+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Hivatalos karakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hivatalos karakterek  (Megtekintve 12737 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:48:06 »
+3

ALEXANDER SMITH


Nem: Fiú
Kor: 14 - 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 4.
Vér:  Aranyvérű
Hirdető: STAFF
Avialany: Finn Wolfhard

A karakterről:
Alexander Smith a neves aranyvérű család szeme fénye, pedig sosem öltözködött kifejezetten rendezetten, a haja pedig ezer felé állt. Ő persze ezt szerette, sőt direkt még fokozta mindezt, hiszen ő csak és kizárólag a művészetnek élt és a példaképe nem más volt, mint a Walpurgis lányainak front embere Myron Wormtail. Éppen a Roxfort megkezdése előtt jutott el a híres együttes egyik fellépésére, amikor azonnal a zene szerelmesévé vált és eldöntötte: ha nagy lesz, saját együttest alapít.
A Roxfortba kerülését követően gitározni tanult, énekórákra járt. Az első évében azonnal összebarátkozott Simon Cox-szal, egy csendes hollóhátassal, aki szívesen végig hallgatta minden mondandóját, sőt általában csak egyetértően hümmögött. Sőt odáig fajultak a dolgok, hogy a fiú végül elkísérte az iskolai bulikba is. Persze Alex érezhette volna magát kellemetlenül, amiért szegényt állandóan bajba keverte, de nem... cseppet sem. Sőt! Örült, hogy nem egyedül raboskodik a bűntetőmunkákkal.
Alex élete persze csak akkor borult fel igazán, mikor 2002 nyarán a karótnyelt nagybátyja, Oliver Smith roxforti tanár lett. Az évfolyamtársai állandóan szidták a férfi kegyetlenkedései miatt, pedig aztán ő sem volt kivételezett helyzetben. Minden leckehiányért levonták tőle is a pontokat, ráadásul álladóan Troll került a dolgozatai tetejére értékelés gyanánt. Nem. Alex cseppet sem volt boldog ettől a változástól.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2022. 05. 12. - 19:27:08 »
+2

BROOKE SWEENEY


Nem: Lány
Kor: 14 - 15
Ház: Ahova beosztanak
Évfolyam: 4.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hannah Murray

A karakterről:
Brooke Sweeney külsőre talán egy törékeny lánynak tűnhet, de az emberek nem is gondolják, mennyire messzire áll ez az igazságtól. Brooke félvér családból származik. Édesanyja szülővárosukban nyitott egy fogadót, édesapja pedig a Kenmare Kestrels kviddicscsapat terelője. Brooke már kora gyermekkora óta kijárt édesapja összes meccsére, így nem volt senki meglepve, mikor kiderült, maga Brooke is igazán ígéretes tehetség. Mióta bekerült az iskolai csapatba, minden szabadidejét a gyakorlásnak szenteli, felnőtt korában ő is profi játékos szeretne lenni. Nem szereti, ha bárhol is kivételeznek vele, meg akarja mutatni, hogy minden sikert, amit elér, saját magának köszönheti, mindig a tökéletességre törekszik az élete minden területén. Egyszer harmadikban kapott egy elfogadhatót bájitaltanból, utána büntetésből egy hétig töklén élt. Pechére pont azon a hétvégén volt meccs, ahol Brooke egyszerűen leájult a seprűről. De a show persze nem állhat le, egy kis cukros víz után visszapattant, hogy nyerjenek.  
Kedves és határozott személyisége van, szeret vezető szerepben is bizonyítani, bár néha hajlamos parancsolgatni a többieknek. Jól tudja társait irányítani, ha a csapatban nézeteltérés adódik, Brooke hamar rendet tesz.
De nem csak a kvidiccsben tart rendet, a romantika terén sem tétovázik. Ha kiszemel magának egy fiút, azt hamarosan meg is szerzi. Ki tudna ellenálni a tökéletesre fejlesztett mosolyának? De vajon ez a mosoly valódi, vagy rejteget valamit?
Az ostrom alatt Mr. és Mrs. Sweeney ideiglenesen egy amerikai jóbarátjuknál bújtak el. A szép nagy ház, ami eddig  igazi otthon volt, veszélyessé vált, miután az halálfalók többször is felkeresték, hátha otthon találják feleségét. Édesanyja halálra rémült, az ajtókat ötpercenként ellenőrizte rendesen be vannak e zárva, és vártak. Néha még most is álmodik róla, hogy őt keresik. Pszichológushoz nem mehet, a pszichomedimágusokban nem bízik, így maradtak a nyugtató teák, amiket a férje főz neki. Brooke akkor még nem igazn értette, mi is történt, és...és most?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2022. 08. 01. - 07:09:04 »
+2

DAHLIA ROBERTS
Nem:
Kor: 49
Foglalkozás: iskolapszicho-medimégus
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Amy Adams

A karakterről:
Dahlia szakmájának egyik legjobbja volt. Kutatási területe a gyermekkori traumák, és azoknak a feldolgozása. Különösen nagy specialistája az aranyvérű családok gyerekei, akik a szülői hatalom és a saját maguk személyiségének háttérbe szorítása miatt számtalan lelki gonddal küzdenek.
Dahlia élete egészen átlagosnak volt mondható. Édesanyja és édesapja is varázslók voltak. A Roxfortban általában szörnyen megviselte az az erőszak, amit az aranyvérű gyerekek felől tapasztalt a többi társa felé. Lelkileg megviselte az emberek bármilyen fokú bántalmazása. Egyre inkább szerette volna megérteni azt, miért vetítik ki az erőszakot ennyire a nemesebb családból való diákok. Éleslátása és az előítéletes mentes gondolkodása lehetővé tette számára azt a fajta nyitottságot, amivel képes volt kezelni az elmérgesedett helyzeteket. Kamaszkorában beleszeretett Dorian Malfoyba, aki a Malfoy családi egyik oldalágának volt a tagja. A fiú kegyetlenkedései mögött egy sérült, sebzett jellem bújt meg, ám hiába szerették meg egymást, sosem lehettek iagzán együtt a családi különbözőségek ellenére.
A varázslóháborúban aktívan részt vett a mugli származású családok bújtatásában és védelmében. Egy ilyen alkalommal rontottak rá a halálfalók, amikor a határon túlra próbált szöktetni egy srávérű családot. A halálfalók Dahliat megkínozták, és a család tagjait megölték. Ez olyan nagyon megviselte  a nőt, hogy képtelen volt visszatérni a szakmájához. Minerva McGalagony azonban nemrég felkeresve állást ajánlott neki, hiszen egy igazi szakmai tekintélynek számít.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2022. 08. 01. - 07:09:23 »
+2

DAPHNÉ DODONUS
Nem:
Kor: 34
Foglalkozás: Jóslástan tanárnő
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Zoë Kravitz


A karakterről:
Daphné a híres Tycho Dodonus egyenes ági leszármazottja, egészen pontosan az egyik unokája. A család a görög Dodona nevű településről származik, ahol évszázadokon át híres jósda állt. A család majdnem minden tagja rendelkezik a látás képességével, ám vannak akiknél ez erősebben jelentkezik. Talán Daphné az egyik legkiemelkedőbb tehetség az elmúlt húsz esztendőben, így tanítását még nagyapja is megtámogatta.
Daphné tizenöt éves kora óta számos olyan próféciát adott híresebb embereknek, amik végül tényleg valóra vártak. Húsz éves korától kezdve pedig nagyapja mellett tudományos téren is elkezdett tevékenykedni, később pedig önállóan jelentetett meg a Jóslástan terén tudományos könyveket, melyek a csillag- és tenyérjóslással foglalkoztak.
Daphné tehetségének köszönhetően hamar a társasági élet középpontjába került. Harminc évesen férjhez is ment Drake Abbothoz, ám a házasságuk alig két év után tönkrement. Daphné pedig ismét magára maradt és minden erejével a munkájába temetkezett. Drake a mai napig fel-felbukkan az életében, hogy egyéjszakás kalandokkal örvendeztessék meg magukat, ám azt szinte észre sem veszi, hogy ez érzelmileg mennyire megviseli a volt-feleségét.
Daphné időközben megismerkedett Sebastian Monstroval, a Szeszélyügyi főosztály vezetőjével. A férfit egyenesen lenyűgözőnek tartja, ám sejti, semmi esélye nincsen nála. Ebből az évődésből rángatta ki Minerva McGalagony, aki Jóslástan tanárnőnek kérte fel, hogy felváltva tartsák az órát a még gyengélkedő Sybill Trelawney professzorral.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.06 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.