához tért… és ez az egész valami színdarab volt. Edolie pedig a szellem… szóval szellem, csak egy másik szellem és még csak tuti meg sem idéztük, hanem itt volt végig.
– A legtökéletesebb bemutatás díj… – morogtam magam elé és már nagyon készítettem a középsőujjam, de akkor megjöttek az italok és inkább az vettem el. Kellett az a pezsgő, de nagyon.
Naplózva


 

Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #50 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:40:55 »
+3

◂halloween estéje▸
2003. október 31.

◃mindenki▹
s p o o k y

style: too cold outside & devil horns zene: Happy Together

– Nyugi, Muci, amint meg tudom fogni a pálcámat, én megölök mindenkit. – Magyaráztam, ugyanis az egyetlen fegyverem az éppen a farzsebemben pihent. Ekkor még nem sejtettem, hogy hamarosan megváltozik az egész helyzet. Hirtelen kiderült, hogy Edolie-nk van és nem Nellwynünk… és valahogy ő mégis jó fej szellem és azért ragasztott minket össze, mert a poénos.
Hát nem tudom, én még mindig egy tó mélyére száműztem volna, de fogalmam sem volt, hogyan működik a szelleműzés. A többiek közül sem esett neki senki, szóval maradt az alkohol, miután a nadrágok a helyükre kerültek. Elvettem a talpas poharat és belekortyoltam. Alig volt erősebb valami ócska pezsgőnél.
– Díjazni akarnak és még a gyerekpiát is adják nekem… – morogtam magam elé, miközben Aiden még mindig tuti perekről álmodoztt.
Elodie közelebb lépett hozzánk. Elsőre az Alíznak öltözött szőke csajhoz ment oda, mellette Dodonusszal, aki egy zsákból valami hippogriff plüss vett elő.
– Gratulálok kisasszony, ön a mai este harmadik helyezettje. Vigyázzon azért vele, ha megvakarja a hasát karmol. – Magyarázta a szellem, majd Dodonusszal együtt tovább állt Elfwood elé. – Nos fiatal ember, bár már késő van a zászlóemeléshez, ez a cikesz az öné. – Mondta és végig nézett a fiú öltözékén. Dodonus átadott Ezrának egy látszólag teljesen átlagos cikesz volt, ám ha közelebbről megnézte, volt neki szeme, meg mosolygós szája. Egész bájos, gondolná az ember, egészen addig, míg visító, harsány hangon énekelni nem kezdett. – Az este győztese a bájos, csipkésbugyis kisasszony. – Lépett Sandy elé, aki egy szép kézitükröt kapott, ám ha belenézett saját, tökfejű mását látta benne.

 

– Nos, koccintsunk a nyertesekre! – Emelte fel a maga poharát Dodonus. – Egy ilyen felejthetetlen este után remélem, boldogan térnek haza az otthonaikba… és természetesen jövőhéten mindenkit várok a teajóslás szakköre a Három Seprű privát szobájában! Szórólapokat az ajtó mellett találnak.
Naplózva


Sophie Flynn
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #51 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:47:08 »
+4

ღ Szellemhistóriák ღ

mindenki
(2003. november  31.)


Jasper morcos volt és kissé stresszes, és igen teljesen meg is értem. Zaklatott vagyok, és úgy érzem nevettek azon, hogy teljesen kikészültünk. Ilyen goormba embereket, és milyen elégedetten néznek végig rajtunk, persze senki se esik nekik, mert nem tudom... Túlságosan az események hatása alatt avgyunk. MÉg egy pezsgőt is kapok, de egyszerűen nem tudom meginni, a tagjaim merevek és nehezek, meg a szívem is még ezerrel dobog.
- Ó, az hatásos lenne - sóhajtom, de én még csak bemutatni se merek, Mi van, ha ezek így csak úgy elátkoznak? Levarázsolnak tényleg pucárrá, és az lenne a Pórfétában, hogy... valami hülyeség. Sophie Flynn meztelenül rontott meg kiskorúakat. Eh.
Legalább van aki díjat is kapott, de őszintén engem inkább jobb is, hogy nem díhaznak. Az ajándékok is ijesztőek. MINDEN IS IJESZTŐ HAZA AKAROK MENNIII.
– Egy ilyen felejthetetlen este után remélem, boldogan térnek haza az otthonaikba… és természetesen jövőhéten mindenkit várok a teajóslás szakköre a Három Seprű privát szobájában! Szórólapokat az ajtó mellett találnak. - magyarázza a nő, aki ekkor eisk le, hogy az új Jóslástan tanár is lehet. Hát az előző is ijesztő volt a nagy hajával, de nem volt ilyen... kegyetlen. De jó, hogy elballagtam, szegény többiek.
- Jasper, menjünk haza és... csak menjünk haza - sóhajtom és hozzábújok, majd levélben gratulálok Mirának meg Sandynek és Ezrának is. Inkább csak iszkolok kifelé Jasperrel.
Naplózva


Aiden J. Fraser
Varázsló
*****


Pirkadatkor a hajnalba olvadok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #52 Dátum: 2022. 10. 29. - 22:53:53 »
+4

esti lidércnyomás

boys & girls
(2003. november 31.)


- – Nyugi, Muci, amint meg tudom fogni a pálcámat, én megölök mindenkit - magyarázta ELliot, én meg csak bólintottam egyet, Megölhet midnekit ezen a világon, hogyne, most mérges voltam rá, hogy ilyen tanárokat hord a hátán, aki emberek alsóneműit szereti bámulni, összekoszolja és megijeszti a férjemet és a lányomat. Felháborító!
- Helyes, mindenkit megölhetsz, de abból hagyd ki azért Lolát - jegyeztem meg és azért el is vigyorodtam, majd a pezsgőt is lehúztam. Nem volt rossz, legalább lenyugtatta a megviselt idegeimet. Valami díjátadó is volt, de nem nagyon érdekelt, milyen hülyeségeket kaptak a gyerekek. Az az Alíz ruhás is eléggé annak tűnt. Inkább Lola flé fordultam.
- Azért kevesebb ilyen kalandba keverd magad - borzoltam össze a haját, ahogy ELliotnak is szoktam, búcsúzóul. - Nem jövünk jósoltatni. Soha nem akarom látni ezt a nőt - jegyeztem meg morcosan és inkább a koccintás meg minden után kezdtem kivonni magamat a forgalomból szinte egyszerre indulva meg Sophie-ékkal. Alig vártam, hogy hazaérjünk.
Naplózva


Sandy Bailey
Hugrabug
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #53 Dátum: 2022. 10. 29. - 23:03:12 »
+4

halloween
2003.okt.31


mindenki

Igazán jól esik, hogy Ezra dicsér, érzem is, hogy az arcom két oldala vörösödik, és gyorsan meg is iszom a szőlőlevem.
-Köszi. Te is jól nézel ki, vagány ez a szerkó.  Hát igen, meg kell hagyni, jól áll Ezrának ez a vagányság. Feltétlenül el kell mesélnem majd Norának, hogy igaza volt a jelmezzel kapcsolatban, bár azt hiszem kissé sok bugyit villanottam, de voltak itt más bugyik is, meg alsógatyák, így az is kevésbé kínos. Elodie először Mirához megy a plüssel, aztán Ezrához egy cikesszel, hát igen, mondtam én hogy elég menő, és aztánn..úramisten, mi? Hogy Én? Kapok egy tükröt, amiben tökfej vagyok.
-Kö..köszönöm..  Hebegem, mert a csipkés bugyitól megint zavarba jövök. Hát..még jó hogy nem egy nagyibugyit vettem fel, akkor most én lennék a nagyibugyis lány. Brrrr...
Egy ilyen felejthetetlen este után remélem, boldogan térnek haza az otthonaikba… és természetesen jövőhéten mindenkit várok a teajóslás szakköre a Három Seprű privát szobájában! Szórólapokat az ajtó mellett találnak.
Uh...privát szobájában, ez sem hangzik túl jól, de végtére is kaptunk ajándékot, ami azért széppé varázsolja ezt a bizarr estét.
- Uhh..elfáradtam erre a nagy izgalomra. Sétáljunk vissza, lemosom a művért, vagyis megpróbálom a pálcámmal eltűntetni.
Kézen fogom Ezrát, egy kedves kis csókot csomok a puha ajkaira, majd kissé fáradtan indulok meg a kjárat felé. Ennyi izgalom elég is volt a mai napra. Még jó, hogy nincs mindn hónapban...
Naplózva


Ezra Ellsworth
Hugrabug
*


A joke? Im on it!

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #54 Dátum: 2022. 10. 29. - 23:17:24 »
+2

Halloweeni party


to Sandy and everyone

Véget ért bolondozás, már csak az emberek zsörtölődése és morgása jelenzte, hogy itt pillanatokkal ezelőtt még kész káosz volt. Érthető mondjuk a helyzet, eléggé kirángattak mindenkit a komfortzónájukból. Mondjuk Ezra számára jó élmény volt.
-Köszi. Te is jól nézel ki, vagány ez a szerkó. – válaszolt a dícséretre, mire Ezra is zavartan maga elé meredt.
- Köszi, te ihletted. – válaszolta Ezra, majd elhülve figyelte a díjkiosztást. Egy hölgynek adtak először jutalmat, a harmadik helyezésért, egy griff plüsst, majd a professzornő odaállt a fiú elé.
- Öhm…köszönöm? – köszönte meg, ahogy kezébe vette a kis cikeszt, ami vigyorgott furán és fura dallamon énekelt. Egy kotyél cikesz, de legalább díj. Második hely. Azonban annak jobban örült, hogy Sandy lett a győztes, bár meg is érdemli, nagyon dögös a szerelése, a bugyivillantgatás meg plusz pont a zsűrizés felé, legalábbis Ezra számára döntőbefolyásolást nyújtott. Mondjuk azon még mindig vakarja a tartkóját, hogy sátrakról beszélt a jósnő…talán gondolatolvasó is. Ezen gondolkozott a fiú, miközben kezeit szigorúan összekulcsolta hasa alatt…
- Gratulálok! Megérdemled, nagyon dögös a jelmezed. – mondta Ezra, mikor Sandy átvette a türköt, ami a fődíjat képviselte.
- Uhh..elfáradtam erre a nagy izgalomra. Sétáljunk vissza, lemosom a művért, vagyis megpróbálom a pálcámmal eltűntetni. – válaszolta Sandy és a fiú egyetértően bólintott felé. Nehéz volt ez így, ő is csak egy táncra és romantikára számított a mai napon.
A lány megfogta a kezét és csókot lehelt az ajkaira, amitől rögtön jobb kedve lett, ezután bármit is mondtak volna neki, örömmel helyeselt volna.
- Rendben. – válaszolta Ezra még mindig elhülve, majd kézenfogva kísérte el kiválasztottját vissza a Roxfortba.
-  Figyu Sandy. Nyertünk! – emelte fel játékosan saját és a lány kezét is a magasba kifelé menet.

Naplózva


Esmé Fawcett
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #55 Dátum: 2022. 10. 29. - 23:29:53 »
+2


~ set ~

2003. október 31.


          Akárhogy is nézzük ezt a ma estét. Szerintem minden jó, ha a vége jó. A felém kínált italt elfogadom, és szinte azonnal bele is kortyolok. Kivételesen jól esik, ahogy a buborékok végigszaladnak a torkomon. Még azt is mondhatnám, hogy kergetőznek, de mára elég volt az ijesztegetésből. De azért örülök neki, hogy eljöttem. Mint korábban is mondtam már, kell egy kis kikapcsolódás, és ha ez nem, akkor semmi sem fog kiszakítani a komfort zónámból.
          Gratulálok Mirának a nyereményéhez, bár nem is tudom, valahol az én figyelmem elkerülte, hogy jelmezben kell jönni. Nem baj, a kényelmes ruhát egyébként is előnyben részesítem. Szóval elveszek még egy italt, és koccintok egyet Mirával.
          - Mindig is tudtam, hogy egy tündérhez illik egy… hippogriff jelen esetben.
          Arra viszont mérget vehet mindenki, hogy egy ideig elkerülöm a jósnőket, jóslástan tanárokat és mindent, ami a jövővel kapcsolatos. Már számtalanszor megcáfolta a sorsom a jövőmet.

Köszönöm a játékot.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #56 Dátum: 2022. 10. 29. - 23:31:26 »
+3

Halloween estéje


2003. október 31.
Sophie

Nem elég, hogy a fél este azzal ment, hogy Sophie bugyija kivillant, szerencsétlen még csak egy kis jutalmat sem akart. Habár nem örültem volna, ha karmolászó hipogriff plüsst nyomtak volna a kezébe. Tuti, hogy tiszta seb lett volna állandóan. Dühösen húztam le az alkoholt és tettem le a poharat az asztalra.
– Egyetértek. – Fogtam meg Sophie kezét, hogy a hatalmas ruhában kimenekítsem a kacsalábon álló épületből. A kis létra visszakerült oda, ahonnan jöttünk, így ugyanúgy le tudtunk mászni. Néha-néha persze fellestem, hátha még elkapom Sophie csipkés bugyiját. Ha más nem, legalább ez szépemlékként maradt meg.
– Csakhogy tudd, nekem a csivavás bugyid is tetszik. – Súgtam a fülébe, ahogy megindultunk Roxmorts macskaköves utcáin a Három Seprű kandallója felé.
Naplózva


 

Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #57 Dátum: 2022. 10. 29. - 23:32:28 »
+3

◂halloween estéje▸
2003. október 31.

◃mindenki▹
s p o o k y

style: too cold outside & devil horns zene: Happy Together

Luluért aggódtam a legjobban. Nekem aztán nem kellett visító cikesz és egyebek. Kit érdekel? Aidennek öltöztem be, nem másoknak… ekkora baromságot. Mondjuk nyúl és hatalmas répaként biztosan nyertünk volna, de ezt majd később vitatjuk meg Aidennel.
– Azért kevesebb ilyen kalandba keverd magad – mondta neki Aiden és összeborzolta a haját. – Nem jövünk jósoltatni. Soha nem akarom látni ezt a nőt – tette hozzá Aiden.
– Ez még nem neked való. – Jegyeztem meg a lánynak, ám ahelyett, hogy komolyabban megszidtam volna, lehúztam azt a gyereknek való szörpöt, amit kaptam alkoholnak csúfolva. – Túlságosan perverz. – Tettem hozzá halkan és bár tudtam, sok mindenen ment át, jó lett volna, ha kicsit még tud gyerek maradni.
– Menj vissza a kastélyba. – Mondtam, majd szépen meg is fogtam a vállánál, hogy magunkkal vigyük. Ha kellett, hát a kastélykapuig kísértem, de nem fogom megengedni, hogy itt mászkáljon, ahol bármelyik sarokról előugorhat valami szellemnek öltözött perverz… így hát a mi esténk is véget ért. Végre.

KÖSZÖNÖM A JÁTÉKOT!
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.278 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.