Oldalak: 1 [2] Le nyomtat

Draco Malfoy r.
Eltávozott karakter

hetedév / prefektus, iskolaelső

Nem elérhető Nem elérhető
Re: Első évek...
Válasz #15 • 2009-01-12 23:27:31
0
Mi ez a reakció? Örülnie kéne, és lányosan elpirulnia zavarában! Aztán pedig pironkodnia, de közelebb jönnie, és hosszú és szép csókot adnia a számra! Cöööh.
Pedig épp most vallottam be neki hogy azt akarom hogy megcsókoljon. Na de ez se fog előfordulni többet, az biztos.
Mégis mindent elfelejtek egy pillanatra, amint látom, hajlandó kötélnek állni.
Na ennél azért picivel többre számítottam, de mindegy... Valami különös okból kifolyólag a gyomrom így is bukfencezett egyet.
- Nem mondod hogy ez minden? Parkinson ezerszer jobban csókol nálad... - hazudom, és a kézfejemmel megtörlöm a számat. Igazából sose csókolóztam még senkivel, de neki ezt nem kell tudnia.
- Merek...  mondom kissé csekélyebb lelkesedéssel, mint ahogy én tettem fel a kérdést.
Igazából nem gondoltam volna, hogy visszakérdez, de mégis felkeltette a kíváncsiságomat. Vajon bosszút állni akar?
Naplózva

Vikitria Mirol
[Topiktulaj]

Hetedév - Haláltfaló Iskolaelső Prefektus

Válasz #16 • 2009-01-12 23:28:46
0
Tessék? Parkinson jobban csókol nálam? Na, nem! Ennyire nem sérthet meg, hogy az a kerti törpe jobb nálam?
Hallottam, hogy azt mondja: mer, és meg is volt már mivel állok rajta bosszút, de most más jobban lekötött. Méghozzá az a sértés, ami ért engem. muszáj volt tennem valamit ez ellen a megaláztatás ellen. Nem hagyhattam annyiban! Ösztönösen cselekedtem, meg persze egy jó adag felháborodásból, de oda léptem hozzá és hirtelen s váratlanul  újra megcsókoltam. De ez most más volt, mint az előbbi. Magamat is megleptem, hogy mennyire felbátorodtam és hogy mennyire kellemes is, ez a fajta csók. Az előbbi ehhez képest csak egy puszi volt, pedig már attól is zavarba jöttem, de ez... A szám önálló életre kelt, fantasztikus érzés volt.
Én voltam az, aki befejeztem a csókot, csak mert megijedtem saját magamtól, meg attól hogy... túl új volt és túl sok.
Megtöröltem  a szám a talárommal, de csak azért, hogy ezzel is sértsem Dracot. Megérdemli. És szinte egyből meg is szólaltam nem akartam, hogy véletlenül hozzám tudjon vágni valamit mielőtt, kiadom neki a feladatát. Meg hát, ezek után egy szót sem szólhat.
- Akkor most te jössz! A feladta pedig... - gúnyos mosoly és időhúzás - húzd le a nadrágod! Látni akarom mi az, amiben eltérnek a fiúk és a lányok.
Nem volt véletlen hogy ez jutott eszembe. Egész nyáron könyörögtem Ronnak, de ő nem volt hajlandó megtenni, engem meg hajtott a kíváncsiság. De most mindenre fény derül.
Otthon nem beszéltünk ilyenekről, mikor anyut kérdeztem azt mondta, majd mindennek eljön az ideje, és akkor meg tudom. Na, ezzel még inkább felcsigázták a kíváncsiságom. Igaz, valami sejtésem volt azért a dolgokról, de a saját szememmel akartam megbizonyosodni, pontosan mi is az, amiben különbözünk a fiúktól. Miért nem fürödhetek az öcséimmel, mikor nekik szabad, és miért van külön WC a férfiaknak és a nőknek.
Ilyenkor érződött a leginkább hogy nevelőszüleim mennyire odafigyeltek a nevelésemre. Úri kisasszonynak akartak nevelni (ez kisebb nagyobb sikerrel jött össze grin ), mert, ahogy meséltek anyukámról ő is az volt, egy igazi dáma. De szerintem eltévesztettek egy századot, mert azért a mai világ már más, és az egészben a legszebb, hogy az öcséim, akik jóval fiatalabbak nálam, is többet tudtak mindenről, mint én, de mikor rákérdeztem persze, hogy semmit nem mondtak… Természetesen ők sem otthonról szerezték az információkat, hanem abból a mugli iskolából ahová jártak. Én otthon tanultam, egyszer megfordult szüleim fejében, hogy engem is beírassanak, de elvette a kedvüket a reakcióm, de mit is képzeltek, hogy majd én vegyülök azokkal az átkozottakkal? Nem! Meg különben is, azok a gyerekek nem szeretnek engem.
Naplózva

Draco Malfoy r.
Eltávozott karakter

Válasz #17 • 2009-01-12 23:29:01
0
Na ez már sokkal jobban tetszik! Elértem, hogy újra megcsókoljon, ráadásul önként. És ráadásul ez most sokkal jobb, mint az előbbi, és tényleg. Életemben nem csókolóztam még Parkinsonnal (Az tenne be!), de biztos vagyok benne hogy ez jobb bárminél amit Pansy tenni tudna velem. Fura, de kicsit olyan érzésem van, mintha megérintettem volna egy zsupszkulcsot, és valami elkezdené húzni a hasamat a köldökömnél fogva. Lehet hogy nem is ez a legjobb hasonlat. Ez az egész mindenesetre jó, de mégis bizonytalan érzés.
Aztán kimondom, hogy merek, és látom a szemében a gonosz villanást: nekem végem. Hatalmas szemeket meresztek rá, amint elmondja, mit kéne tennem. És vár. Totál komolyan gondolja!
Hát nekem eszem ágában sincs belemenni már ebbe, de vajon mit tehetnék? Hirtelen melegem lesz, és elkezdek fohászkodni azért, hogy visszajöjjön a kvibli gondnok, de aztán ahogy dacosan összefonom a két karom magam előtt, valami hideg és fémes simul a mellkasomhoz. A pecsétgyűrű! És eszembe jut egy mentő ötlet. Van egy szabály, amit nem mondtam el neki.
Kigombolom az ing felső gombját, meglazítom a nyakkendőt, és kihalászom az ing alól a családi örökséget, amit Apától kaptam év elején. Azt mondta, nagyon vigyázzak rá, de könyörgöm, ez most nagyon fontos!
Leveszem a nyakamból a láncot és a rajta lógó gyűrűt és felé nyújtom.
- Nesze. Zálog. Ezt ugyanis nem vagyok hajlandó megtenni.
Naplózva

Vikitria Mirol
[Topiktulaj]

Hetedév - Haláltfaló Iskolaelső Prefektus

Válasz #18 • 2009-01-12 23:31:30
0
Várok. Várom hogy végre fény derüljön az igazságra, és várok, hogy Draco végre megmozduljon. Nem teszi. Miért nem? Ha tovább hezitál, akkor elkönyvelem nyuszinak, és az nem lenne ám vicces, főleg Mr. Hűdebátorvagyokenyémazegészvilágnak.
Szokásom volt mindenkire beceneveket aggatni magamban, és néha azért születtek egész érdekes kreálmányok, de általában nem kötöttem a fantázia neveimet más orrára. Parkinson persze ez alól kivétel volt, neki szemtől szemtől szembe megmondtam, hogy Miss. Nyaligépnek hívom vagy néha rosszabbnak. Draco általában csak pozitív jelzőket kapott, de most más volt a helyzet. Nekem meg kellett csókolnom őt, akkor neki le kell húzni a gatyáját, ez így tisztességes. Nem? De. És pont. Úgyhogy mire vár? Csinálja már, mert mindjárt megjelenik azaz idióta Friccs és akkor lőttek az egész játéknak.
Amúgy nem tudom miért lepődött meg annyira a feladatán. Szerintem egyenértékű a gatyaletolás a csókkal, nem tudom miért akadnak ki annyira a fiúk amikor megkérem őket erre. Ron is teljesen fel volt háborodva. Persze az teljesen természetes volt, hogy régen én is egy száll bugyiban rohangáltam náluk, akkor tetszett neki a dolog, de most... Nem tette meg amire kértem. És Draco sem. Ez nem ér!
De várjunk csak! Mozdul! Ez az, végre!
Már kezdtem volna megörülni, mikor láttam, hogy nem a nadrágjához emeli a kezét hanem az ingjéhez. Hát ez meg mi?
- Zálog? - kérdezek vissza, de megbabonázva nézem a láncon függő gyűrűt. - Nem mondtad, hogy ez is ér? - de már nyúlok is a kincsért. - És amúgy pontosan mi is ez? - mert valóban fogalmam sincs, de tudom hogy értékes, és itt nem az árbeli értékére gondolok. - Amúgy ez így nem igazságos - mondom dacosan - Milyen szabályok vannak amikről elfelejtettél még szólni.

Naplózva

Draco Malfoy r.
Eltávozott karakter

Válasz #19 • 2009-01-12 23:34:35
0
Amint elveszi, én elengedem, mintha semmi értéke nem lenne az egész ékszernek. Visszagombolom az ingem és megigazítom a nyakkendőt, mint aki jól végezte dolgát és közben jót mulatok azon, hogy mennyire fel van háborodva. Vicces. Itt látszik, hogy ő griffendéles, én meg mardekáros vagyok. Nem tudja még, hogy milyen játékszabályok szerint játszunk. De csak magára vessen, ha ilyen naiv!
- Apámtól kaptam, úgyhogy ajánlom hogy vigyázz rá - szólok enyhén gúnyosan, miközben egy óvó-ragaszkodó pillantást vetek a méretes ezüstgyűrűre, ami az ő kicsi kezében még nagyobbnak látszik. A vaskos foglalatban egy aranylemez van, melybe a díszes M-betűt gravírozták.
- Ez a család pecsétgyűrűje de egyelőre túl nagy az ujjamra nyelvki - magyarázom meg neki, és most mindkettőnket megkímélem attól, hogy ódákat zengjek a tárgy fontosságáról. Már csak azért is, hogy eszébe ne jusson megtartani, vagy eladni, vagy fogalmam sincs, mit tehetne még vele, de ha igazán keresztbe akarna nekem tenni, lehúzná a vécén. Igen, bizonyára sokkal jobb, ha most csomót kötök a nyelvemre és nem kezdek el dicsekedni arról, hogy ez az egy maradt fent az évek során és a többi...
- Csak nem lepődtél meg rajta, hogy csalok? - kérdezem inkább kárörvendve, ahogy az arcocskáját figyelem. - A végén azt fogom hinni, hogy nem ismersz eléggé, Henderson.
Amint végzek a ruhaigazítással, sietve leszögezem:
- Ne örülj, nem marad örökké nálad. Ki kell váltanom valamivel. Majd egyszer, ha újra kedvem lesz veled játszani.
Igazából kicsit már most is aggódom, hiszen nemsokára tavaszi szünet, Apa pedig meg fog ölni hogyha megtudja hogy elvesztettem a családi ereklyét..
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel nyomtat 
Ugrás Válassz kategóriát vagy fórumot
Felnőtt varázslók Jimmy Kipp Quinton ♦ Emily M. Dean ♦ Család Mathias Montrego Christopher Cartwright Anna Volkova Alexej A. Zharkov Blaire Montrego Elfelda Hall Melanie Hopkirk Edward Nott Mira Luna Wyne Merel Everfen Holodeck Mirabella Harpell Henry J. Mirol Owen Redway Joshua Davis Leonard B. Beckett Eleonora Burke Minerva E. Balmoral Writing's On The Wall Roman Nott Freya Blood Irina Romanov Liliya Romanov vesna svyashchennaya Magnum Opus Ginevra Weasley Wesley Fawcett Aubrey Chaisty Anathema Avery Martin Nott Dalton J. E. Hamox Santiago Herrera Artemis Greenberry John F. Rappaport Gwendolyn P. Jadisland Tommy Reese GILES ORLYK Dreamdoor Rest in Pieces Roxfortos diákok Griffendél Sienna Scrimgeour Anne-Rose Tuffin Skylar H. Devereaux Chikara Tetsuya Hanni Haeni Whimsy & Wonder Elowen Dawlish Orlykva Hollóhát Soffi Lowe William Ashford Enver Nebelwald Heliodora Haseltine Siddhartha Suduri Victor Holloway Ancalla Glasmont Mardekár Lola Miller Nialen Travers Connor O'Hara Orin Morgenstern Amycus Carrow Heranoush Fletcher Venus Llewellyn Gemma Jenkins Vivien M. Smithe Imogen F. Sinclair Lorian Grimmstark Tikhon A. Donne Hugrabug Opheliac Holden Echohawk Alma L. Remington Hazel C. Baird Theresa L. Valaoritis Vegyes Csapatok ▲ ad astra per aspera ▼ Daniel Tayilor acta est fabula Adser Møvrede Alexander D. Qcross Lisa St.Patrick Sol N. Harington Caleb E. Dawis Zafira Tavish Külföldi diákok Vale Bate Solace Barebone L’herbier noir Inès de Saint-Vinant Vianne M. Gardner Elizabeth Rappaport Sebastien Lacroix Lolita Delacour Rokuro Ishida Malachi Maddock Daphné D'Aboville Miguel Fuentes Miguel angyalai María Teresa Salamanca Lucinda Yaxley Solange Laveau Eltávozottak kincsei The Crow Cassia Carrow Sziesztalak Rebecca Bennet Edwin Everfen my freedom - Arianna Regan Ballester Yennefer Lumpsluck Cedric Elias Marlowe Caelius Edevane Brook Turner Kalina E. Pierce Joanne Martin Boethius Hywel Esterhas-i merengő Hawk’n’Pulse Dorothyen Moon Seraphin Austin Cameron Lamartin Zach Haggerty Célia Carex Raimbourg ikrek Gabriel Walsh Sötét varázslók The Black Rose Sabrina Joanna Wilder titkai Amythia Lixfise Fleur Delacour Sheena Burton R. J. Lupin, avagy egy Tekergő jegyzetei Stevens-Maynard birtok Pinceajtó Jules Shine Kingwoods Allyway könyvtár Lyra Freester M. Nexine Redraven Ládikója Kareem Whittman Niall Haron Levi Hale Alfredo Rota Saulus Armstrong Andromeda V. Bucksworth ::Morrigan Summer & Odil Watson:: Lauren H. Garside Monique Garside Wilde Yolanda Delacour Antonio Williems játszóháza Freya Middleton Evan Temple Egy vak iratai, Oliver feljegyzései Alyson Rose Leingter The imposssible is possible. Brookelle des Pres feljegyzései Az Álom Serpi Akta Philip Clapp Tara Cornelia Swan Bianca Grosiean Astoria Greengrass Norkys "Kys" Graham's secret diary Raelyn Bells Conolly Krónikái Debora Brooks Kicsi fiókocska Tyababa naplója Táborban a csajok Miscreant-birtok Volt egyszer egy... életem Charlaine Ruscio Gavin Hartley Nadalia C. Graham féltve őrzött kincsei <3 Arleth Gresham Darren Gregory White a Jó a Rossz és a Boldog Errol Dreenman Mila Boyka Tükörszilánk Zephyr Devaux Glenda padlásszobája Euphemia Crusader Ashley Angel feljegyzései Sebastian Navarro Gringotts széfje Gerry Ryan Nefas Eamon G. Millighan Brayden Matthew Minticz Craig Nicholls Cassius Neehill Vaszilij Zajcev Sence - My Pain Angela ékkövei Armiella Circe Smith Titkok könyve Törékeny Holmik Lélek kifőzde Sara Wattle Punks not red McGalagony után szabadon Syren Fawcett Draco Malfoy Vikitria Maya Mirol sötét oldala Mirolok A titkos fiók Isaac Zachew Dwayne R. Winterburn Court of Nightmares Frederik Thorin Abigail Wolf Dominic Till Hannah V. Selwyn Maxwell Shafiq Shirley White Tyrius A. Reximo Miyako Kuroyama Chloé Sundance Dexter Laboratóriuma Louise Lott Vannak különös éjszakák Pansy Parkinson *Wenny* Madison Clark Miriam Deccor James Wolf Greis Møvrede Dimitrij Ivan Vulkanov Raphael "Puck" Rhodenbarr Jeremiah Charles Cerberus Morgenstern Grisam Nutty Windflower Richard Grosiean Asher R. Warren † Emma Hailey Gray ● ● kiscsapat Brandon Everald Gray B. Lizandra Kenneth Carithy Denalie Nadine Moreau Dr. Jonathan Dobrev Mona Harington Cherish Bailey Elsa Channing Az Árnyékfőnix Benedict Destain Cooper Hayes Oliver Wenlock Lilium Leddicius Clementine Banks Victor R. Sickert Nolan Pye Hunter Collins Patrick McFly Emmeline Smethwyck Jimmy Slinkhard A végzete Harry - Ron - Hermione - A Trió Raquel Palmer Scarlett Bridget Seamus Finnigan Conan Paxon Holden C. Bronx Sally Sykes Skye Bailey Sierra Fern Teddy Jones Sex, drugs, rock and rolls Tessana Morrow Summer Feryll Aiden J. Fraser Ted H. Flanagan Noah Nightingale Avery Cassen Seth Morrow Lincoln Adwell Uma McGruder Rose Teegan Chesterfield Rd 17-18. Héloise Gauthier a kedves ősz futára Sophie Flores Olivia Gabriella Stane hanggal gázol magának utat Ruby Rider Anthony Goldstein 67 St Michael's Street Esther Doyle Arelia Tobervic Spanyolfala Gabriel F. Milton Tommy Reese Rayla Blake Waterloo Rd 8. Hayley Brent Irene Liu Forlatt Hana Tachibana Kolduló kobold Clara Cole Tania Niel Maeve Walden Lieselotte R. Blanchett Chloé Bones India Zayathri Cherub Willbutch Giacomo B. Santeria Dawson A. W. Hamox Moira Osborne Winston L. Smith Dorian Belby Leah Barlow Erica Fraser Aerith Baldron Ayako Hidayashi Echo Taylor Luna Lovegood Matt Shelby Nellie E. Nott Nott Kastély Hugo Theron Arian Bahri 71 Abbotsbury Rd, London Flora le Fay Sandy Bailey mesedoboza Elizabeth Hepburn Hepburn ház Seosaphine Baradwys Deliah Beckett Lupa Tenebris Amelia Evans April Sheridan Kyteler Daisy Day Ronald Weasley Sebastian Bates Charlie Oswin Louis Soulier Jason Bright Zöldfenyves Håkon Arnesen Diana Hardy Diana Hardy Protektor Iroda: Hanestic Walk 00. Ében-lak Alec Fleming Safiya Carson Daniel O'Mara Akácos ház Zeynep Weatherly Enola Hemmings Banyanyavalya és Mágusfene Apotéka Káoszlak A Suttogó Keresem az elvesztett édent Reed Lancaster Demelza Digby Sage Enos Bolton Serena Fawley Jasper Flynn MézLak Sean Westerfeld Gabriel Milton Mikhail Bertov Borostyán-lak Eduard Sokolov Yoana Bertov Oscar Caine Paralízis Harold Macmillan Mandragora Babbington Armin Narek Fészek Vincent O'Mara Magnus D. Brown jegyzetei Raven Harvey Annwn Ködfátyol Paul Harrison Esther M. Doyle Augustus Dion Pye Madeline D. Williams Lennox Campbell Lottie A. Lowell Claus Hill Végállomás Florian le Fay le Fay ház Tessa McCarthy Leonard J. Flint Jayce Hansel Örökéj Alfonz Baldron Nora Narek Henriette le Fay Tyra Quinn Ezra Ellsworth Silver moon Alexis P. Dullahan Willow Fawcett Midsummer's Night Kean Rowle Élni vagy halni? Esmé Fawcett Silver moon Lina Pye Ares Murphy Frey Henricksen Joy and Sorrow Sophie Vanheim Benjamin R. Fraser Gattons Way 14. Merlin veled! Csecsebecse- és ajándékbolt Aiden J. Fraser Hamutartó nyugAlom A Manó háza Maria Fitzgerald Oliver Smith Szellős Ház Niraniel Ays Miles Fawcett Fényes Kompánia Ephram Dakota Indiános nyár Avelin Nathaniel Kalamáris Kiadó William Batsa Welch Marga Poppy Alycia Remington Taiden Archeron Morgan Williamson Reginald Cobham Anelia Tiebon Clarice Edevane Eydis Sidthvordr