+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  VEGYES CSAPATOK
| | | |-+  Joy and Sorrow
| | | | |-+  Benjamin R. Fraser (Moderátor: Benjamin R. Fraser)
| | | | | |-+  Bál előtti levelek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Bál előtti levelek  (Megtekintve 2975 alkalommal)

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2020. 05. 08. - 20:15:46 »
+1

We've taken different paths
And travelled different roads
I know we'll always end up on the same one when we're old
And when you're in the trenches
And you're under fire I will cover you
If I was dying on my knees
You would be the one to rescue me
And if you were drowned at sea
I'd give you my lungs so you could breathe
I've got you brother-er-er-er
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 05. 08. - 20:33:46 »
+2


Aiden!

Hát...
Kibaszott fura levelet írni a másik felemnek, hallod?? Mintha magamnak írnék, érted... Szóval fura meg minden. Azért amúgy remélem nem csak bent kotlasz a szobádban, ha nagyon unatkozol bemehetsz az enyémbe rendet rakni, úgyis mindig szerettél ezzel bosszantani. Most meg meg is engedem. Csak hasra ne ess a bicajban, jó? Legalább összeakadhatnál valami csajjal, hogy ne csak fortyogj a fura izéidben. Tudod mikre értem.
Kösz, hogy kérdezed már majdnem jól van a kezem, szóval megint fejbe tudlak majd dobni a kvaffal. Remélem hallod a gonosz kacajomat a távolból. De mondjuk úgy is kikerülöd, bár akkor is vicces fejed lesz tőle. Mellesleg Esther nagyon furán viselkedik néha, mit csináltál vele? Csak úgy kérdezem, mert tökre kíváncsi vagyok. És ha már Esther, nincs kedved vele elmenni a végzős bálba?
Hét persze, hogy nincs!
De légyszi gyere már és ments meg tőle!
Én Raylával akarok lenni.
Szóval
G Y E R E A B Á L B A!!!!

Benjamin voltam
u. i.: remélem Szökevény nem júniusban juttatja el hozzád ezt a levelet....
2001/05/11

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2020. 05. 08. - 22:23:37 »
+2

Benjamin.

Először is, ne bomolj. Másodszor meg; őrültnek nézel? Nem merészkedek be többet abba a pöcegödörbe. Várom, hogy mikor nyel el a saját piszkod.
Mellesleg kérdezni is akartam, mi van a kezeddel, tényleg, csak hát tudod, a teendők... De, ahogy olvasom, te még mindig ugyanolyan irritálóan dobálózásmániás vagy... Anyánk biztos repesni fog, ha egy kvaffal jössz haza, mert én többet nem megyek az iskola közelébe, csak hogy tudd.
Miből gondolod, hogy én csináltam valamit Estherrel?

Mivan?! A te nőd, nem az enyém, ha meg annyira azzal a másikkal akarsz csöpögni, akkor szakíts vele. Tudod, hogy a normális emberek így működnek, ugye?
Nem megyek sehova, idióta vagy.

Inkább sajnálj, anya már megint új receptekkel próbálkozik. Tegnap robbant valami a konyhában, de nem hajlandó elmondani, hogy mi volt az.
Küldj kaját a vacsoráról, éhezem!


én voltam

m á j u s  t i z e n k e t t ő
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 05. 08. - 22:44:55 »
+2


Aiden!

Nem nézlek, tudom, hogy az vagy. És azt is, hogy úgysem bírod ki, hogy bemenj. H É! Nem koszos a szobám. Csak kicsit rendetlen. Ki szoktam takarítani, de a rendrakásig sosem jutok el, a takarítás is fárasztó és rohadt unalmas, hát még a pakolás.
(*vércsepp és tintapaca*)
Persze, persze a teendők. El vagy velük havazva. Biztos nem tudod, hogy melyik könyvet olvasd, vagy az ágyad melyik oldalán kuporogj...
Onnan, hogy már megint olyan melankolikus állapotban van. Mindig amikor veled volt, csak úgy árasztotta magából. Mi a francot csinálsz vele?? Ez komolyan érdekel. Várj, biztos megit előadtad a szomorú lovagot, hogy milyen menthetetlen vagy. Tudtad, hogy a legtöbb lány ilyenkor foggal körömmel meg akar menteni? Hát persze, hogy tudtad... De amúgy tök béna módszer.
Legalább szexeltél vele?
Nem a nőm. Vagyis nem tudom. Olyasmi? Azt akarta hogy járjunk megint én meg összezavarodtam, mert Raylának nem is nagyon jöttem be. És most nem vágom mi a szar van. És én nem szoktam csöpögni, te hülye, az a te asztalod. Nekem nem kellenek béna bókok.... Höh.
De jössz a bálba, szükségem van arra, hogy eltereld a figyelmét!!!
Ne legyél már ilyen balfasz, és béna.

MIT CSINÁLT?!
Tessék, ha egyszer helyet cserélnénk hazamennék főzni, hogy legyen egy hétre kajátok...
Jó, tudod mit? Inkább egyél...

Most már eljössz a bálba?
Ben voltam
2001/05/13


A levél mellett egy nagy nagy csomag van, ami varázslat által melegen tartva gőzölög.

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2020. 05. 08. - 23:01:44 »
+2

Benjamin.

Komolyan várom, mikor fulladsz bele abba a lyukba. Abba a koszos lyukba. A szobád kritikán aluli, fogadd el. A helyedben inkább lent aludnék a kanapén.
Mivan, már megint a levél felett vágtál eret? Tán az egyik csajod visszautasított, miközben jött a hangulat, és nem bírtad a stresszt? Tudod, létezik erre pár sokkal kellemesebb megoldás is, nem kell egyből bedepizni és pengét ragadni. Tessék, értékeld tapasztalt bátyád tanácsait.
Ja, és ha már könyvek! Néhányat, amelyik nem tetszett, bedobáltam a pöcegödrödbe, remélem, nem bánod. Egy-két plusz holmi amúgy se tűnik fel ott.

Béna módszer, vagy csak irigykedsz? Amúgy nem, sajnos nem, de a kedvedért legközelebb bepótoljuk. Majd leírom, milyen volt!
És mesélj már, mitől olyan marha különleges ez a Rayla, ha elvileg be se jössz neki? Mellesleg biztos szar lehet, legalább már értem, miért vagy folyton ilyen baromi depressziós. Akkor se vagdosd magad, egészségtelen!

Nem tudom, írj neki te, és kérdezd meg, hátha neked elmondja. De szerintem tegnap belefőzte a fakanalat is. Hogy mondjam el neki illedelmesen, hogy minden, amit elém pakol, gusztustalan?

A baglyod megcsócsálta a kajámat, mire hazaért. Szóval kösz a semmit.

És ne reménykedj, a válaszom továbbra is nem. Oldd meg a csajgondjaid egyedül, öcsi!


én voltam

m á j u s  t i z e n n é g y
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 05. 08. - 23:31:52 »
+2


Aiden!

Engem nem öl meg holmi lyuk. A szobám meg nem koszos!!!!!! Csak te vagy túlságosan tisztaságmániás. Ez valami pótcselekvés amúgy nálad? Pótcselekedhetnél a szobámba is akkor. De előbb ha bemész nézz a lába alá van egy két lego elszórva. Vágod mi az, ugye? De ha nem: ha rálépsz akkor ordítasz tőle.
Mellesleg a te szobád meg olyan hülyén néz ki, minden túl rendszerezett, mindig, amikor bementem oda, azt hittem megőrülök... Hm, most már mindent értek Aiden. De tudod, a zseni átlát a káoszon. Szóval M U H A H A!
Majd ne lepődj meg, ha a könyve visszabaszódnak, ha hazamegyek és eltalálják a segged.

MITCSINÁLTÁLTEBAROM??!?!!
Na jó, ha találkozunk beszélnünk kell...
MIT CSINÁLTÁL A KEZEDDEL? ? ? ? ? Írok anyának, hogy vegyen el tőled minden éles tárgyat és azt a beteg pálcádat is. mert te HÜLYE VAGY.
Amúgy az orrom vérzett te gyökér........

Én, persze majd pont rád irigykedek. Csak szeretnéd. Kösz, a részletektől kímélj meg, bár azt megszámolhatod hányszor nyögte be a nevemet közben. Nekem általában 9x szokta a tiédet. Néha már úgy érzem Az Aidenre jobban hallgatok, mint a Benjaminra.
Nem tom, bejövök-e neki, de sosem vágott eddig tökön, akárhányszor megcsókoltam. Valami csak van, nem? Mittom én, asszem csak sodródok. ha már a sodródás, legalább Raylánál kicsit úgy érzem ki is köthetek, és megpihenhetek, meg ilyenek. Szóval ettől olyan különleges.
Depressziós a tudod mim. És mintha te majd kicsattannál, szóval te nekem csak ne told azt, hogy legyek vidámabb, rád nézek és komolyan szörnyethalok abba ami benned van.
TE SE VAGDOSD MAGAD BASZD MEG!!!
Komolyan ez már beteges, amit csinálsz. Legalább próbálj meg jobban lenni. Nekem se megy, de próbálkozok. Egyszer csak sikerül, nem?

Írtam neki, és azt mondta, nem volt jő ötlet a gázon hagyni a homár levest és a francia salátát. Mondtam neki, hogy inkább próbálja meg nem varázslással keverni a főztjét, hátha nem robbantja fel a házat. Meg azt is, hogy a salátát nem kell a gázon megfőzni, csak a krumplit és a répát... Na mindegy, téged ez úgysem érdekel. Szerintem vegyél neki egy szakácskönyvet. És legyél ott mellette, hogy mit csinál. Tudod, hogy hajlamos mindent összeönteni, mert úgyis megfő...

Dehogy ette meg, tudom, hogy betoltad, csak egy szemét dög vagy, aki nem képes megköszönni semmit.
De nagyon szívesen, kedves Bátyám.

Merlin tökére Aiden, neked többet kell könyörögni, mint a legtöbb Hollóhátas csajnak. Ez már, hallod, teljesítmény.
Úgyis elfogsz jönni, mert szeretsz!

Mellesleg eldöntöttem, hogy a Montrose Magpiesba fogok majd menni asszem. Aztán addig játszom, míg szét nem basznak teljesen a gurkók, mej ilyenek. Ha lebénulok, azért ne lepődj meg annyira. De majd elkísérhetsz a meccsekre. Te úgyis annyira rá fogsz érni.

Ben voltam
2001/05/15

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 05. 09. - 00:53:21 »
+2

Benjamin.

Tudom, mi a legó, cseszd meg! Amúgy meg de, igenis megöl... Kipróbáljuk? Bezárlak oda egy hétre, garantáltan nem jutsz ki élve. Felfal a saját mocskod, testvér.
Ezzel a "zseni átlát a káoszon" dolgon alapvetően nem vitatkoznék, de mondd, Benjamin... ha azt mondom, hogy tizenegy éves korodban istenített csirke alakú malacpersely, megtalálnád azon a szeméttelepen? Szerintem sem. Vagy tudod mit, mondok könnyebbet. Rózsaszín matricás gitár. Amivel eltaknyoltál, és szétszaggattad a húrjait. Azt sem találnád meg. Magyarázzam tovább?

Szinte ide hallom a visítozásodat, és sérti a fülemet, szóval fogd be. Mit csináltam volna a kezemmel? Ha nem tudod értelmezni a leveleimet, kérj tanári segítséget, biztos találsz a Roxfortban valami normális professzort, aki tud olvasni. Mellesleg, szoktad olvasgatni a Prófétát? Á, igaz... bocs, hülye kérdés... Szóval a lényeg, elég gyakran szidja Vitrol a Roxfortot, ami persze nem meglepő... Múltkor emlegetett valami SVK-s balhét, remélem, nem te gyulladtál fel valamelyik párbajszakkör közben, testvér.

Kilencszer? Hah. Amatőr.
Mutass majd be ennek a Raylának, hátha nem csak Esther képtelen ellenállni az iker sármunknak... Vagy mi lenne, ha esetleg mégis belemennék ebbe a bálos témába, ami ugye mondanom sem kell, hogy nem fog megtörténni, de én partiznék a kérdőjeles csajjal, te meg Estherrel. Na? Legalább megismerem közelebbről is a barátaid, Benny...
Most mit vagy ilyen undok? Én nem vagdosok semmit, ne pánikolj már folyton. Sőt, nagyon jól vagyok, egyenesen remekül! Azt hittem, leolvasod ezt a soraimról, tesó, ha már ikrek vagyunk, meg ilyenek.

A baglyod éhezik. Néha meg kéne etetned, és nem falná fel az én kajám. Anyának meg sürgősen tanácsolj valamit, mert már megint robbantgat lent... Kezdem egyre kevésbé biztonságban érezni magam itthon.

Amúgy miért írunk ilyen hosszú leveleket? Ez olyan, mintha jóban lennénk.

Nem megyek el abba a szaros bálba, légy férfi, és dobd az egyiket, vagy menj kettőjükkel. Egyszerre. Biztos felejthetetlen élmény lesz. Ezúttal azért nem kérek száminformációt az izgalmas részről.

A meccseidre sem fogok menni, nem égetem magam azzal, hogy az egyetlen játékos, aki minden fél órában elájul, az én rokonom.


Vegyél nekem valami drága csokit a Mézesfalásban.én voltam

m á j u s  t i z e n h a t
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 05. 09. - 01:19:04 »
+2


Aiden!

Tényleg tudod? Jah persze, te törted össze a Millenium Falcont, amit meddig is építettem? Nagyjából 40 órámba telt. Még minidg utállak érte. Hogy lehettél ennyire szerencsétlen? Gonodltam meg tudod fogni normális ember módjára, de nem sikerült.
Próbálj csak meg bezárni. Utána ha kiszabadulok ott foglak bámulni minden nap amikor alszol, és az orrod alá tolom a mac and cheese-t. Még mindig rosszul vagy a szagától.
Szerintem azokat egy előző nagytakarítás alkalmával kidobáltad. Amúgy mi vagy te, valami leltáros, hogy ennyire vágod a cuccaimat?

Nem fogom be. Te is felfoghatnád a költői kérdéseimet, ha már olyan rohadt nagy irodalmárnak vagy mi a szarnak képzeled magad. Még midnig mérges vagyok, te barom.
Nem szoktam olvasni, az a te kedvenc újságod volt. Nem értem miért gondoltad magad felnőttnek, hogy azt lapoztad, de biztos sok értelme volt. De ha visszagondolok, hogy nyolc évesen is azt olvastad elfog a röhögőgörcs. Ha ennyire zavar téged az, hogy szerinted ilyen elbaszott egy, gyere ide és neveld meg McGalagonyt. Biztos nem tudna neked ellenállni, tesó. Főleg a fantasztikus nézeteidnek nem. Miért hiszed azt, hogy ha valami ilyesmi történik, nekem közöm van hozzá?

Faszfej.
Szerintem felejtsd el, hogy valaha is bemutatlak neki. Nem partizhatsz Raylával, ha meg ráveted magad, az lesz az utolsü nap, hogy a helyén érzed a töködet. Esther meg úgyis alog várja, hogy megint beledobd a kétségbeesés sötétjébe, szóvak nyugodtan vigyed, én kajak megengedem. Tök jófej vagyok, most hogy nem vesznék össze veled miatta, mér nem kell?
Nekem mindenki a barátom, Jamie. Beleőszülnél, ha megmutogatnék mindenkit.
Aha, szóval undok? Oké, csak hogy tudd, ha ki mered nyírni magad, én megöllek.
Teljesen nyugodt vagyok, minek látsz rémeket?

Nem éhezik. Az előbb írtam neki, te meg vegyél már neki egy rohadt szakácskönyvet és tanítsd meg főzni. Ha már megtanultál úszni egy könyvből, ez is menni fog.

Mittom én, akkor írj rövidebb választ.

Nem akarok harem king lenni, nem tenne jót az imidzsemnek. Az úgyis neked feküdt, tesó. Addig nem hagylak békén, míg el nem jössz a bálba.

Nem szoktam minden fél órában elájulni. Bár tudod mit, ne is gyere, még a végén lelohasztanád a lelkesedésem valami hülye random sötét aura kibocsájtásoddal. Inkább tartsd anyán a szemed, nehogy felrobbantsa a házat. Amúgy igazán értékelhetnéd, hogy próbálkozik.

Szonb... Majd veszek, ha eljössz a bálba.
Ben voltam
2001/05/17

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 05. 09. - 12:01:54 »
+2

Benjamin.

Még mindig hisztizel ilyen apróságok miatt? Mikor tanulsz már meg elfelejtkezni ilyen jelentéktelen dolgokról? Az A Millenium cucc amúgy is szarul nézett ki. Csak mondom.
Ne hozd a közelembe azt a sajtos szart!
Leszarom a cuccaidat, de ezeket annyit emlegetetted kölyökkorodban, hogy képtelen voltam kiverni a fejemből. Szóval ez is a te hibád.

Benny, Benny... Még mindig az a kedvenc újságom. Imádom Vitrol szépségtippjeit, mindig azokra vadászok, tudhatnád. A pótcsajod is biztos imádná őket, szóval jól ellennénk, hozd el nyáron! Odáig lenne értem, tudod. Csak félsz, hogy belémszeret, és dob téged, ugye? Oké, meg is értem. De ne aggódj, visszafogom a sármom, csak érted, öcsi!
Nem tanultam meg könyvből úszni... Az úszás képességével születtem. Hogy tanítsam meg főzni, ha én se tudok? Inkább csináld te, ha hazahúztad a segged, és amúgy sem értek a szakácskönyvekhez... Amúgy nagyon értékelem a próbálkozásait, de ha veszélyes, most mit csináljak? Te sem akarnál felrobbanni, sem undorító kaját enni.
Jamie? Kreatív. Milyen depressziós tinikölyöknek nézel, aki megöli magát? Ugyan már, ezek a te mániáid, engem ne félts.
Inkább etesd meg a rohadt baglyod!

Benjamin! Milyen nyelven írjam még le neked, hogy nem megyek el abba a szaros bálba? Ha nem lennék itt, akkor is meg kéne oldanod. Nőj már fel.én voltam

m á j u s  t i z e n n y o l c
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2020. 05. 09. - 12:25:39 »
+2


Aiden!
Az nem apróság volt. Az volt a mesterművem. Ne szarozd le a Millenium Falcont! Most már csak azért is azzal a cuccal foglak tömni, ha hazamegyek. Készülj fel, tesó.
Remélem most is ezeket látod magad előtt és tőlük nem tudsz elaludni. Amúgy azért estem el abban a gitárban mert meglöktél hátulról, te szemét!

Szóval neked szépségtippek kellenek ahhoz, hogy jól nézz ki? De béna vagy, nekem ilyen szarságokra nincs szükségem. Én voltam a menőbb iker, ezt úgyis tudod. RAYLA NEM A PÓTCSAJOM! Hogy lehetsz ennyire kretén? Óóó, tényleg? Komolyan lekötelezel, hihetetlen, hogy ilyen áldozatra még képes vagy értem. Mindjárt el is morzsolok egy könnycseppet.
Ha meg ennyire kanos vagy, menjél és engedd ki a gőzt Sohóban, ne pedig Raylát környékezd be. Vagy tudok egyszerűbb megoldást is. Itt van Esther.
Baszki, mii vagy te sellőfiú???
Jézusom, Aiden, hát használd a szemed, és olvasd el a receptet. Tudod, benne vannak a hozzávalók, le van írva a sorrend, ennyit csak meg tudsz csinálni. Vagy a nagy géniusz agyad képtelen értelmezni, hogy 3 paradicsom, egy kiló rizs?
Addig örülj, míg nem mozog. Nem döglesz bele, ne finnyskodj, nekem ezeket meg kellett ennem, és még midnig élek. Hajrá tesó, de előre szólok az első pár falat után nem jösz ki élve a mosdóból.
Én saját magadtól féltelek akkor is, de hát ha ennyire kéred, leszarom mi lesz veled.
mondtam már hogy megetettem, nem tehetek róla, hoyg rászokott arra, hogy megeszi a levél sarkát!

Aiden! Próbáld meg irokézül, de beleírhatod azt is, hogy nagyon szíeves tesó, eljövök veled a bálba.
Legalább még egyszer utoljára bandázzuk végig a sulit. És még pluszba meg kapod Esthert is. Na?

Amúgy itt hagytad egy Griffendéles hasonmásodat? Az is folyton a nyomomban csörtet és lebassza a fejem. Ha van még klónod, légyszi szólj.

Ben voltam
2001/05/19

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2020. 05. 09. - 12:41:04 »
+2

Benjamin.

Te sértegetsz engem. Egyfolytában. Nézd meg, milyen undok vagy! Én bezzeg még azt is felajánlom, hogy szépségdélutánt tartok a kislánnyal, akinek nem jössz be, erre csak vinnyogsz, mint mindig. Még a leveleidet olvasva is elfáradok, öcsi! Persze, lehet könnyebb lenne, ha szebben írnál, nem vésnél ennyire a papírba, és a kurva baglyod nem rágná szét az egészet. Mikor is van a szülinapod? Veszek neked egy másikat, ezt meg engedd ki a vadonba.

Mi az a paradicsom? Valami fűszer?
Mellesleg inkább ünnepelj meg engem, mert tegnap a szokásosnál is kibaszottul jófejebb voltam. Hoztam anyának is kaját Londonból, miután mindent porrá égetett a tűzhelyen. És vettem egy szakácskönyvet. Mostmár boldog vagy?
Tudok magamnak keríteni zsákmányt egyedül is, nem kell tálcán kínálnod Esthert. Mellesleg tud róla, hogy így írsz róla a háta mögött? Pont ez hiányzott belőled mindig is, Benjamin, a tisztelet. Embereled meg magad, és szakíts vele.

Ki ez a gyerek? Meg akarom ismerni, klassz arcnak tűnik. Mellesleg nem érkezett meg a drága csokoládé a Mézesfalásból, szóval... nincs bál. Téma lezárva. Mikor lettél ilyen beszari két lánytól?
én voltam

m á j u s  h ú s z
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2020. 05. 09. - 12:51:33 »
+2


Aiden!
És mégis milyen szépségápolásra gondolsz? Kívül-belül, hm? Inkább csak tudom milyen veszélyes vagy a lányokra. Amúgy biztos vagyok benne, hogy imádnád Raylát. Úgyhogy biutos elviszem magunkhoz. De rajtad tartom ám a szemem.
Én legalább nem csicsázom túl az írásomat.
Nem tudom, mikor van a szülinapom, talán amikor a tiéd is?

Az egy... nem tom zöldség vagy gyümölcs, de piros és azt teszem a lecsóba is amit szerettél.
Hurrá! Legközelebb már egy új konyhát kell venni, nem csak tűzhelyet.
Hogy belőlem hiányzott a tisztelet? És Estherből ez nem hiányzott?
Belőled meg az, hogy egyszer az életben jófej legyél ne pedig valami karótnyelt izé.
Nem tudok vele szakítani, mert nem jutunk el odáig sosem.

A csapatkapitány a kviddics csapatban. Jah, nagyon odáig lennél tőle.

Mondtam már hogy akkor adok neked csokit, hogy ha jössz.
Nincs lezárva a téma.

Ben voltam
2001/05/21

Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2020. 05. 09. - 13:05:37 »
+2

Benjamin.

Rémképeket látsz. Kérd meg a Madamot a Gyengélkedőn, hogy téged nézzen át kívül-belül, mert paranoiás vagy. Csak barátkozni akarok a csajjal! Megnézni, hogy elég jó-e az én szeretett kis öcsikémnek. Imádnám? Na, látod! Talán küldök neki is levelet a napokban, hogy ismerkedjünk. Mindenesetre, addig is; add át neki szívélyes üdvözletem!

Akkor most zöldség, vagy gyümölcs? Ne legyél már idióta. Néha azt kívánom, bár örökölhettél volna egy kicsit az én intelligenciámból... dehát, ezzel már attól tartok, hogy elkéstünk. Sajnálatos.
Hahó, kihagy a szemed? Írtam, hogy vettem szakácskönyvet. Rohadtul büszkének kéne rám lenned! Persze, azt nem mondom, hogy jól sült el. Talán kicsit összekaptunk tegnap anyával, mielőtt beleöntött egy egész konzerv kukoricát a cuccba, azzal az undorító levével együtt... Szóval végül is hozzámvágta a könyvet, hogy nincs neki erre szüksége. De ne aggódj, ura vagyok a helyzetnek! Ma folytatás következik.

Nem mondtam, hogy belőle nem hiányzott, azt mondtam, hogy belőled hiányzik. Ami elkeserítőbb, mert te az én vérem vagy. Szedd össze magad! Nincs. Bál. Téma lezárva.
én voltam

m á j u s  h u s z o n k e t t ő
Naplózva

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2020. 05. 09. - 13:29:02 »
+2


Aiden!

Nem is tudom ki miatt látok rémképeket. De, mondom, elviszem és összehaverkodhatsz vele. Milyen tesó lennék, ha nem bíznék benned bratyó? Ha nem tetszik elkergeted? Ő is üdvözöl, tetszett neki az íráosod, azt mondta az enyém olvashatatlan. Szóval majd szövetkezhetsz is vele ellenem, ha olyan kedved van...

Honnan a faszomból tudjak én olyan, amit a biológusok sem tudnak? Egész nap ott ülnek és ezen vitetkoznak, hogy zöldség-e vagy gyümölcs. De te biztos megmondanád a frankót, szóval hajrá, itt az idő kezdeni magaddal valamit.
Te nyúltad be előlem az összeset, a te hibád.
írtam, hogy hurrá. De várj akkor hangosabb leszek.
H U R R Á ! ! Imádlak, tesó. Teljesen büszke vagyok rád. Elég béna vagy, ha ezt nem érzed így a távolból. Nem akartok véletlenül valami egyszerű recepttel indítani? Mondjuk tojás rántotta, palacsinta?...
Hajrá, tesó, én kajak drukkolok nektek!

Én azokat tisztelem, akik arra méltóak, hogy tiszteljem őket. Ezt te is nagyon jól tudod, Aiden. Feleslegesen nem szokásom embereket tisztelni.
Szedd össze magad te is.
Gyere már el abba a kurva bálba!

Most már jössz?

Ben voltam
2001/05/23

BAGOLYÉRITHETETLENÜL ott van a csomaggal egy halom DRÁGA csoki.


Naplózva


Aiden Fraser
Eltávozott karakter.
*****


broken boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2020. 05. 10. - 14:02:37 »
+2

Benjamin.

Á, remek, máris kedvelem! Persze ez még könnyen változhat. Ha nem aranyvérű, és nem szűz, akkor esélytelen. Tudod, tesó, meg kell adni a módját! A családi vagyonáról is érdeklődhetnél, mindent tudni akarok.
Köszi, örülök, hogy büszke vagy rám! Anya már annyira nem, pedig ma egész értékelhető volt, amit összehoztunk. Még a végén én is jobb szakács leszek, mint te. Bár talán azt az egy dolgot meghagyom neked, még nem döntöttem el... Így is szar lehet, hogy mindenben jobb vagyok nálad.
Palacsinta?! Őrült vagy. Nem akarom, hogy a serpenyővel támadjon rám.

Inkább te szedd össze magad, Benjamin, és szakíts az egyikkel. Nagyon egyszerű lenne, miért nem vagy rá képes?

Nem! Különben is, mikor lesz ez a rohadt bál?

Amúgy kösz a csokit, egész finom volt. Azért adtam a baglyodnak belőle, hogy ne éhezzen ennyire. Ez már állatkínzás, Benny.
én voltam

m á j u s  h u s z o n b é g y  
Naplózva
Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.232 másodperc alatt készült el 46 lekéréssel.