+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  VEGYES CSAPATOK
| | | |-+  Joy and Sorrow
| | | | |-+  Benjamin R. Fraser (Moderátor: Benjamin R. Fraser)
| | | | | |-+  emlékek helyett levelek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: emlékek helyett levelek  (Megtekintve 1325 alkalommal)

Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2020. 01. 01. - 23:49:32 »
+1


Újra eljött, amit láttam már egészben,
Újra egy vagyok a levelekkel a szélben,
Akit csak eltaposnak, a többivel elégek,
Nincs helye már a világban szemétnek

●levelek nektek, levelek miattatok, levelek miattam●
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2020. 01. 02. - 00:02:03 »
+2


Drága Ben!

Kérlek engedd meg, hogy ezzel a sorokkal kezdjem: bocsáss meg. Bocsáss meg azért az éjszakáért. Akkor abban a pillanatban rettenetesen elvarázsoltál. Igazából én nem sajnálom azt amit tettünk, a legszebb emlékeket adtad nekem, és én ezeket örökké kincsként fogom őrizni. Remélem neked is szép emlékek maradnak.
Minden leveledet megkaptam, és ezeket most vissza is küldöm, sajnálom, hogy ennyi ideig válasz nlkül hagytam őket. Tudod...képtelen vagyok eléd állni és a szemedbe mondani azt, amit érzek éred... érte...És ezt nem szabad csinálnom. Ben, én... én szeretlek. Teljes szívemből. És. Aident is szeretem. Ugyan úgy ugyan annyira mint téged. Mind a ketten lenyűgőzőek vagytok, egymás ellentéjei és mégis lehengerlőek. Ha veled vagyok beleéd feledkezem, de közben Aident látom magam előtt... Akkor is Aident láttam magam előtt, azon az estén, amikor játszottunk. És amikor Aidennel voltam, vele játszottam téged láttalak magam előtt. Mind a ketőtökkel voltam egyszerre, és közben egyikőtökkel se... És egymással versengtetek értem, ez pedig... Imponált nekem... És képtelen voltam dönteni. Én akartam, érted? De amikor az egyikőtökkel voltam a másikat szerettem. Tudtam, hogy tabu voltam előttetek, és nem beszéltek rólam egymással, én pedig ezt kihasználtam és mind a kettőtökkel jártam egyszerre.
De ennek most véget vetek. Egyikőtök se lehet az enyém és én se lehetek a tiétek.
Engedjetek el engem, én is elengedlek benneteket.

Ég veled. Ég veletek.
Szeretettel,
Esther
● 1997 ●
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2020. 01. 04. - 18:15:51 »
+1


Miért most? Ne kérdezd. Miért így? Azt se. Úgysem fogod elolvasni. De talán odaadom neked. Eljuttaom hozzád. Ha egyáltalán kedvem lesz ehhez, és nem égetem el egyből. Nem csipázom a levél írást, főleg az ilyen hosszúakat nem, főleg meg azért nem, mert neked írok. Kinőttem belőle, és voltaképpen te meg halott vagy. De így befogod a pofád és meghallgatsz, Aiden. Mondjuk úgyse tudsz már beszélni. Fura, hogy ha te szóba kerülsz megint előjön az a balfasz humorom, vagy csak a keserűség beszél belőlem? Nem tudom.
Azt viszont tudom, hogy te voltál a legjobb barátom.

Emlékszem az első verekedésünkre, valamikor 4-5 évesek lettünk, és a pofádba dobtam a leveses tányért, te pedig ahelyett hogy bőgtél volna, megdobáltál krumplipürével, aztén már egymás torkának estünk. Indíték? Gőzöm sincs. Csak meg akartalak ütni. Talán kívácsi voltam hogy bírod. Talán az érdekelt, hogy erősebb vagyok-e nálad. (Igen erősebb)

Emlékszem az első nevetésünkre, amikor anyáékkal sétáltunk az utcán és a szél fellibbentette egy másik nő szoknyáját és láttuk az epres bugyiját. Utána csak úgy kíváncsiságból mindig fel akartuk rántani a nők szoknyáját. Vajon mindegyikük epres bugyit hord? Még bugyi-misszónk is volt, amikor anyáék nem figyeltek.

Emlékszem arra, amikor először voltál szmorú, és kivételesen nem miattam. Fel akartalak vidítani ezért felmásztam veled a tetőre, alattunk volt a trambulin és lelöktelek. Nekem estél persze, mert lepattanál róla, de nem az én hibám volt hogy bénán érkeztél. De azért te is röhögtél, ezt ne tagadd.

Emlékszem az első napunkra a Roxfortban. Amikor kilöktelek a csónakból, aztán te is belerántottalá a Fekete-tóba. És így az egész felborult a többi diákkal.Azért csináltam mert valami nagyon unalmas dologról beszéltél, és én vissza akartam kapni a régi testvéremet. Ahogy beosztott minket a Süveg. Hülyén éreztük magunkat, mert akkor volt az első alkalom, hogy nem vagyunk együtt. És nem tagadtam nagyon gynakodtam rád, hogy miért kerültél pont a Mardekárba. Tudod az akkori pletykák, meg minden.

Emlékszem az első igazi nagy veszekedésünkre. Amikor azt mondtad, hogy a rendet csak akkor lehet betartani, amikor elrettentő példákat sorakoztatnak fel. Kiakadtam, mert mégis miért gondoltad ezt? Annyira tudni akartam, mi történt veled, amitől ilyen félelmetesen unalmassá, vagy ahogy a kedvenc jelzőmet használjam: "misztikussá" váltál. Azt mondtad mindig is ilyen voltál, hogy utáltad azt amit én tettem gyerekként, hogy csak belerángattalak mindenbe, hogy sosem érezted magad úgy jól, ha együtt követtünk el egy csínytevést. Hogy nekem kéne megváltoznom. Meg akartam kérdezni, mi a baj. De csak mérges lettem, és neked estem. És utáni ha találkotunk minig ez lett a vége. Nem értettél meg engem és én se téged. Annyira idegesítettük egymást, hogy elfelejtettünk beszélgetni.

Emlékszel a napra, amikor végleg meggyűlöltelek? Én igen. Nem amiatt, mert imperius hatása alatt voltál. Hanem amiatt, mert egy olyan utat választottál, aminek ez lett a vége. Mert képtelen voltál józan lenni. Képtelen voltál arra hogy együtt védjük meg a családunkat. És tessék, meghaltál. Hát gratulálok...

Ha életben lennél nem tudom mit csinálnék veled. Elkerülnélek. Jó messzire. Mert a testvérem vagy. Még minidg a legjobb barátom. És így legalább nem ölnélek meg.

Ben,
aki valaha a testvéred volt
befejezte a levelet. papírrepülőt hajtogatott belőle. kinézett az ablakon. és eldobta az ég felé.
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 06. 24. - 18:05:28 »
+1


Melletted annyira más minden. Tudom, rettenetesen ostoba voltam, hogy képes voltam feladni téged. Túlságosan megzavartam önmagamat, és nem vettem észre, hogy kia fontos igazán. Szemét dög voltam veled. Azt hittem nem fogom megbánni, hogy megtettem, de azóta egyfolytában magamat okolom.
Megtehetnéd, hogy utálj. De nem tudsz. Megtehetnéd, hogy elküldesz a francba, de nem teszed.
Megláttalak. Éreztelek.
És már megint... megint az az idióta szerelmes srác lettem melletted. Aki mindig hülyét csinál magából, mert már attól zavarba jön, hogy rád néz.

Ezt tetted velem megint, Esther Margaret Doyle!
Már megint beléd szerettem.
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2021. 06. 27. - 13:39:54 »
+1


Drága Benjamin!

HOGY NEM KÜLDTEÉL MÉG NEKÜNK DEDIKÁLT MEZZT? Hát enniyre nem is érdekel téged, hogy mi csak ezért fizetünk elő a Seprűs Fejvadász Magazinra, hogy rólad is olvashassunk?

Ugyan, drágám, ne aggódj, én ugyan úgy imádlak, attól függetlenül, hogy megfeledkeztél a legkedvesebb nagynénédről!

Bár még nem vagy nemzetközileg is elismert és híres kviddics játékos, mi mindannyian tudjuk, mennyire fantazstikus vagy! A következő meccsedre elutazunk! Már megvettük a jegyeket. Igen, igen. Tudjuk, hogy augusztus végén lesz az egyik legfontosabb játékod! Mind ott lezsünk és szurkolunk! Mielőtt kérdeznéd igen, a kuzinjaid is mennek, és az unikáim is! Alig várom, hogy a keblemre ölelhessem a drága unokaöcsémet!

És természetesen alig várjuk, hogy a barátnőddel és Aiden párjával is találkozzunk! Add át az üdvözletem nekik is!

a te egyetlen Lisa nénikéd!
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2021. 07. 31. - 14:33:58 »
0


Csá, Ben! Mi újság?

Én és Hilda itt vagyunk Afrikában, és egy olyan  varázstörzsnél jártunk, ahol istenként tisztelik a sárkányokat. Az elhullajtott pikkelyükből készítenek mágikus eljárásokkal ruhát, meg mindenféle ékszert, díszt. Egyébként tudtad, hogy szeretik a kviddicset? Van valami varásztárgyuk, amivel minden meccset végighallgatnak, és nagy rajongóid! Küldtek neked egy sárkánypikkelyből készült palástot. Mellékelve küldöm a bagollyal a többi ajándékhoz!

Komolyan Aiden bebasizott? Tudtádok, hogy Lisa ki fog borulni, hogy nem volt ott az esküvőn, ugye? Egészen biztosan tervez valamit, mert engem és a barátnőmet is hazarendelt augusztus végére és szeptember elejére. Jó is lesz végre találkozni, három éve nem voltam otthon, de a világ annyi része vár még felfedezésre! Szóval nyár végég találkozunk, mutass be majd te is a barátnődnek! Tudod, apa mindenről tud.

Isaac

u. i. Remélem megismersz szakállal és hosszú hajjal!
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2022. 06. 15. - 12:31:52 »
+1

Benjamin!

Augusztus 28-án hazamegyünk, hogy egy hatalmas családi összejövetelt tartsunk az Arany Pezsgő bálteremben. Hiányzik az angol elit élet, és a drága rokonaim. Mindenkinek küldtem baglyot, hogy lehetőleg senki se merje kihagyni a találkozást VELEM. És természetesen a gyerekeimmel meg az unokáimmal. Igen, mindenki jön. Alig várjuk, hogy láthassunk benneteket. Erica lelki állapotát is ellenőrizni óhajtom, ha már az öcsém mellett még másba is szerelmes lett. Helyette is kötelességem vigyázni rátok.
Készítsetek elő a legelegánsabb öltözéketeket!
A többit bízzátok csak Lisa nénire!

Természetesen kötelessége a lődörgő öcsémnek és a fiainak is megjelenni ezen a rendkívül fontos családi eseményen!

Ölel,
Lisa
Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2022. 07. 04. - 12:53:35 »
0


Anyu!

Épségben megérkeztünk Estherrel a Tökéletes Kékségbe. Nem esett ki Estherből a babánk, a kandallózás után sem. A ház nagyon sok emléket idéz fel bennem, emlékszel, amikor apa rálépett a dínómra, vagy amikor megbotlott Chrissie babájában? Vagy amikor Aidennél jobban akartam tetszeni egy bikinis lánynak, akinek amúgy kiderül volt pasija?
Olyan szép ez a hely még most is. Estherrel csak térdig fogok bemenni a vízbe, ne aggódj, vigyázni fogok rá is meg a lányomra is.
Amúgy itt hagytad a csipkés melltartód.

2003.július 19.

Naplózva


Benjamin R. Fraser
[Topiktulaj]
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2022. 07. 31. - 16:43:58 »
+1


Len!

Szereztem neked egy dedikált seprűt a kedvenc kviddics játékosodtól!
Épülj fel, mert nincs aki nélküled kergetné a cikeszt!

Ja, és küldtem neked a kedvenc kajád is.2003. július 31.

Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 01. 17. - 07:35:22
Az oldal 0.173 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.