+  Roxfort RPG
|-+  2002/2003-as tanév
| |-+  A Királyság egyéb részei
| | |-+  Észak-Írország
| | | |-+  Kelly Pincéje
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kelly Pincéje  (Megtekintve 1039 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2020. 06. 25. - 08:56:14 »
0A belfasti pubot muglik és varázslók is látogatják, elsősorban történelmi szépsége miatt. A hagyományos kialakítású épületben állandóan áll a füst és rendszerint alkohol szag keveredik azzal. Péntek esténként különösen zsúfolt, ám vasárnap kizárólag a varázslók számára tart nyitva. Ilyenkor ugyanis a hátsó helyiségben vásárt tartanak. Ez az úgynevezett „éjféli piac,” ahol az ember megkap mindent, amire csak szüksége van. Gyanús és kevésbé gyanús bájitalokat, ritka növényeket, tojásokat. Időnként egy-két illegális tárgy is gazdát cserél, így razziát is szoktak tartani.
Naplózva

Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 04. 26. - 02:33:25 »
0

TO; Serena


2002. május 16.
Piacos razzia

Megőrülök abban, hogy nem tudok semmit sem csinálni. A sok hülye ígéret, amit tettem Metznek, Elliotnak, meg a kibaszott felfüggesztés is. Macmillan nem normális, ez már biztos. A továbbiakban nem érdekel az az őrült, megyek és csinálom a dolgom.
Felveszem az ingem, majd a kabátom. Még egy utolsó pillantást vetek a tükörbe. Az elmúlt napok edzéseinek köszönhetően valamennyire visszanyertem a régi formám, de még mindig nem vagyok tökéletesen elégedett. Kell még egy kis idő, mire minden visszakerül a helyére. Legalábbis az, ami visszakerülhet. Az emlékeim hiányával úgy tűnik együtt kell élnem. Még azok is csak lassan térnek vissza, amikben Elliot szerepel, pedig ő elég sokat van nálam.
Magamhoz hívom Amont, majd hoppanálok vele Észak-Írországba, Kelly Pincéjétől nem messze érünk földet. A környéken nagyon sok varázsló van most, nem meglepő módon mindenki a piacra jött. Ennyi ember között biztos lesz majd valami vagy valaki, aki nem tudja türtőztetni magát és lebukik. Akkor talán belátják a központban, hogy az egészségem miatt nem kell aggódni, a felfüggesztés is felesleges lesz.
Kimérten, minden mozdulatra figyelek, ahogy a sorok között sétálok. Amon testbeszédét is figyelem, de egyelőre nem érzékel semmi szokatlant.
- Jöjjön, nagyon szép szőnyegeim vannak. Nézze meg őket, fiatalember!
Nem igazán van szükségem szőnyegekre, szóval szó nélkül tovább bandukolok. Csak ekkor tudatosul bennem, hogy nem csak a munkám az, ami ide vonzott engem. Keresek valamit, csak nincs konkrét ötletem, hogy mit. Vagyis hát, ha már itt vagyok, akkor miért ne kereshetnék valamit Elliotnak. Úgyis szereti a finom, értékes dolgokat. Leginkább azokat, amik át vannak itatva mágiával.
Az átokheg az utóbbi napokban mintha kicsit lenyugodott volna. Minél jobban visszakapom az eredeti formám, annál kevésbé tudja azt tenni, amit akar. Az egyik olyan árus, ahol talán Elliotnak való holmit tudnék szerezni, az Félkarú Frank lesz. Van néhány stiklije, de mivel szorgosan gyűjti az információkat is, szemet szoktam hunyni a balhéi felett.
Ahogy haladunk a standja felé, a szemben jövő emberek szétnyílnak előttünk. Valahol megértem Amon elég ijesztő tud lenni néha. Persze, csak annak, aki nem tudja, hogy milyen is valójában. Mint a másik három testvére, ő is csak szeretetre vágyik elsősorban, de ha feladata van, akkor az egyik legmegbízhatóbbak közé tartozik.
- Frank! – szólok a férfira, aki éppen egy üvegcsét ad az ott álló fiatal nőnek.
Frank összerezzen, szinte el is dobja azt, ami a kezében van. A pénzt, amit már bezsebelt az áruért. Én viszont előveszem a pálcám, és magamhoz hívom azt az üvegcsét. Miután a kezemben landol, alaposan megnézem magamnak és Amonnal is megszimatoltatom.
- Maga nagy bajban van, kisasszony. Kappaepét árusítani és venni ugyanúgy kihágás. Kénytelen leszek most bekísérni a főparancsnokságra. Ami pedig téged illet, Frank…
Frank felé pöccintek a pálcámmal, aminek nyomán azonnal kötelek repülnek a férfi felé, és szorosan gúzsba is kötik.
- Érted majd a kollégáim eljönnek.
Ezzel a kisasszony felé fordulok, míg a kappaepét egy borítékba teszem, mint bizonyíték.
Naplózva


Serena Fawley
Griffendél Godrik Akadémia
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 04. 27. - 20:20:13 »
+1

Piacolás2002. május 16.

To: Gabriel Milton

Nem volt kedvem ide eljönni, de nem sok választásom volt. Már csak pár napom volt arra, hogy szerezzek valahonnan friss kappaepét a bájitalomhoz. Pontosan újholdkor kellett a főzetbe beletenni, Angliában pedig sehol nem volt kapható. Elliotnál is próbálkoztam volna, de egyáltalán nem volt elérhető, gondoltam biztosan a pasijával van még mindig Afrikában. Pedig ő biztosan tudott volna szerezni nekem, így viszont egyedül maradtam a bajommal. Cherubnak nem is említettem, hogy erre van szükségem, neki éppen elég gondja volt a Szent Mungóban. Arra pedig nem vetemedtem, hogy a kózházi készletet próbáljam meg kicsikarni a szeretett férfiból. Soha nem kértem volna arra, hogy csenjen el ezt-azt a Szent Mungós készletből.
Így maradt az éjféli piac, amiről sokat hallottam már. Az Akadémiáról is járnak ide páran, ők sokszor innen szereznek be alapanyagokat a főzetükhöz, ha az alapkészletük elfogyott, de még nem tökéletes a leadni kívánt bájitaluk. Így nem kellett nagyon győzködni, hogy eljöjjek-e.
John ajánlotta ezt a fickót: Félkarú Franket. Nem is akartam tudni, hol veszítette el a fél karját, mindenesetre elég látványosan nem volt meg neki a bal karja. Mézesmázosan üdvözölt, és természetesen nála - egyedül az egész Brit-szigeteken - volt kappaepe. Megkönnyebbülten lélegeztem fel, nem fog kárba veszni az elmúlt három hónap munkája. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mondjuk a kappaepére gondolhattam volna korábban is, de végül elhessegettem a gondolatot, és inkább Frankre figyeltem. Gyorsan fizettem, igazából minél előbb távozni akartam, hiszen tudtam, tilosban járok.
-Frank! - szólal meg mellettem egy mély hang, én pedig odakapom a tekintetemet. Egy magas, szinte sápadt, egyenes hátú férfi áll mellettem, és szigorúan néz a másik férfira. El sem tudom venni a kis üvegcsét Franktól, az már repül is a másik felé, én meg nyelek egyet. Rosszat sejtettem, és hamarosan be is bizonyosodik:
-Maga nagy bajban van, kisasszony. Kappaepét árusítani és venni ugyanúgy kihágás. Kénytelen leszek most bekísérni a főparancsnokságra. Ami pedig téged illet, Frank… Érted majd a kollégáim eljönnek. - mondja komolyan, rám pedig szigorúan néz.
Én megszeppenve állok előtte, de megpróbálom összeszedni magam, és kihúzni magam a csávából.
-Elnézést, de egy esetben van kivétel: ha a kappaepét orvosi célokra kívánja használni az ember. Én pedig egy bájitalt főzök a... - Mégsem mondhattam el, hogy egy teljesen új vérfarkas kórság elleni főzettel kísérletezem már a szemeszter eleje óta - ...sárkányhimlő ellen. Annak létfontosságú összetevője a kappaepe, viszont egy hónapja hiánycikk Angliában.
Remélem, hinni fog nekem ez a férfi. Semmi kedvem nem volt az éjszaka közepén az Auror Főparancsnokságra menni, és különben is, nálam sokkal nagyobb gazfickók mászkáltak ezen a piacon. Eldöntöttem, hogy nem hagyom magam, végül is némi pénzbírságnál komolyabb büntetést csak nem kaphatok? Ezért csak nem küldenek az Azkabanba?
Naplózva


Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 05. 01. - 17:04:04 »
0

TO; Serena


2002. május 16.
Piacos razzia

Ez egy hosszú nap lesz. Alapvetően nem razziázni jöttem, persze más kérdés, ha találok valamit, akkor nem hagyhatom szó nélkül. Ahogy nem hagyhatom azt sem ott, ha Elliotnak találnék valamit. A legjobb és legérdekesebb holmik Félkarú Franknél szokott lenni, ezért egy kis nézelődés után egyenesen hozzá megyek. Sajnos bekövetkezik az, amitől tartottam.
Szóval most úgy kell tennem, mintha minden rendben lenne, nem lennék felfüggesztve. Nem szeretem a nyílt törvényszegést. Mondjuk Franktől nem vártam mást, de ez az ifjú hölgy nem tűnik olyannak, aki megrögzött törvényszegő lenne. Miután megkötözöm a férfit, és ezzel magamra vonom egy kis időre a körülöttünk lévők figyelmét, a kisasszony felé fordulok. Ennyi idő alatt már a nézelődők is elfordulnak tőlünk.
- Elnézést, de egy esetben van kivétel: ha a kappaepét orvosi célokra kívánja használni az ember. Én pedig egy bájitalt főzök a… – Valóban így van, létezik egy ilyen kivétel, de akkor is gyanús volt ez a helyzet. Valamiért az ösztöneim nem hagyták annyiban a dolgot, és a mellettem álló kutya tartása is inkább arra enged következtetni, hogy valami még hiányzik ebből a sztoriból. - …sárkányhimlő ellen. Annak létfontosságú összetevője a kappaepe, viszont egy hónapja hiánycikk Angliában.
Nos, ez szép volt. Elismerésem a kisasszonynak, csak egy dolgot felejtett el. Egyelőre magamnál hagyom a borítékba rejtett üvegcsét.
- Valóban létezik egy ilyen kitétel, de ehhez bizonyítani kell, hogy az illető a Szent Mungó Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály alkalmazottja. a Mandragóra Gyógyítőképző Intézet és Ispotály diákjaként pedig bizonyítani kell, hogy van egy mentora a Szent Mungóban, aki felelősséget vállal a diák cselekedeteiért. Nos, magánál megtalálható ez az igazolás?
Valójában nem lenne jogom jelenleg elkérni ezt az igazolványt, de ha már belekezdtem, akkor nem fogom félig vinni csak az ügyet. Mindenesetre Franknek és a kisasszonynak is megkönnyebbülés lenne, ha előkerülne az az igazolvány.
- Elkérném akkor azt az igazolványt, és a medimágusi igazolást is.
A fiatalságára való tekintettel szinte biztos vagyok benne, hogy nem egy képzett medimágussal van dolgom.
Amíg az igazolványra várok, átnézem Frank holmiját valami érdekes után kutatva. Ha ezt mégis megúsznák, akkor is kell találnom valamit, hogy sikerüljön információt kicsikarnom a férfiból.
Naplózva


Serena Fawley
Griffendél Godrik Akadémia
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 05. 03. - 19:02:45 »
+1

Piacolás2002. május 16.

To: Gabriel Milton

Egyértelműen nem valami kezdővel állok szemben, akit kiküldtek valami szivatós éjszakai razziára. De vajon miért járnak erre az aurorok? Észak-Íroszág eldugott is szegletében. Nézzenek inkább utána a Londonban zajló dolgoknak. - morgok magamban, amikor hallom, hogyan okoskodik ez a fickó.
Szerencsére a Szent Mungós kapcsolattal nem lesz gondom, de ha nem muszáj, nem keverném bele Cherubot ebbe az ügybe. Nem mondtam neki, hogy Belfastba tervezek jönni, csak annyit mondtam, hogy most pár napig az egyetemi dolgaimra koncentrálok. Nyilván adna alibit, de nem akarom hazugságra kényszeríteni.
Azon tűnődöm, hogyan tudnám kidumálni magam az igazolás alól. Valójában még sosem hallottam ilyen igazolásról. Nem tudom, hogy az auror is csak kamuzik, vagy tényleg létezik egy ilyen papír, mindenesetre határozottan válaszolok neki:
-Valójában én a Griffendél Godrik Akadémia hallgatója vagyok, ezért nem fogom tudni bemutatni azt az igazolást, amit csak a Mandragóra Gyógyítőképző Intézet és Ispotály diákjainak adnak ki. De egyes tárgyakra áthallgatok a Mandragórára. A kutatásomhoz kell a kappaepe, emiatt vagyok itt. Bizonyára tudja, hogy az egész országban hiánycikknek minősül. És Frank az egyetlen ezen a piacon, aki olyanoktól veszi az áruit, akik nem kínoznak meg állatokat azért, hogy a varázslók és a boszorkányok a saját igényeik szerint felhasználják őket... Vagy egyes részeiket. - Próbálom eléggé meggyőzni arról, hogy én a lehető legjobb hiszeműen cselekszem - ami igaz is, hiszen tényleg Frank az egyetlen ezen a piacon, aki megbízható úton szerzi az áruit. Még ha utána nem a leglegálisabb úton is adja el őket. Mindenesetre Frankről mindenki pozitívan beszélt, még ha elég drágán is méri a kappaepe grammját.
Főleg így lesz drága, ha megbüntetnek ezért a kis vásárlásért. Mert hát a pénzbüntetés alap. Próbálok visszaemlékezni a varázslójog bájital kellékekről szóló részére, de ott a kappaepe csak legális kereskedelem útján vásárolható árucikknek minősült. De hát most éppen sehol nem lehet kapni.
-Szóval, Frank. Mutassa meg az úrnak, hogy a kappaepe szállítmánya rendben van. - nézek a férfira esdeklően, hogy értse, most mindkettőnk jövője a tét.
Mondjuk arról fogalmam sem volt, hogy mi jár tiltott árucikkek vásárlásáért az egyetemen, de mivel nem iskolaidőben teszem a kihágást, nem sok közük lehet a dologhoz. Legalább is reméltem, hogy nem csapnak ki egy ilyen piti ügy miatt.
Naplózva


Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 05. 05. - 18:54:31 »
0

TO; Serena


2002. május 16.
Piacos razzia

Csak udvariasság miatt nem olvasok a kisasszony gondolataiban, de szinte biztos vagyok benne, hogy valami kifogáson jár az esze. Jó lenne, ha el tudnám kapni, de sajnos jelenleg csak annyit tudok tenni, hogy elriasztom a tilosban járástól.
 - Valójában én a Griffendél Godrik Akadémia hallgatója vagyok, ezért nem fogom tudni bemutatni azt az igazolást, amit csak a Mandragóra Gyógyítóképző Intézet és Ispotály diákjainak adnak ki. De egyes tárgyakra áthallgatok a Mandragórára. A kutatásomhoz kell a kappaepe, emiatt vagyok itt. Bizonyára tudja, hogy az egész országban hiánycikknek minősül. És Frank az egyetlen ezen a piacon, aki olyanoktól veszi az áruit, akik nem kínoznak meg állatokat azért, hogy a varázslók és a boszorkányok a saját igényeik szerint felhasználják őket…
Sóhajtok egyet. Ebben a monológban több információ is van, ami nyugtalanít. Egy leendő auror társammal állok szembe, és még nem tanulta meg az alapvető szabályokat? Még ha azt nézem, hogy első éves, akkor is már az első év végénél járunk, tudnia kéne. A másik, hogy ha áthallgat a tantárgyakra, akkor biztos kapott már valami igazolást. Egyébként medi-aurorként kötelező is átjárnia, de ezesetben a Godrik is kiállítja az igazolást, ami szintén elfogadható. Ami pedig Franket illeti… Nos, az áruinak többsége inkább nem legális, mint legális. Szóval nem vagyok teljesen meggyőzve az imént történtekről.
 - Kisasszony, maga mégis honnan szerzi az információit? Frank árujának a jó része illegális. Amit itt lát, az csak a kirakat azokhoz képest, amit valójában be lehet szerezni nála.
A pult mögé lépek, és előveszek néhány dobozt. Látom Franken, hogy nem igazán örül, és ennek hangot is ad a szitokszavak legkülönfélébbjét a fejemhez vágva. Tehát egyértelmű, hogy nem csak ez a kisasszony az egyetlen vevője, aki miatt ma ide érkezett.
Kiveszem az első tárgyat a dobozból, ami egy másik tiltott tárgy. Aztán egy bájital hozzávaló, ami alapvetően mérgező, egy tájolót, ami segít megtalálni az épületek leggyengébb pontját, legalábbis a leírás alapján, majd egy mérgezett kesztyűt. Ha ezeket Amon orra alá dugva, biztos vagyok benne, hogy ha bármi kétséges van a dobozban, hamarosan már nem lenne kétség az eredetét illetően.
- Még mindig azt hiszi, hogy Frank olyan nagy szám? Megjegyzem, ez a kis piti alak bármit megtenne azért, hogy egy kis pénzhez jusson, szóval közel sem vagyok biztos benne, hogy tényleg annyira állatbarát módon szerezték meg ezt az epét.
Újra a kisasszonyhoz lépek. Tekintve, hogy sokkal régebb óta ismerem ezt az alakot, mint ő, remélem, hogy nem próbál meggyőzni továbbra is arról, hogy Frank mennyire jó ember. Akárkitől is kapta meg ennek a pasasnak az elérhetőségét, az biztos, hogy nincsenek tisztában a kockázatokkal. Persze, miután nem bukik le az ember, egy idő után bátorodik, és nagyobb kockázatot is vállal.
- Szóval, Frank. Mutassa meg az úrnak, hogy a kappaepe szállítmánya rendben van.
Miután a férfi meg van kötözve még mindig, kénytelen vagyok elengedni. Ha tényleg tudja bizonyítani, hogy ez a szállítmány rendben van, akkor persze el kell engednem mind a kettőjüket. Vagyis, a kisasszonyt igen, de Frank akkor is bajban van. Frank a táskájához nyúl, mire Amon morogni kezd. A kezemben érzem, ahogy a pálca harcra készen áll, ha bármivel is próbálkozna.
- Nos, Frank, várjuk azokat a papírokat.

Naplózva


Serena Fawley
Griffendél Godrik Akadémia
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2021. 05. 11. - 18:59:10 »
+1

Piacolás2002. május 16.

To: Gabriel Milton

-Nem mondtam, hogy legálisan... - motyogom inkább a nem létező bajszom alatt. Persze, hogy illegális itt minden, ezt mindenki tudja, de attól még lehet illegálisan, de állatbarát módon beszerezni az árut.
A hapsi közben, hogy bizonyítja állítását, elővesz Frank pultja alól egy dobozt, tele mindenféle varázstárggyal, átok sújtotta ékszerekkel, és egy csomó olyan dologgal, amiről fogalmam sincs, mire való... Mindenesetre engem ezek a dolgok nem érdekelnek, ezt meg is mondom az előttem álló aurornak.
-Uram, én nem rosszban sántikálok. Sajnálom, hogy a tilosban jártam, de semmi rosszindulat nem volt bennem.
Mindenképpen ki akarom dumálni magam ebből a helyzetből, mert semmi kedvem bárkitől is szívességet kérni egy ilyen hülyeség miatt.
Tudom, hogy a kappaepének már lőttek, meg valószínűleg Frank árusítóhelyének is, de a komolyabb büntetést el akartam kerülni. Éppen elég annyi, hogy a főzetemnek lőttek, ha nem szerzem meg valahonnan pár napon belül a kényes hozzávalót. Ezt igazán megérthetné ez az alak... Keressen magának komolyabb áldozatot, ne egy szegény egyetemistát.
Amíg én a saját helyzetemen gondolkodom, Frank kínos helyzetbe kerül, hogy bemutassa a megfelelő papírokat. Most az egyszer reménykedem benne, hogy Frank valami furcsa, és megmagyarázhatatlan módon tényleg rendes helyről szerezte be a kappaepét. Akkor legalább én is megúszom a dolgot, meg ő is, és talán még az epét is visszakapom.
Frank bebújik az asztala alá, kotorászik egy darabig, aztán széles, gúnyos mosollyal előhúz egy egérrágta pergament, ami kb 100 éves lehet.
-Tessék, uram. - nyújtja az auror felé, én meg azon gondolkodom, hogy meg merném-e fogni a papírt. Simán lehet, hogy Frank valami átkot tett rá, amíg az asztal alatt kotorászott.
Másrészt viszont reménykedem benne, hogy valódiak a papírok. Mert akkor az enyém lehet a kappaepe. Türelmetlenül várok, és a velem szemben álló varázslót figyelem, hogy mit fog most tenni.
Naplózva


Gabriel F. Milton
Minisztérium
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2021. 05. 13. - 19:00:30 »
0

TO; Serena


2002. május 16.
Piacos razzia

Szomorúan sóhajtok egyet. Ez az egész vásározás nem úgy alakult, ahogy számítottam rá. Legalábbis egyelőre, de persze érdekes figyelni az embereket, ahogy megijednek, és ahogy próbálják menteni magukat akkor is, ha esetleg semmi közük nem volt az egészhez. Mintha a megjelenése egy aurornak olyan lenne, mintha csapdába estek volna. Pedig nem. Vagyis csak akkor, ha nem tudja eléggé kidumálni magát az ember vagy tényleg van valami rejtegetni valója.
 - Uram, én nem rosszban sántikálok. Sajnálom, hogy tilosban jártam, de semmi rosszindulat nem volt bennem.
Lassan kezd megesni a szívem a kisasszonyon. Vagyis, talán mégsem, de remélem jó leckét kap a mai napon történtekből.
- Elhiszem. Ígérje meg, hogy nem tesz többé ilyet, és akkor elengedem. De amíg az az irat elő nem kerül, a kappaepe nálam marad.
Remélem azt nem kell kimondanom, hogy ezzel az adósom lesz. Hogy most nem vagyok állományban, az nem számít, végül is miért ne hívhatnék ide egy kollégát, hogy a hivatalos részét elintézze az ügynek. Amíg viszont várom a hivatalos iratokat Franktől, kicsit körbenézek az asztalon. Van is itt valami, ami talán érdekes lehet Elliotnak. Látszólag semmi különösebb dolog nincs benne, de valami különleges módon vonzza a tekintetem. Talán a benne lévő sötétség, ami kicsit megzavarja az átokhegem.
- Tessék, uram.
Magamhoz lebegtetem a felém tartott papírost, majd alaposan átnézem a szöveget rajta. A papír régi, talán a legrégebbi ezen az egész asztalon, de a tinta frissnek tűnik. Nos, Frank nem csak a lopott dolgokban tud nagyon jól ügyeskedni, de a hamisításban is profi. Mivel ettől a férfitól én még nagyon is akarok valamit, ezért úgy döntök, hogy nem kínzom őket tovább. Visszalebegtetem a papírt, majd a kappaepét a kisasszony felé nyújtom.
- Bár, elég frissnek tűnik az a tinta… – célzok jól érthetően a hamis papírra, hogy a kisasszonynak is legyen sejtése. - Legálisnak tűnik minden, szóval ez a magáé.
Frank felé fordulok, és elég határozottan ajánlom neki, hogy hagyja abba azt a pakolást, mielőtt még bármi olyan megfordulna a fejében, aminek nem kéne ott lennie.
- További szép napot, kisasszony! Javaslom a jövőben kerülje el az ilyen helyeket, talán legközelebb nem lesz ekkora szerencséje.
Nos, ha most állományban lennék, akkor tényleg nem lenne, de hatáskörön kívül ennél többet nem tudok tenni. Miután a nő távozik a pulttól, láthatólag eléggé megkönnyebbülten, Frank felé fordulok. Megkérdezem mit tud a Skye szigeti bordélyházról. Sajnos úgy tűnik, hogy zsákutca, másként kell majd utánajárnom annak a helynek és kiderítenem, mi történt ott velem.
Ezután a szívességemért cserébe, amiét nem dobtam fel a kis illegális üzletét, elviszem azt a valamit Elliotnak. Nem tudom mi az, de majd ő megmondja.


Köszönöm a játékot.
Naplózva


Serena Fawley
Griffendél Godrik Akadémia
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2021. 05. 16. - 09:13:56 »
+1

Piacolás2002. május 16.

To: Gabriel Milton

Az auror szíve csak megkönyörül rajtam, az esetlen, szegény diákányon, a szép zöld, ártatlan szemével. Mondjuk a kappaepét még meg akarja tartatni, pedig arra nagy szükségem lenne, de egye-fene, ha ennyivel megúszom, akkor még mindig jól jártam. Azért még bízom Frank papírjaiban, mert attól még, hogy sok-sok illegális dologgal kereskedik, lehet, hogy pont a kappaepéhez sikerült rendes úton hozzájutnia.
-Köszönöm. - suttogom bűnbánóan. Én tényleg nem akartam rosszat, és semmi gonoszságot sem tervezek a kappaepével. Arról nem tehetek, hogy ez egy illegális áru Nagy-Brittaniában, és rettenetesen nehéz hozzájutni. Persze, ez egy veszélyes alapanyag, könnyen bajt okozhat és rendkívül mérgező, de ha rendben tartják, és óvatosan használják fel, semmi baj nem lehet. És ha a kappaepéhez az egész országban csak itt lehet hozzájutni, akkor ide fogok eljönni érte.
Igazán nem szép dolog a Minisztériumtól, hogy ide küldenek mindenféle aurort, és a szegény kisembert fülelik le. Biztos vagyok benne, hogy ez a fickó találhatott volna nagyobb halat is, ha szeretett volna. De úgy tűnik, ennyivel megúszom, úgyhogy maradok az ártatlan kislány szerepében, nem fogok veszekedni vele.
Aztán eljön a csoda. Frank valami furcsán öregnek tűnő, de mégis új pergament vesz elő az asztal alól, és az auror kezébe nyomja. A férfi pedig átolvasva az iratokat úgy dönt, teljesen kóser a kappaepe szállítmány, így még a hozzávalót is visszakapom.
-Köszönöm. - mondom újra megkönnyebbülten. - Önnek is szép napot! - válaszolom, és már indulok is tovább, nehogy találjon még valamit, amibe beleköthet.
Végül is jól alakult ez a kis kiruccanás. Megúsztam a büntetést, megszereztem a kappaepét, és boldogan távozhatok Kelly pincéjéből.

Köszönöm a játékot!
A helyszín szabad.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 17. - 23:20:49
Az oldal 0.13 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.