+  Roxfort RPG
|-+  2003/2004-es tanév
| |-+  A Királyság egyéb részei
| | |-+  Godric's Hollow
| | | |-+  Bowman ivója a cikeszért
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Bowman ivója a cikeszért  (Megtekintve 4998 alkalommal)

Vincent O'Mara
Varázsló
*****


Winnie the Pooh

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2023. 02. 21. - 20:49:42 »
0

I'm blind, but hey, I enjoy it!
Elég hangulatos volt, ahogy Whiskyvel a kezemben nézelődtem a tömegben, vicces volt a maguk módján, ahogy mindenki el volt a maga kis világában, bennem is a régi iskolabálok emlékeit ébresztette ez a gyerekesnek mondható kis parti, ahol egy jó dolog volt amellett, hogy ingyen volt a pia, senki nem zargatott. Mindenki a saját párjával volt elfoglalva, s míg én vártam a sajátomat, addig is elvoltam az ittlévők nézegetésével, néhány mo-soly mellett kielemezgettem őket magamnak.
- Csak így simán? – jelent meg velem szemben egy lány a semmiből, s mivel nem volt rajta szám, így halvány fogalmam sem volt, kicsoda ő, vagy miért szólított le így a semmiből. Akaratlanul elmosolyodok a vagányságán, majd csendben bólintok még mindig meglepődött arckifejezésemmel. - Ha ismerik itt is a Sakáltanya Old Fashioned-jét, meghívlak rá. – hm…ez rendes tőle, nem tudom, mi az, de jól hangzik. Elégedetten mosolygok, majd miután feladtam a kíváncsiságom, ki szólított le a semmiből, ünnepélyesen párommá fogadom. Tetszik a stílusa, olyan lázadó, hozzászoktam már a puderes, csínosan öltözött hölgyek társaságához, frissítő ez a kis változatosság, no meg látszik is rajta, hogy nem az a fajta, aki megijed egy két húzósabb estétől.
- Én amúgy Vin… - mutatkoztam volna be még mindig szórakozottan figyelve a lányt, mikor a szervező elkérte a szót, igazából mindenkitől a teremben. - és akkor kezdődjön a szokásos, valentin-napi táncverseny. Hölgyeim és uraim! Tessék párba állni! – táncverseny? Milyen béna már, na én tuti nem fogok bohóckodni a tánctér közepén, s úgy látom bűntársam is eképpen forgatja a szemeit, de nem csak én szúrtam ki, szemet vetett ránk a főszervező ipse is, aki egyből beráncigált minket a többiek mellé. Itallal a kezemben néztem az ismeretlen lányra, ki erősen szegecselt bőrdzsekijéből valami tárgyat kotor elő, amit életemben nem láttam még ezelőtt, de mikor előkerülnek a fülhallgatók is, valami emlék elődereng mugli ismeret órákról, hogy fülbedugós muzsikát hallgattak az emberek egykoron.
-Mintha ezek sehol nem kötötték volna ki, hogy az ő zenéjükre kell táncolnunk. Mit szólsz?
Mosolyogva megrántom a vállam, majd felhajtom a Whiskymet és a mellettem elhaladó pincer tálcájára teszem, ahol még tucat felesre hasonlító itallal igyekezett mindenkit ellátni. El is kaptam róla kettőt, majd az egyiket a még a zenedobozzal babráló lány felé nyújtottam.
- Bulizunk? – kérdeztem tőle csibészes mosolyommal, majd ha belőtte a muzsikát, beillesztettem azt a fülembe figyelve, ő hogy csinálja, majd vártam milyen muzsika fog elindulni. Ahogy a páromra néztem valami eszméletlen ordibálós rock zenét vártam felbukkanni a fülemben lévő ketyeréből, de nem aggódtam túl a dolgot, van az az ital mennyiség, hogy semmi se zavarja kényelmemet.
Ha a lány elfogadta az italt, átadtam neki, majd koccintásra emeltem. Nem tudom mi lehet ez a cucc, de ingyen van és ütnie kell, ma el akarom engedni magam.
-  Az est legösszeillőbb párjára! – kiáltottam fel, ahogy mindenki körülöttünk örömújjongásba kezdett, majd közelebb hajoltam a lányhoz és hozzátettem. – és ránk. – nevettem, majd felhajtottam a felest és vártam, milyen zene ütemére fogom megpörgetni a velem szemben lévő idegent. Nem is zavar, hogy nem tudtam ki ő, látszott rajta, tudja mit akar, tudja, milyen élni, tudja milyen vadulni és nekem most erre volt szükségem. 


Naplózva


Vale Walker
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Pretty boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2023. 02. 28. - 15:26:40 »
0

Vin

-Akkor én Val...- kacsintok válaszul a bemutatkozásra, amint végre békénhagynak minket, hasonlóan félbehagyva a mondatot, pedig nekem nem is vágtak már a szavamba. Segítségképp felmutatom még a sorszámos matricát, aztán végleg lepöckölöm az ujjamról.
El kell bütyköljek egy ideig a fülessel, hogy nagyrészt duplikáljam, de ugyanabba a jack-be fussanak össze a vezetékei, mert a walkman-nek nincs hozzá két külön portja. Mindenesetre az eredeti felét nyújtom át a férfinak, ha a másolat-ág nem működne tökéletesen. Ő közben szerzett valahonnan egy-egy felest, amit el is fogadok.
-Najó, rájuk is- vigyorgok a pohárköszöntőre, egy mármár negédes szinten összeöltözött páros irányába biccentve, akiket a parketten véletlen kiszúrtam. Aztán lehajtom az italt.
-Kezdésnek egy jó Hipogriff?
Mármint nem mintha lenne választása, már nem fogok leállni tekerészni a kazettát a kívánt számok után. De az elejére legalább ezt a Walpurgis klasszikust vettem, hogy annak is ismerős legyen esélyesen, ha olyannal osztanak össze, aki a mugli kultúrában nem járatos. Mivel ezt is bőven elég macera volt mugliszalagra rávenni, varázslószámok már nincsenek rajta utána, de a kazetta innenső oldalát legalább klasszikuc rock-al töltöttem föl. Azokra könnyű ráimprovizálni egy általános tánctudást még, úgy is ha ezen a területen újonnan kezd művelődni.
Van pár óra szalagom, mielőtt a durvább metálok kezdenek jönni. A lejátszót a kezembe fogom, félúton, hogy mindkettőnknek jusson elég vezetékhossz.
Naplózva

Vincent O'Mara
Varázsló
*****


Winnie the Pooh

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2023. 03. 07. - 07:45:17 »
0

I'm blind, but hey, I enjoy it!Leereszkedtek a diszkófények a mennyezetről és ráadásnak még egy kis füstöt is engedtek be a padló felöl, miközben mindenki vadul rázta magát mellettünk. De elcsépelt klisé ez az este, egyedül a velem szemben lévő lány hozott bele egy kis változatosságot a walkmenjével. Igazi életművésznek tűnik, a hajviselete, az öltözete és még ez a különc zenei viselkedés is arra hajaz, nem szereti ha megmondják mit tegyen. Én a magam részéről ezzel egyet értettem, legalábbis szabad lélek voltam, szerettem utazgatni, felelőtlenül dönteni, amit a szívem diktált igazából, az a mugli eszköz, pedig amivel molyolt, mégjobban kiváncsi tett, hova tart az éjszaka, magam is kedveltem a muglik által használt dolgokat.
- Val. – ismételtem meg a lány bemutatkozását, bár a zene elnyomta a szavaimat, mosolyogva ráztam meg a nevem. Vin és Val, mint egy elcseszett mese tragikomédiába illő szereplői vagy egy muglik által rendezett hollywoodi akciófilm két negatív főhőse. Lehajtottuk az italokat, mire kicsit belefintorogtam, no nem az erőssége miatt, leginkább az íze volt az, amire nem éppen egy késdobálós kocsmában várná az ember, hogy kiüsse. Mondjuk gondolhattam volna erre hamarabb is, ugyanis a színe is nyug-talanítóan rózsa és lila színben pompázott. Beteg egy parti ez.
-Kezdésnek egy jó Hipogriff? – kérdezte, mire kezeimmel jeleztem felé, megfelel a választás, ismerem az előadót is, sosem volt bajom a rock zenével, a klasszikus oda is vertek igazánól, a mai kemény hangzású dolgokat nem ismertem, bevallom az őszintét, ezt az üvöltözős vonalat nem is értettem igazán.
Megkaptam a füles egyik végét és figyeltem, hogy a lány mit csinál vele, ahhoz hasonlóan tettem én is és érdeklődve vártam, mi fog történni. Persze, gondoltam, hogy zene fog megszólalni, de nem láttam még ilyen eszközt, természetes volt, hogy kiváncsi voltam.
Eközben visszafelé haladt már a pincérnő a kezében elfogyasztott üres poharakkal, így intettem felé, hogy lesz még itt egy köre, mire megjátszott, fáradt mosollyal jelezte, ne aggódjak, a műszakja nem mostanában ér véget. Éppen meg akartam kérdezni Val-t, hogy inna még valamit esetleg, mielőtt elindítjuk a mókát, mikor megszólalt a zene a fülemben. Hirtelen reakció volt, de kikaptam, majd ránéztem. Meglepett arccal tettem a fülem közelébe, majd vissza el. Ebből tényleg zene szól. Számítottam rá, mégis azért brutális a hatása, mintha a fejemben zenélne a zenekar. Elégedetten mosolyogtam a velem szemben lévő lányra, ki biztosan nevetségesnek ítélheti meg a reakciómat, de most látok először ilyen ketyerét. Nem éreztem még az alkohol hatását, de jó lett a hangulatom, nyilván nem tudom megmondani, hogy ezt az idegen okozta, kiről már persze kiderült az ujjáról elpöc-cintett számról, hogy a hozzámsorsolt párom, vagy inkább ez a rózsaszín lötty az, ami kezdi kifejteni a hatását. Remélem nem tettek bele semmi főzetet, még egy ideig szeretnék észnél lenni.
Kinyújtottam a kezemet Val felé, majd ha elfogadta azt, magamhoz húztam, pörgettem rajta egyet, majd eltartottam magamtól, annyira, hogy a kábelek ne feszüljenek meg, a jobb karomat pedig az égnek emeltem, amolyan rockos stílusban, miközben a lábam a zene ütemére járattam. Szerettem táncolni és versenyezni is, ez a mugli eszköz pedig teljesen feldobott, még pár feles és én leszek a táncparkett varázsördöge.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.178 másodperc alatt készült el 30 lekéréssel.