+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Benjamin Ray Fraser
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Benjamin Ray Fraser  (Megtekintve 5280 alkalommal)

Daniel O'Mara
Szent Mungó
***


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 05. 06. - 09:02:06 »
+1

a srác akinek megütöm a bátyját...

Tudom, tudom... a te bátyád, de hidd el, én akkor is meg fogom ütni! Már egyszer végig néztem, ahogy az én testvérem miatta sír, hogy felborult megint az élete és többet nem fogom hagyni. Legyen akármilyen jóképű és éppen normális, tuti, hogy betöröm az orrát, ha Elliot csak egyetlen könnycseppet is fog ejteni. De ha utána nekem akarsz esni, hát állok elébe. 
Naplózva


Aerith Baldron
Mardekár
*


She's a Killer Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 06. 12. - 21:25:19 »
+2

Az egyik példakép

nem vagyok elvakult rajongód, neem. Annál én sokkal érettebben nézem mit is csinálsz. ismerem a világos, tudom milyen a nyomás, milyen amikor mindenáron teljesíteni kell, miközben a tested folyamatosan terhelésnek van kitéve. Szóval felnézek rád. Mert csinálod. Mert az élvonalba akarsz kerülni. És nem adod fel. Majd talán, még ha más utakon is járunk, remélem találkozunk a csúcson.
Naplózva


Phillip Rowle
(N)JK
*****


Mr. Protektor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 07. 01. - 16:54:16 »
+1

A másik Fraser fiú

Nem vagyok vak. Tökéletesen megjegyeztem az arcodat. Anyádat nem zavarja, hogy veszélybe sodrod magad a bátyád kedvéért? Talán azt gondolod ez testvéri kötelesség, valójában csak fel kéne hívni a figyelmét arra, hogy amit csinál az egész családotokat veszélybe sodorja. Még nincs  késő megállítani!
Naplózva

Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 07. 06. - 14:07:36 »
+1

kiderült, hogy nem is vagy ugyanolyan

Egy ideig azt hittem csak simán kettő van belőled. Most már tudom, hogy nagyban különbözöl Aidentől, egy kicsit furcsa is... mert ő olyan karót nyelt, te meg a szöeges ellentéte. Néha kicsit túlpörögsz, ami szerintem még egészen megbocsátható. Szóval remélem nem sérülsz meg valami hülyeség miatt. Vigyázz magadra Benjamin! Remélem ízlik a csoki éned!
Naplózva


 

Mikhail Bertov
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 08. 13. - 14:47:14 »
+1

a perverz, akiből Kviddicskirály lett

Azt hiszed, azért mert neved lett elfelejtem mit műveltél? Hát rohadtul nem. Sőt, igazából még mindig emlékszem rá, milyen szagod volt, mikor rám másztál és nem akartál eltűnni. Azóta is rettegek a sötét sikátorok közelében. Maradj távol! Maradj távol!
Naplózva


Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 08. 29. - 08:56:43 »
+1

hónapról hónapra

Eleinte ez az egész csak egy újabb kis szórakozásnak tűnt, szexszel és más apróságokkal. Most már tudom, ez nem csak testiség volt, hanem az érzelmek is ugyanúgy felébredtek. Egyre jobban és jobban ragaszkodom hozzád és szeretlek. Veled akarok lenni. Veled akarok lenni most már talán örökre. Többé nem engedlek ki az kezeim közül, inkább még jobban ölellek, csakhogy maradj és ne húzódj el.
Naplózva


Sophie Vanheim
Moderátor
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2021. 12. 09. - 14:09:10 »
0

Hűű!

Tudod, tőled volt mindig hangos a folyosó, még én is emlékszem, pedig egészen kicsi voltam akkor. Aztán csend lett, és azt hittem eltűntél. Viszont nagyon örülök, hogy látlak téged, főleg Esther mellett, és tudom tőle, hogy talán túlságosan is visszatért beléd az élet. Jó dolog, ha az ember visszatér a régi önmagához. És azt hiszem Estherrel egy csodálatos párt alkottok. Majd egy meccsedre kimegyünk Japserrel szurkolni. SZóval akkor ne ess le sokszor!
Naplózva


Eduard Sokolov
Varázsló
*****


Чайка

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 12. 20. - 16:33:56 »
0

Tényleg megerőszakoltad?

Mikhail bizony elpanaszolta azt a bizonyos erőszakos esetet, amit ellene elkövettél, és alaposan utánad jártam. Küldtem utánad egy két megán aurort, hogy figyelejenk meg, de a jelentések alapján azóta sincs hozzá túl sok közöd. Helyes, maradjon is így. Egyébként meg:

HAJRÁ MONTROSE MAGPIES!
Naplózva

Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2022. 01. 07. - 21:39:33 »
+1

Ne engedd el a kezem

Tudom, hogy még korán van hozzá és nehéz lesz ez most nekünk. Sőt, igazából rettegek, hogy elveszítelek előbb-utóbb, mert neked ez még ijesztő és új. Te arra születtél, hogy szárnyalj, sportolj és megmutasd a világnak, milyen amikor túléltél ezer sebet. Ezért szeretlek Ben. Tudsz önfeledt lenni, mert megerősödtél a múltadtól, hiába okozott az mély sebeket. Imádom, hogy ennyire önmagad vagy. Imádom, hogy én is önmagam vagyok melletted. Nem szabad, hogy közénk álljon ez most. Erősítsen ez is.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 09. 05. - 11:09:42
Az oldal 0.321 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.