+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Elliot O'Mara (Moderátor: Elliot O'Mara)
| | | | |-+  Kedves Naplóm... vagy valami hasonló baromság
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kedves Naplóm... vagy valami hasonló baromság  (Megtekintve 241 alkalommal)

Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Dátum: 2020. 03. 29. - 20:06:35 »
+2

Elliot naplója
2001. márciusától


Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 03. 29. - 20:10:55 »
+2

2001. március 1.

Kedves Naplóm!

A mai napom...
Mi a büdös francnak csinálom ezt? Tiszta hülyeség! Még engem sem érdekelnek a saját gondoltaim, nemhogy a kedves szaros naplómat! KÖSZ DANIEL O'MARA, HOGY MEGINT RÁVETTÉL VALAMIRE, AMITŐL CSAK HÜLYÉNEK ÉRZEM MAGAM!

Emlékeztető: Mondd meg Danielnek, hogy ne akarja megmenteni a lelked! Már úgyis eladtad az ördögnek.
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2020. 03. 29. - 20:14:29 »
+2

2001. március 3.

Kedves Naplóm!

Kapd be! Hát belementem ebbe, de csak azért, mert muszáj volt. Igen, Daniel, te aki majd úgyis kutakodni fogsz utánam, hogy elolvasd a lelki traumáim okát, kényszerítettél arra, hogy ezt megírjam. Szóval az első mondat rád is vonatkozik, közvetlenül a beköszönés után.
Ma nem csináltam semmit. Kaptam pár szülinapi köszöntőt, az eddigi évekkel ellentétben. Furcsa és egyben szánalmas, hogy a legtöbb embernek csak egy negyed tekercs pergament jelent a születésnapom. Nem baj, jó ez így, vettem magamnak lángnyelvet, lesz mivel kiütni magam estére. Köszi, Daniel, máris jobb, hogy ezt leírhattam.

Üdv, Kedves Naplóm, álmodj szépeket!
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 03. 29. - 20:16:03 »
+1

2001. március 7.

Kedves Naplóm!

Elmentem szerepjátékozni pár emberrel... aztán lefeküdtem Nattal. Zeuszt elküldtem kávét venni. Van kávém. Juhú!


Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2020. 04. 04. - 10:18:40 »
+1

2001. március 10.

Kedves Naplóm... te, aki nem is vagy olyan kedves!

Ma megismertem Daniel a barátnődet, egész jó nő, kár hogy olyan túl buzgó, mint te. Nem elég, hogy elrángatott egy jóga órára és megdicsérte a hajlékonyságomat, most még azt is kitalálta, hogy járjunk együtt sütögetni valami elcseszett tanfolyamra. Nem igazán van kedvem az ilyesmihez, szóval, ha véletlenül máris beletúrnál a naplómba, akkor mondd meg neki, hogy Elliot ezt nem értékeli! Elliotot nem kell megmenteni, nem kell vele foglalkozni. Elliot tökéletesen el van magányosan és egyedül. Kérlek erre emlékeztesd, ahogy arra is, hogy a hajlékonyságomat dícsérni enyhén perverz és nem illik egy ilyen csinos kis nőhöz!
Egyébként jól esett ez a jóga dolog. De mostantól inkább egyedül csinálom.


Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 04. 18. - 10:23:51 »
+2

2001. március 6.

Kedves kiszakadt papírfecni!

Találkoztam egy fura nővel Roxfortsban. Igen, Daniel, egy nővel. Képzeld csak azt mondta, hogy látomásai vannak rólam. Aztán persze ahelyett, hogy normálisan elmondta volna, hogy miket képzelt be, megsértődött rám... vagy valami hasonló, és megpróbált kidobni. Szóval emlékeztess Daniel, hogy látogassam meg újra!
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 05. 03. - 20:14:35 »
+1

2001. április 19.

Kedves kiszakadt papírfecni másik oldala!

Vettem magamnak egy hamiburgert. Bizony ám, öcsikém! Ételt vettem. Én! Azt hittem, majd olyan lesz, mint régen... jól eső, meg finom illatú. De nem volt az! Szerintem rossz árúst választottam, ezek a muglik mégsem olyan egyformák! Gondoltad volna Daniel? Amit az egyik képes rendesen megsütni, azt a másik nem. Szóval inkább kidobtam a fenébe és ittam egy rendes italt a Foltozott Üstben. Bizony, nem mentem a rosszarcúak közé. Büszke vagy rám, Daniel?
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 05. 19. - 09:43:25 »
+3

2001. május 16

Kedves Daniel gyűrött szalvéta!

Reggel Irene elvitt kávézni, így nem egyedül kellett kiakadnom, hogy a nevem szerepel a Prófétában. Valójában nem is a saját nevem aggaszt. Még valaki meg akar ölni? Sebaj. Te is tudod Daniel, mennyire hozzászoktam már ehhez. De ki akarna bántani egy olyan kedves lányt, mint Avery? Irreális.
Amúgy visszajöttem a Suttogóba és szerintem beköltözött valami pocok. A pocok összekakálta a szőnyeget és megrágott egy halom dolgot, többek között a kedvenc könyveimet, meg a papírokat, amiken a kincsimről vezettem a leltárat. De ez csak egy dolog, Frank annyira bepipult a pocokra, hogy egésznap üvölt és csapkodja magát. Mi a szar folyik itt... A pocok szereti a csokit? Csapdát kell állítani neki.
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 05. 22. - 21:29:49 »
+1

2001. május 17

Kedves nemhasznált papírzsebkendő!

Még mindig idegesítő ez a Próféta cikk. Vajon ki akar ártani nekünk? Daniel, te okosabb vagy, mint én. Tudnod kéne, nem igaz? Te megtalálod, én megoldom. Bárcsak ennyire egyszerű lenne! Bárcsak, bárcsak, bárcsak! Nem akarom Avery nevét ott látni. Irene és én megvédjük magunkat, de ő tapasztalatlanabb. Vajon Nat látta? Ő is aggódik? Meg kell keresnem!!
A pocok most az ágyamban végezte el a dolgát. A csoki nem jött be, mint csali. Csak az a szerencse, hogy nem szoktam odafent aludni. A kanapét még nem használta vécének. Daniel, ha eszembe jut, majd mondom, hogy szerezz nekem valami kábítóbájitalt. El akarom kapni, hogy kirakjam a házból. Ez a nem kívánatos együttélés nem jó nekünk.
Naplózva


Elliot O'Mara
[Topiktulaj]
*****


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #9 Dátum: Ma - 11:05:35 »
+2

2001. május 22

Kedves ÚJ naplóm!

Elvesztettem az elődödet, de annyi baj legyen!
Nos a pocok nem került elő, már attól tartottam, hogy beköltözött Avery cápái közé, ezért szét kellett szednem a szobáját. A pocok azonban nem volt ott. Éjjel őrt álltam, hogy megpróbáljam elfogni és kirakni a szűrét, de csak a motoszkálásár hallottam. Talán meg kéne tartanunk őt? Szerintem kedves kis háziállat lenne és pótolhatná a mókusok hiányát, akiket ezúttal Natnál hagytam és nem is gondolom, hogy áthoznánk őket. Megvagyok Zeusszal... meg a pocokkal. Azt hiszem Pocinak lesz a neve.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.119 másodperc alatt készült el 41 lekéréssel.