+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Családfák
| | |-+  O'Mara család
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: O'Mara család  (Megtekintve 6451 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2021. 03. 18. - 18:56:27 »
+4

O'MARA - PYE - ROWLE CSALÁDwe are in this together

● ● ●
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 03. 18. - 19:08:15 »
+3

Nagyobb nézetért katt a képre!

Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 03. 18. - 19:31:38 »
+3

ROWLE CSALÁD


Phillip Richard Rowle (56)A Kirkcaldy székhelyű Rowle ág feje, mely főleg protektorokból áll, így Phillip Rowle maga is ezen a hivatásterületen foglaltoskodik, habár a családi vagyon mértéke mellett nem sok szüksége van arra, hogy komoylabban megerőltesse magát. Jelenleg azon ügyködik, hogy örökösének Elliot (O'Mara)-Rowle-t, félvérnek született, ám aranyvérűnek anyakönyvezett fiát tegye meg családfőnek maga után. A családban ugyanis szigorú, katonás rend uralkodik, amiben nők nem kerülhetnek családfői pozícióba. Így lényegében Lisbeth, a férfi idősebb lány s egyben elsőszülött gyereke, elesett az öröklés lehetőségétől.

Ophelia Rowle (59)Phillip felesége, Elliot mostohaanyja. Elliot előtt nem sok minden világos ezzel a nővel kapcsolatban, azt azonban biztosan tudja, hogy nem kedveli és inkább Lisbeth-et látná a családfőségben, mint őt. Ehhez pedig minden létező támogatást megad a lányának.

Lisbeth Rowle-Flint (35)Lisbeth világéletében arra készült, hogy majd átveszi a család vezetését. Kislány kora óta tisztában volt vele, hogy mit jelent, ha apja fiúörökös nélkül marad. A család vagy beleolvad egy másik családba, esetleg a főág nyeli el, vagy megteszik őt, mint első nőt örökösnek. Ezért is tanult protektornak, ezért is ment hozzá Thomas Flinthez. Egész egyszerűen meg akart felelni az apja mércéjének. A férfi azonban csalódott lett, mikor az első unoka lány lett. Ráadásul előkerült a titokzatos féltestvér is, ez az Elliot... aki túlon túl is ismerős volt.

Prue Rowle (31)Phillip kisebbik lánya, aki éppen kiházasítás előtt állt, mikor azon a bizonyos estélyen, a mérgezett bor hatására kómába esett. Így Prue jelenleg a Szent Mungóban fekszik, egy magánkórteremben, eszméletlenül, arra várva, hogy egyszer talán magához tér. Ha pedig így történik, hát minden bizonnyal szívesen segít a testvérének eltenni láb alól a kis problémát...

Thomas Rowle (45)Phillip legfiatalabb unokatestvére, akinek sem a házasságából, sem házasságon kívül nem született gyereke, így a családban számos pletyka terjed róla, amik miatt kora ellenére kihagyták az örökösödésből. Számos mentális gonddal küzd és rendkívül veszélyes másokra. Szereti a vér látványát és mások szenvedését. Rengeteg illegális vérfarkasviadalt rendezett. Jelenleg több okból is ki akarja nyírni Elliotot,  ezért hát Lisbethet támogatja.

Annabell Rowle (43)Thomas Rowle kishúga, akit nagyon fiatalon kiházasítottak, jelenleg legfontosabb életcélja Giselle és Gytha, 20 éves ikrealányai, kiházasítása. Emellett undorodik Elliottól, ezért Lisbethet támogatja az örökösödésért folytatott harcban. Rendkívül tehetséges boszorkány, ám kevésbé beteges, mint a fivére. Egyszerűen csak úgy gondolja, hogy egy nő jobban vezetné a családot.

Norton Nott (47)Mr. Nott második házasságával került hivatalosan is a Rowle családba, ám már azelőtt is mély kapcsolatot ápolt Thomasszal. Barátságuknak köszönhetően, a meglehetősen Odilia Rowle-t vette feleségül, aki aztán, három évvel ezelőtt a szülésbe halt bele, fiával együtt. Így hát, megint nem kapott fiúörököst a család. Phillipnek többször kifejezette Norton, hogy szerinte Lisbeth-et kéne megtennie örökösének, ám nem járt sikerrel a győzködésben. Így hát Thomast, akinek a jogi ügyeit többször is ő intézte, segít jelenleg Elliot eltávolításában. Úgy gondolja, hogy a férfi csupán báb lenne a Phillipet támogató családtagok miatt.

Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 03. 18. - 19:53:50 »
+2

PYE CSALÁD


Az O'Mara család több tagjai házasodott a Pye-okkal, hiszen mindkettő jóhírben álló - annak ellenére, hogy tajgai félvérek -, tisztességes medimágus-család volt. Mind a Pye család, mind az O'Mara család nevén patikák működnek, melyek még manapság is rendkívül keresettek, habár a család mindkét fele meglehetősen megfogyadkozott. A  Pye családból beházasodottak szinte mind meghaltak a háború alatt:

Adam Pye


Irene Liu, Elliot unokatestvérének a férje volt. Velet együtt halt két kislányuk is, Mia és Ella is.

Margaret Pye


Daniel O'Mara, Elliot öccsének felesége volt. Közös gyereküket, Amber (6) jelenleg Daniel neveli egyedül. Adam másodunokatestvére.

Augustus Pye (30)


Margaret unokatestvére, aki jelenleg a Szent Mungóban dolgozik. Meglehetősen csendes, kissé depresszív alkat, aki elmenekült a Berwick-upon-Tweeden található Pye birtokról. Jelenleg Londonban él, teljesen egyedül, távol a család túlzottan is tökéletes közösségétől.

Sailor és Dayton Pye (18)


Augustus unokatestvérei. Az ikerfiúk nem rég fejezték be a Roxfortban a tanulmányaikat. A Mandragórán tanulok, általános medimágusnak, emellett Sailornak más tervei vannak, ő inkább a bandájában szeret játszani, gitáron. Dayton modellként dolgozik az iskola mellett, amivel eddig meglehetősen sikeres.

George Pye (31)


Margaret bátyja, aki az ország egyik legismertebb pszicho-medimágusa, könyvek sokaságát adta már ki, főleg a nagymúltú családok kvibbli tagjainak szorongását kutatta és rengeteg alkalommal kiváló eredményeket ért el. Felesége Emma White (29) nem rég szülte meg a kisfiúkat, Josephet.

Emma White (29)


Emma mugli születésű diákként került a Roxfortba és egészen kislánykora óta rajongott George-ért. A fiú okossága és kedvessége lenyűgözte, ezért hosszú éveken át barátként támogatta. Már az akadémiai évek alatt szeretett végre belé, ezután szinte azonnal összeházasodtak, ám első gyermekükre meglehetősen sokat kellett várniuk. Jelenleg a családi patikában, a Macskajaj Apotékában dolgozik.

Audrey Pye-Davies (41)


Audrey rendkívüli szépségéről volt híres fiatalon. Férje Leon Davis, a híres mágiatörténész mellett fiatalon beutazhatta az ókori világ rendkívüli színhelyeit, ráadásul az útközben fogantak meg a fiaik, Sailor és Dayton. Bár Audrey medimágusként végzett, szakmájában sosem dolgozott. Nem rég nyitott egy patikát, ahol jelenleg Georga feleségével, Emmával dolgoznak.

Leon Edward Davies (47)


Leon apja nyomdokaiba lépve kezdte el mágiatörténeti munkásságát. Főleg az ókori varázstárgyak, szobrok, amulettek és egyéb ereklyék kutatásával foglalkozik. Az év nagyrészét ástásokon tölti, ez alól csak az a az év volt kivétel, amíg fiai megszülettek. Bár mostanság is sokat utazik, a Godrikon tanít.

Nolan Pye (18)


Nolan Pye Albert Pye és Vera Marino örökbefogadott fia. Nem tudja, hogy kik az igazi szülei vagy honnan származik, így tökéletesen integrálódott a Pye családba. 2002-ben végzős a Roxfortban és jelenleg komoly erőfeszítséeket tesz, hogy medimágusként tanulhasson tovább.

Albert Pye (51)


Toxikológiával foglalkozó medimágus. Rajong az olasz kulturáért, így sokszor utazott be itáliai vidékeket. Egy ilyen alkalommal ismerkedett meg a feleségével, Verával, akit azóta is szenvedélyesen szeret. Azt sem bánta, hogy a feleség nem tudott neki több gyermeket szülni, pedig mindig is hatalmas családra vágyott. Nolan örökbefogadás teljessé tette a családot.

Vera Marino (45)


Vera egy olasz kisvárosban nőtt fel, remek boszorkánnyá vált a tanulmányai során, ráadásul medimágiai tanulmányokat is folytatott. Férje mellett asszisztensként dolgozik azóta, hogy összeházasodtak és Berwick-upon-tweedbe költözött.

Evelyn Pye (20)


Evelyn Vera Marino és Albert Pye vérszerinti gyermeke. Akárcsak Nolan, ő is megtanult olaszul és kijárta a Roxfortot. Egész életében az újságírás iránt érdeklődött, ezért jelenleg a Próféta gyakornok, az MMMM-en pedig fényképeszetet tanul.
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 03. 18. - 20:21:38 »
+2

O'MARA CSALÁD


Dean O'Mara (56)Dean O'Mara Jia Lee első férje volt, akivel közösen próbálták meg felnevelni Elliotot, a nő házasságon kívül született fiát. Dean azonban meglehetősen rosszul kezelte a helyzetet, gyakran a munkába menekült, nem tudta kezelni, hogy nem a saját gyermekét neveli. Lényegében öregkorára döbbent rá, hogy ő az egyetlen, aki apja lehet Elliotnak. Így hát, legalább annyira szereti, mint a sajátját, Danielt. Neves medimágus volt, ám visszavonulása után családi patikát nyitottak.

Jia Lee-O'Mara (elhunyt)Jia kínai bevándorlók gyermeke, akik a jobb élet reményében költöztek nyugatra, odahaza, Kína déli vidékén meglehetősen szerény körülmények között éltek. A családban ugyan előfordult néhány varázsló, de szinte mindenki mugli volt. Jián már fiatalon látszott, miféle képességekkel rendelkezik, egy rokon javasolta, hogy a lánynak jót tenne, ha a Roxfortban tanulna. Az állampolgárság után ez meg is történt, és úgy tűnt, remek jövő áll előtt, ám nagyon fiatalon teherbe esett a barátjától, Phillip Rowle-tól. A férfi ellene fordult, rá akarta kényszeríteni, hogy szabaduljon meg a gyerektől, ezért hát egy életen át üldözte a nőt...

Elliot O'Mara-Rowle (34)Jia Lee és Phillip Rowle szerelemgyereke, akit 15 éves korában egy hazug pletyka miatt kicsaptak a Roxfortból. Ekkor megszökött és csak háború után, 30 évesen tért vissza az otthonába. Ekkor szembesült anyja talán túlzottan is sejtett halálhírével és kezdett új életet. Az elmúlt 4 évben megházasodott, Nathaniel Foresttel pedig közös családott alapítottak, ahol Elliot másodunokatestvérét, Adát és Nat fiát, KisNat Forestet nevelték közösen. Később közös gyereket is vállatak, Noah Arthur Forestet, akit jelenleg is az író nevel. A válásuk ellenére Elliot sokszor jár meglátogatni a gyerekeit.

Daniel O'Mara (30)Daniel Elliot kisöccse... bár a "kis" jelző enyhén félreérthető. Elliot tűnik a fiatalabbnak kettejük közül. Daniel beteljesítette azt, amit mindkettejüknek szántak a szüleik: medimágus lett, fiatalon házasodott, fiatalon lett apa is. Jelenleg, felesége halála miatt, egyedül neveli a lányát, Ambert. Mindezek mellett állandóan besegít a család vállakozásba.

Amber O'Mara (6)Daniel és Margaret Pye egyetlen gyermeke. Jelenleg csak Elliot kalandjai és a nyuszija érdekli... mert, hogy gyerek. Nagyon gyerek.

Blanche O'Mara-Pye (59)Dean másodunokatestvére, aki Hugh Pye-hoz ment hozzá. A férfivel közösen, a háborúk idején menedékházat tartottak fenn, a Pye-birtokon Berwick-upon-Tweedben. Hugh a ház védelmezése közben halt meg. Blanche azóta is férje emlékének él, nem tudta feldolgozni a halálát. Deannel a kepcsolata már évekkel ezelőtt megszakadt, egészen pontosan azelőtt, hogy a férfi megházasodott volna Jiával.

Flora Pye (31)Flora sosem ismerte anyja rokonait. A Brewrick-upon-Tweedbe való kölzötést követően édesanyja kapcsolata egészen megcsaladta  az O'Mara család megmaradt tagjaival, miután a szülei elhunytak. Így Flora sokkal inkább Pye-ként, semmint O'Maráként nőtt fel. Daniel O'Marával csak a roxfortos években találtak egymásra és jó barátság alakult ki közöttük. Daniel lett a tanúja a házassága alkalmával, reméli, hogy az O'Mara hagyományokat is átadhatja a gyermekeinek. Két kislánya van, a 6 éves Dora és a 4 éves Iris.

Lilith Pye (21)Blanche és Hugh második lánya, Flora kishúga. Meglehetősen késői gyerek, így anyja eléggé elkényeztetette, jelenleg az MMMM-re jár és festőnek tanul, nem követve a gyógyításhoz fűződő családi hagyományokat.
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 06. 10. - 20:25:43 »
+1

ROWLE CSALÁD (folytatás)


Josephie Monstro (Rowle) (50)Phillip unokatestvére, egyben Wizengamot tag, aki saját protektori irodát vezet Arthur Monstroval, a férjével. Mostanra 27 éve élnek házasságában, ami számos előnnyel járt a nő számára. Egyrészről a jogi pályán való helyezkedése simán ment, hiszen férje és egész családja támogatta, ráadásul a jó házasság és a gyorsan jött gyerekek elismerést váltottak ki a Rowle-ok között. Kisfiút, Edmundot a háborúban veszítette el, így az utolsó fiú örököse is elveszett a családnak.

Arthur Monstro (60)Arthur meglehetősen későn házasodott, habár apja mindent megtett azért, hogy ez jóval korábban történhessen meg. Első menyasszonya, egy Black lány már azelőtt öngyilkos lett, hogy az oltár elé rángathatták volna... szószerint. A lány ugyanis másba volt szerelmes. A Josephine-nel való házasság más volt, már nem várt tőle örömöt, de szoros kötelék alakult ki közöttük és közösen ápolták a jog iránti szenvedélyüket.

Zelda Monstro (27)Zelda Josephinék legidősebb lánya, a házasság után szinte azonnal jött is. Kiváló nevelést kapott, s ahogy a család többi tagja, ő is protektorként végzett. Férje szintén a Monstro családból került ki. Stanley diplomataként dolgozik, így az elmúlt 6 évet a lány utazgatással töltötte. Jelenleg pedig első gyermekével várandós, aki reményei szerint fiú lesz.

Stanley Monstro (35)Lényegében Zelda és Violet másodfokú unokatestvére. Gyerekkora óta mindenben élen járt, diplomataként pedig külföldi helyeken kellett megfordulni, leginkább Indiában és a Közel-Keleten. Zeldát egészen fiatalon megszerette és tudta, hogy egy nap feleségül veszi. A lány így kénytelen volt levelezőn elvégezni a protektori képzést, csakhogy végig utazzák a fél világot.

Violet Monstro (25)Violet a fiatalabbik lánya Josephine-nek. Jelenleg protektornak tanul és hamarosan házasságot fog kötni egy bizonyos Elwood Nottal, aki a Mágiaügyi Minisztérium egyik osztályának titkárságán dolgozik. A fiatalember nagyratörő életpályája, az állandó előléptetések mind-mind azt sugallják, hogy a házasság igencsak jövedelmező lesz a Rowle és a Monstro család számára.

Hattie Rowle (47)Phillip unokatestvére, Josephine kishúga. Jelenleg a második házasságában él, egy indiai aranyvérű férfival, aki a Bahri család tagja. A férfi nagykövetként dolgozik, ezért gyakran változtatnak lakhelyet, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a Rowle család fontosabb eseményeiben részt vegyenek. Hattie előző házasságából egyetlen lánya született, a most 20 éves Dorothy.

Dorothy Black (20)Dorothy a Roxfort befejezése után a Godrikra ment tanulni, elsősorban protektornak, mint a többiek, de az aurorpálya is egyre jobban érdekli. Ezt már többször felvetett édesanyjának, de a nő rendszeresen arra bíztatta, hogy koncentráljon a jelenlegi tanulmányaira, mert azzal biztosan sokra viheti még a családon belül is.
 
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 06. 13. - 19:05:15 »
+1

LEE/LI CSALÁD


Hao Li (55)Jia legfiatalabb unokatestvére, egyben az utolsó, aki még életben van hármuk közül. Nála nem mutatkozott meg a mágiára való fogékonyság, egyszerű, mugli életet él. Családjával fiatalkora óta egy hatalmas rizsföldön dolgozik, meglehetősen kevés pénzből tarva el a gyeremekeit és feleségét.

An Na Chang (51)An Na szintén ugyanabban a faluban nőtt fel, ahol Hao. Szüleik már gyerekkoruk óta egymásnak szánták őket, ígyhát nem volt meglepő, hogy amint nagykorúak lettek összeházasodtak. Két gyerekük született.

Fen Li (30)An Na és Hao első szülöttje, a szüleihez hasonlóan a rizsföldeken dolgozik. Jelenleg egy kis házban él a férjével, Changgal és fiával, Bambanggal.

Chang Zhao (32)Fen férje, aki autószerelőként dolgozik a faluban. Így a család némileg jobban áll anyagilag, mint a szülők, vagy Fen testvére. Kisfiúk Bambang, aki jelenleg 7 éves, a szomszédos város egyik jobb nevű iskolájába jár.

Jian Li (28)An Na és Hao kisebbik gyermeke. Érkezésére nem volt felkészülve a család, így a nevelésére nem volt megfelelő pénzünk. Kénytelen volt megszakítani egész korán a tanulmányait és a szüleit segíteni a rizsföldön. A mai napig ebből él és tartja el a családját.

Mei Zhang (25)Jian feleség, aki három éve ikerkislányoknak adott életet. Na és Ning jelenleg a család szeme fényei. Azóta Mei nem dolgozik olyan keményen, hiszen a gyerekek nevelése meglehetősen leköti. Jelengleg a helyi kisboltban dolgozik részmunkaidőben.

Irene Liu (32)Az egyik sokadrangú unokatestvére Elliotnak, aki szintén Angliában nőtt fel és mágikus képességei is vannak, a Roxfortban tanult. A rokonságukról nem is tudtak egészen felnőtt korukig. Irene aurornak tanult, fiatalon férjhez ment, Adam Pye-hoz és két lányuk született. Irene egész családja a varázslóháborúban halt meg.
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 06. 28. - 18:30:57 »
+2

O'MARA - FOREST CSALÁD


Nathaniel Forest (33)Nat Forest, Elliot élete szerelmének tartotta, mikor összejöttek. Házasok is voltak majdnem három évig, de aztán végül úgy döntött, hogy mégis elhagyja a férfit és a mai napig úgy gondolja, hogy mindkettejük érdekében tette ezt. Nat híres író, így elbújni nem tud a vele kapcsolatos hírek elől. Mindig lesi a lapokat, hogy vajon jelent-e meg új könyve az írónak.

Adelaide (Ada) Lien-Forest (9)Ada, Nat fogadott lánya, Elliot többed fokú unokatestvére, aki felett a házasságuk alatt gyámságot vállalt. A kislányra még ma is a saját gyerekeként tekint, bár úgy érzi, nem igazán tud részt venni az életében... és nem is mer igazán próbálkozni. Ada haragszik rá, amiért új életet kezdett.

Nathaniel Forest (3)Nathaniel Forest szerelemgyereke, akivel Elliot kapcsolata meglehetősen furán indult. Azóta a kisfiúval kölcsönösen rajongnak egymásért. A válás óta viszont nagyon fél, hogy őt is elveszít előbb-utóbb.

Noah  Arthur (O'Mara-)Forest (1)Noah lett volna a megmentő. Elliot őt szánta annak, aki majd összetartja az akkor már eléggé rosszul álló házasságukat. Nem sikerült, már a kisfiú születése előtt aláírták a papírokat, és bár utána próbálták helyrerázni a dolgot, nem sikerült. Így Noah-t sosem láthatta Elliot, amint fejlődik, növekszik. Egyéves kora után pedig lemondott a lehetőségről, hogy magához vegye, pedig ő az édesapja.
NaplózvaOldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2022. 01. 03. - 21:43:30
Az oldal 0.413 másodperc alatt készült el 35 lekéréssel.