+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hollóhát
| | | |-+  Elizabeth Hepburn
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Elizabeth Hepburn  (Megtekintve 939 alkalommal)

Elizabeth Hepburn
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2021. 02. 13. - 14:16:26 »
+1

E L I Z A B E T H   H E P B U R N

                                                                                                                                                           
f r i e n d s

Úgy örülök, hogy látlak azt hittem, hogy kifognak..-Én is, de nem így lett. Amint látod élek és virulok, és nagyon örülök annak, hogy újra találkozunk mert nagyon bántam volna ha többé nem látlak. Főleg úgy, hogy te vagy te és a méreted is jó. Se nem nagy se nem kicsi, tökéletesen Elizabeth méretű vagy.


E l l e n s é g

"Pompás nap, Csatára való, A Küzdelemnek hős gyepén,eljön nem kevés talpnyaló és egy-két dicső egyén.-Tessék? Mi volt ez? -Hogy-hogy mivolt ez? A Sárkány gyíknak szeme tüzel,agyara tép, tomboló dal. Jól vigyázz a lángköpővel fiam, és a dühös brombolóval.Kézbe kapta Vértez kardját,a gyíkot véle megölte, és a teste, döglött teste többé már nem gyötörte. Rólad szól ugye tudod?"


L O V E

"Ha nincs, ki átkarol,
mert tizenhat sem vagy,
a szív dolgairól
még nem tudhatsz sokat"

F a m i l l e

Azóta, hogy beleestem a nyúllyukba folyton megmondják, hogy mit csináljak vagy, hogy ki legyek. Összementem, megnöttem, megnyúltam, teáskannában is voltam.Azzal vádoltak, hogy Beth vagyok, majd azzal, hogy mégsem. De ez csak egy álom én döntöm el, hogy mi fog történni.
Naplózva


Sebastian Bates
Griffendél
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 02. 27. - 20:40:00 »
+1

Hollóhátas csaj

Bocsi, hogy neked mentem a múltkor a folyosón. Esküszöm nem direkt volt és... tudod, hogy nem szokásom kiverni könyveket mások kezéből! Kicsit elvarázsolt vagyok mostanában, nem találom a helyemet, talán ezért is ültem a legjobb barátom helyett Bájtaltanon melléd. Egyébként, köszi, hogy nem piszkáltál. Kétlem, hogy a segítséget is jól viseltem volna.
Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 03. 01. - 00:03:00 »
+2

Veled voltam, amikor arcon hányt papírral minket a Gólem

Oké. Igazán magam alatt voltam, amikor találkoztunk, de amilyen kedves lány vagy rögtön jobb hangulatom lett. Igazából te egy nagyon kedves és okos lány vagy. Örülök, hogy nem vágtak szét a papírok, és szembeszáltunk a szellemmel is, a ugyebár mi vörösök tartsunk össze! Ha te nem lettél volna ott tuti elmenekültem volna. Szóval te még bátor is vagy! Remélem még összefutunk, és akkor Hóborcot is elkerüljük.
Naplózva


Minerva McGalagony
Tanár
*****


Az Igazgatónő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 04. 09. - 20:33:27 »
+1

Az a bizonyos Miss Hepburn!

Kisasszony, úgy hallom szeret a folyosón szerelmes jelenteket rendezni. Frics bizony rendszeresen panaszkodik magácskára és Mr. Soulier-re. Nos, a maguk korában talán nem is olyan nagyprobléma mindez, csak ne menjen a tanulás rovására. Ugye megírta a leckéjét holnapra mindenből? Nincs is nagyobb szégyen annál, ha egy ilyen okos lány nem figyel oda a tanulmányaira!
Naplózva

Louis Soulier
Mardekár
*


l'ombre de lui

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 04. 15. - 10:16:01 »
+1

Bagolyházas lány
Egészen vicces volt veled az a délután, amikor Frics elől bújkáltunk. Egyszer találkozhatnánk úgyis, hogy nem járunk tilosban... mit gondolsz erről? Ha nem az sem baj, mármint biztosan lefoglal a rajzolás, meg az erdőben mászkálás. Meg tudom érteni. Én is elvagyok a szénnel meg a papírokkal. De azért lehetünk barátok, ugye?
Naplózva


Mirabella Harpell
Griffendél
*


boszorkány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 05. 03. - 10:33:11 »
+1

Kedvesnek tűnsz

Még nem nagyon beszélgettünk, de volt együtt pár óránk, és igazán kedvesnek tűnsz. Kösz, hogy nem árultál be a múltkor, amikor leveleztem mágia történet órán, legközelebb neked is küldök egy sütipókot, tudod, azok az elbűvölt csokiskekszek nyolc lábbal, amiket poénból szoktam varázsolni. Így óra alatt is lehet őket kínálgatni, meg nasizni. Nem lehet kibírni ezt a sok agymunkát megfelelő szénhidrát (csoki) bevitel nélkül, nem igaz? Hááát
Naplózva


Aerith Baldron
Mardekár
*


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 06. 12. - 22:11:08 »
+2

Már megint nekem jöttél, hé!

Monstronál is bambább vagy, vagy mi? De komolyan, nem tudom már megszámolni, hányszor mentél nekem. értem én, hogy nyolcvan lábban jársz a felhők felett, de... tudod a talárom eléggé drága volt, és már nem egyszer kented rá a mogyorókrémes szendvicset. Csak azért nem vágtam vissza, mert Lujzi kedvel, és Lujzi barátait nem bántom. Szóval. Csak kerülj el, oké? Biztos jófej vagy. De azért nem akarom a Roxfort összes reggelijét a ruhámon.
Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Elérhető Elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 06. 28. - 00:10:36 »
+1

hiányozni fogsz!

Na jó, kicsit sajnálom, hogy csak most barátkoztunk össze igazán, de tudod, ez nem is baj! Mert mindig lesznek az ember küröl értékes és kedves emberek! Szóval boldog vagyok, hogy összefutottunk a Gólemnél, és utána egyre többet is beszélgettünk. Sokat segítettél, egy nehéz időszakomban, szóval ezért nem is tudod, milyen hálás vagyok! És ne aggódj, nem fog ám megszakadni a barátságunk! Biztos összefutunk még a nyáron is, és aztán jöhetnek a csajos levelezések is!
Naplózva


Hugo Theron
Hollóhát
*


night owl

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 07. 16. - 15:45:46 »
+1

Elűzöd a zivatart
Nem sok midnent tudsz rólam. Azt hiszem vannak dolgok, amikről még nem beszéltem, és te mégis mindig ugyan olyan kedves szeretettel nézel rám. Pedig nem vaagyok én olyan jó ember, hogy ezt megérdemeljem. Mégis a közeledben egy kicsit csend van bennem, nem kattognak a hangok, nem karistol bennem semmi. Te vagy az első barátom, de azthiszem talán még annál is többet jelentesz.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 04. 15. - 10:20:10
Az oldal 0.129 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.