+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Hivatalos karakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hivatalos karakterek  (Megtekintve 12736 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:12:38 »
+3

MISTY GRAHAM
Nem:
Kor: 14 - 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Bridget Satterlee

A karakterről:
Misty legelső komolyabb élménye a Roxfortból az Ostrom volt. Az az Ostrom, ami előtt már amúgy is rettegett mugli édesapja miatt. A lány állandó zaklatásnak volt kitéve az iskola fala között, csupán egyetlen barátja, Patrick tartotta benne a lelket. A hugrabugos fiú folyamatosan nyugtatgatta, sőt valamilyen úton-módon még a leveleit segített kicsempészni az iskolából a szüleinek. Csakhogy az Ostrom napján minden megváltozott: Patrick már nem tűnt erősnek és határozottnak, sőt egyenesen gyávának. Elbújt és a lányt magára hagyta a halálfalókkal.
Bár Misty komolyabb sérüléseket szenvedett, sok még ma is ott volt a testén hegként. Ezek megerősítették és emlékeztették arra, milyen volt, amikor valakiben megbízott, de az magára hagyta a bajban. Misty többé nem barátkozott, sőt mogorva volt és kegyetlen azzal, aki csak barátkozni próbált vele. Aztán megismerte a Szeszélyt… egyenesen a saját bőrén tapasztalta meg az Illuzionista műsorát követően és azóta egy újabb heget cipelt a karján, amitől még jobban bezárkózott.
Vajon talál valakit, akinek meg tud nyílni majd újra?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:13:26 »
+3

NORTH MANLYNem:Férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Auror
Munkahely: Aurorparancsnokság
Vér: Mugliszületésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Chiwetel Ejiofor

A karakterről:
North még csak nem is sejtette, hogy létezhet mágia. Szülei egész gyerekkorában a realizmusra nevelték, apja ugyanis kemény férfit akart belőle faragni. Megrögzötten próbálta autóversenyekre vinni, megmutatni neki a kemény munkát és annak gyümölcsét. North pedig akarta is ezt, mégha érezte a szíve mélyén, hogy ő más. Szerette az erő álarcát, az volt, ami megvédte. 11 évesen, mikor megkapta a roxforti levelet, úgy érezte ez újabb lehetőséget ad arra, hogy hatalma legyen, így hát a Hollóhát tagjaként minden idejét gyakorlással és tanulással töltötte.
A háború idején mugli születésű varázslókat segített, ha kellett menedéket szerzett nekik, megvédte vagy megetette őket. Ekkor ismerte meg Harlant, aki medimágusként hasonló módon cselekedett. A férfi elrabolta a szívét, ám érzései nem találtak viszonzásra, hiába próbálta felkelteni mindenféle módon a figyelmét. Csak akkor jött rá, hogy nem volt elég bátor, mikor a Roxfort Ostroma után Harlan véres testét tudta csak a karjaiba venni. Tisztességgel eltemette a férfit, minden évben ellátogatott a sírjához és éppen az ő emlékére döntött úgy, hogy a Szeszéllyel kapcsolatos vizsgálatokban aktívan részt vesz. Ezt pedig az Aurorparancsnokság vezetője, Arnold Till engedélyezte is neki.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2020. 08. 25. - 16:14:36 »
+3

SALOMÉ VOLANT
Nem:
Kor: 15
Ház: Mardekár
Évfolyam: Ötödik
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Zendaya

A karakterről:
Salomé apai ágon egyrészről francia, másrészről afrikai ősök leszármazottja volt, anyai ágon viszont Smith. A család a háborút követően költözött Angliába, hiszen apja diplomataként dolgozott, így Salomé kénytelen volt beilleszkedni a Roxfort rideg kőfalai közé a francia varázslóiskola elegáns épülete után. Szokatlan volt és furcsa, de leginkább borzasztóan idegesítő, hiszen ő még csak törve beszélte az angolt, máris mindenki körbe vette, meg akarta ismerni. Az első évében megpróbálta elkerülni a társaságot, ám szép lassan oldódni kezdett, miután kiderült, hogy a legtöbben bájosnak tartják az akcentusát.
2000 nyarán, élete első randevúján az Illuzionista előadására ment el partnerével, egy nála egy évvel idősebb fiúval. Nem vallotta volna be, hogy már az első perctől fogva kényelmetlenül érezte magát, hiszen olyan menő volt végre randizni. Ő volt az első talán az évfolyamukról. A randi egyébként borasztó fordulatot vett, hiszen szörnyű delíriumba kerültek és egy olyan álmot látott, ahol farkasokkal harcoló parasztlány volt… amikor pedig kinyitotta a szemét csuklóján ronda, vérző seb volt és azóta is ocsmány hegként csúfította el őt.
Az újabb tanévtől gőgösebb lett, talán kicsit hisztisebb is, mert rosszul viselte a történteket. Álmában az Illuzionista jelent meg újra és újra… ez pedig végül arra késztette, hogy forduljon Ares Murphyhez, a Roxfort új pszicho-medimágusához.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2020. 09. 16. - 14:35:25 »
+2

ZANE O’CONNOR
Nem: férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Akadémiai tanár
Munkahely: Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: James Franco

A karakterről:
A művészet szabadság.
Zane aranyvérű család tagjaként a mágusvilág krémjével találkozhatott már gyerekkorában is. Neves művész családból származik, akik megismertették vele mind a mugli- és varázs festészetet. Zane-t lenyűgözte az alkotás csodája, az, hogy az ember bármit képes megvalósítani, ha akarja. Szüleitől nem kevés tehetséget örökölt, ám ő mégsem a festészet világába indult el. A fotózás, azon belül is a portré készítés érdekelte a legjobban. Imádott már gyerekkorától kezdve különböző beállításokkal kísérletezni. A Hollóhát tagjaként pedig lehetőséget kapott, hogy még inkább kibontakoztassa a tehetségét. Lenyűgözte az emberi arc, a mimika sokszínűsége, és az, hogy az emberek arcán mennyi érzelem suhan át.
Fotós karrierje szép, felfelé ívelő pályát futott be, és mindenki megismerhette a hírnevét. Egyedi, különleges megoldásai tették nevessé. Híressége miatt hívta meg az akadémia előadónak a Manifesztálódótt Művészetek Mágikus Magasiskolájára.
Zane mindig is egy olyan férfi volt, aki könnyen megtalálta a hangot a többiekkel, aki hamar barátkozott. Nyitott és kellemes társaság, különös atmoszférával, ami már-már rejtélyesnek is mondható. A diákokkal szemben a kedves, laza stílusú előadót adta, és nem is csoda, hogy számos egyetemista lány szíve dobogott tőle hevesebben, és ezt ő nagyon is élvezte, így hát nem egyszer volt futó kalandja.
Zane viszont csak első látásra ilyen. Igazából valami sokkal mélyebb és sötétebbet rejteget a felszín alatt, ami Roxfort ostroma alatt bontakozott ki belőle. Az ostromon részt vett, de csak azért, hogy fotózzon, hogy a képeivel adja vissza, milyen szörnyűségek történtek aznap a diákokkal. Ám akkor, egy szenvedő, haldokló lány arcával találkozott, és akkor jött rá: megtalálta, amit mindig is keresett, de sosem találta meg egy portréján sem. A természetességet. A természetes szenvedést, és fájdalmat. Ahol nincs műmosoly, nincs beállított póz.
Onnantól kezdve pedig mindent elkövetett, hogy ilyen fotókat készítsen. Rejtélyes eltűnések vették kezdetét, nem csak az MMMM-en, hanem a többi akadémián is.  17-28 év körüli fiatal nőket rabolt el, hogy őket bedrogozva, elkábítva természetességükben fotózhassa le. A lányok mindebből semmire sem emlékeznek, csupán a képük marad meg örök lenyomatként Zane fekete albumában.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2020. 09. 16. - 14:36:30 »
+2

LUCAS HARTFORD
Nem: férfi
Kor: 22
Foglalkozás: Akadémiai tanuló - Griffendél Godrik Akadémia
Munkahely: -
Vér: mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Shawn Mendes

A karakterről:
Lucas egy egyszerű londoni család negyedik, és egyben legfiatalabb tagja. Lucas mindig is az a tipikus minden lében kanál srác volt, akit sokkal jobban izgatott a kaland és az izgalom, mint bármi más (ebbe beletartoznak az órák is). Nem volt kimondottan heves természet, de kíváncsi, merész és bátor annál inkább. Nem csoda hát, hogy ő is a Griffendél sorait erősítette, amikor elkezdte az iskolát. Kifejezetten megbízható és hűséges társ volt, a barátaiért mindig kiállt. Az emberek első ránézésre meg sem tudták volna mondani, hogy miféle gondok nyomasztják. Lucas mindent megtett azért, hogy a problémáit, a labilis és sokszor túlságosan borús gondolatait, valamint a múltját mélyen eltemesse magában.
Lucas testvéreit egy balszerencsés napon betörők ölték meg. Voltak értékeik, bár nem számítottak gazdag családnak. Egy nap azonban betörtek hozzájuk, és pénzt követeltek, és mivel Lucas volt a legidősebb, a szülők pedig távol voltak őt küldték el, hogy keresse meg az elrejtett pénzt, vagy pedig minden órában megölnek egyet a testvérei közül. De Lucas nem találta meg azt, amit kellett volna, így minden órában lelőtték a testvéreit. A haláltól egyedül az mentette meg, hogy a szomszéd a lövöldözés hangjaira kihívta a rendőrséget. Lucas megmenekült, a szüleivel együtt elköltöztek egy kisvárosba. A szülei végül a tragédia miatt elváltak, Lucas pedig mindent megtett azért, hogy mélyen elnyomja magában azt a mély fájdalmat és önvádat, amiért nem védte meg a tastvéreit. Ám a merész és eleven álarcot nem mindig tudja magán fenntartani.
Az ostrom alatt aktívan részt vett a kisebbek menekítésében, nem egyszer találta szembe magát Halálfalókkal, de hősiesen kűzdött, és védelmezte a gyengébbeket, emiatt nem egy csúnya átokheget szerzett magának. Célul az emberek védelmét tűzte ki maga elé, így jelentkezett Átoktörőnek a Godrikra.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 04. 16. - 21:12:18 »
+2

LUNA LOVEGOOD
Nem:
Kor: 21
Foglalkozás: diák / természettudós
Munkahely: Mandragóra Gyógyítóképző
Vér: félvér
Avialany: Evanna Lynch

A karakterről:
Luna a háború után is ugyanaz a lány maradt, aki eddig volt, és ő így érzi jól magát! A RAVASZ után a Mandragóra Gyógyítóképző Ispotályt szemelte kimagának,ahová felvételt is nyert. Természettudós lesz, aki fel nem fedezett állatokat kutat fel. Később feleségül megy Rolf Salamanderhez.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2021. 05. 13. - 14:39:34 »
+1

FERN PARTRIDGE
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: Szülészeti medimágus
Munkahely: Szent Mungó
Vér: Mugli születéső
Hirdető: STAFF
Avialany: Imogen Poots

A karakterről:
Fern nem ismerte a varázsvilág titkait. Nem tudta, hogy milyen csodás világ vár rá, mikor még apró kislány volt és Anglia egyik kisfalujában nevelkedett. Átlagos életet élt, szeretett kisétálni a közeli erdőbe a patakhoz, hogy a barátaival játszadozzon. Aztán egy nap minden megváltozott. Abban az évben lett 11 éves, amikor kézbe kapta a Roxfortból írt levelet és megtudta: boszorkány. Nem tudott elég izgatott lenni, mert mindig az járt a fejében, hogy a szüleitől távol kerül majd, nem látja a legjobb barátját, Coralt. Minden, minden egészen más lett és Fern félt.
A Roxfortban persze a félelem elszállt, könnyen beilleszkedett, sokat tanult, rájött, hogy más világ is létezik, mint abban a kis faluban, ahol felnőtt. Az évek gyorsan teltek, beleszeretett egy Patrick nevű fiúba, akivel aztán az iskola végén titokban összeházasodtak. Az első éve a Mandragórán pontosan abban a rózsaszín ködben telt, ami illett egy ifjú feleséghez. A gond csupán a megélhetés volt. A koszos albérletet nem tudták fenntartani úgy, hogy mindketten medimágusnak tanultak. A kapcsolat megromlott, amin persze a háború sem segített, így még a Roxfort ostroma előtt elváltak. Csupán ott, a kastélyban, a csata után látták egymást újra, mikor a medimágus-tanulókat kirendelték a sebesültek ellátására.
Fern megpróbált új életet kezdeni, szülész-medimágusnak tanult tovább, de valahogy mindig ott bújkált benne a vágy, hogy mi lett volna, ha rendesen alakulnak közöttük a dolgok? A kapcsolat azonban nem kezdődött újra, Patrick ugyanis újra házasodott, ráadásul gyereke is született. Nem csoda hát, hogy a lány egészen bepipult rá és úgy döntött, bosszút áll rajta. Minden héten más fiúval randizott munka után, mindenkivel összefeküdt, míg egy nap terhesen nem találta magát, teljesen egyedül. Vajon megtartja a babát? Esetleg megszabadul a tehertől? Hogyan tovább?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 05. 13. - 14:57:49 »
+1

ANGELA MONSTRO
Nem:
Kor: 32
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: Szent Mungó
Vér: aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Emma Stone

A karakterről:
Angela nem szerette azt, ami a háború után történt. Kicsit talán úgy érezte, mintha megjelölték volna és mutogattak volna, hogy ez is csak egy Monstro. Igen. Az elvei sokban megegyeztek Voldemortéval, éppen ezért támogatta a törekvéseit. Mindig is büszke aranyvérű volt. Csupán azért úszta meg az Azakabant, halálfalóként elkövetett bűneiért, mert remek protektorai voltak és  ártatlannak tudta feltűntetni magát. A büntetést tehát megúszta, de minden más egy kataszrófának kezdett tűnni leginkább. A család vagyonának egy része veszélybe került, ráadásul a Mungóban is összesúgtak a háta mögött, hogy egykor halálfaló volt.
Az egyetlen dolog, ami kicsit elterelte erről a figyelmét, az a Szeszély volt és az akörül tevékenykedni látszó csoportosulás. Egy furcsa, esős napon kezdődött a vonzalom a különleges Rend iránt, amikor a Mungóban egy égési sérülést látott el. A varázsló nevére ugyan nem emlékezett, csak a láncra, ami a Rend állítólagos szimbólumát hordta magán, ezüstös medál formájában. Azóta eltökélte: megkeresi ezt a társulást és csatlakozik hozzájuk. Hogy sikerrel jár-e? Ki tudja!
Időközben az élet is kicsit felgyorsult. A Mungóban ugyanis, a Varázslati Traumák osztályán egyre több Szeszéllyel kapcsolatos anomália jelent meg, sokszor hátráltatva Angela munkáját is. Először eltűntek ajtók, amik addig tökéletesen a helyükön voltak, a helyiségek ide-oda vándoroltak és még egy bájitalos szekrény is felrobbant. Vajon mi történhet még, ami eltereli a hölgyemény figyelmét a Rendről?  
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2021. 05. 13. - 15:13:11 »
+1

AURELIA COLTEN
Nem:
Kor: 15
Ház: Hollóhát
Évfolyam: ötödik
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Sasha Kichigina

A karakterről:
Aurelia mindig is csendes lány volt, amolyan túl okos és magának való, ettől pedig meglehetősen hajlamos lett a bezárkózásra. Kerülte a feltűnést, inkább göndör tincsei mögé bújt, hogy a világ ne is lássa az arcát... mintha félne, hogy véletlenül kibökné a szomszéd lánynak: az anyám boszorkány. Szinte érezte, milyen hangosan nevetnének fel, milyen durva tréfákat űznének vele. Nem akart olyan lenni, mint Molly, a szomszéd kislány, akit állandóan piszkáltak, csak mert nem tudott normálisan járni.
A Roxfortban más lett. Egy egészen kicsit kinyíltak a lehetőségek, mégha az iskolán nyomot is hagyott a háború. Aurelia a szüleivel élte túl azt, meghúzva magukat egy francia kisházban, egy erdő közelében, ahol egykor az apai nagyszüleik éltek. Erről nem sokat beszélt a többieknek, inkább meghallgatta kivel mi történt. Így került közel Danielhez is, a nála két évvel idősebb fiú eleinte kedvesen bánt vele... már-már elhitte, hogy belé is szeretett. Egészen addig, míg április végén ki nem hallgatta a beszélgetését két másik griffendélessel: Sosem dönteném meg. Egyáltalán nem szép az a csaj! És Aurelia tudta, Daniel róla beszélt. Egy világ omlott össze benne, amin az sem segített, hogy a jegyei is szépen romlásnak indultak. Anyja állandóan rivallókkal bombázta, amit szégyenszemre egyszer a szobatársai szeme láttára kapott kézhez. Azóta is érzi, ahogy összesúgnak a háta mögött... és őszintén? Nem sok kedve volt beszélgetni ezek után senkivel.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2021. 05. 13. - 15:24:50 »
+1

ARCHIE STAGHART
Nem: fiú
Kor: 14 -15
Ház: Mardekár
Évfolyam: Ötödik
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Levi Miller

A karakterről:
Az élet sosem egyszerű annak, aki házasságon kívül született. Archie-t egész életében apja árnyéka kísértetette, aki egy nagyhatalmú aranyvérű család tagja volt - állítólag. Édesanyja sosem avatta be igazán a részletekbe, ráadásul a vezetéknevét is mostohaapjától, Ed Stagharttól kapta. A férfi mindig is példaképként jelent meg a fiú szemében, hiszen a háború alatt is hősként viselkedett, ennek megfelelően több más aurorral együtt kitűntették. Az igazi apja iránti érdeklődése csupán akkor kezdett el hangsúlyosabb lenni, mikor 13 éves korában egy furcsa, finom talárt viselő férfi jelent meg Roxmortsban és a hogyléte, az édesanyja, a nevelőapja és úgy általában a családja iránt kezdett érdeklődni.
Ettől kezdve úgy tűnt, hogy a furcsaságok egyre gyakoribbak lettek a fiú körül. Furcsa ajándékokat kezdett el kapni, díszes tőröket, ékköveket, galleonokat... ezekkel még nem is lett volna baj, ám egy alkalommal mérgezett süteményt is kapott, ami miatt két hétig a Mungóban kezelték. Ettől kezdve McGalagony nem engedte, hogy a fiú egyedül nyissa ki a csomagjait. Mindig a tanári kar valamelyik tagjának jelenlétében kellett. Ráadásul az édesanyja annyira bepánikolt a történtek után, hogy azon is elgondolkodott, hogy a fiút inkább magántanulóként maga mellett tartja. Ezt persze Archie nem akarta... inkább belevetette magát az aranyvérű apa keresésébe. Minden ajándékot átnézett, hátha kiszúr egy címert vagy valamit, ami nyomán el lehet indulni a nyomozásban.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2021. 10. 18. - 21:09:08 »
+3

SAMANTHA FROSTERNem:
Kor: 16
Ház: Hollóhát
Évfolyam:V.
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Madison Iseman

A karakterről:
Samantha szegény családból származott, akit a mugli édesapja nevelt fel. Boszorkány anyja elhagyta őket, amikor még csupán nyolc éves volt. máig üldözi a kép, ahogy fut anyja távolodó alakja után, és hiába kiabál utána  anő nem frudul vissza, csak egyenes háttal és rideg léptekkel hagyja ott azt az életet, amit nem akart élni. Egy kisöccs és egy alkohol felé forduló apa mellett neki kellett a felnőtt, anya szerepét betöltenie. Nem szeretett az apjáért aggódni, hogy milyen sebekkel jön haza a kocsmából, és ha étel került az asztalra inkább nem evett, hogy az ő adagját is a testvére kaphassa meg, hiszen olyan kis törékeny és sovány volt. Elhatározta, hogy kimenti önmagát és családját ebből a mély gödörből, és mindent megtett annak érdekében, hogy a Roxfortban a legjobb eredményei legyenek. Céltudatos, szenvedélyes lány volt, a maga visszahúzódó módján. Ám ha az ember jobban megsimerte egy nagyon értékes személyiségre bukkanhatott benne. Lenyűgöző elméjével a tanárokat is levette a lábáról.
Úgy tűnt, semmi sem szabhatott gátat annak, hogy a legjobb pontszámokkal kerüljün be a főiskolára a következő évben, ám egy nyári napon úgy döntött, hogy a Foltozott Üstbe megy ebédelni, ahol őt is túszul ejtették a Rend álarcos tagjai. Az elszabadult pokol után Samatnha teljesen szétesett, úgy érezte, hogy sehol nincsen biztonságban, és szűk, sötét helyeken előtört belőle a klausztofóbia is. Vajon képes lesz összeszedni magát, hogy ismét az iskola éltanulójává váljon?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2022. 03. 06. - 21:11:06 »
+1

HENRY JAMES MIROL
Nem:Férfi
Kor: 33
Foglalkozás: Titkár
Munkahely: Mágikus Szeszélyügyi Főosztály, Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér / Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Nick Slater

A karakterről:
Henry Abbot – Hannah Abbot unokatestvére – egy átlagos család, átlagos gyermekeként jött a világra. Sosem volt kiemelkedően tehetséges semmiben. Tanárai is átlaggyerekként nyilatkoztak róla, erre utalnak viszonylag közepes eredményei is. Henry azonban egy dologban mégis csak kiemelkedőbb volt a többi kölyöknél: törtető volt. Amit akart ilyen vagy olyan módon, de megszerezte. A Roxfort után külföldre került, ott kezdett el tanulni, így kikerült mind a család, mind az angol mágustársadalom látóköréből. A diplomáciai szak elvégzése után, tért vissza Angliába. Londonba
érkezve már háborús körülményeket találta, elhelyezkedni lehetetlen volt. Végül, hosszas bújkálás után mosolygott rá a szerencse, mikor egy nagyobb csetepatét megúszva bukkant arra a bizonyos holttestre.
Ám őt nem az összeroncsolódott maradvány érdekelte, hanem a nyakában csillogó, kissé bepiszkolódott Mirol medál. Akkor még nem gondolta volna, hogy ilyen könnyen tör utat magának újdonsült ékszerével és nevével. Aranyvérűként minden sokkal könnyebbnek bizonyult. Máris az új Főosztály vezetőjének titkára lett, aki minden fontosabb ügyben részt vett és szinte a markában érzhette az előléptetést. Csupán az életben  maradt Mirolok kezdtek gyanakodni a különös, ismeretlen  rokon iránt és máris magánnyomozók, talán bérgyilkosok is jártak a nyomába.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:46:15 »
+2

NORA HARRIS
Nem: Lány
Kor: 15 - 16
Ház: Hugrabug
Évfolyam: 5.
Vér: Mugli születésű
Hirdető: STAFF
Avialany: Joey King

A karakterről:
Nora mindig is úgy érezte, hogy teljesítenie kell a Roxfortban, ha már hátrányból indul. Hátrányból, mert mugli születésű és nem varázsló dinasztiából származik. Bár édesanyja sosem beszélt neki az apjáról, hiába faggatózott, így persze benne volt a pakliban mindig is, hogy valójában félvér. Ella Harris csupán annyit osztott meg lányával, hogy az apja egy veszélyes ember és jobb, ha nem tud róla semmit. Nora ezzel a válasszal sosem volt teljesen elégedett, de túlságosan szerette a keményen dolgozó asszonyt ahhoz, hogy kérdéseivel zaklassa.
A Roxfortba könnyen beilleszkedett, annak ellenére is, hogy a háború híre kicsit elrettentette... hiszen akár őt is megölhették volna hasonló helyzetben. Nora éppen az események után került a varázsvilágba, így csak a történtek romjait láthatta. A lány persze végül beilleszkedett, olyannyira, hogy még barátai is lettek. A Hugrabug vidám társasága tökéletesen az övé volt. Így hát nem is csoda, hogy ötödik évére prefektussá is választották. Könnyed, jókedvű személyiségét csak azok a bizonyos levelek kavarták meg, aminek a végén az szerepelt aláírásként "az apád."
Nora próbálta elnyomni a kellemetlen érzéseket, amiket a levelek okoztak. Így hát elindította a Roxfort iskolaújságát is, hogy cikkírással foglalja el magát a magányos órákban.

Megjegyzés: A karakter már rendelkezik profillal. Örökbefogadáshoz keresd a STAFF tagjait!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:47:07 »
+4

SALLY ADDAMS
Nem: Lány
Kor: 16 - 17
Ház: Griffendél
Évfolyam: 6.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Alisha Boe

A karakterről:
Sally Addams élete sosem volt egyszerű, hiszen családja komolyan elszegényedett Voldemort első felemelkedése alatt. Az előtt az Addams család tagjai közül számos medimágus került ki, ám Evan Addams, Sally nagybátyja rossz társaságba keveredett. A családot nem csak a halálfalók, hanem a minisztérium is megbűntette alvilági tevékenysége miatt. Leonard, a lány édesapja alig kapott munkát az aurorok között, így végül unalmas, irodai munkára kényszerült. Ezen pedig az sem javított, hogy a háború alatt a halálfalók Evan bűneiért komolyan üldözték a rokonságot. Hogy mit tett Evan? Hol Voldemortnak, hol a Főnix Rendjének kémkedett, ám a lebukás súlyos árakkal járt. Mindkét oldalról jött a bizalomvesztés, ami az egész családot megbélyegezte végül.
Sally jövőképe egészen magába omlott, ám a Roxfort esélyt adott neki. Nora Harris barátságával a lány részt vett az iskola egyik lapjának beindításában és kiderült, remek fotós és bizony az íráshoz is ért. Egyre népszerűbb lett a tanulók körében, szívesen válaszoltak még az interjúk alkalmával fenntett kérdésekre is szívesen válaszoltak. Ráadásul az ötödik évfolyamban, majd a hatodikban is megválasztották prfektusnak. Így hát úgy tűnt Sally élete sínen van, egészen addig, míg egy hónapja apját az Azkabanba nem zárták háborús bűnök gyanújával.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2022. 05. 11. - 18:47:35 »
+3

SIMON COX


Nem: Fiú
Kor: 15 - 16
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér:  Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Dylan Minnette

A karakterről:
Simon sosem volt különösebben nagymenő vagy helyes. Amolyan magának való, csendes, állandóan könyveket bújó srác volt, akit legeljebb a legjobb barátja, Alex rángatott bele ebbe-abba. Igen, Alex igazi bajkeverő volt, Simon meg úgy követte, mint valami kiskutya. A Roxfort előtt nem igazán voltak barátai és odahaza, a kis mágus közösségben sem tudott soha beilleszkedni, hiába piszkálta az anyja állandóan azzal, menjen és játszon a szomszéd srácokkal. Neki ezek erőltetettek voltak és ha oda is ment hozzájuk, a végén közölte velük, milyen unalmasak. Jól el is verték általában.
Nem gondolta volna, hogy valaha lesznek barátai. Alex viszont magától ment oda hozzá az első napon, kérdezte meg, hogy van-e egy kölcsönpennája, mert ő beletörte a sajátját Sally Addams fülébe, mikor meg akarta csiklandozni. Így hát a legrosszabb társaságban volt, mégis felhőtlenül boldog és szép lassan ő maga is ellazult. Eljárt bulizni, kiszökött esténként csak iszogatni a tiltot rengeteg mellé. Azótán persze jól le is buktak, ami miatt Simon is a hivatalos rendbontók közé tartozott és már azért is megbüntették, ha csak elesett a saját lábában.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 06. 19. - 09:15:24
Az oldal 0.077 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.