+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Canon karakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Canon karakterek  (Megtekintve 5392 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2022. 05. 11. - 19:46:15 »
+2

NORA HARRIS
Nem: Lány
Kor: 15 - 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 5.
Vér: Mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Joey King

A karakterről:
Nora mindig is úgy érezte, hogy teljesítenie kell a Roxfortban, ha már hátrányból indul. Hátrányból, mert mugli születésű és nem varázsló dinasztiából származik. Bár édesanyja sosem beszélt neki az apjáról, hiába faggatózott, így persze benne volt a pakliban mindig is, hogy valójában félvér. Ella Harris csupán annyit osztott meg lányával, hogy az apja egy veszélyes ember és jobb, ha nem tud róla semmit. Nora ezzel a válasszal sosem volt teljesen elégedett, de túlságosan szerette a keményen dolgozó asszonyt ahhoz, hogy kérdéseivel zaklassa.
A Roxfortba könnyen beilleszkedett, annak ellenére is, hogy a háború híre kicsit elrettentette... hiszen akár őt is megölhették volna hasonló helyzetben. Nora éppen az események után került a varázsvilágba, így csak a történtek romjait láthatta. A lány persze végül beilleszkedett, olyannyira, hogy még barátai is lettek. A Hugrabug vidám társasága tökéletesen az övé volt. Így hát nem is csoda, hogy ötödik évére prefektussá is választották. Könnyed, jókedvű személyiségét csak azok a bizonyos levelek kavarták meg, aminek a végén az szerepelt aláírásként "az apád."
Nora próbálta elnyomni a kellemetlen érzéseket, amiket a levelek okoztak. Így hát elindította a Roxfort iskolaújságát is, hogy cikkírással foglalja el magát a magányos órákban.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2022. 05. 11. - 19:47:07 »
+4

SALLY ADDAMS
Nem: Lány
Kor: 16 - 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: 6.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Alisha Boe

A karakterről:
Sally Addams élete sosem volt egyszerű, hiszen családja komolyan elszegényedett Voldemort első felemelkedése alatt. Az előtt az Addams család tagjai közül számos medimágus került ki, ám Evan Addams, Sally nagybátyja rossz társaságba keveredett. A családot nem csak a halálfalók, hanem a minisztérium is megbűntette alvilági tevékenysége miatt. Leonard, a lány édesapja alig kapott munkát az aurorok között, így végül unalmas, irodai munkára kényszerült. Ezen pedig az sem javított, hogy a háború alatt a halálfalók Evan bűneiért komolyan üldözték a rokonságot. Hogy mit tett Evan? Hol Voldemortnak, hol a Főnix Rendjének kémkedett, ám a lebukás súlyos árakkal járt. Mindkét oldalról jött a bizalomvesztés, ami az egész családot megbélyegezte végül.
Sally jövőképe egészen magába omlott, ám a Roxfort esélyt adott neki. Nora Harris barátságával a lány részt vett az iskola egyik lapjának beindításában és kiderült, remek fotós és bizony az íráshoz is ért. Egyre népszerűbb lett a tanulók körében, szívesen válaszoltak még az interjúk alkalmával fenntett kérdésekre is szívesen válaszoltak. Ráadásul az ötödik évfolyamban, majd a hatodikban is megválasztották prfektusnak. Így hát úgy tűnt Sally élete sínen van, egészen addig, míg egy hónapja apját az Azkabanba nem zárták háborús bűnök gyanújával.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2022. 05. 11. - 19:47:35 »
+3

SIMON COX


Nem: Fiú
Kor: 15 - 16
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Dylan Minnette

A karakterről:
Simon sosem volt különösebben nagymenő vagy helyes. Amolyan magának való, csendes, állandóan könyveket bújó srác volt, akit legeljebb a legjobb barátja, Alex rángatott bele ebbe-abba. Igen, Alex igazi bajkeverő volt, Simon meg úgy követte, mint valami kiskutya. A Roxfort előtt nem igazán voltak barátai és odahaza, a kis mágus közösségben sem tudott soha beilleszkedni, hiába piszkálta az anyja állandóan azzal, menjen és játszon a szomszéd srácokkal. Neki ezek erőltetettek voltak és ha oda is ment hozzájuk, a végén közölte velük, milyen unalmasak. Jól el is verték általában.
Nem gondolta volna, hogy valaha lesznek barátai. Alex viszont magától ment oda hozzá az első napon, kérdezte meg, hogy van-e egy kölcsönpennája, mert ő beletörte a sajátját Sally Addams fülébe, mikor meg akarta csiklandozni. Így hát a legrosszabb társaságban volt, mégis felhőtlenül boldog és szép lassan ő maga is ellazult. Eljárt bulizni, kiszökött esténként csak iszogatni a tiltot rengeteg mellé. Azótán persze jól le is buktak, ami miatt Simon is a hivatalos rendbontók közé tartozott és már azért is megbüntették, ha csak elesett a saját lábában.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2022. 05. 11. - 19:48:06 »
+3

ALEXANDER SMITH


Nem: Fiú
Kor: 14 - 15
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 4.
Vér:  Aranyvérű
Hirdető: STAFF
Avialany: Finn Wolfhard

A karakterről:
Alexander Smith a neves aranyvérű család szeme fénye, pedig sosem öltözködött kifejezetten rendezetten, a haja pedig ezer felé állt. Ő persze ezt szerette, sőt direkt még fokozta mindezt, hiszen ő csak és kizárólag a művészetnek élt és a példaképe nem más volt, mint a Walpurgis lányainak front embere Myron Wormtail. Éppen a Roxfort megkezdése előtt jutott el a híres együttes egyik fellépésére, amikor azonnal a zene szerelmesévé vált és eldöntötte: ha nagy lesz, saját együttest alapít.
A Roxfortba kerülését követően gitározni tanult, énekórákra járt. Az első évében azonnal összebarátkozott Simon Cox-szal, egy csendes hollóhátassal, aki szívesen végig hallgatta minden mondandóját, sőt általában csak egyetértően hümmögött. Sőt odáig fajultak a dolgok, hogy a fiú végül elkísérte az iskolai bulikba is. Persze Alex érezhette volna magát kellemetlenül, amiért szegényt állandóan bajba keverte, de nem... cseppet sem. Sőt! Örült, hogy nem egyedül raboskodik a bűntetőmunkákkal.
Alex élete persze csak akkor borult fel igazán, mikor 2002 nyarán a karótnyelt nagybátyja, Oliver Smith roxforti tanár lett. Az évfolyamtársai állandóan szidták a férfi kegyetlenkedései miatt, pedig aztán ő sem volt kivételezett helyzetben. Minden leckehiányért levonták tőle is a pontokat, ráadásul álladóan Troll került a dolgozatai tetejére értékelés gyanánt. Nem. Alex cseppet sem volt boldog ettől a változástól.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2022. 05. 12. - 20:27:08 »
+2

BROOKE SWEENEY


Nem: Lány
Kor: 14 - 15
Ház: Ahova beosztanak
Évfolyam: 4.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hannah Murray

A karakterről:
Brooke Sweeney külsőre talán egy törékeny lánynak tűnhet, de az emberek nem is gondolják, mennyire messzire áll ez az igazságtól. Brooke félvér családból származik. Édesanyja szülővárosukban nyitott egy fogadót, édesapja pedig a Kenmare Kestrels kviddicscsapat terelője. Brooke már kora gyermekkora óta kijárt édesapja összes meccsére, így nem volt senki meglepve, mikor kiderült, maga Brooke is igazán ígéretes tehetség. Mióta bekerült az iskolai csapatba, minden szabadidejét a gyakorlásnak szenteli, felnőtt korában ő is profi játékos szeretne lenni. Nem szereti, ha bárhol is kivételeznek vele, meg akarja mutatni, hogy minden sikert, amit elér, saját magának köszönheti, mindig a tökéletességre törekszik az élete minden területén. Egyszer harmadikban kapott egy elfogadhatót bájitaltanból, utána büntetésből egy hétig töklén élt. Pechére pont azon a hétvégén volt meccs, ahol Brooke egyszerűen leájult a seprűről. De a show persze nem állhat le, egy kis cukros víz után visszapattant, hogy nyerjenek.  
Kedves és határozott személyisége van, szeret vezető szerepben is bizonyítani, bár néha hajlamos parancsolgatni a többieknek. Jól tudja társait irányítani, ha a csapatban nézeteltérés adódik, Brooke hamar rendet tesz.
De nem csak a kvidiccsben tart rendet, a romantika terén sem tétovázik. Ha kiszemel magának egy fiút, azt hamarosan meg is szerzi. Ki tudna ellenálni a tökéletesre fejlesztett mosolyának? De vajon ez a mosoly valódi, vagy rejteget valamit?
Az ostrom alatt Mr. és Mrs. Sweeney ideiglenesen egy amerikai jóbarátjuknál bújtak el. A szép nagy ház, ami eddig  igazi otthon volt, veszélyessé vált, miután az halálfalók többször is felkeresték, hátha otthon találják feleségét. Édesanyja halálra rémült, az ajtókat ötpercenként ellenőrizte rendesen be vannak e zárva, és vártak. Néha még most is álmodik róla, hogy őt keresik. Pszichológushoz nem mehet, a pszichomedimágusokban nem bízik, így maradtak a nyugtató teák, amiket a férje főz neki. Brooke akkor még nem igazn értette, mi is történt, és...és most?
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.042 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.