Deliah Beckett
Boszorkány

A Könyvkereskedő

Jutalmak: +158
Előtörténet: Megnézem!
Kincsesláda: Megnézem!
Kapcsolatok: Megnézem!
Viselet: Megnézem!
Származás: Aranyvérű
Hajszín : szőke
Szemszín: őzbarna
Kor: ~ 32 év
Ház: Hollóhát
Évfolyam: Kijárta
Családi állapot: Kapcsolatban
Kapcsolatban:: Belby professzor
Munkahely: Melyn Moon könyvesbolt
Kviddics poszt: Nem játszik
Pálca: 10 hüvelykes, nyárfa, egyszarvúszőr mag
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 2020. 11. 23. - 00:30:26 » |
+2
|
RÉMÁLMOK VÖLGYE

2001. október 29. Az éden földje Nehéz volt eldönteni mennyire essek kétségbe, amikor az első boszorkány eltűnt. Aztán eltűnt az egyik lány és mielőtt akárcsak egy lépést is tehettem volna felé, hogy megvédjem vagy csak visszatartsam Leon is köddé vált. Nem mozdultam a helyemről, ahogy mindenki karján megjelent a nő nyakékén díszelgő szimbólum és sorra eltűntek a szemem elől - egyértelműen látszott mindenki hiábavaló próbálkozásaiból, hogy nincsen értelme.
- Hát így döntöttek… - sóhajtott fel a nő, mielőtt Mr. Fraser és társai is a többiekéhez hasonló sorsra jutottak. - Csak maga maradt… - suttogta közelebb lépve és felemelte a kezét. Éreztem, ahogy az állkapcsom megfeszül, az ujjaim pedig görcsösen megrándulnak, ahogy dacosan a szemébe néztem. Vártam a fájdalmat… éreztem, ahogy a várakozás hideg verejtékként fut végig a gerincem mentén a fehér ruha alatt. Fel voltam készülve rá, hogy engem is megjelöl majd, de ehelyett csak nyitott, forró tenyerét nyomta a homlokomnak. - A Rend keresni fogja - szólt halkan, én pedig megborzongtam mielőtt minden elsötétült volna körülöttem.
*** Fázósan rándulok össze a puha takaró alatt. Halk nyögés hagyja el a számat, ahogy a szemeim kipattannak és feltolom magam a matracról. Kezem automatikusan a hajamba túr, kissé megmarkolva a kusza szőke tincseket, ahogy végigfut rajtam a felismerés, hogy ébren vagyok. A vállam fölött hátrapillantok Dorianre, aki zavartalanul szuszog tovább, majd megvizsgálom a karjaim, keresve a többieken látott szimbólumot, de a bőröm hidegen izzva, sértetlenül bámul vissza rám. Vajon tényleg csak álom volt? A kuszaság, a fenyegetés, a félig ismerős arcok… könnyen meggyőzhettem volna magam róla, hogy az volt, de valahogy mégsem ment. Oldalra fordulok, talpam a bolyhos ágyelőhöz ér, tenyereimmel előre roskadó felsőtestem támasztom meg, ahogy mély levegőt veszek és próbálok úrrá lenni a remegésemen. Újra Dorianre pillantok, aki mocorogni kezd. - Kicsim…? - morogja álomtól nehéz hangon. - Minden rendben?
Elfordulok és nyelek egyet. - Csak rosszat álmodtam - felelem félszegen egy pár másodperc múlva, nehezen találva a hangom. Nem akarok hazudni neki, de nem akarom megijeszteni sem, így marad a suta féligazság. Reggel elmondom neki, ígérem magamnak gyorsan, majd felállok. - Hozok egy pohár vizet - suttogom neki nyugtatólag és így is teszek, közben egyre csak azon gondolkodva, hogy mi lehetett ez az egész. Meg kellene kérdeznem Leont? merül fel az ötlet, de ezzel is úgy döntök, jobb ha várok reggelig - inkább visszafekszek Dorian mellé, a hátamat az ágytámlának vetve, ő pedig közelebb húzódik, míg az italom kortyolom.
Vajon mit értett az alatt a nő, hogy keresni fog a Rend? Miért? Megpróbálnak majd a valóság síkján is belezsarolni a csatlakozásba vagy pont, hogy el akarnak majd hallgattatni? Lehet, hogy a Minisztériumhoz kellene fordulnom? Shacklebolt biztos őrültnek nézne, ha ezzel a sztorival állítanék be hozzá… Megrázom a fejem és inkább Dorian újból egyenletessé váló szuszogására koncentrálok, míg ujjaim sötét tincseit cirógatják, egyszerre nyugtatva magam és őt. Pirkadatig bámulok magam elé így, valamiért nem visz rá a lélek, hogy újra megpróbáljak aludni és hullámzó hangulatú merengésemből egy bagoly érkezése ráz fel csak. Leontól hozott egy rövid levelet, ami eldönti: az álom valóság volt - ez nem segít megnyugodnom. Felkelek és az alsó szinten kezdek el kávét és regglit főzni, miközben írok neki egy gyors választ.
Direkt nem megyek bele részletekbe, aggaszt, hogy talán az aurorok még a bagolypostámat is figyelhetik, de nem akarok pánikba sem esni, ahogy nézem a távolodó madár alakját. Kortyolok egy nagyot a kávéból majd egy mély sóhaj hagyja el a számat, ahogy a fölöttem békésen szuszogó szerelmemre gondolok. Mégis hogyan magyarázzam ezt el neki?
KÖSZÖNÖM A JÁTÉKOT!
|