+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Eltávozottak kincsei
| | | |-+  Nora Narek (Moderátor: Nora Narek)
| | | | |-+  van az a pillanat
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: van az a pillanat  (Megtekintve 2634 alkalommal)

Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2022. 09. 15. - 21:10:56 »
+1Lola és Nora közös naplója, amihez mind a kettejüknek van egy-egy kulcsa. De nem elég hozzá a kulcs, tudni kell a titkos jelszót is, ami kinyitja a könyvet. A könyv különlegessége, hogy a lapok átveszik a boszorkányok hangulatát, így kék színű lesz, ha bánatos, rózsaszín, ha vidám, vörös, ha szerelmes.
Minden írott oldal pedig hűségesen őrzi a titkokat.
Naplózva

Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2022. 09. 17. - 15:05:38 »
+1

Juhuu enyém az elsőő oldaaal! Óóó, és milyen kellemes illata van. Szóval, izé... Nem is tudom, hogy kezdjem. Kedves Könyv? Kedves Naplóm? Kedves Lola? Kedves Lapok? Mindegy, azt hiszem csak elkezdem.

Igazából sosem írtam naplót, de most ez egy vészhelyzet. MIATTAM SÉRÜLT MEG A LEGJOBB BARÁTNŐŐM! Komolyan milyen barát vagyok én? Nem is tudom, Lola csak azért jött velem, mert hát én Lent látni szerettem volna. És Merlinre! Hát fantasztikusan nézett ki - mint minding. És figyelmen kívül hagyott - mint mindig.
De most... Most az a lényeg, hogy LOLA MIATTAM SÉRÜLT MEG! Azt hiszem a gyengélkedőig tudtam magam tartani, aztán meg olyan fél órán keresztül sírtam. Pokoli lelkiismeret furdalásom van. Legközelebb komolyan beállok annak az izének. Az ütőnek... telegető... valaminek. Szeretem amikor indokolatlanul elfelejtek szavakat. Soha nem sérülhet meg miattam senkiii.
De  Lola jól van, és hát rosszabbul is járhatott volna. Mondjuk úgy törik el a bordája, hogy az átszúrja a tüdejét. AAAAA! Nemakarom, hogy még egyszer ilyen csúnyán megsérüljööön.
Jól van, Nora. legalább nem esett le a... hmm.... a jahroo-ról. Hogy hívják a jahroo-t angolul. Sose fogom megjegyezni.
Amúgy majdnem ettem disznót a vacsinál. Ezek a manók biztos nagyon finomat csinálnak, de... hmm... Nem-nem, nem kóstolhatom meg!
Ja és a folyosón megint találkoztam Lennel. Én meg felkenődtem a nyitott ablakra, mert ránéztem. HOGY KERÜLT ODA ABLAK. És miért volt nyitva?! Nyilván kinevetett Len. Nagyon kinevetett. Csak ne állna neki olyan fenemód jól a kiröhögésem is. Mert nem tudok rá mérges lenni.
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2022. 09. 18. - 20:19:00 »
+1

Drága Nora!

Tied lehet, az utolsó szó a lényeg... Hááát

Nincs vészhelyzet, engem nem kell félteni. Csak egy bordám tört el, Te is tudod, háromig jó vagyok, Pomfrey szerint az egy még nem életveszély. Életveszély az amúgy is akkor lenne, ha megírnám a fiúknak ami történt, de egy, félek a bagolytól, hogy levelet küldjek, és kettő, nem akarom, hogy Elliot be találja törni Campbell csinos pofikáját, mert akkor szomorú lennél.  Szóval ja, szerintem is amúgy miatta sérültem meg. Illetve, részben, mert a gurkót nem ő küldte rám.  De Te egy kicsit se vagy hibás, nem kellett noszogatnod, mert hát tudtam én, hogy ott a helyem melletted, azon az izén. Hááát szív
Amit én aztán meg nem mondom neked, hogy hívnak, menj, kérdezd meg mr. Kviddicssztárt. Látod, milyen jó, hogy ez történt, megmondhatod neki azt is, hogy már jól vagyok, megittam a  csontforrasztót, meg amúgy is, keményebb golyóim vannak, mint az övéi.

Ne egyél disznót, egy csomó féle rossz koleszterin van benne, nem maradsz le semmiről. Tök egészségtelen. A csirke jobb. Vagy a hal. Azt szabad? Amúgy szerintem a manók jól főznek, de itt mindig olyan nehéz a kilókra figyelni. Vagy ez egy titkos összeesküvés Campbellel, hogy muszáj legyen ledolgoznunk azt a sok felesleges kalóriát. Szerinted hogy lehet felmentést szerezni a futás alól? A következő órán bújjunk el az első körben a lelátó mögé, és az utolsónál álljunk vissza. Ha észreveszi, akkor észrevesz, ha meg nem, lazázunk. Men?

Tudod, én amúgy mérges vagyok rá helyetted is, jó? Remélem nem ütötted meg magad. Vagy hagytad az arclenyomatod az üvegen.  Az azt jelenti, hogy sok volt a festék. Mondjuk ez Rád tökre nem jellemző, de azért majd írok erről az újságba. Már majdnem kész a cikkem. Most azon fogok dolgozni. Csak folyton kitörik a pennám... Ah... De bosszantó...Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2022. 09. 21. - 13:34:27 »
+1

Drága Lola!

Azt hiszem rossz igeidőt használtam véletlenül. Szörnyű-szörnyű hiba ez. Azért az akcentusom ugye nem érződik? Próbálok méltóságteljes lenni és ha akcentusom van olyan lúzernek érzem magam.

Jó, erős vagy és szexi, mint egy gyémánt, az úgyis a legerősebb.  szív Akkkor nagyon aggódnék Len miatt, szóval, azt hiszem az apódos vagyok... vagy adósod? Merlire, Len anynira összezavarja a gondolataimat, hogy még most is tiszta hülyeséget írok! EZ azt hiszem nem normális, de megszoktam, hogy őrült vagyok. Őrült és csodálatos. Remélem nem fog zavarni, hogy cserébe én is minden órán ott leszek, ahol te is. Azért remélem Alf nem lesz féltékeny.

Kérdezzem meg mi az izéje neve? Nem lesz kissé nevetséges? MÉg a végén azt hinné az izjére kérdezem, és nem az izére. Aztán megint csak valami nyominak fog hinni. Egyelőre ez a helyzet változatlan. Pedig ha tudnááá! De majd megtudja, tudod milyen elszánt vagyok.
Lola, szívem imádom a humorod a golyóidon röhögök tíz perce.

Bárányt ehetünk, marhát vagy csirkét. És sok édességet. Óóhh, hiányoznak a hazai édességek ízei. Meg egy kicsit honvágyam van. Lógjunk ki este, és üljünk fel a szőnyegemre, jó? Hidd el sokkal jobb mint az izék. Amúgy is kárpótolnom kell téged, amiért elszöktem a Tabuba, és itt hagytalak.
A futás alól azt hiszem nála maximum úgy ha eltörjük a lábunkat. gülü De az elbújás jó ötlet. A futás a nőknek egészségtelen, a végén év végére lefutjuk a melleinket! Az meg t-r-a-g-é-d-i-a!

Á, az ablak ugyan olyan koszos maradt, mint amilyen az arcom előtt volt... BAH! Pedig olyan szépen néztem rá, tudod.  Mellesleg Lola, imádtam a cikkedet! Sose csalódom benned. Remélem felemeled a szintet a következő években, mert van még itt hova fejlődnie az embereknek. Vettem neked a CukorPennából egy csodálatos pennakészletet.  kacsint Ezek nem fognak kitörni.
Mellesleg olvastad a Reggeli Próféta cikkét? És még az én fejemben is megfordult, hogy lesmárolom azt a pszicho-medimágust. Nem szeretem, amikor az aranyvérűek ilyenek. Rontja a megítélésemet!
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2022. 09. 21. - 20:20:36 »
+1

Csajszi!

Olyan kifogás kell, ami futás és beadandó ellen is jó kifogás. ELEGEM VAN A SOK HÁZIBÓL. Na mindegy, a suli uncsi, még jó hogy Te ott vagy. Ja, meg Fifi. Szerintem nem lesz féltékeny, csak ha Hill-el kezdesz... Ki vette be azt a kamu-dumát, amit Digby tolt? Tuti járnak azok ketten. Na mindegy.

Nyugi, a Te golyóid is tartósak, tuti nem futod le őket. Viszont azért is tuti, mert nem fogunk futni. Na ne már...

És NE MERD TÖBBET LESZÓLNI MAGAD!!! Olyan egzotikus vagy, hogy én arról csak álmodom. Az akcentusod is, a különleges evési szabályaid, meg a szőnyeg... Menjünk, sima ügy lesz, Everfenék óta nincs egy épkézláb prefi a környéken, úgyhogy szerintem simán kilóghatunk. Köszi a cukorpennát.

Bár ez se nagyon tartós... De finom volt. Milyen édesség hiányzik? Képzeld, a könyvtárban találtam iráni szakácskönyvet. Levittem a manóknak. Megnézzük, mit hoznak ki belőle.

Hát, szerintem az agyturkászok mind furák. Legyünk egymás lélekgyógyászai, jó? És Te javítod a többi aranyvérű megítélését, nyugi. Amúgy nekem nem a vérem arany, de a körmöm igen. És megy a cikeszemhez. Khöm. Menjünk repülni, majd mutatok valamit... Hááát


Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2022. 09. 23. - 09:56:43 »
+1

Lola, Lolaaa!

A suli uncsi, főleg, hogy Thompson borzalmasan béna az órákon. Most komolyan, és minden fiú meg pasi meg mindenki a fenekén meg a mellein legelteti a szemét. Utálom azt a banyát, és biztos, hogy már negyven éves.  Egyébként bocsi, hogy kicsit tovább tanultam, tudod van néhány szorgalmim is. Ó Hillel még nem kezdtem ki ő olyan kis éretlen, de a többi srác a Koboldokból egész helyes.  Hááát Szerintem senki se vette be, de egy biztos aranyvérűnek lenni kitoláááás.

Éljenek a tartós golyók! Így is folyton izomlázam van, mert bizonyos órákról elkésünk. De hát szépnek kell lennünk.

Óó, Lola, olyan jól esik, hogy ezt mondod. Azért te se panaszkodhatsz azokkal a szép ívű szemeiddel, hidd el bolondulni fognak érted a pasik, ha megtanulod, hogyan nézz rájuk úgy, hogy egyből visszaforduljanak utánad. Ne aggódj, a legjobbtól fogsz tanulni!  szív Everfenék, végre egy szóvicc amit értek!!

a legjobban a baklava hiányzik, az anynira finom. De tudod milyen vagyok az összes édességet szeretem.
MA VOLT BAKLAVA A REGGELINÉL, LOLA IMÁDLAAAK. Anynira meghatódtam, hogy majdnem bőgtem a Nagyteremben mindenki előtt.

Te vagy a legjobb lélekgyógyászom, Arminnal együtt szív És kölcsön vettem a körömlakkod, imádom azt a színt, és jobban megy az arany a zöldhöz is, szerintem, mint az ezüst. Hülye Griffendél lenyúlta a szexi színkombót.

A CIKESZEEED! LOLA AZ A CIKESZ!
Azt hiszem nem tértem még mindig magamhoz. Merlinre!
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2022. 10. 02. - 21:43:53 »
+1

Csajszi!

Csak lazán. Egy sima cikesz. Akárhonnan lehet, van kviddicsjátékos a családban... Hááát

Én meg Téged ÉS a baklavát is imádom. Ez egy win-win szitu. Men? Úgyhogy azt a körömlakkomat viszed, amelyiket akarod. De cserébe én is azt a dögös vörösedet. Kapja be a grifi.

Na de amiért írok... Láttad a cikket? A cikket??!!

Először is lógok Neked öt galleonnal, mert Campbell nem az első mondatban emlegette nagyívű karrierjét. Oké, az első kijelentő mondatban, de ezt így nem kötöttük ki. Azért remélem, valami olyan sminkcuccra költöd, amiből kaphatok. Angyal

Na de mit szólsz ehhez a cikkhez? És hogy elég fiatal hozzá, hogy szót értsen velünk? Na mindegy, kicsit tehettek volna be több képet is, nem? Mindegy, ezt kivágtam, és beragasztom ide, ha esetleg valaki később is nézegetni akarná... Hááát

Szerinted cikis, ha majd Theresa kérdéseit veszem alapul, ha Digby-t interjúvolom? Ő ebben nagyon otthon van.

Nem láttad a Roxfold koboldjai-s szilikonkarkötőm? Sehol se találom. Lehet, hogy múltkor végül benne maradt a sütitésztában. Nyeh...


Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2022. 10. 07. - 15:03:19 »
+1

Lola, Lolaaa!

Nagyon laza vagyok. Le se estem a szőnyegemről.
Az összes smink cuccom a tiéd. ^^

Ház A Cikk. Merlinre! Mármint az a fénykép. És az a cikk. Tudod milyen zavarba ejtő volt olvasni? Végig hallottam azt a szexi hangját ahogy beszélt és... Olyan jó lenne végre ha megismerhetném. Legutóbb is csak beégtem előtte. Úgy értem a vacsinál Bettyt bámulta és a kezemben felforrt a limonádém. A LIMONÁDÉM. Bocsi a cuccodért.
És csak még jobban belezúgtam. Normális ez? Én nem vagyok őrült rajongó aki csak a lába közti dolgok miatt menne rá... Olyan szép a szeme. És a hangja. Meg minden.

ÉS A FÉNYKÉPEEEE! Nehéz megállni, hogy ne bámuljam minden este. És ne vigyem magammal mindenhová.

Theresa meg elfelejtett biztos fotózni, lehet csorgatta a nyálát is.

A galleonból vettem egy aranyszínű, csillámos szemhéj tust. És a maradékból pedig egy szoknyát. Egy vörös szoknyát.

Ó, rámész a puma nénire? Azért ne kérdezd meg, hogy terhes-e. Theresánál légy izgalmasabb.

Nem láttam, de remélem nem ette meg akkor valaki vele. Bleh. De... figyu, csajszi. Valami sokkal jobbat kapsz tőlem egy olyan fekete cucc helyett. Itt van két koncertjegy. Az RK-ra. Úgyhogy ott akármennyi karkötőt vehetsz. Vagy pólót. Vagy esetleg nézhetsz egy bizonyos v a l a k i t.
Aki egyébként egész édesen csókol. Khm.
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2022. 10. 15. - 04:13:58 »
+2

Nooooraaa!

Én olyan büszke vagyok Elliotra. Hát most mondd meg, címlapsztár lett itt Nekem, és ráadásul divat témában! Tuti, hogy a vérem, ha nem az apám, akkor is valami rokon. Jó, nem ugyanazaz az élmény, mint Lennoxot olvasni nálad, de na...

Azért óvatosan a fényképpel. Szabad Neked olyat? Remélem, nem vittelek a rosszba. Olyan nagyon... Angyal

Puma nénire, aztán lehet Bettykére is, csakis érted. Segíts még szemtelen kérdésekkel, ez a terhes-e tök jó alap. Szerintem ők már olyan korúak, hogy ez esélytelen, nem?

És aaaaw a koncertjegy! Mondjuk jobb lenne, ha jönnél Te is, de tudom, hogy van az a külön programod néha, amire engem nem hívsz, na mindegy, be kell érnem valaki más szárnysegéddel. Ja, amúgy nem izgat, hogy csókol, csak a karkötőm érdekel, hátha nála van. A rajongói karkötőm. mert olyan jó zenész.... Na hagyjuk is. Lopok a reggeliről kávét a mai első órára, bájitaltanra. Neked is. Abban az öblösebbik lombikban lesz. Nehogy össze keverd valami másik bájitallal! Azt írom rá, hogy élesztő főzet.


Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2022. 10. 16. - 09:15:18 »
+2

Lola, Lolaaa!

Hát lehetsz is! Vitrol is csak féltékeny rá, mert neki olyan szottyadt szája meg bőre van, és tiszta slapmposan öltözködik. Csodásan mutatott a cikkben az apukád, biztosan nagyon sokan irigykednek a bőrére, de hát ha valami genetika, akkor az bizony genetika. Szóval, ha az apukád - én rátenném a varázsszőnyegemet -, akkor csodálatos bőröd lesz neked is. Tuti nem fogtok ráncosodni még 110 évesen sem!

Lola, én már bűnbe estem, és azt hiszem még a Szalátról is megfeledkeztem... Na mindegy. Szóval ne is aggódj ezért, jó? De tudod, mit? Ha már ennyire mélyen vagyok... szóval arra gondoltam, egyszer lerajzolom őt. pedig nem szabadna, de... Mégis valahogy ah! Majd előkerítem Ellsworth-ot, hogy mondja meg hogy kell embert csinálni. Csak úgy. Szakmai érdeklődés, meg mi egymás. Ha le tudom rajzolni, boldogan megyek a Pokolba is.

Ó, biztosan olyan meglett korúak, és tuti push-up a melltartójuk hogy tartsák az illúziót. Meg Len szemét is a tetsükön, ah! Digbyt zavarba lehet hozni? Na jó, mit szólsz ehhez, ha már lassan itt az a értelmetlen ünnep: A halloween alkalmából: hogy viszonyul a tökökhöz? Faragni szereti őket vagy fogyasztani?
hehe

Na de, de na, Lola drága, hát persze, hogy én megyek veled, ki nem hagynám. Kell az én emócionális támogatásom neked, a programom meg várhat rám. Csak hagyd kibontakozni a csidás személyiségedet, tuti jól el fogtok beszélni. Elbűvölő akárhány évesen lehetsz.

Ja, legközelebb te is fogd össze a hajad Bájitaltanon, jó? Azért nem sikerült olyan jól, mert belesültek a hajszálaid, és emiatt robbant fel. Smith milyen menőn helyt állt nem? Imádom azt a pasit! Csak szakmai szempontból, persze, mert van más akit, nos. Tudod te.

Viszont utálatos egy a hálóterem, úgyhogy szereztem ide virágokat! Végre egy kis barátságos szín és illat!
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2022. 11. 14. - 19:39:30 »
+1

Nooooraaa!

Biztos le tudod rajzolni. Nincs valami kiskapu? Mármint... Mindig van. Biztos találhatunk egyet. Ha a lábaddal rajzolnál? Vagy mondjuk nem papírra, hanem pl. falra? Tök poén lenne csinálni egy vállalhatatlanul nagy arcképet róla a falra. Biztos simán megcsinálnád. És hát, csak falat festesz, azt csak szabad, nem? Hááát

Digby szerintem tuti nem tököl. Jaj, az a Haloween party, hát hiányoztál, de nagyon gagyi volt. Nem tudom, ki vette be ezt a gonosz szellemidézős izét. Én végig ültem a formás fenekemen. Men? A szellemidézéssel hogy állsz? Vajon azt szabad? Kipróbálnám, milyen ez, ha komolyan csinálják. Megidézhetnénk például Coco Chanelt vagy Marilyn Monroe-t. Lennének kérdéseim.  gülü

Bocsánat a hajszálaim miatt. A Lola főzet furin robbanékony lett, na mindegy. Smith creepynek hiszi magát, de mondjuk ha nem keménykedik, tényleg egész elviselhető. Jó pasi is, de hát igen, van egy rangsor a tanári karban... És egyéb testrészekben. Muhaha

Imádom a virágokat. Sokkal élőbb tőle minden. De tudod, még mi a jó bennük? Marha jól mutat egy csattal a hajba tűzve. Megdézsmáltam a rózsát, bocsika... Hááát

Mit vegyek az Apáknak Karácsonyra? El vagyok tanácstalanodva, segííííts... gülü


Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2022. 11. 16. - 17:07:52 »
+2

Lola, Lolaaa!

Nincs kiskapu sehol se ábrázolhatunk embert, még egy homokrajzban sem. De majd este rajzolom le, amikor minden bűnt elmost az éjszaka. Bocsánat, egy kicsit fennkölt lettem. Vállalhatatlanul nagy arckép róla... ah! Befűzöm valahogy Sandy pasiját. Ha meg megbántja valamivel, megetetem vele a festményeit.

Mesélj, mi történt ott? Bocsi, kicsit megfáztam. Amúgy nem értem. Mire jó. Emberek öltöznek furcsa dolgokba és egymás arcába bömbölnek. Ezek a nyugati szokások... Még a karácsonyt se értem igazán. Helyes, védd a feneked. Egyébként szellemidézés. Csak nézz be a zárolt részlegbe a könyvtárban, nem kell szellemidézés ott a sok furcsa könyv. De amúgy is félek a démonoktól - ne mondd el senkinek -, úgyhogy inkább nem idézgetnék.
De ők talán nem lennének félelmetesek.

Ha már tanárok... bunkó nő ez a Thompson és még az órája is szörnyen unalmas. Blöh. De nem leszek gyerekes, én nem fogok gagyi rémajándékokat küldeni neki, elegánsan és igazi nő módjára harcolok. És mi se lenne jobb ezt bebizonyítani, mint az RBF? Iagzából azt hiszem kicsit sokat is tanultam néha pontokat látom és fáj a szemem. Hány hónapom is van? MINDIG EGYEL KEVESEBB!

Neked bármikor meg lehet dézsmálni a rózsáimat, és nagyon szépen megy az arcodhoz. Legalább miattuk nem jut eszembe milyen sötét, kellemetlen hely az a barlang ahol vagyunk, komolyan, mint az őskorszaki sámánasszonyok, úgy érzem magam.

Elliotnak vegyél egy Gucci parfümöt, és most láttam egy nyuszi kollekciót a pizsamákból.
Aidennek meg... könyvet? Valami feketét? Fekete könyvet?


Naplózva

Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2022. 12. 25. - 11:45:46 »
+1

Lola, Lolaaa!

Először is tintát cseréltem, meguntam azt a furcsa lilát, nem is értem, hogyan választottam. Apropó, ha már itt tartunnk, Ezra felvilágosított a karácsonyról, és azt hiszem adósod vagyok némi ajándékkal.

Mármint nem igazán esett le, hogy itt ti nyugaton mit csináltok egymással, meg ez a faállítás is tudod, meg minden. Szóval egy kicsit megkéstem vele, habár igyekeztem neked tökéletes ajándékot találni, mivel rájöttem, hogy akkor a többieknek is kell azt hiszem elköltöttem az apumtól kunyerált galleonokat. De természetesen jótékonysági célból, hiszen jót tenni nekünk kötelességünk az emberekkel, és én most határozottan jókat teszek.

Szóval vettem neked néhány nagyon szép rúzst is, hiszen a szexi ajkak nagyon fontosak egy nőnek. Ennél már csak a szexi pillantások a szükségesebbek, azt hallottam, hogy egy igazi nemes hölgy képes a tekintetével elérni, hogy a férfiak utána forduljanak. Mivel tudom, hogy imádod a plüssöket - és őket amúgy ki nem szereti?! - megtaláltam számodra a tökéleteset, egy édes unikornist, olyan dagi, hogy imádnivaló, és  a kis szárnyai!

 

Arminnak vettem egy különleges ecsetkészletet, ami öntisztító mágiával van ellátva, bár az volt rajta, hogy véla hajból készült. Szegény vélák. Minden esetre remélem ez nem fog annyira tönkremenni neki. Oscarnak vettem egy parfümöt, hogy Armin ne panaszkodjon arra, hogy büdös, a tesóinak meg egy-egy fülbevalót. Alec kapott tőlem egy halom édességet, otthonról rendeltem mindenfélét, remélem nem hízik meg rajtuk... Ezrának meg olyan festéket vettem, amivel könnyebben tud mozgó alakokat vászonra vinni. Hát ezt teszi velem a népszerűség, Lola!

Ja, és Lennek írtam egy levelet. Karácsonyra. Hát milyen ciki vagyok, lehet el se olvassa. És amúgy is hülyeségeket írtam bele neki. AH! És nem mertem neki más ajándékot küldeni, mert nem tudom. gülü
Naplózva

Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2023. 01. 08. - 07:53:36 »
+1

Nooooraaa!

Nagyon cuki az új tintád. Én mindig ezzel a klasszikkal írok, szerinted milyen szín illene hozzám? Oh, és illatos is kéne legyen, de mindegy, ráfújok valami parfümöt mindig, az majdnem jobb is.

Nem kellett volna, nem is vártam el, de ez az egyszarvú OLYAN CUKI, HOGY BELEHALOOOK! A rúzst máris felkenem. Ezzel a szájjal fogom Bettykét meginterjúvolni róla, hogy kivel kellett lefeküdnie ahhoz, hogy ekkora mágiatöri maca legyen. Muhaha.

Szóval nem tudom, Ti milyen ajándékozós ünnepet tartotok... De hamarosan itt a szülinapod, szóval mondjuk, hogy ezeket előre odaadom, nehogy programot szervezz:


Na, kitalálod, mire szólnak? Vigyorog Mondjuk, hogy nem karácsonyiak, és akkor nem kerülsz bajba. Majd szülinapod után örvendezünk neki. Amúgy is, túl bőkezű vagy. Vigyázz, nehogy a jó szíved csődbe vigyen... kacsint

Főleg Lennel. Ha nem olvassa el, olvasd fel neki. gülü

Rúzsteszttel búcsúzok, mert már most imádom ezt a színt:

Naplózva


Nora Narek
[Topiktulaj]
*****


A rendes lányok csendben sírnak

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2023. 01. 29. - 10:58:14 »
0

Lolaaa!

Szerintem hozzád az arany csillogó tinta illene. Az olyan Lolás, és ha már az egyen talárunk nem lehet olyan szép, azért még a tintánk igen. Hmm, nagyon jó illata lett amúgy a könyvnek, ez Dior?

Remek cikk lett, drágám, és nem a te hibád, hogy Thompson olyan mérhetetlenül unalmasan válaszolt a kérdéseidre. Igazából remélem, hogy Len is rá jön, én sokkal izgalmasabb vagyok nála. De attól még idegesít, hogy folyton megnézi magának, én is szép vagyok, Digby meg még ráncosodik is! Ahh, nehéz az élet, ha ilyen potenciális öregemberek veszik körbe Lent és alig figyel rám. Vagy öregasszonyok... na, szóval érted. Vagy szándékosan kerül? Fogalmam sincs, tudod össze vagyok zavarodva.

Óóó, a szülinapoom!
Nem akarok nagykorú lenni, Lola, teljesen kivannak az idegeim. Semmi kedvem levelet kapni otthonról, hogy beléptem a házasság korába. Még jó, hogy egy évvel később kezdtem itt az évfolyamot, így még egy kicsit kihúzhatom az időm hetedévig. Ahh, rémes ember az az Abdul. Úgy néz, mintha valami tehén lennék, aranyból. Brr! És ő még kövér is! Kövér volt, amikor öt évesen bemutattak neki, és kövér most is!

Már elküldtem neki, sose tudom meg, hogy elolvasta-e. gülü

Lola, ha a szülinapomon berúgva jövök haza, légyszi ne akadj ki.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.11 másodperc alatt készült el 46 lekéréssel.